- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.281
Kızlar,aysımada emmıyo,ornegın gunduz 3te emıp uyuyosa 6da kalkıyo ve 8e kadar emmıyo,kavga dovus kıyamet zor emzırıyorum ve o galıp gelıyo,sonra ac oldugu ıcın hep huzursuz,takııı sallıcamda uyumaya baslıcakta oyle emzırıcem,en rahat gece emzırıyorum,uyusa bıle kaldırıyorum,uyanmıyo uyuyarak emıyo ama bu seferde ben uykusuz kalıyorum,gecede emzırmesem ac kalıcak,bak su saat olmus hala uyutmaya calısıyorum,uyuyacakkı bende emzırıcem ama cok sınırlerım bozuluyo,oyle uykum varkı ama bu dananın hıc uyumaya nıyetı yok,valla sınırımden aglıyorum
muhallebi gibi denedin mi hiç
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınızkızlar bizdede durum tam tersi azra hiç memeden ayrılmak istemiyo ya kötü haber yine rota virüsü kapmış üstelik bu ikinci ilkinden sonra aşısını da yaptırmıştım ama yinede kapmış sadece daha hafif geçirmesini sağlıyo yalnız dünden beri hiç uyumadı doğru dürüst tam memede uyuyo 15 dak. sonra kurulu saat gibi kalkıyo dünden beri böyle sütüm mü yetmiyo dedim mama verdim biberonu kabul etmiyo kaşıkla yedirmek zorunda kaldım ama aç olduğu için değil sanırım bu virüsten dolayı böyle uyku akıyo gözümden ev desen kendinden geçmiş vaziyette yakamızı bırakmıyo bu virüs yaa
muhallebi gibi nasıl pınarcım,kendi sütümü ya da mamayı kaşıkla vermeyi deniyorum ara ara yarısını döküyo
geçmiş olsun canım benim...senin bebekte rota virüsün belirtileri ne .kızlar bizdede durum tam tersi azra hiç memeden ayrılmak istemiyo ya kötü haber yine rota virüsü kapmış üstelik bu ikinci ilkinden sonra aşısını da yaptırmıştım ama yinede kapmış sadece daha hafif geçirmesini sağlıyo yalnız dünden beri hiç uyumadı doğru dürüst tam memede uyuyo 15 dak. sonra kurulu saat gibi kalkıyo dünden beri böyle sütüm mü yetmiyo dedim mama verdim biberonu kabul etmiyo kaşıkla yedirmek zorunda kaldım ama aç olduğu için değil sanırım bu virüsten dolayı böyle uyku akıyo gözümden ev desen kendinden geçmiş vaziyette yakamızı bırakmıyo bu virüs yaa
moralim çok bozuk.tahlil yaptırdık bugün yien idrar yolu enf. geçmemiş,yarın böbrek usg si çekilecek.ve 2. ay kontrolunden berı yani son 1.5 aydır kilo almamış,naapacam nasıl kilo aldıracam bu çocuga
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınız
arı mama ile yapıyorum
önce 2 tatlı kaşığı arı mamayı muhallebi kıvamına getirdim sonra 30ml aptamil (sütünü de karıştırabilirsin) yaptım içine karıştırıp biraz akıcı olmasını sağladım böyle böyle başladım ilk kutu bitti ikincinin yarısındayız,artık akşamları veriyorum sadece
tamam biliyorum arı mama 4. aydan itibaren kullanılıyo ama ne yapim yahu çocuk aç mı kalsın
mamayı vermeye başladığımda en fazla 4 gün kakasını yapmadı ve kakasının rengi koyu yeşil olmuştu bi kaç gün ara verdim kakası normale döndü bunu da belirtmek istedim canım
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınız
arı mama ile yapıyorum
önce 2 tatlı kaşığı arı mamayı muhallebi kıvamına getirdim sonra 30ml aptamil (sütünü de karıştırabilirsin) yaptım içine karıştırıp biraz akıcı olmasını sağladım böyle böyle başladım ilk kutu bitti ikincinin yarısındayız,artık akşamları veriyorum sadece
tamam biliyorum arı mama 4. aydan itibaren kullanılıyo ama ne yapim yahu çocuk aç mı kalsın
mamayı vermeye başladığımda en fazla 4 gün kakasını yapmadı ve kakasının rengi koyu yeşil olmuştu bi kaç gün ara verdim kakası normale döndü bunu da belirtmek istedim canım
moralim çok bozuk.tahlil yaptırdık bugün yien idrar yolu enf. geçmemiş,yarın böbrek usg si çekilecek.ve 2. ay kontrolunden berı yani son 1.5 aydır kilo almamış,naapacam nasıl kilo aldıracam bu çocuga
günaydın pınar, atlas memeyi emmek istemyor mu kaçırdım sanırım..yoksa süt azlığı yüzünden miydi? bu arada ege nin sırtı buz gibi oluyor gecenin bi vakti. gene üşüteceğim diye korkuyorum. hel de pencereyi ödüm kopa kopa açıyorum..
benim kızımda da son dönemde kilo alamama problemi baş gösterdi. doktor ek gıdaya alışma süreci olarak bu ay gece yatmadan önce muhallebiye başlattı hem de kilo aldırır biraz dedi. ama gel gör ki muhallebiyi zaten yememek için diretiyor zorla yediriyorum bir kaç kaşık da olsa. sonuçta yine de yiyor bir miktar ama kilo alımında gözle görülür bir fark yok bnce. yarın sabah sağlık ocağına götürüp tarttırıcaz bakalım. çok moralim bozuluyor. inek sütüne de alerjisi var sanırım dr ondan şüphelenmişti gecen ay. keçi sütü maması verdi muhallebiye koymak için. onu da yemiyor maalesef. tadını beğenmedi ağzına sürmüyor. napıcamı şaşırdım. idrar yolu enf fln mı oldu acaba o geliyor aklıma şimdi de. Allah daha beterini vermesin. çölyak hastalığı gibi bir takım hastalıklar var bebişlerin kilo almasıı engelelyen. bide süt alerjisi çıktı başıma inşallah böyle bir hastalığın habercisi değildir bunlar.
canım muhallebiye formül mamayı nasıl karıştırıyorsun
pirinç ununu suyla pişirip daha sonra içine mamayı ekliosun. bize doktorumuzun verdiği tarif şöyle: yarım su bardağı su, 1.5 tatlı kaşığı pirinç unu, 3 ölçek mama
benim kızımda da son dönemde kilo alamama problemi baş gösterdi. doktor ek gıdaya alışma süreci olarak bu ay gece yatmadan önce muhallebiye başlattı hem de kilo aldırır biraz dedi. ama gel gör ki muhallebiyi zaten yememek için diretiyor zorla yediriyorum bir kaç kaşık da olsa. sonuçta yine de yiyor bir miktar ama kilo alımında gözle görülür bir fark yok bnce. yarın sabah sağlık ocağına götürüp tarttırıcaz bakalım. çok moralim bozuluyor. inek sütüne de alerjisi var sanırım dr ondan şüphelenmişti gecen ay. keçi sütü maması verdi muhallebiye koymak için. onu da yemiyor maalesef. tadını beğenmedi ağzına sürmüyor. napıcamı şaşırdım. idrar yolu enf fln mı oldu acaba o geliyor aklıma şimdi de. Allah daha beterini vermesin. çölyak hastalığı gibi bir takım hastalıklar var bebişlerin kilo almasıı engelelyen. bide süt alerjisi çıktı başıma inşallah böyle bir hastalığın habercisi değildir bunlar.
yani toz olarak pişmiş pirinç ununa ekleniyo doğru dimi
ben formül mamayı suyla hazırlayıp mamanın içine karıştırıyordum
evet toz olarak suda pişirdiğim pirinç ununa ekliyorum. sadece pirinç unu verdiğimde yiyor ama içine mama ekleyince yediremiyorum. ağzından püskürtüp ağlamaya başlıyor. arı mamayı hiç denemedim. deneyelim bakalım.
sen emziriyormusun
emziriyorsan pirinç ununun içine koyma formül mamayı derim ben
zaten seni emiyorsa alıyordur gıdasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?