2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bernacım annene cok cok gecmıs olsun bıtanem,bu guzel gecede Rabbbım annen ıcınde ettıgımız tum dualarımızı kabul eder ınsallah...

Fotolar cok guzel kızlar,kızımın ılk 3 gunu kuvezde gectıgı ıcın bende gamze gıbı o fotoları gorunce cok uzuldugumden bakamıyorum bıle,bakıncada o gunler aklıma gelıyo ve aglıyorum...
Sonra hamd edıyorum kızım suan kollarımda oldugu ıcın

cnm allah annne acil şifalar versin bugün bol bol dua edecem...

allahım bu güzel yürekli dostlarımın benim bilmediğim senin muhakkak bildiğin SIKINTILARINI gider.benim hiçbirsey yapamadığım dertlerine sen DEVA ol.her sarsıldıklarında tutamadığım ellerinden sen TUT.her incldiklerinde yakınlığınla merhemini sür.sevdiklerimizi bize bizi onlara bağışla.KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN...

Bernacim cok gecmis olsun canım annen tez zamanda iyileşir inşallah dualarımız sizinle.
Nalan ve Gamze ıkınızı de iyi ki tanimisim. Nalancim bizi evinde o kadar rahat hissettirdi ki çıkarken çantamı almayı unutmuştum :))
Her şey o kadar muhtesemdi ki nasil hazırlamış hepsini Mehmet canla hayret ettim. Azeri ve Nalan sınıfı gectiniz :)
Oğlum da lüks bı besik gördü tepesinden inmedi utandım valla :))) dondy filan hikayeymis yaa bayıldı mamaroo ya
Bir dahaki buluşmayı dört gözle bekliyorum zaman nasil gecti anlamadım valla sagolun kizlar

[buda bnm kızımın ilk doğduğıu saatler ve diğeride 2 gün önceki hali ben hiç benzetemiyorummm:)

Eklentiler

• $02032012230.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_5361.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_5354.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
üyesi olduğum bir gruptan gelen bir mail, ilgilenenler benimle iletişime geçsin, ailenin adresi veya banka hesap numarasını iletebilirim, toplanan maddi yardımla ile mama-bez gibi ihtiyaçları alınacakmış, adrese ise kıyafet,bez vb ihtiyaçları direkt gönderebilirisiniz, ben Berra'nın birçok kıyafetini göndericem.

Merhabalar,

Sizlere bir yardım çağrısında bulunmak istiyorum. Annesi doğum zehirlenmesi yüzünden yaşamını yitiren bir bebeğimiz var. Ailesinin durumu iyi değil. Bebeğe şimdilik anneannesi bakıyor. Doğum fotoğrafçısı arkadaşım Alev Durmuşoğlu, Doğuş Bebek için bir yardım kampanyası başlattı. Dileyenler bebeklerinin küçülmüş giysileri ve artık kullanmadıkları eşyaları ile, dileyenler de banka hesabına yapacakları bağışlarla bebeğimize yardım edebilirler. İhtiyaçları arkadaşlarımız tarafından satın alınıp aileye iletilecektir.

aaahhhhhh, çantayı unutmuşum yazmayı :)))))

Pınar bizim çocuklar görmemiş ki öyle mamaroo falan, biraz daha büyüsünler o evde ne oyuncak kavgası çıkacak sen gör :) Berra bir yanda Mustafa Eren bir yanda kopardıkları oyuncakalrın neşesi ve keyfi ile kapıdan çıkarken, Mustafa Can sinir krizleri geçirecek mutfak kapısında :))))))) Nalan böyle güzel şeyler almaya devam ederse :))))

Son düzenleme:

canımçok geçmiş olun inşallah annen bi an önce atlatır

cnm allah annne acil şifalar versin bugün bol bol dua edecem...

Saolun kızlar sizi seviyorum........

Işıl sen bursadaydın dimi? KUmlayı biliyosundur o zmn

cnm yasini şerifimi okudum burayı açtım abdesimde vardı yazını gördüm anneciğine duamı yaptım rabbim annene ve tüm sevdiklerimize şifa versin inşallah...

evet cnm bursadayım hatta şu anda kumladayım yazlık burada merak ettim bak şimdi yoksa sendemi geliceksin.yandın ovakıt burda ne sabah kahvaltısı bitiyo ne öğle çayı ne çarşı turu

Berna canım Rabbim annene şifa versin, yardımcınız olsun.... seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı yollardan bizde geçtik ve annem çok şükür üstesinden geldi, inanıyorum ki senin annende üstesinden gelecek....

Bu arada çok alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum, haftaya kardeşimin düğünü var, bu hafta sonu alışverişe çıkacağız ve ben kınada-salonda ne alacağıma karar veremedim:44:, bana fikir sunabilirseniz çooook sevinirim

buda bnm Selçuğumun ilk yarım saati..
Eki Görüntüle 458068

Bunlar çok tatlılarmış ya, nasıl da büyüdüler demi.
Canım ya kusura bamatın sen de Gamze de biz sizi unuttuk, ama siz de unuttunuz, geçti gitti, şimdi sağlıklılar çok şükür
Okuduğum en güzel dualardan biri, aminnnnnnn.

Allah bin kere razı olsun bitanem çok mutlu ettin beni..
benim 18 yılım Kumlada geçti..bizim orda yazlığımız vardı ilk Özçakırlar sonra 9.durakta Seçkinler Bimin orda...Kumla bizim ilk göz ağrımız ya o kdr anılarım olduki orda İstanbuldan daha çok severim Kumlayı..ama son zmnlarda bozulmuştu bide bitakım olaylar oldu bizim sitede babam bi gece ansızın gidiyorz dedi ve bidahada gitmedik oraya hemen sattı yazlığı..oranın akşam pazarı, çay bahçeleri ahh ahh o kdr özledimki..okurken eşim gelir Ankara pansiyonda kalırdı benim için köpek bağlasan durmaz başkada konaklama yeri yok zaty hepsi aynı tarz :)) hatta Haluk Levet te bikaç şarkısını o pansiyonda yazmış konsere geldiinde söylemişti..yani hala aklımda Kumla o kdr aşığımki oraya..sabah güneş doğunca yürüyüşe çıkardık miss gibi deniz kokusu erdek hamsisi satan balıkçılar dibinde bekleyen kediler...lunaparkı..kumsalı..çin pazarları..offf çoook özledimm..akşam olur kumsalda yakamoz eşliğinde dondurmalarımızı yerdik..paradiso vardı 18 yaşına basar basmaz içeri daldığımız :)) anlat anlat bitmez..3-4 yaşından beri ordaydım yani..snde Küçük Kumladasın dimi..o yanyana çay bahçeleri çok güzeldi..

ayyy nigoli geçmişi okumadım ama alıntıladığın resimlerden herkes bebişin ilk anlarını paylaşmış anlaşılan, bir çok duygulandım... hamileliğimin son haftası geçmek bilmezken şimdi bebişim 3 aylık, ayyy çok duygulandım yaaa, rabbim evladlarımızı bize bağışlasın

amin bitanem..bende ona inanmak istiyorum..

Hanı dua etmekten bahsettıkya,sızlerden rıcam banada bu guzel gecede dua edermsnız kızlar,bu olayı unutmam,ofkemın azalması,sabırlı olmama ıcın banada dualrınızda yer verırmsnz,sonumu hıc ıyı gormuyorum,unuttum takmıyorum desemde hergun kahroluyorum,bu ofkem bana buyuk zararlar verıcek,nolur benım ıcınde dua edın ...

Allah sendende razı olsun cnm
ewet cnm hatta bugün o bahsettiğin çay bahçelerinden birindeydim küçük ama şirin bir yer ben cok sevdim hatta nasip olursa kışa bir yer kestirdik gözümüze orayı almayı düşünüyoruz eşinle negüzel anılarınız varmış cok mutlu oldum biz 4 .durakdayız duymuşsundur yapıkuranlar güzelyalı sit bu arada o lünapark yok artık kaldırmışlar ama bahsettiğin eğlence yeri duruyo çeşit çeşit insan var buradad heryerde olduğu gibi bir bakıyosun cok modern bir bakıyosun şalvarlı teyzem ama olsun ben huzurluyum zate gezmediiğim yer kalmadı burayıda hem bursaya yakın hemde eşim işe burdan rahatlıkla gidip gelebildiği için istiyoruz bodrum vs olsa sınırlı bir tatil olucakdı bizim için eşimin kendi işi malesef bırakamıyo cok yoğun oluyo halam hala kızları vs burdalar cok eğleniyoruz her akşam okey partimiz var mesela dün akşam havuz başında eğlencemiz vardı çalgılı çengili güzel işte böyle geçiyo arada sigaramıda içeyim bu arada resimlerini görmüştüm cnm cok cok güzel cıkmışsınız bayıldım selçukuda öptüm

cnm öfkene yenik düşme Rabbim gönlündekini senin için hayırlı eylesin yuvanda hiç olmadığın kadar huzurlu mutlu olursun inşallah.

Bulusmanızı kıskanmam ıcın ballandıra ballandıra anlattırsn heeeee:))) Hıc kıknmadımkı nalannın bos gununde oturmaya gıtcez oglumla bızede yapr onlrdan benım oglumda bıner mamormudr nedr ona:))) hıc kıskanmadık hıhhhh Gununuzn guzl gecmsne sevndm ben butun gun camsr yıkdm astm aksamım cok ıgrenctı kuzy 2 kere mememı reddettı beynımden asa kaynr su dokulmus gıbı oldum(( bu cocuk kalabalgımı sevmıo anlmdm halmlrda krıze gırdı yıne ordan cıktık arbda sakınlestı tam uyudu derkn kocmn annesne gıttıık 3 cocuk orda halıyle cok gecmdn uyandı ve yıne basladı hem aglıo hem memyı kbul etmıoo( ordanda arkamıza bakmdn uzaklastk yol boyunca agldı kocm dedı barı bı tur atlm belkı uyur fayda etmedı araba durdu ındm dısrı cıkrdım bırz sakınlstı sonra eve donrken ıcını ceke ceke ınledı cocugum((( eve geldık memeye tuttum aldı cok sukur sonra kaksnı yaptı altını actm degstrdım gulmeye agulmya basladı gulsemmı aglsammı o boyle agldkca yaslndıgmı hıssedıorum hemn buyusede derdını anltck zamna gelse:))) cok zorr coooooook 1 cocuk yeterlıı 1 ıyıdır ıyııı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…