2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

moralim çok bozuk.tahlil yaptırdık bugün yien idrar yolu enf. geçmemiş,yarın böbrek usg si çekilecek.ve 2. ay kontrolunden berı yani son 1.5 aydır kilo almamış,naapacam nasıl kilo aldıracam bu çocuga

Elemcim canım cok geçmiş olsun. Bilirim o illet enfeksiyonu. Büyük kızım 6 aylıkken geçirmişti. 6 aylıkken 8 kilo olan çocuk 1 yaşında 9.150 gr.di düşünebiliyomusun:-( tabi bizim enfeksiyonla beraber soğuk algınlığıda vardı, sonra bronsiolite çevirmişti,sonra reflüydü filan derken... Zor günlerdi ama sağlığı yerine gelince kilo pek sorun değil. Boyu uzuyordu.. Yani sözün özü önce bi enfeksiyonu geçsin sonra Allah'in izniyle kilo alır.

elem canım gecmis olsun..insallah gecer enfeksiyonu en kısa sürede..cok iyi anlıyorum senl hergün bütün enerjim berene gidiyo psikolojim bozuldu valla 3saatin sonunda emzikle zorla uyutuyorum dalarken memeyl veriyorum baska türlü almıyo ve bu beni hem cok yoruyo hemde üzüyo.canım kg kaybı olmamıs buda bise..bazı ay boya bazı ay kg alıyolar..güzdüz cok az emdigi icin gece uyku düzeninin bozulmasınıda göze alarak emziriyorum..8 9arası yatıyo 23 23.30 da emziriyorum sora 2de sonrada sabah erken kendi kalkıyo..baska türlü gündüz emmiyo gecede emzirmezsem kg kaybı olcak

acaba enfeksiyondan mı kilo almıyo semra dr bazı bebekler böyle cins olur dedi,kızdım ama hakkaten cins yani,1 bucuk ay oldu hala aynı kiloda

emmesi arttı bende kesin kilo almıştır dedim çok oldum tartıyı görünce.gece gündüzde mutlaka 2 saatte bir emziriyorum,bu 15 günde azıcık mama da verdim hiç almamış bi şey.dr beren e çinko damlasını kaçıncı ay vermişti?bugun bizimkine sordum alayım mı diye,3 aylık bebeğe vermem çinko damlası dedi

simdi 4. Aydayız tam 1ay önce verdi 3 aylıkken yani.niye verilmiyomuski bi zararımı var acaba? Zaten pek ilac vermek istemlyodum.yarar degil zararmı veriyo? Haftaya annemlerin yanına gitcem babamın yakın arjadası var cocuk doktoru bide ona götürcem bakalım o ne dicek.benim burdaki doktor her bebek aynı oranda kg alcak die bise yok genetik olarakta az ve zor kg alabilir demisti.zaten hamiskende kg su 2hafta geriden geldi hep

zararı var demedi ama 3 aylık bebek için gerek yok dedı ne bılım aay valla benı alıp veresım var çinkoyu.bende hamileyken hep kilosu gerıden geliyodu zaten zayıf doğdu ama 3.aya kadar cok ıyı kiloalmıştı,3.aya kadar toplamda 3 kilo aldı şimdi nooldukı anlamadım,çıldıracam.beren in kilosu nasıl?

moralim çok bozuk.tahlil yaptırdık bugün yien idrar yolu enf. geçmemiş,yarın böbrek usg si çekilecek.ve 2. ay kontrolunden berı yani son 1.5 aydır kilo almamış,naapacam nasıl kilo aldıracam bu çocuga

geçmiş olsun canım, canını sıkma geçecek inş.
ooohhooo onlar daha çok hastalanacak çok işimiz var çoook
önemli olan allah dermansız dert vermesin yavrularımıza diyerek rahatlamak

atlas da azıcık emiyo sonra ağlayarak emmeyi bırakıyo o yüzden doyduğunu sanmıyorum ve kilo alımı da düşük zaten, bende
akşamları mama yapıp kaşıkla yediriyorum

geçmiş olsun canım, canını sıkma geçecek inş.
ooohhooo onlar daha çok hastalanacak çok işimiz var çoook
önemli olan allah dermansız dert vermesin yavrularımıza diyerek rahatlamak

atlas da azıcık emiyo sonra ağlayarak emmeyi bırakıyo o yüzden doyduğunu sanmıyorum ve kilo alımı da düşük zaten, bende
akşamları mama yapıp kaşıkla yediriyorum

öyle pınarcım Allah dermansız dert vermesin ama azcık da kilo alsın.bizimki kaşık biberon mama hiçbi şey sürmüyo ağzına

Elemcim genelde enfeksiyon iştahsızlik yapar ama seninki emdiği halde almamış. Boyu uzamistir bu ay. Benim kız bu ay 400gr almış meme+mama olmasına rağmen. Boyu 4 ayda 15 cm uzamis suan 65cm o yüzden zayıf duruyo. Aman sağlıklı olsunlarda.

senınkıde manken olacak belli,peki dr ne diyo kilo alımına?

az kg aldıgı gecen ay hesap yaptı günlük 20gr alması gerekiyomus beren 23gr almıstı huzursuz degilse aglaması yoksa doyuyodur dedi.cinko verdi iste baskada bise demedi.az kg aldıgı ay 4cm uzamıstı.bu ayda boyu uzamadı daha fazla kg aldı.kan,idrar,usg herseyine bakıldı cok sükür hersey normal cıktı..saglıklı olsunlarda napalım..

eskisi gibi cuk cuk emmiyo ama o hiç emmediği zamanlarki gibi de değil.bizimde boyu iyi gidiyo maşallah ama bu kilo beni çıldırtacak,inş böbrekde felan bi şey çıkmaz

Kızlar,aysımada emmıyo,ornegın gunduz 3te emıp uyuyosa 6da kalkıyo ve 8e kadar emmıyo,kavga dovus kıyamet zor emzırıyorum ve o galıp gelıyo,sonra ac oldugu ıcın hep huzursuz,takııı sallıcamda uyumaya baslıcakta oyle emzırıcem,en rahat gece emzırıyorum,uyusa bıle kaldırıyorum,uyanmıyo uyuyarak emıyo ama bu seferde ben uykusuz kalıyorum,gecede emzırmesem ac kalıcak,bak su saat olmus hala uyutmaya calısıyorum,uyuyacakkı bende emzırıcem ama cok sınırlerım bozuluyo,oyle uykum varkı ama bu dananın hıc uyumaya nıyetı yok,valla sınırımden aglıyorum

allah kolaylık versin canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
biberon alıyor mu peki

kızlar bizdede durum tam tersi azra hiç memeden ayrılmak istemiyo ya kötü haber yine rota virüsü kapmış üstelik bu ikinci ilkinden sonra aşısını da yaptırmıştım ama yinede kapmış sadece daha hafif geçirmesini sağlıyo yalnız dünden beri hiç uyumadı doğru dürüst tam memede uyuyo 15 dak. sonra kurulu saat gibi kalkıyo dünden beri böyle sütüm mü yetmiyo dedim mama verdim biberonu kabul etmiyo kaşıkla yedirmek zorunda kaldım ama aç olduğu için değil sanırım bu virüsten dolayı böyle uyku akıyo gözümden ev desen kendinden geçmiş vaziyette yakamızı bırakmıyo bu virüs yaa

bizimde boyu sürekli uzuyo ama dr kilo alımıyla boy uzamasının ilgisi yok diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…