2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize günaydınlar.
Biraz sonra hazırlanıp doktor teyzeye gitcez cıss yapıcak kızıma.
Minecim geçmiş olsun da bi daha böyle yapmasın kuzy. Ama kimi bebekler bi dönem böyle. Yapacak bişey yok. Didosta öyle, geçen annemlere gittik aksam yemek yedik düştük yola. Kimsede susturamiyor benden başka:-(

Pollyimm oncelikle belirtiyim sensiz ve bensiz ankara bulusmasi olmaz :)) biz ankaranin ilk bulusaniyiz biliyosun :)) deniz daha gelmeden biz bi ikili bulusmustuk. Bi de topigin kurucusu sen olmazsan zaten olmazz. Ama senden haber beklioruz biluosun dimi uygun oldugun zamani. Simdide misafirin geliyo ramazanin icinde bulussak oruc tutan olur mu diyorum herkes emziriyo mu napcaz bi organize olamadik

Canim Allah sifa versin annene. Benimki o donemi atlatali dort yil oldu cok sukur. Kemoterapi halsizlik yapiyo hic korkma moralini yuksek tut, annenin de oyle.
Cok neseli olan insanlar cok derin yaralar tasir, kendimden bilirim :) ama hayat yaralari kapatamiycak kadar kisa o yuzden herseyi dualarla guluslerle atlatcaz insallah...

günaydın kızlar..

ben zombi gibiyim ne olduysa beren gece 4 de uyandı normalde emerdi uyanmadan..bu sefer uyandı 5.5 de uyudu deli etti beni sabahta 7 den beri ayakta ne oldu bu çocuğa uyku düzeni bozuldu..emme dersen vermek için taklalar atıyorum bütün enerjimi alıyo ne eve bakabiliyorum ne kocaya offffffffffffffff..............

Günaydın kızlar zombi gibiyim bu sabahhh akşam dışarı gittik yemek yedik Gülnihal etrafa gülücükler saçıyordu çok güzel vakit geçirdik eve geldik kapıdan girer girmez başladı ağlamaya normalde en geç 10 da uyuyan çocuk uyumadı ağlıyor memeyi veriorum istemiyor en son artık çıldıracaktım yatağına uzattım çığlık atmaya başladı ya avaz avaz bağırıyor korktum bişey fln mı oldu diye kucağıma aldım yok sakinleşmiyor ilk defa öyle gördüm kızımı çok kötüydü okumaya başladım onu sakinleşti nazar fln mı oldu acaba dışarda anlmadım saat 2 geçiyordu artık sersemleyeme başladı sonra uyudu bende bayıldım resmen yataktan zor kalkıp geldimmmm(

Demekki bu donemde tum bebislerde iyku problemi var nehirin de bir gecesi bir gecesini tutmuyor (

günaydın kızlar...bugün herkes uykusuz anlaşılan. dün akşam oğlum, aşıdan heralde ,hiç durmadı sabah aşısını oldu geldi akşam 12 ye kadar kucakta gezdik pilim bitti resmen.sabahda erken uyanıyo ne zman uyku düzeni olucak bilmiyorum.emme krizleri ara ara geliyo gene. tam düzeldi diyorum ertesi gün emmiyo.
nolcak böleeee pööffffff.......................

Bizim de randevumuz vardı salı günü kuzum doktor rahatsızmış bilgi verecekler aşı için gidecez bizde çok tırsıyorum bu aşılardan ya kızımı öyle ağlarken görmeye dayanamıyorum bennnn çok stres yaptım bi atlatsak bizde aşılarını inş. 3 tane değil mi bu ayda

günaydın arkadaşlar...uzun bir aradan sonra yeniden merhaba....doğum iznim bitti. bugün işe başladım..oğlum tam 3 ayını doldurdu bugün...sabah o uyurken çıktım evden...kötü bi duyguydu..ilk kez ayrıldık...ama herşeye alışıyo insanoğluı. bu da geçer elbette...yeni yeni arkadaşlar görüyorum..bir ay oldu foruma giremeyeli..epey değişiklikler olmuş sanırım...

Günaydın canlarım. Sanırım herkes için zor bir geceydi.Allah yardımcımız olsun. Minikler büyüyene kadar fazlasıyla sabır ve güç ihtiyacımız olacak. Havalarda çok etkiliyor ya,ısınsa bi türlü soğusa bi türlüüü

Hoşgeldin tatlımm Zordur tabii ki senin için bugün ama sabır herşey oğlunun geleceğini güven altına almak için,ona refah içinde yaşam sağlayabilmen için. Rabbim gerçek ayrılık göstermesin hiçbirimize inşallah. Akşam olsun hayırlısı ile de öpüp koklaşın miniğinleeee

merhaba benim maaş asgari ücretten yatıyor ne kadar alırım ve nerelere başvuruluyor cevabın için teşekkürler
Maasinin %70i hemen hemen X 4 ay aldim ben.. Bagli bulundugun ssk ariyo seni. Beni aradilar oyle aldim ptt den

Hosgeldin :) Allah sabir versin bir iki haftaya alisiyo insan ama yinede zor ayrilmak

günaydın güzel annişlerrr...
biz bavul hazırlıyoruz yarın istikamet ordu :) ohh be tatile o kadar çok ihtiyacım war ki acayip yorgunum..herkes bebişinin ilk günkü resmini koymuş bende bi resim koycam assonraa.. çooooooooooooook çirkin bi resim hemde :))

Gunaydın kızlaaar,cook uykum var yaaa,aysimada dun gece resmen mutasyona ugradı saat 10 oldumu uyumaya baslayan bebek gece 2 ye kadar uyumadı ıyımı ama aglamıyo aksıne bı cene bı cene,bı de kendı kendıne guluyo falan,yavrum gecenın bı vaktı gulucukleryle ınlettı ortalıgı,oyle yapınca kızamıyorumda,sabahta erkenden sankı hıııc uyumamıs gıbı kaldıgı yerden devam,tabı aglamıo olması bı avantaj ama nıye uykusu gelmezkı bu kuzunun yaa,normalde gunduz 11de kalkar 3 e kadar uyanık,3te uyur 6da kalkar sonra aksam 10da gerı uyur ama aksam uyku saatını hep 1 saat 1 saat seklınde ılerı attı ve en son dun gece 2yı gorduk,cok sukur bı sıkıntısı yok,aglamıyoda ustelık gunduz olmadıgı kadar aktıftı dun aksam ama bende uykusuz kalıyorum o oyle yapınca,buna bı cozum varmı kı,yoksa gecıcı bı donemmı?

yawrum 4. aydan snra düzelir umudyla bekliyoruz bizde.. gece yatma saatimiz belli değil sabah da erkenden kalkıyo.. dün gece 4 kez kalktı sadece birinde emzirdim diğer uyanmalarında salladım uyuttum..bigün iyiyse bigün kötü..

Günaydın hatun kişileri:) Evımde temızlk eylemı bas gostermekte. Kadıncagız utulerı gorunce anca utulerı yaparım bugun dıye hayıflandı:)))) Bakalım annemde bı taraftan gırıstıı halamıda bu olaya dahıl etmek uzere haberdar ettım:)) Oda oglumn odasını yapsın bastan asaa bende oglmla keyıf yapayım

Son düzenleme:
Kızlarrr geçen ay çalışma iznim iptal edilmişti geçerli ikamet tezkeresi yok diye ama var itarzda bulunmuştum şimdi mail geldi olumlu değerlendirilmiş diye uzatılacak iznim harç parası istendi bankaya gittim yatırdım ayyy çoook sevindim yaa çok zor almıştım izni iptal olunca çok üzülmüştüm şükür düzeldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…