2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar tunaydin moralim cok bozuk dun 4. Ay asimizi olduk nehir gecen ay sadece 200 gr almis oysaki onceki 3 ay her ay 1 kg aliyordu bu ay neden boyle oldu ( bide oksuruyordu doktora goturduk ilac verdi onlari kullaniyoruz muhallebi vereniniz varmi kilo alimina etkisi oldumu gun icerisinde ne zaman veriyorsunuz,muhallebiyi nasil hazirliyorsunuz nolur bi akil verin bana nehir 4 ay 1 haftalik gecmisi okuyamadim pat diye konuya daldim ama cok moralim bozuldu (

ben doktorun önerisiyle veriyorum, bir ay olucak önümüzdeki hafta. ama gözle görülür bir değişiklik olmadı. yarın sağlık ocağına götürüp tarttırıcam bakalım almış mı kilo. ama pek almış gibi durmuyor. bizimki az yedi muhallebiyi ama sonuçta bir miktar da olsa yedi yani. napıcam bilmiyorum ben de. her gören ne çok zayıflamış bu çocuk fln diyor moralim bozuluyor

kızlar bu arada söylemeyi unuttum kızım bu ara sık sık kakasını yapmaya başladı yani günde 4 kez fln kesin yapıyor. biraz da katı kıvamlı. sanki her yediği çıkıyor gibi.kilo alamaması ondanmı ki

geçmiş olsun size de.. kimimiz enfeksiyondan kimimiz yeşil kakadan kimimiz kilo alamamalarından muzdarip yaşayıp gidiyoruz.. bence çok sulu olursa yaramıyordur. tanecik varsa yarıyor süt, tanecik yoksa yaramıyor. biz de yeşil sümüksü kaka maduruyuz. tanecik yok ve sulu olduğu için geçen ay bizimki de az kilo almıştı tatlım..

Canım Gülnihal hep öyle uyuyor aç olunca çok nadir mızmızlanıyor kalkıp emziriyorum aç olsa ağlar herhalde diye uyuyorken ellemiyorum gece

evet canım hatırlıyorum yazmıştın daha önce ama muhallebi felan cok erken geliyo bana daha çok minik,Allah korusun çölyak felan kötü hastalıklar,inş öyle bi şey çıkmaz yavrularımızda.bi tahlil yaptır sende istersen idrar yolu enfeksiyonu iştahsızlık yapıyormuş,ama orda da bi şey çıkmazsa bu çocukları böyle kabul edecez

selam kızlar mama sandalyesi bakıyorum bikaç gğndür çok kararsızım ilk ikea sandalyesinden düşnüyordum eşim bğenmedi bitaraflarını çarpar falan dedi. sonra chicconun polly olanına baktım hoşume gitti ebebekte indirimdeymiş ama hangisi konusunda kararsızım şimdide. yakından göremediğim için tereddütlüyüm aranızda hiç yakından inceleyen oldu mu sizce hangisi daha iyi yada başka seçenek varmı ?

1- Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi - e-bebek.com

2- Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com

ek olarak 1. mama sanddalyesi hemen kullanılmaya başlanılabilir ana kucağıda olabiliyor.

topikte de yazmıştım canım sana aa burda da yazayım tekrar. ultrason temiz çıksın şu enfeksiyonu atlatsın yeter. kilo vememiş en azından. üzülme e mi? daha az önce dr. çocuğum zayıf diye takılmayın, sağlıklıysa hatta zayıf olması daha makbul kilolu olmasından dedi. armincik iyi olsun, alır zaten.. hiç almayan bi bebek değil sonuçta.. kıyamam ona...

inş pınarcımm sizdede mi enfeksiyon çıkmıştı atladım ben heralde kusura bakma

bizde de entrosit yüksek çıkmıştı acildeki dr. böbreklerde taş var demek demişti ama usg temiz çıktı sonra nefroloji dr.na götürdüm bütün tahlil sonuçlarını ve usg sini götürdüm önemli bişi yok dedi zaten değerler çok yüksek değil böbrektede bişi çıkmamış ilaca falan gerek yok su ver dedi , bide 2 tane daha tahlil istedi onlardada bişi çıkmazsa bişisi yok demektir dedi
şimdi eşim hastanede sonuçları doktora gösterecek inşallah temizdir sonuçlar....

inşallah ondan iyi hber alırsınız tatlım, darısı da elemin başına.. bence sıcaklar yüzünden bu çocuklara bi şey oldu. :44::44:

inşallah ondan iyi hber alırsınız tatlım, darısı da elemin başına.. bence sıcaklar yüzünden bu çocuklara bi şey oldu. :44::44:

bizimkinin katı. ben pirinç ununun yaramadığından şüpheleniyorum. çünkü 1 ya olucak neredeyse ama hala gözle görülür bi fark yok. hatta daha da zayıfladığını düşünüyorum

ben çift kılıflı olandan alıcam. yakın arkadaşımda var 2 çocugunu büyüttü. ve çok memnundu. daha dün konuştuk yatıyor olması en güzel yönü dedi. katlanabiliyor da kullanmadığımda daha az yer kaplıcak yani. ikeanınki katlanmaz ve oturuken bi süre sonra acıtmaya başlar bence. gerçi minderde koyup desteklenir ama ben yine de chicco polly çift kılıflı dan yanayım. polly magicden de daha ucuz hem. polly magic 3 yaşına kadar kullanılıyormus ama 2 yasından sonra normal sandalyede de otturur sanırım.
1 aya kadar alırım yeni eve bi yerleşelim de...

Son düzenleme:
Kızlar aıle hekımlerınız ferrum santafere baslattımı bebeklerınızı,vıtamının yanında 6damlada bu demır ılacından verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…