- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.641
senn içn namazlarımda dua etcem cnm ama ismini bilmiyorm
Hangı bulusmaymıskı o ben onu bılemedım:26:Minee sen haftaya pazar gelemezmisin ki buluşmayaa:97:
yine aynı şey oldu canım. adamcağız ne güzel anlatıyordu zamanımız bitiyor deyip tıkadı zavallı Ali beyi :))
Hangı bulusmaymıskı o ben onu bılemedım:26:
Aynennn pekııı vaktımz bıttgı ıcın teskkur edrız dıyıp kapıo prgramı adamn laf agzında kalıo:))))
Selam gotur benden orduya :) bayramda ordayiz insallah. Teleferige bincem ona gore sakin bozmayin :)))günaydın güzel annişlerrr...
biz bavul hazırlıyoruz yarın istikamet ordu :) ohh be tatile o kadar çok ihtiyacım war ki acayip yorgunum..herkes bebişinin ilk günkü resmini koymuş bende bi resim koycam assonraa.. çooooooooooooook çirkin bi resim hemde :))
Ben oturtmadan kendi oturdu zaten. Okudgum bi kitaptada uc aydan sonra kucakta yada destekle oturur yazio. Eskiden d vitamini kullanilmadigi icin oturtmazlarmis 6 aya kadarkızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..
çok saol bitanem ne güzel Allah anneni bağışlamış inşallah bnada bağışlarCanim Allah sifa versin annene. Benimki o donemi atlatali dort yil oldu cok sukur. Kemoterapi halsizlik yapiyo hic korkma moralini yuksek tut, annenin de oyle.
Cok neseli olan insanlar cok derin yaralar tasir, kendimden bilirim :) ama hayat yaralari kapatamiycak kadar kisa o yuzden herseyi dualarla guluslerle atlatcaz insallah...
oluyo aysel oluyo bu çocuklar daha çok huy deişcekmiş öle diyolarGünaydın kızlar zombi gibiyim bu sabahhh akşam dışarı gittik yemek yedik Gülnihal etrafa gülücükler saçıyordu çok güzel vakit geçirdik eve geldik kapıdan girer girmez başladı ağlamaya normalde en geç 10 da uyuyan çocuk uyumadı ağlıyor memeyi veriorum istemiyor en son artık çıldıracaktım yatağına uzattım çığlık atmaya başladı ya avaz avaz bağırıyor korktum bişey fln mı oldu diye kucağıma aldım yok sakinleşmiyor ilk defa öyle gördüm kızımı çok kötüydü okumaya başladım onu sakinleşti nazar fln mı oldu acaba dışarda anlmadım saat 2 geçiyordu artık sersemleyeme başladı sonra uyudu bende bayıldım resmen yataktan zor kalkıp geldimmmm(
bıkmadan ver memeni uykuluyken fln düzeliyo..bzmki düzeldi çok şükürgünaydın kızlar...bugün herkes uykusuz anlaşılan. dün akşam oğlum, aşıdan heralde ,hiç durmadı sabah aşısını oldu geldi akşam 12 ye kadar kucakta gezdik pilim bitti resmen.sabahda erken uyanıyo ne zman uyku düzeni olucak bilmiyorum.emme krizleri ara ara geliyo gene. tam düzeldi diyorum ertesi gün emmiyo.
nolcak böleeee pööffffff.......................
hoşgeldin cnm..günaydın arkadaşlar...uzun bir aradan sonra yeniden merhaba....doğum iznim bitti. bugün işe başladım..oğlum tam 3 ayını doldurdu bugün...sabah o uyurken çıktım evden...kötü bi duyguydu..ilk kez ayrıldık...ama herşeye alışıyo insanoğluı. bu da geçer elbette...yeni yeni arkadaşlar görüyorum..bir ay oldu foruma giremeyeli..epey değişiklikler olmuş sanırım...
ohhh keyfine bak bahar gez toz valla Allah yolunuzu açık etsingünaydın güzel annişlerrr...
biz bavul hazırlıyoruz yarın istikamet ordu :) ohh be tatile o kadar çok ihtiyacım war ki acayip yorgunum..herkes bebişinin ilk günkü resmini koymuş bende bi resim koycam assonraa.. çooooooooooooook çirkin bi resim hemde :))
ohhh hadi yine iyisinKızlarrr geçen ay çalışma iznim iptal edilmişti geçerli ikamet tezkeresi yok diye ama var itarzda bulunmuştum şimdi mail geldi olumlu değerlendirilmiş diye uzatılacak iznim harç parası istendi bankaya gittim yatırdım ayyy çoook sevindim yaa çok zor almıştım izni iptal olunca çok üzülmüştüm şükür düzeldi şimdi
saol tatlım Allah razı olsungünaydın güzel annelere...
bernacım geçmiş olsun annecine, Allah en kısa zamanda şifasını verecektir inşallah, dualarımız seninle..
iyi ki varsınız hepiniz, hepinizi çoooooooooooook seviyorumAllah hepinizden razı olsun. hep birlikte güzel şeyler öğrendik. birimizin bilmediğini diğerimiz paylaştı, kimsede art niyet yoktu, uydurma tarifler bilgiler hiç yazılmadı buraya. her güzel anne bir diğerininkini de çocugu bildi, sorumluluğunu bildi, ona göre yazdı, paylaştı.. ne güzel bir grup olduk biz böyle yaa. hepimize kocaman bir maşallah demek istedim böyle sabah sabah
güne sizinle başlamayı seviyorum.. hepiniz benim bebeklerimsinizD
kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..
yok canım bu ay 2 tane bacaklardan.geçen ay 3.ay aşıları 3 taneydi.ağustosda rotavirisü var 2.dozunu olcak.allahtan o ağızdan veriliyo.Bizim de randevumuz vardı salı günü kuzum doktor rahatsızmış bilgi verecekler aşı için gidecez bizde çok tırsıyorum bu aşılardan ya kızımı öyle ağlarken görmeye dayanamıyorum bennnn çok stres yaptım bi atlatsak bizde aşılarını inş. 3 tane değil mi bu ayda
yok canım bu ay 2 tane bacaklardan.geçen ay 3.ay aşıları 3 taneydi.ağustosda rotavirisü var 2.dozunu olcak.allahtan o ağızdan veriliyo.
Hangı bulusmaymıskı o ben onu bılemedım:26:
))))
Çalışmasam Kuzeyi de al bize gel derdim kuzum şekerbura yapardım sana geçen resmini koyduğum azeri kurabiyesinden :))
Haftaya pazar Bernadayız kuzum gel işte:)
Kızlarrr geçen ay çalışma iznim iptal edilmişti geçerli ikamet tezkeresi yok diye ama var itarzda bulunmuştum şimdi mail geldi olumlu değerlendirilmiş diye uzatılacak iznim harç parası istendi bankaya gittim yatırdım ayyy çoook sevindim yaa çok zor almıştım izni iptal olunca çok üzülmüştüm şükür düzeldi şimdi
Kızlaaar aysimanın donencesı kırıldııyı kotu ıdare edıyoduk poff kırıldı gıttı yaaaa,dudagını buke buke baktı bana
kızlar bebekleri oturtmaya başladınız mı?belki ben yokken konuşulmuştur ama genel bi cevap verebilirse biri sevinirim..[/QUO
oğlum 4 aylık oldu ama daha oturtmuyorum 5. 6. aylarda yavaş yavaş başlarım..
bzm buluşma mine bnde toplancaz bekliyorm haftaya pazr Allah izin verrse
O zaman bizdeki bi sonraki buluşmaya bekliyorum snei kuzummmmkızlar inanmıcaksınız ama akşam rüyamda gördüm sizleri bu kadar kaptrmışım kendimi bu siteye :))) yine toplanılmış bende katılıyorum toplantıya aysel hnmın evindeymişiz sadece onun ismini hatrlıyorum bi kaç anne daha vardı ama isimlerini hatrlayamıyorum :)
İnş. gelirsin kuzum :)Kısmetse neden olmasın:) Bakarız duruma göre canımmm
Teşekkür ederim canımmgözünaydın canım :)
Kuzum Gülnihal iki gün sonra 4.ayını bitirecek kucağımda bazen bana yaslayarak tutuyorum öne doğru dikeliyor oturuyor kucağıma ne zaman alsam kendidi dikeltiyor hiç yaslanır vaziyette durmuyordemin bir gazete yazısı okudum bi doktorun bebekler ne zaman desteksiz otururabiliyolarsa ozaman ek gıdaya geçme zamanıdır yazmış..bide bebek ana kucağından kendini atıyosa doğrulmak istiyodur destekli oturtun diyor 4.aydan itibaren ben başlıyım yavaştan gerçi kucağımda tutuyorum zaman zaman oturur vaziyette..
İğneyi ona batırıyor benim canım yanıyor sanki yaa zaten hiç tahammülüm yok iğne olayına fena oluyorum geçen aşılarda ben duramadım içerde annem kaldı yanında ben dışarda bekledim yine ağlatacaklar kuzumu yaa sevmiyor bu aşı olayını keşke hepsi ağızdan olaydı ne güzel olurduu
Berna alkışlıyorum seniisize gecemi anlatmak istiyorum çok harika bi gece geçirdim
1.00.....yourt mayalamıştım kalktım onu dolaba koydum
3.00.....Selçük beyim uyandı emzirdim yataa koyduumda uyandı ilk defa gözleri kocaman açtı ardından yüreimi ağzıma getiren corrrrrr diye bi ses...5 günlük s.çtı..altını değiştirirken bn siliyorm o s..çmaya devam ediyodu..neyse yataa koydum emzik ağıza uyudu..
4.30.....Sabah namazı
5.30.....Selçuk yine emmek istiyo
6.30.....Selçuğa bişiler oldu yine emmek istedi.
7.00.....Sevgili kocacımı kahvaltı yapmadan gönderemem kalk kahvaltı hazırla ve Selçuk uyanır onla oyna..
koca işe gider biz Selçukla devrilir yatarız saat 8.30...kalkış 10.30...
işte böyle harika bi uyku çektim...
aynen ya hepsi ağızdan olsa keşke.kuzumun bir de gözünden yaş gelmesi beni bitirdi babası da kameraya çekti ağlayışını kuzumun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?