2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynı berende öyle yapıyor artık yatar pozizyonu sevmiyolar..

süpersin berna, gecende gündüz kadar aktif geçmiş.. şimdi de ben yazayım..
10:30 gökalp uyur bende yattım..
1:30 gökalp uyanır beşiğinde sallayarak uyuttum..
3:30 gökalp mırıldanmaya başlar ,emziğini vrdim uyudu..
4:30 gökalp kesin uyanış, emer yatar..
5:00 geri kalkar doymadı diye düşünüp tekrar emzirdim yatırdım ama uyumadı 5:30 da uyudu..
7. kalkış...
benimki nasıl ama (

Canım süt izinlerini nasıl kullanacaksın yol uzaksa yolda geçer vaktin akşam erken çıkamazmısın gidip dönmen bütün iznini alıcak nerdeyse

öğleden sonra 2 de çıkacağım canım. 3 saat kullanacağım

kızlarrr oyun halısı alanlar hangi markanın aldınız? bende almak istiyorum fakat hangisini alacağımı bilmiyorum(

arkadaşlar bebişi dönemeyen varmı benimki dönemiyo yaa popoyu kaldıramıyo diycem poposuda küçük ablamın kızı da 3,5aylık maşşallah dönmeyi bırak kalkıp gitcek sanki bizimkinde istekde yok üşengeçmi olacak ne hiç istemiyo yatmakta istemiyo al kucağına oturt diyo oturunca çok mutlu doktora gitsemmiki

Aysıma,melıke teyzesıne sukranlarını ıletıyormus...bıde dıokı benzınlı araba aldıkları zaman kayserıye ugrayıp benıde alsınlar,hıc arkadasım yok burda ama ustu acık araba olucakmıs,takıcakmıs sapkayı fularını ruzgarda efıl efıl escekmıs:)

Oyyy yerim onun efil efil her yeriniiii :)
Esim kayserili bende artik kimlikte kayserili oldum ama ne o gormus kayseriyi ne de ben! Gelmeyi o kadar isterdim kiii cok merak ediyorum valla. İnsallah bi gun yolumuz duser de Aysima'yi ve annecigini de goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…