- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.301
moralim çok bozuk.tahlil yaptırdık bugün yien idrar yolu enf. geçmemiş,yarın böbrek usg si çekilecek.ve 2. ay kontrolunden berı yani son 1.5 aydır kilo almamış,naapacam nasıl kilo aldıracam bu çocuga
Kizlar tunaydin moralim cok bozuk dun 4. Ay asimizi olduk nehir gecen ay sadece 200 gr almis oysaki onceki 3 ay her ay 1 kg aliyordu bu ay neden boyle oldu( bide oksuruyordu doktora goturduk ilac verdi onlari kullaniyoruz muhallebi vereniniz varmi kilo alimina etkisi oldumu gun icerisinde ne zaman veriyorsunuz,muhallebiyi nasil hazirliyorsunuz nolur bi akil verin bana nehir 4 ay 1 haftalik gecmisi okuyamadim pat diye konuya daldim ama cok moralim bozuldu (
kızlar bu arada söylemeyi unuttum kızım bu ara sık sık kakasını yapmaya başladı yani günde 4 kez fln kesin yapıyor. biraz da katı kıvamlı. sanki her yediği çıkıyor gibi.kilo alamaması ondanmı ki
tünaydın kızlar,, dün gece saat 23.00 de bereni emzirdim saat 02.00 ye alarmı ayarladım fakat gel görki alarmı duymamışım bile ve beren bidaha sabah 6.30 da uyandım 7.5 saat uyudu uyanmadan memede almadan ilk defa bukadar uzun uyudu..
bizde böbrek ultrsonu çekirdik çok şükür bişi çıkmadı bu gün çıkacak 2 tane daha tahlilimiz var onlarda temizse bişi yok dedi doktor
inş. sizin ultrasondada bişi çıkmaz
benim kızımda da son dönemde kilo alamama problemi baş gösterdi. doktor ek gıdaya alışma süreci olarak bu ay gece yatmadan önce muhallebiye başlattı hem de kilo aldırır biraz dedi. ama gel gör ki muhallebiyi zaten yememek için diretiyor zorla yediriyorum bir kaç kaşık da olsa. sonuçta yine de yiyor bir miktar ama kilo alımında gözle görülür bir fark yok bnce. yarın sabah sağlık ocağına götürüp tarttırıcaz bakalım. çok moralim bozuluyor. inek sütüne de alerjisi var sanırım dr ondan şüphelenmişti gecen ay. keçi sütü maması verdi muhallebiye koymak için. onu da yemiyor maalesef. tadını beğenmedi ağzına sürmüyor. napıcamı şaşırdım. idrar yolu enf fln mı oldu acaba o geliyor aklıma şimdi de. Allah daha beterini vermesin. çölyak hastalığı gibi bir takım hastalıklar var bebişlerin kilo almasıı engelelyen. bide süt alerjisi çıktı başıma inşallah böyle bir hastalığın habercisi değildir bunlar.
geçmiş olsun cnm bizde aynı durumdayız( enfeksiyon offffff
selam kızlar mama sandalyesi bakıyorum bikaç gğndür çok kararsızım ilk ikea sandalyesinden düşnüyordum eşim bğenmedi bitaraflarını çarpar falan dedi. sonra chicconun polly olanına baktım hoşume gitti ebebekte indirimdeymiş ama hangisi konusunda kararsızım şimdide. yakından göremediğim için tereddütlüyüm aranızda hiç yakından inceleyen oldu mu sizce hangisi daha iyi yada başka seçenek varmı ?
1- Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi - e-bebek.com
2- Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com
evet canım hatırlıyorum yazmıştın daha önce ama muhallebi felan cok erken geliyo bana daha çok minik,Allah korusun çölyak felan kötü hastalıklar,inş öyle bi şey çıkmaz yavrularımızda.bi tahlil yaptır sende istersen idrar yolu enfeksiyonu iştahsızlık yapıyormuş,ama orda da bi şey çıkmazsa bu çocukları böyle kabul edecez
inş pınarcımm sizdede mi enfeksiyon çıkmıştı atladım ben heralde kusura bakma
bizde de entrosit yüksek çıkmıştı acildeki dr. böbreklerde taş var demek demişti ama usg temiz çıktı sonra nefroloji dr.na götürdüm bütün tahlil sonuçlarını ve usg sini götürdüm önemli bişi yok dedi zaten değerler çok yüksek değil böbrektede bişi çıkmamış ilaca falan gerek yok su ver dedi , bide 2 tane daha tahlil istedi onlardada bişi çıkmazsa bişisi yok demektir dedi
şimdi eşim hastanede sonuçları doktora gösterecek inşallah temizdir sonuçlar....
bizde de entrosit yüksek çıkmıştı acildeki dr. böbreklerde taş var demek demişti ama usg temiz çıktı sonra nefroloji dr.na götürdüm bütün tahlil sonuçlarını ve usg sini götürdüm önemli bişi yok dedi zaten değerler çok yüksek değil böbrektede bişi çıkmamış ilaca falan gerek yok su ver dedi , bide 2 tane daha tahlil istedi onlardada bişi çıkmazsa bişisi yok demektir dedi
şimdi eşim hastanede sonuçları doktora gösterecek inşallah temizdir sonuçlar....
geçmiş olsun size de.. kimimiz enfeksiyondan kimimiz yeşil kakadan kimimiz kilo alamamalarından muzdarip yaşayıp gidiyoruz.. bence çok sulu olursa yaramıyordur. tanecik varsa yarıyor süt, tanecik yoksa yaramıyor. biz de yeşil sümüksü kaka maduruyuz. tanecik yok ve sulu olduğu için geçen ay bizimki de az kilo almıştı tatlım..
selam kızlar mama sandalyesi bakıyorum bikaç gğndür çok kararsızım ilk ikea sandalyesinden düşnüyordum eşim bğenmedi bitaraflarını çarpar falan dedi. sonra chicconun polly olanına baktım hoşume gitti ebebekte indirimdeymiş ama hangisi konusunda kararsızım şimdide. yakından göremediğim için tereddütlüyüm aranızda hiç yakından inceleyen oldu mu sizce hangisi daha iyi yada başka seçenek varmı ?
1- Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi - e-bebek.com
2- Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com
Kızlar aıle hekımlerınız ferrum santafere baslattımı bebeklerınızı,vıtamının yanında 6damlada bu demır ılacından verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?