- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.661
Berna alkışlıyorum seniibirisi beni dürtsün ya sabah namazını kılamıyorum şeytan dürtüyor resmen biraz sonra kalkarım diyorum bi uyanıyorum saat geçmişşş
:)
Ben gittigidiyordan ucuz bisi almistim cok seviyo kurmali bisey kraftti galiba. Bakiyim mi siteye?
O zaman bizdeki bi sonraki buluşmaya bekliyorum snei kuzummmm
İnş. gelirsin kuzum :)
Teşekkür ederim canımm
Kuzum Gülnihal iki gün sonra 4.ayını bitirecek kucağımda bazen bana yaslayarak tutuyorum öne doğru dikeliyor oturuyor kucağıma ne zaman alsam kendidi dikeltiyor hiç yaslanır vaziyette durmuyor
bn çaldırrm sni istersen bebeemm..
guluuuum ben netten bısı almıyorum,cok saol dusundugun ıcın
Donencesiz benimki uykuya dalamiyo diye cok elzem bi ihtiyac gibi geliyo bana. Hem sen internetten almiyosun diye kuzum donencesiz mi kalcak melike teyzesi alir ona hih
size gecemi anlatmak istiyorum çok harika bi gece geçirdim
1.00.....yourt mayalamıştım kalktım onu dolaba koydum
3.00.....Selçük beyim uyandı emzirdim yataa koyduumda uyandı ilk defa gözleri kocaman açtı ardından yüreimi ağzıma getiren corrrrrr diye bi ses...5 günlük s.çtı..altını değiştirirken bn siliyorm o s..çmaya devam ediyodu..neyse yataa koydum emzik ağıza uyudu..
4.30.....Sabah namazı
5.30.....Selçuk yine emmek istiyo
6.30.....Selçuğa bişiler oldu yine emmek istedi.
7.00.....Sevgili kocacımı kahvaltı yapmadan gönderemem kalk kahvaltı hazırla ve Selçuk uyanır onla oyna..
koca işe gider biz Selçukla devrilir yatarız saat 8.30...kalkış 10.30...
işte böyle harika bi uyku çektim...
Hoşş geldin kuzum ilk zamanlar biraz zor oluyor sonuçta doğduğundan beri sürekli beraberdik hiç ayrı kalamdık ama onun için herşey onun geleceği için diye düşünüyorum öğlen olunca koşa koşa gidiyorum eve resmen onunla 5 dk daha falza vakit geçireyim diye :)))
Canım süt izinlerini nasıl kullanacaksın yol uzaksa yolda geçer vaktin akşam erken çıkamazmısın gidip dönmen bütün iznini alıcak nerdeyse
Donencesiz benimki uykuya dalamiyo diye cok elzem bi ihtiyac gibi geliyo bana. Hem sen internetten almiyosun diye kuzum donencesiz mi kalcak melike teyzesi alir ona hih
Akulu mu? Minetta lutfen hakaret sayarim ona ben benzinli alirim araba.. Minik paşam o benimmmMelıke teyzesııı benım oglanada akülü araba alabilirmisin ozaman:))))
Canim sen yinede linkini ver belki biz aliriz :))
kızlarrr oyun halısı alanlar hangi markanın aldınız? bende almak istiyorum fakat hangisini alacağımı bilmiyorum(
Akulu mu? Minetta lutfen hakaret sayarim ona ben benzinli alirim araba.. Minik paşam o benimmm
Haklisin cnm :)
KRAFT MÜZİKLİ DÖNENCE GittiGidiyor'da 58519694
tiny love aldık kuzum çok sevdi Gülnihal
Aysıma,melıke teyzesıne sukranlarını ıletıyormus...bıde dıokı benzınlı araba aldıkları zaman kayserıye ugrayıp benıde alsınlar,hıc arkadasım yok burda ama ustu acık araba olucakmıs,takıcakmıs sapkayı fularını ruzgarda efıl efıl escekmıs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?