- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.601
Pollyimm oncelikle belirtiyim sensiz ve bensiz ankara bulusmasi olmaz :)) biz ankaranin ilk bulusaniyiz biliyosun :)) deniz daha gelmeden biz bi ikili bulusmustuk. Bi de topigin kurucusu sen olmazsan zaten olmazz. Ama senden haber beklioruz biluosun dimi uygun oldugun zamani. Simdide misafirin geliyoHerkese selam. Kandiliniz mübarek olsun.
Bir sürü şey yazmıştım hepsi silindi. Cepten yazmakda zor oluyo. :-(
masivacim oğluna cok geçmiş olsun, temiz çıkmasına sevindim.
Kuyruk sokumu kıllanmasi didemde de var. Usg çekilmişti 5 günlükken bişey çıkmamışti.
Yarın doktor randevumuz var.didem uyanık olduğu zamanlar genelde cok huzursuz ve agliyor.bi gidelim idrar tahlili filan yapsınlar.birde 4.ay aşımız var. Cuma günüde misafirlerim geliyo. Kaynana kayınbaba görümce elti çoluk çocuk... Şimdiden daraldım. Yarın gece bebişler uyuyunca yemek işini halletmeye çalışıcam. Fırında yemek yapcam ve sıcakken şu meşhur kurabiyedende yapayım bakalım. Bizden haberler böyle ışte.
He bide ankara buluşması olacakmış. Benim haberim yokneyse.
Allah razı olsun kızlar dua eden herkesten Allah razı olsun hiçbirinize yaşatmasın bunları kimseye yaşatmasın çok zor..böyle neşeli göründüme bakmayın içimde fırtınalar kopuyo ama kendimi etkilememeye çalışıyorm sütüm kesilmesin diye..yoksa canımdan candır bütün kalbim annemle..
Günaydın kızlar zombi gibiyim bu sabahhh akşam dışarı gittik yemek yedik Gülnihal etrafa gülücükler saçıyordu çok güzel vakit geçirdik eve geldik kapıdan girer girmez başladı ağlamaya normalde en geç 10 da uyuyan çocuk uyumadı ağlıyor memeyi veriorum istemiyor en son artık çıldıracaktım yatağına uzattım çığlık atmaya başladı ya avaz avaz bağırıyor korktum bişey fln mı oldu diye kucağıma aldım yok sakinleşmiyor ilk defa öyle gördüm kızımı çok kötüydü okumaya başladım onu sakinleşti nazar fln mı oldu acaba dışarda anlmadım saat 2 geçiyordu artık sersemleyeme başladı sonra uyudu bende bayıldım resmen yataktan zor kalkıp geldimmmm(
kızlarr doğum paramı aldım hehehe 3500 yetaleeeeve giderken postane yolumun üstünde bi sorayım dedim oda ne yatmış sevindirik oldummm
Demekki bu donemde tum bebislerde iyku problemi var nehirin de bir gecesi bir gecesini tutmuyor(
günaydın kızlar...bugün herkes uykusuz anlaşılan. dün akşam oğlum, aşıdan heralde ,hiç durmadı sabah aşısını oldu geldi akşam 12 ye kadar kucakta gezdik pilim bitti resmen.sabahda erken uyanıyo ne zman uyku düzeni olucak bilmiyorum.emme krizleri ara ara geliyo gene. tam düzeldi diyorum ertesi gün emmiyo.
nolcak böleeee pööffffff.......................
merhaba benim maaş asgari ücretten yatıyor ne kadar alırım ve nerelere başvuruluyor cevabın için teşekkürler
günaydın kızlar..
ben zombi gibiyim ne olduysa beren gece 4 de uyandı normalde emerdi uyanmadan..bu sefer uyandı 5.5 de uyudu deli etti beni sabahta 7 den beri ayakta ne oldu bu çocuğa uyku düzeni bozuldu..emme dersen vermek için taklalar atıyorum bütün enerjimi alıyo ne eve bakabiliyorum ne kocaya offffffffffffffff..............
Günaydın kızlar zombi gibiyim bu sabahhh akşam dışarı gittik yemek yedik Gülnihal etrafa gülücükler saçıyordu çok güzel vakit geçirdik eve geldik kapıdan girer girmez başladı ağlamaya normalde en geç 10 da uyuyan çocuk uyumadı ağlıyor memeyi veriorum istemiyor en son artık çıldıracaktım yatağına uzattım çığlık atmaya başladı ya avaz avaz bağırıyor korktum bişey fln mı oldu diye kucağıma aldım yok sakinleşmiyor ilk defa öyle gördüm kızımı çok kötüydü okumaya başladım onu sakinleşti nazar fln mı oldu acaba dışarda anlmadım saat 2 geçiyordu artık sersemleyeme başladı sonra uyudu bende bayıldım resmen yataktan zor kalkıp geldimmmm(
günaydın kızlar...bugün herkes uykusuz anlaşılan. dün akşam oğlum, aşıdan heralde ,hiç durmadı sabah aşısını oldu geldi akşam 12 ye kadar kucakta gezdik pilim bitti resmen.sabahda erken uyanıyo ne zman uyku düzeni olucak bilmiyorum.emme krizleri ara ara geliyo gene. tam düzeldi diyorum ertesi gün emmiyo.
günaydın arkadaşlar...uzun bir aradan sonra yeniden merhaba....doğum iznim bitti. bugün işe başladım..oğlum tam 3 ayını doldurdu bugün...sabah o uyurken çıktım evden...kötü bi duyguydu..ilk kez ayrıldık...ama herşeye alışıyo insanoğluı. bu da geçer elbette...yeni yeni arkadaşlar görüyorum..bir ay oldu foruma giremeyeli..epey değişiklikler olmuş sanırım...
Maasinin %70i hemen hemen X 4 ay aldim ben.. Bagli bulundugun ssk ariyo seni. Beni aradilar oyle aldim ptt denmerhaba benim maaş asgari ücretten yatıyor ne kadar alırım ve nerelere başvuruluyor cevabın için teşekkürler
günaydın arkadaşlar...uzun bir aradan sonra yeniden merhaba....doğum iznim bitti. bugün işe başladım..oğlum tam 3 ayını doldurdu bugün...sabah o uyurken çıktım evden...kötü bi duyguydu..ilk kez ayrıldık...ama herşeye alışıyo insanoğluı. bu da geçer elbette...yeni yeni arkadaşlar görüyorum..bir ay oldu foruma giremeyeli..epey değişiklikler olmuş sanırım...
Sıcaklar da var kuzum dün kaşam çok sıcaktı normalde bizim ev sserin olur dün buharlanıyordu resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?