- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.261
acaba enfeksiyondan mı kilo almıyo semraElemcim canım cok geçmiş olsun. Bilirim o illet enfeksiyonu. Büyük kızım 6 aylıkken geçirmişti. 6 aylıkken 8 kilo olan çocuk 1 yaşında 9.150 gr.di düşünebiliyomusun:-( tabi bizim enfeksiyonla beraber soğuk algınlığıda vardı, sonra bronsiolite çevirmişti,sonra reflüydü filan derken... Zor günlerdi ama sağlığı yerine gelince kilo pek sorun değil. Boyu uzuyordu.. Yani sözün özü önce bi enfeksiyonu geçsin sonra Allah'in izniyle kilo alır.
elem canım gecmis olsun..insallah gecer enfeksiyonu en kısa sürede..cok iyi anlıyorum senl hergün bütün enerjim berene gidiyo psikolojim bozuldu valla 3saatin sonunda emzikle zorla uyutuyorum dalarken memeyl veriyorum baska türlü almıyo ve bu beni hem cok yoruyo hemde üzüyo.canım kg kaybı olmamıs buda bise..bazı ay boya bazı ay kg alıyolar..güzdüz cok az emdigi icin gece uyku düzeninin bozulmasınıda göze alarak emziriyorum..8 9arası yatıyo 23 23.30 da emziriyorum sora 2de sonrada sabah erken kendi kalkıyo..baska türlü gündüz emmiyo gecede emzirmezsem kg kaybı olcak
simdi 4. Aydayız tam 1ay önce verdi 3 aylıkken yani.niye verilmiyomuski bi zararımı var acaba? Zaten pek ilac vermek istemlyodum.yarar degil zararmı veriyo? Haftaya annemlerin yanına gitcem babamın yakın arjadası var cocuk doktoru bide ona götürcem bakalım o ne dicek.benim burdaki doktor her bebek aynı oranda kg alcak die bise yok genetik olarakta az ve zor kg alabilir demisti.zaten hamiskende kg su 2hafta geriden geldi hep
moralim çok bozuk.tahlil yaptırdık bugün yien idrar yolu enf. geçmemiş,yarın böbrek usg si çekilecek.ve 2. ay kontrolunden berı yani son 1.5 aydır kilo almamış,naapacam nasıl kilo aldıracam bu çocuga
moralim çok bozuk.tahlil yaptırdık bugün yien idrar yolu enf. geçmemiş,yarın böbrek usg si çekilecek.ve 2. ay kontrolunden berı yani son 1.5 aydır kilo almamış,naapacam nasıl kilo aldıracam bu çocuga
pazartesi tarttırdım 5980kg 3.150 de dogum kg su
geçmiş olsun canım, canını sıkma geçecek inş.
ooohhooo onlar daha çok hastalanacak çok işimiz var çoook
önemli olan allah dermansız dert vermesin yavrularımıza diyerek rahatlamak
atlas da azıcık emiyo sonra ağlayarak emmeyi bırakıyo o yüzden doyduğunu sanmıyorum ve kilo alımı da düşük zaten, bende
akşamları mama yapıp kaşıkla yediriyorum
senınkıde manken olacak belli,peki dr ne diyo kilo alımına?
Elemcim genelde enfeksiyon iştahsızlik yapar ama seninki emdiği halde almamış. Boyu uzamistir bu ay. Benim kız bu ay 400gr almış meme+mama olmasına rağmen. Boyu 4 ayda 15 cm uzamis suan 65cm o yüzden zayıf duruyo. Aman sağlıklı olsunlarda.
öyle pınarcım Allah dermansız dert vermesin ama azcık da kilo alsın.bizimki kaşık biberon mama hiçbi şey sürmüyo ağzına
Kızlar,aysımada emmıyo,ornegın gunduz 3te emıp uyuyosa 6da kalkıyo ve 8e kadar emmıyo,kavga dovus kıyamet zor emzırıyorum ve o galıp gelıyo,sonra ac oldugu ıcın hep huzursuz,takııı sallıcamda uyumaya baslıcakta oyle emzırıcem,en rahat gece emzırıyorum,uyusa bıle kaldırıyorum,uyanmıyo uyuyarak emıyo ama bu seferde ben uykusuz kalıyorum,gecede emzırmesem ac kalıcak,bak su saat olmus hala uyutmaya calısıyorum,uyuyacakkı bende emzırıcem ama cok sınırlerım bozuluyo,oyle uykum varkı ama bu dananın hıc uyumaya nıyetı yok,valla sınırımden aglıyorum
az kg aldıgı gecen ay hesap yaptı günlük 20gr alması gerekiyomus beren 23gr almıstı huzursuz degilse aglaması yoksa doyuyodur dedi.cinko verdi iste baskada bise demedi.az kg aldıgı ay 4cm uzamıstı.bu ayda boyu uzamadı daha fazla kg aldı.kan,idrar,usg herseyine bakıldı cok sükür hersey normal cıktı..saglıklı olsunlarda napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?