2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışmasam Kuzeyi de al bize gel derdim kuzum şekerbura yapardım sana geçen resmini koyduğum azeri kurabiyesinden :))

günaydın güzel annelere...
bernacım geçmiş olsun annecine, Allah en kısa zamanda şifasını verecektir inşallah, dualarımız seninle..
iyi ki varsınız hepiniz, hepinizi çoooooooooooook seviyorum Allah hepinizden razı olsun. hep birlikte güzel şeyler öğrendik. birimizin bilmediğini diğerimiz paylaştı, kimsede art niyet yoktu, uydurma tarifler bilgiler hiç yazılmadı buraya. her güzel anne bir diğerininkini de çocugu bildi, sorumluluğunu bildi, ona göre yazdı, paylaştı.. ne güzel bir grup olduk biz böyle yaa. hepimize kocaman bir maşallah demek istedim böyle sabah sabah
güne sizinle başlamayı seviyorum.. hepiniz benim bebeklerimsinizD

Aynen canim ya her ay bu ay daha iyi olacak buyuyor diyorum bi bakiyorum yeni bir huy edinmis :)

günaydın canımm. çok şanslıısn herkesi seferber etmişsin :))

biz de 10 da uyuduk. kahvaltı yaptım. trt1 de çocuğum büyürken programını izliyorum bir taraftan. her gün çok güzel konulara değiniliyor. izlemenizi tavsiye ederim annişler

amin canım...Allahtan çalışma saatim çok değil...öğleden sonra çıkıcam.....çok beklemicek bebişim...
Hosgeldin :) Allah sabir versin bir iki haftaya alisiyo insan ama yinede zor ayrilmak

evet. zormuş...Allah hepimize kolaylık versin...

arkadaşlar unnadoda graco ürünlerinde indirim var. bebişimin salıncağından da arabasından da var ama sağolsun bizimki salıncağında 5.dakikadan sonra dayanamayıp ağlamaya başlıyo , arabayı sorarsanız aksesuar olarak yanımızda dolaştırıyoruz. ne hevesle almıştık oysa ki (

http://www.unnado.com/kampanya_urunleri_new/10487_040712_8497.jpg
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=2678&urun_id=104856 (biizmkinin renkleri pembe ve yeşil) bebek arabası almayanlara tavsiye ederim

Çalışmasam Kuzeyi de al bize gel derdim kuzum şekerbura yapardım sana geçen resmini koyduğum azeri kurabiyesinden :))
:)) b ıpazar ınsallah gelcm sana canım. Ama ozaman kadr bı pazar sende bana gelebılrısın:))) Annenle bırlkte

Aslındaa cook nadır olan bı durumdur:)) Annem artık sınır harbı yasadıgımı anlayıp olaya mudale ettı ana yuregı ıste:)))) Bende o prgramı ızlıorum ve cok begenıorum hatta oraya yazı yazmayı bıle dusundum 1 saat suruo prgram resmen konukların agzına tıkıolr laflarıı nıye boyle faydalı bı prgram 1 saat suruo anlamıorum muge anlı 4 saat suruodu bıara Bence prgrmın suresını uzatsınlr sacma sapan dızı tekrarı koycagına uzutsınlr yanıı

senn içn namazlarımda dua etcem cnm ama ismini bilmiyorm

Minee sen haftaya pazar gelemezmisin ki buluşmayaa:97:

Ayrıca salıhacım sanada tekrar hosgeldın demek ıstıorum:) Ben bebısımı oturtmak ıstemıorum kendısı kucakta kalkmak ıstıo zatn oturmak ıstemıo bende bılerek oturtmuorum bıdahakı aydn sonra desteklı oturtabılrız dıye bılıorum ben yada cocuk nezmn oturma eylemı gerceklestırırse heralde

yine aynı şey oldu canım. adamcağız ne güzel anlatıyordu zamanımız bitiyor deyip tıkadı zavallı Ali beyi :))

biliyorm yapıkuranları cnm..valla orası bodrumdan kat kat daha güzel bnce bnm çok yaşanmışlıım olduu için ve çokda şirin ya bilmiyorm oraya karşı çok zaafım var en güzel yıllarım orda geçti en güzel yazlarım yani..tadını çıkar valla bzm burnumuzda tütüyo annem ve kardeşimle ama babam adını bile duymak istemedii için unuttuk gitti napalm :)) bize bile yakındı 3 saate gdp geliyoduk size mükemmel fırsat..bncede imkanınız varsa kaçırmayın alın..nereyi kestirdiniz gözünüze?

Hoşş geldin kuzum ilk zamanlar biraz zor oluyor sonuçta doğduğundan beri sürekli beraberdik hiç ayrı kalamdık ama onun için herşey onun geleceği için diye düşünüyorum öğlen olunca koşa koşa gidiyorum eve resmen onunla 5 dk daha falza vakit geçireyim diye :)))

herşey yavrularımız için. senin iş yerinle evin arası yakınmış ne güzel. ben gelene kadar 1 ya da 1.5 saat geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…