- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.581
çok cnm sıkıldı annem 2 gündür çok halsizmiş..
kızlar rica etsem bugün kandil annem için dua edermisiniz nolur.. hayırlısıyla kemoterapileri bitsin eski sağlığına kavuşsun..
benim anneme çok ihtiyacım var nolur dua edin nolur
bizde anneyiz ve bnm annem babam ve kardeşimden başka akrabalarımdan kimsem yok..
onun annem diye sarılmalarına öpmelerine şefkat dolu kucağına kazık kdr olsamda deli gibi ihtiyacım var..başkaları için edilen dualar makbuldür nolur bi kere yürekten dua edin anneme..
annemin adı Bijen.........
Bernacim cok gecmis olsun canım annen tez zamanda iyileşir inşallah dualarımız sizinle.
Nalan ve Gamze ıkınızı de iyi ki tanimisim. Nalancim bizi evinde o kadar rahat hissettirdi ki çıkarken çantamı almayı unutmuştum :))
Her şey o kadar muhtesemdi ki nasil hazırlamış hepsini Mehmet canla hayret ettim. Azeri ve Nalan sınıfı gectiniz :)
Oğlum da lüks bı besik gördü tepesinden inmedi utandım valla :))) dondy filan hikayeymis yaa bayıldı mamaroo ya
Bir dahaki buluşmayı dört gözle bekliyorum zaman nasil gecti anlamadım valla sagolun kizlar
Bernacım , dualarım annen için.....
Bu kadar güzel ilk gün fotoğraflarının arasına Berramın fotoğrafını eklemek gelmedi içimden, hiç güzel değildi....
Biz kahvaltıya gitmiştik ben saat 17.00 de kalktım, pınardan yarım saat sonra :) Nalan'ın ellerine kollarına sağlık, muhteşem ötesi bir ev sahibi ve Mehmet Can oyuncaklarını paylaşma konusunda henüz!!! :))) çok paylaşımcı, evdeki tüm salıncaklar kullanıldı, Mustafa Eren Mamaroo bebeği oldu, yakında e-bebek vitrininde sizlerle :)))
Nalan görümcene görümce demek istiyorum :))) Orada diğer güzelliklerin arasında yerkende fark ettğim sarmanın güzelliğini evde yerken hakkını veremediğimi anladım, eşim der ki "hayatımda yediğim en güzel sarma" yaprağı-içi-sarımı MUH-TE-ŞEM.... :))) ve bir sana bir bana yaparak, ama sütüm gider bak diyerek kapıştık,şuan kandili simidi benzer tepkiyi görüyor, bitince tatlıya geçeceğiz :)
Birazdan da sevgili kocişim Bostancı- Yaşar usta dondurmacıya götürecek bizi heyooooooo :)))
canımçok geçmiş olun inşallah annen bi an önce atlatır
Bernacım annene cok cok gecmıs olsun bıtanem,bu guzel gecede Rabbbım annen ıcınde ettıgımız tum dualarımızı kabul eder ınsallah...
Fotolar cok guzel kızlar,kızımın ılk 3 gunu kuvezde gectıgı ıcın bende gamze gıbı o fotoları gorunce cok uzuldugumden bakamıyorum bıle,bakıncada o gunler aklıma gelıyo ve aglıyorum...
Sonra hamd edıyorum kızım suan kollarımda oldugu ıcın
cnm allah annne acil şifalar versin bugün bol bol dua edecem...
allahım bu güzel yürekli dostlarımın benim bilmediğim senin muhakkak bildiğin SIKINTILARINI gider.benim hiçbirsey yapamadığım dertlerine sen DEVA ol.her sarsıldıklarında tutamadığım ellerinden sen TUT.her incldiklerinde yakınlığınla merhemini sür.sevdiklerimizi bize bizi onlara bağışla.KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN...
Bernacim cok gecmis olsun canım annen tez zamanda iyileşir inşallah dualarımız sizinle.
Nalan ve Gamze ıkınızı de iyi ki tanimisim. Nalancim bizi evinde o kadar rahat hissettirdi ki çıkarken çantamı almayı unutmuştum :))
Her şey o kadar muhtesemdi ki nasil hazırlamış hepsini Mehmet canla hayret ettim. Azeri ve Nalan sınıfı gectiniz :)
Oğlum da lüks bı besik gördü tepesinden inmedi utandım valla :))) dondy filan hikayeymis yaa bayıldı mamaroo ya
Bir dahaki buluşmayı dört gözle bekliyorum zaman nasil gecti anlamadım valla sagolun kizlar
Saolun kızlar sizi seviyorum........
Işıl sen bursadaydın dimi? KUmlayı biliyosundur o zmn
Berna canm Rabb,m ilk önce annen olmak üzere tüm hastalarımıza şifa versin. Kandiliniz mubare olsun hepinizin. İnşallah bu gece kaderimize hep güsel yazılar yazılır eşimiz çocuğumuz ve tüm sevdiklerimiz için.
ve benim kızımında doğduktan tahmini 1 saat sonraki hali :)
Eki Görüntüle 458066 Eki Görüntüle 458067
buda bnm Selçuğumun ilk yarım saati..
Eki Görüntüle 458068
Bunlar çok tatlılarmış ya, nasıl da büyüdüler demi.
Canım ya kusura bamatın sen de Gamze de biz sizi unuttuk, ama siz de unuttunuz, geçti gitti, şimdi sağlıklılar çok şükürBernacım annene cok cok gecmıs olsun bıtanem,bu guzel gecede Rabbbım annen ıcınde ettıgımız tum dualarımızı kabul eder ınsallah...
Fotolar cok guzel kızlar,kızımın ılk 3 gunu kuvezde gectıgı ıcın bende gamze gıbı o fotoları gorunce cok uzuldugumden bakamıyorum bıle,bakıncada o gunler aklıma gelıyo ve aglıyorum...
Sonra hamd edıyorum kızım suan kollarımda oldugu ıcın
Okuduğum en güzel dualardan biri, aminnnnnnn.allahım bu güzel yürekli dostlarımın benim bilmediğim senin muhakkak bildiğin SIKINTILARINI gider.benim hiçbirsey yapamadığım dertlerine sen DEVA ol.her sarsıldıklarında tutamadığım ellerinden sen TUT.her incldiklerinde yakınlığınla merhemini sür.sevdiklerimizi bize bizi onlara bağışla.KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN...
cnm yasini şerifimi okudum burayı açtım abdesimde vardı yazını gördüm anneciğine duamı yaptım rabbim annene ve tüm sevdiklerimize şifa versin inşallah...
evet cnm bursadayım hatta şu anda kumladayım yazlık buradamerak ettim bak şimdi yoksa sendemi geliceksin.yandın ovakıt burda ne sabah kahvaltısı bitiyo ne öğle çayı ne çarşı turu
Berna canım Rabbim annene şifa versin, yardımcınız olsun.... seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı yollardan bizde geçtik ve annem çok şükür üstesinden geldi, inanıyorum ki senin annende üstesinden gelecek....
:
Allah sendende razı olsun cnmAllah bin kere razı olsun bitanem çok mutlu ettin beni..
benim 18 yılım Kumlada geçti..bizim orda yazlığımız vardı ilk Özçakırlar sonra 9.durakta Seçkinler Bimin orda...Kumla bizim ilk göz ağrımız ya o kdr anılarım olduki orda İstanbuldan daha çok severim Kumlayı..ama son zmnlarda bozulmuştu bide bitakım olaylar oldu bizim sitede babam bi gece ansızın gidiyorz dedi ve bidahada gitmedik oraya hemen sattı yazlığı..oranın akşam pazarı, çay bahçeleri ahh ahh o kdr özledimki..okurken eşim gelir Ankara pansiyonda kalırdı benim için köpek bağlasan durmaz başkada konaklama yeri yok zaty hepsi aynı tarz :)) hatta Haluk Levet te bikaç şarkısını o pansiyonda yazmış konsere geldiinde söylemişti..yani hala aklımda Kumla o kdr aşığımki oraya..sabah güneş doğunca yürüyüşe çıkardık miss gibi deniz kokusu erdek hamsisi satan balıkçılar dibinde bekleyen kediler...lunaparkı..kumsalı..çin pazarları..offf çoook özledimm..akşam olur kumsalda yakamoz eşliğinde dondurmalarımızı yerdik..paradiso vardı 18 yaşına basar basmaz içeri daldığımız :)) anlat anlat bitmez..3-4 yaşından beri ordaydım yani..snde Küçük Kumladasın dimi..o yanyana çay bahçeleri çok güzeldi..
Hanı dua etmekten bahsettıkya,sızlerden rıcam banada bu guzel gecede dua edermsnız kızlar,bu olayı unutmam,ofkemın azalması,sabırlı olmama ıcın banada dualrınızda yer verırmsnz,sonumu hıc ıyı gormuyorum,unuttum takmıyorum desemde hergun kahroluyorum,bu ofkem bana buyuk zararlar verıcek,nolur benım ıcınde dua edın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?