2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahaah aynen dönenceyi ben emzirirken eglensin diye kullanıyorum:) mümkün değil onunla uyuması oyuna baslıyor hemen
uyku arkadasımız var onun bahtaniyesini bugun tutmus oyle uyudu, bazende emiyor onu..

ilk 3 ay 1 kg, 3 ten sonra 500 gr alması çok iyimiş canım, eger 500 gr aldıysa hiç başlama mamaya..
dr. lar cok mama taratarı hemen mama da mama diyorlar

diş çıkardığını nasıl anladın?

Son düzenleme:
bugun biraz muhallebi arastırması yaptım, işte size anne sütünden muhallebi tarifi:

6′şar yemek kaşığı mısır unu, pirinç unu, yulaf unu, tam buğday unu güzelce karıştırılır bir kavanoza konulur. 60 cc kaynamış soğmuş suya 1 tatlı kaşığı karışım konarak muhallebi kıvamında pişirilir ve soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra içine yarım muz+yarım elma püresi, 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi ve 30-40 cc anne sütü eklenir. Toplamı 170-180 cc

ben gündüz uykusunda beşiğinde yatırıyorum daha yumuşak olduğundan onu seviyor bir de sabahtan banyo yaptırınca o gün gündüz uyumadığını farkketim akşam üzeri yıkıyorum o yüzden. Ben daha yeni aldım dönenceyi ama benimki nasıl bayılıyor bir görsen, hatta problemliydi değişime verdim bir hafta onsuz kalcak diye üzülüyorum aşık aşık seyrediyor çünkü ne buluyorsa o minik şeylerde:) O yüzden kaldırmaya kıyamam herhalde, zaten bizimkisi yatağında uyumuyor malesef henüz

Daha güçlü çektiği kesin, bazen kolumu emiyor mosmor yapıyor kan toplatıyor, ama eskiden süt bitince de boş boş emerdi hissediyordum artık boş emmiyor, süt akışı yavaşlayınca bırakıyor, e bu da sütü azaltıyor işte, ardından hemen sağmak lazım da ben sağma işini bıraktım artık çok yoruluyorum, onun yerine saat tutmadan aldıkça emziriyorum:)
Bugün bakıcının t-shirtinin üzerinden meme ucunu yakalamaya çalıştı çok güldüm ya:) nasıl da biliyor orda meme olduğunu:) yeni doğduğunda benim mememi bile zor buluyordu:)
büyüme hormonu karanlıkta daha iyi salgılandığından gece lambası kullanmayın diyorlar, telsizin varsa minik ışığı, ya da yakınındaki bir odanın köridorun ışığını açabilirsin uzaktan gelsin diye.

hahaah aynen dönenceyi ben emzirirken eglensin diye kullanıyorum:) mümkün değil onunla uyuması oyuna baslıyor hemen
uyku arkadasımız var onun bahtaniyesini bugun tutmus oyle uyudu, bazende emiyor onu..

benimkisi de emiyor yalıyor falan arada:)

aklıma gecen ay benim mememi yakalayısı geldi.
banyo yaptırmısım ama yaptırmadan once o kadar agladıkı azcık emzirdim ve o şekilde gogus acık yıkamısım farkında degilim. cıkardım banyodan babası bana verirken daha havada lap dedi yakaladı mememi ne gülmüştük. çocuk tutugunu koparıyor:) havada meme yakalayıcısı

Sanada yollayalım kuşum Şuleyi sen iste :))
Evet cok memnun olurum canım) sana geldigimde oda orda olsun cok kurtarıcı oluyor)
minecim annemin memleketindesin şu an bende cok severim şileyi teyzemler merkezinde oturuyo abimde 4 sene görev yaptı memur olarak ohh sefan olsun cnm
Ahh İsil nasıl guZel geldi kendimi tatilde hissettim)

Canım cok gecmis olsun. Tez zamanda iyileşir insallah. Ayrıca oglunada maşallah:)

pasaport çıkartmak için biometrik foto cxektirdik işte sonuç:) hiçbir ülkeye almicaklar bizi:):):)Eki Görüntüle 455314
Masallahhhh Cook tatlı harika bir pasaport resmi olmuş)

hayatım çok geçmiş olsun. inşallah igneler tez zamanda etkisini gösterirde minik yavrun acı çekmez daha fazla. Allahım korusun hepsini inşallah. maşallah boyu kilosu da cok iyi miniğimin. kulagı da düzelir hayırlısı ile annesi inşallah

arkadaşlar elemsu arkadaşımızın prensesi Armin için dua edelim
ne memeyi ne mamayı kabul etmiyor
isteyenler birer yasin ya da ayetel kürsi okuyabilirmi acaba
tabi diğer bebişlerimiz içinde dua edelim, masivanın meleğinede ve geçmişi okuyamadım
kimler varsa hepsi için dua edelim olurmu

Canım çok geçmiş olsun kıyamam ben miniğe en kısa sürede atlatırsınız inşallah

Gunaydın kızlar,zor gecen bı aksamın ardından gunaydın,dun aksam esım geldı,aysıma uyuyodu o sıra,en ufak sese uyunan bebek basında okadar konusmamıza ragmen uyanmıyodu,sonra uyandırdık mahmurlugunu uzerınden attıkttan sonra yıne eskı danalıgına dondu,gulmeler,sesler,hareketler,sonrada uyumadı:) oyle olunca hastaneye gıtmekten vazgectık ama varya az once bı kaka yaptı sankı 40 yıl beklemıs bu an ıcın,kaka sarı ve ıshal kıvamında degıl cok sukur ama ıcınde epeyce beyaz bısıler vardı ve yıne sumuksu kıvam,anormal bı durum olmasına karsın kızımın kakasını hep koklardı,bu seferde oyle yaptım ama ne yapıs afedersınız ama nasıl kustuysam lavaboya yetısemedım,yanı buyuk ınsanda yoktur boyle bı koku,o neydı oyle yaaa

Nazarda coook onemlı kızlar,o gece mısafırlıkten gelmıstık ne olduysa o gece oldu zaten,ordayken ayy ne guzel bebek,ayy soyle yapıyo,ayyy boyle bakıyo falan nazar ettıler yavruma,yaw hıcmı bı yere cıkarmım kızımı,al bak bgn dugun var napıcamı bılemıyorum

GuNaydin kizlar....

MASİVA canim cok gecmis olsun. Havuza soktuk falan diye uzulme bebeklerin kulak yapisi 4 yasa kadar egim kazandigimdan su girmesi cok sorun olmuyomus. Bu kulak iltihabi yatarak biberon alan bebeklerde cok olur genelde ama tabi
Emerkende yatar pozisyonda oluyolar. Allahim sifa versin tez zamanda yakisikli ogluna.

GAMZE dun aksam 135 cc yaptim saat 10da icti gece 4te uyandi :) bu da bi gelisme diyorum. 4ten sonra devam hala uyuyo.

KiZlar sanirim zaman gectikce uyku problemleri duzeliyo. Biz iki ayliktan uc ayliga kadar
Salladik uyutmak icin. Nazar degdirmeyim dorduncu aya yaklastigimiz su gunlerde kendi kendine uyuyo. Dun biz salonda tv izlerken mamasini yedirdim. Ben biberonu filan temizleyi gelene kadr kanepede uyumus tv
Sesi isik acik. Aldim odasina koydum uyudu gitti. İnsallah
Hep bole olur. Favorim dugun salonunda uyuyan cocuklardir :))

Günaydınnn kızlar nasılsınız bebişler nasıl hasta olan rahatsız olan tümmm bebişlere geçmiş olsun elemsunun bebişi içinde dua ediyorum.Pinarrrrr yarın kaçta gelicezzz

Çook geçmiş olsun canım inş.ilçalar iyi gelir hemen geçer
Ayy kuzum çok üzüldüm ama bi sonraki mesajını okudum düzelmiş çok şükür

pasaport çıkartmak için biometrik foto cxektirdik işte sonuç:) hiçbir ülkeye almicaklar bizi:):):)Eki Görüntüle 455314

Annemmmm bu bebişler ne kadar tatlı böyle Besteee çok haşin bi oğlun varrr
Ay yine mi buluşma var, ben de gelmek istiyorum bu avrupa yakası buluşmalarına bir gün beylikdüzündeyim ama maksimum bahçelievlere kadar falan gelebilriim herhalde:S
eyüp çok uzak:S

Canımm edirnekapı metrobüsüne gelemz misin bende minibüsle edirnekapıya gelicem orda buluşup gideriz

bnm dönencenin arkasında doğumdan 5 aya kdr yazıyo cnm belki Berra da büyüdü o yüzden oyalamıyodur..oyun halısını kullanmıyomusun o şimdi tutma ve oynama döneminde olduu için işe yarar diye düşünüyorm ama..bnm dönence çok işime yaradı ya yaklaşık 1 saate kdr oyalanıyo bazen..eşimle vakit geçirmek istediim zmn kurtarıcım bile oluyo :) çok heycanlanıyo onun altında ama bakalm bu 1 haftada bişey değişmiş mi..bnde oyun halısı alcam hala modele karar veremedm çok ayrıntıyı düşüüyorm bu Selçük konusunda yaa herşeyi ince eleyip sık dokuyorm en iyisi olsun istiyorm sonrada vakit geçiyo..
bide Berranın uyku arkadaşı ne? bnde arıyormda uyku arkadaşı olrk ne yapsam bilemedm

Son düzenleme:

bn dönenceyi gündüz bm otrduum odada sallanan beşiinin oraya koydum gündüz oyalamak içn işe yarıyo ztn gece açsam kesinlikle uyumaz

Canımm bizde oyun halısı çok işe yaradı Gülnihal bütün gün oyalanıyor oynuyor oyun halısı geldiğinden beri daha fazla ses çıkarmaya başladıı

inşallah düzelir yavrucak çok üzüldüm ve çok zor bi durum gerçekten insan çaresiz kalıyo..

bnada çok söylüyolar hele şu sapancada varya üstüne bastıra bastıra demeyin nazar değcek dediim halde ay ne kadr uslu bu yaa ne kdr sakin diyip duruyolar sinir oluyorm..güzelliinide geçtm artk uslulunada nazar değdircekler..bn felak nas okuyorm bide mutlaka maşallah la havle ...... çekiyorm öyle söyledikleri zmn insanlar maşallah diyo ama nazar etmekten geri durmuyolar...snde öyle yap dışarı çıktıında bunları oku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…