2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Minee sen haftaya pazar gelemezmisin ki buluşmayaa:97:
Hangı bulusmaymıskı o ben onu bılemedım:26:
yine aynı şey oldu canım. adamcağız ne güzel anlatıyordu zamanımız bitiyor deyip tıkadı zavallı Ali beyi :))

Aynennn pekııı vaktımz bıttgı ıcın teskkur edrız dıyıp kapıo prgramı adamn laf agzında kalıo:))))

Selam gotur benden orduya :) bayramda ordayiz insallah. Teleferige bincem ona gore sakin bozmayin :)))
kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..
Ben oturtmadan kendi oturdu zaten. Okudgum bi kitaptada uc aydan sonra kucakta yada destekle oturur yazio. Eskiden d vitamini kullanilmadigi icin oturtmazlarmis 6 aya kadar

çok saol bitanem ne güzel Allah anneni bağışlamış inşallah bnada bağışlar
oluyo aysel oluyo bu çocuklar daha çok huy deişcekmiş öle diyolar
bıkmadan ver memeni uykuluyken fln düzeliyo..bzmki düzeldi çok şükür
hoşgeldin cnm..
ohhh keyfine bak bahar gez toz valla Allah yolunuzu açık etsin
ohhh hadi yine iyisin
saol tatlım Allah razı olsun
kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..

bn kucaamda sırtını bna dayayarak hafif ytr pozisyonda oturtuyorm

yok canım bu ay 2 tane bacaklardan.geçen ay 3.ay aşıları 3 taneydi.ağustosda rotavirisü var 2.dozunu olcak.allahtan o ağızdan veriliyo.

yok canım bu ay 2 tane bacaklardan.geçen ay 3.ay aşıları 3 taneydi.ağustosda rotavirisü var 2.dozunu olcak.allahtan o ağızdan veriliyo.

İğneyi ona batırıyor benim canım yanıyor sanki yaa zaten hiç tahammülüm yok iğne olayına fena oluyorum geçen aşılarda ben duramadım içerde annem kaldı yanında ben dışarda bekledim yine ağlatacaklar kuzumu yaa sevmiyor bu aşı olayını keşke hepsi ağızdan olaydı ne güzel olurduu

Çalışmasam Kuzeyi de al bize gel derdim kuzum şekerbura yapardım sana geçen resmini koyduğum azeri kurabiyesinden :))

kızlar inanmıcaksınız ama akşam rüyamda gördüm sizleri bu kadar kaptrmışım kendimi bu siteye :))) yine toplanılmış bende katılıyorum toplantıya aysel hnmın evindeymişiz sadece onun ismini hatrlıyorum bi kaç anne daha vardı ama isimlerini hatrlayamıyorum :)

Kızlaaar aysimanın donencesı kırıldı ıyı kotu ıdare edıyoduk poff kırıldı gıttı yaaaa,dudagını buke buke baktı bana

gözünaydın canım :)

demin bir gazete yazısı okudum bi doktorun bebekler ne zaman desteksiz otururabiliyolarsa ozaman ek gıdaya geçme zamanıdır yazmış..bide bebek ana kucağından kendini atıyosa doğrulmak istiyodur destekli oturtun diyor 4.aydan itibaren ben başlıyım yavaştan gerçi kucağımda tutuyorum zaman zaman oturur vaziyette..

size gecemi anlatmak istiyorum çok harika bi gece geçirdim
1.00.....yourt mayalamıştım kalktım onu dolaba koydum
3.00.....Selçük beyim uyandı emzirdim yataa koyduumda uyandı ilk defa gözleri kocaman açtı ardından yüreimi ağzıma getiren corrrrrr diye bi ses...5 günlük s.çtı..altını değiştirirken bn siliyorm o s..çmaya devam ediyodu..neyse yataa koydum emzik ağıza uyudu..
4.30.....Sabah namazı
5.30.....Selçuk yine emmek istiyo
6.30.....Selçuğa bişiler oldu yine emmek istedi.
7.00.....Sevgili kocacımı kahvaltı yapmadan gönderemem kalk kahvaltı hazırla ve Selçuk uyanır onla oyna..
koca işe gider biz Selçukla devrilir yatarız saat 8.30...kalkış 10.30...
işte böyle harika bi uyku çektim...

O zaman bizdeki bi sonraki buluşmaya bekliyorum snei kuzummmm

Kısmetse neden olmasın:) Bakarız duruma göre canımmm
İnş. gelirsin kuzum :)
gözünaydın canım :)
Teşekkür ederim canımm
Kuzum Gülnihal iki gün sonra 4.ayını bitirecek kucağımda bazen bana yaslayarak tutuyorum öne doğru dikeliyor oturuyor kucağıma ne zaman alsam kendidi dikeltiyor hiç yaslanır vaziyette durmuyor

aynen ya hepsi ağızdan olsa keşke.kuzumun bir de gözünden yaş gelmesi beni bitirdi babası da kameraya çekti ağlayışını kuzumun....

Berna alkışlıyorum senii birisi beni dürtsün ya sabah namazını kılamıyorum şeytan dürtüyor resmen biraz sonra kalkarım diyorum bi uyanıyorum saat geçmişşş
aynen ya hepsi ağızdan olsa keşke.kuzumun bir de gözünden yaş gelmesi beni bitirdi babası da kameraya çekti ağlayışını kuzumun....

Hüü ben o videoyu izledikçe ağlarım yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…