- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.621
Günaydın hatun kişileri:) Evımde temızlk eylemı bas gostermekte. Kadıncagız utulerı gorunce anca utulerı yaparım bugun dıye hayıflandı:)))) Bakalım annemde bı taraftan gırıstıı halamıda bu olaya dahıl etmek uzere haberdar ettım:)) Oda oglumn odasını yapsın bastan asaa bende oglmla keyıf yapayım
yawrum 4. aydan snra düzelir umudyla bekliyoruz bizde.. gece yatma saatimiz belli değil sabah da erkenden kalkıyo.. dün gece 4 kez kalktı sadece birinde emzirdim diğer uyanmalarında salladım uyuttum..bigün iyiyse bigün kötü..
Günaydın hatun kişileri:) Evımde temızlk eylemı bas gostermekte. Kadıncagız utulerı gorunce anca utulerı yaparım bugun dıye hayıflandı:)))) Bakalım annemde bı taraftan gırıstıı halamıda bu olaya dahıl etmek uzere haberdar ettım:)) Oda oglumn odasını yapsın bastan asaa bende oglmla keyıf yapayım
Sizin orda sicaklar burdada soguklar ben sivastayim burasi bir turlu isinmadi gitti hala uzun kollu hirka giydiriyorum Nehire :s
Hoşgeldin tatlımmZordur tabii ki senin için bugün ama sabır herşey oğlunun geleceğini güven altına almak için,ona refah içinde yaşam sağlayabilmen için. Rabbim gerçek ayrılık göstermesin hiçbirimize inşallah. Akşam olsun hayırlısı ile de öpüp koklaşın miniğinleeee
Hosgeldin :) Allah sabir versin bir iki haftaya alisiyo insan ama yinede zor ayrilmak
kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..
:)) b ıpazar ınsallah gelcm sana canım. Ama ozaman kadr bı pazar sende bana gelebılrısın:))) Annenle bırlkteÇalışmasam Kuzeyi de al bize gel derdim kuzum şekerbura yapardım sana geçen resmini koyduğum azeri kurabiyesinden :))
günaydın canımm. çok şanslıısn herkesi seferber etmişsin :))
biz de 10 da uyuduk. kahvaltı yaptım. trt1 de çocuğum büyürken programını izliyorum bir taraftan. her gün çok güzel konulara değiniliyor. izlemenizi tavsiye ederim annişler
kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..
Hanı dua etmekten bahsettıkya,sızlerden rıcam banada bu guzel gecede dua edermsnız kızlar,bu olayı unutmam,ofkemın azalması,sabırlı olmama ıcın banada dualrınızda yer verırmsnz,sonumu hıc ıyı gormuyorum,unuttum takmıyorum desemde hergun kahroluyorum,bu ofkem bana buyuk zararlar verıcek,nolur benım ıcınde dua edın ...
:)) b ıpazar ınsallah gelcm sana canım. Ama ozaman kadr bı pazar sende bana gelebılrısın:))) Annenle bırlkte
Aslındaa cook nadır olan bı durumdur:)) Annem artık sınır harbı yasadıgımı anlayıp olaya mudale ettı ana yuregı ıste:)))) Bende o prgramı ızlıorum ve cok begenıorum hatta oraya yazı yazmayı bıle dusundum 1 saat suruo prgram resmen konukların agzına tıkıolr laflarıı nıye boyle faydalı bı prgram 1 saat suruo anlamıorum muge anlı 4 saat suruodu bıaraBence prgrmın suresını uzatsınlr sacma sapan dızı tekrarı koycagına uzutsınlr yanıı
:)) b ıpazar ınsallah gelcm sana canım. Ama ozaman kadr bı pazar sende bana gelebılrısın:))) Annenle bırlkte
Aslındaa cook nadır olan bı durumdur:)) Annem artık sınır harbı yasadıgımı anlayıp olaya mudale ettı ana yuregı ıste:)))) Bende o prgramı ızlıorum ve cok begenıorum hatta oraya yazı yazmayı bıle dusundum 1 saat suruo prgram resmen konukların agzına tıkıolr laflarıı nıye boyle faydalı bı prgram 1 saat suruo anlamıorum muge anlı 4 saat suruodu bıaraBence prgrmın suresını uzatsınlr sacma sapan dızı tekrarı koycagına uzutsınlr yanıı
Allah sendende razı olsun cnm
ewet cnm hatta bugün o bahsettiğin çay bahçelerinden birindeydim küçük ama şirin bir yer ben cok sevdim hatta nasip olursa kışa bir yer kestirdik gözümüze orayı almayı düşünüyoruz eşinle negüzel anılarınız varmış cok mutlu oldum biz 4 .durakdayız duymuşsundur yapıkuranlar güzelyalı sit bu arada o lünapark yok artık kaldırmışlar ama bahsettiğin eğlence yeri duruyo çeşit çeşit insan var buradad heryerde olduğu gibi bir bakıyosun cok modern bir bakıyosun şalvarlı teyzemama olsun ben huzurluyum zate gezmediiğim yer kalmadı burayıda hem bursaya yakın hemde eşim işe burdan rahatlıkla gidip gelebildiği için istiyoruz bodrum vs olsa sınırlı bir tatil olucakdı bizim için eşimin kendi işi malesef bırakamıyo cok yoğun oluyo halam hala kızları vs burdalar cok eğleniyoruz her akşam okey partimiz var mesela dün akşam havuz başında eğlencemiz vardı çalgılı çengili güzel işte böyle geçiyo arada sigaramıda içeyim bu arada resimlerini görmüştüm cnm cok cok güzel cıkmışsınız bayıldım selçukuda öptüm
günaydın arkadaşlar...uzun bir aradan sonra yeniden merhaba....doğum iznim bitti. bugün işe başladım..oğlum tam 3 ayını doldurdu bugün...sabah o uyurken çıktım evden...kötü bi duyguydu..ilk kez ayrıldık...ama herşeye alışıyo insanoğluı. bu da geçer elbette...yeni yeni arkadaşlar görüyorum..bir ay oldu foruma giremeyeli..epey değişiklikler olmuş sanırım...
Hoşş geldin kuzum ilk zamanlar biraz zor oluyor sonuçta doğduğundan beri sürekli beraberdik hiç ayrı kalamdık ama onun için herşey onun geleceği için diye düşünüyorum öğlen olunca koşa koşa gidiyorum eve resmen onunla 5 dk daha falza vakit geçireyim diye :)))
herşey yavrularımız için. senin iş yerinle evin arası yakınmış ne güzel. ben gelene kadar 1 ya da 1.5 saat geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?