- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.321
Kızlar aıle hekımlerınız ferrum santafere baslattımı bebeklerınızı,vıtamının yanında 6damlada bu demır ılacından verıyorum
ben çift kılıflı olandan alıcam. yakın arkadaşımda var 2 çocugunu büyüttü. ve çok memnundu. daha dün konuştuk yatıyor olması en güzel yönü dedi. katlanabiliyor da kullanmadığımda daha az yer kaplıcak yani. ikeanınki katlanmaz ve oturuken bi süre sonra acıtmaya başlar bence. gerçi minderde koyup desteklenir ama ben yine de chicco polly çift kılıflı dan yanayım. polly magicden de daha ucuz hem. polly magic 3 yaşına kadar kullanılıyormus ama 2 yasından sonra normal sandalyede de otturur sanırım.
1 aya kadar alırım yeni eve bi yerleşelim de...
biz daha küçüğüzbu arada kakanız ne alemde canım? süt diyeti etki etti mi. dr reflor ver dedi. sen de mı bunu vermiştin..
Bunu ben yaptımm kızımın oyun halısı - MisKokulum Anne ve Çocuk Sağlığı Forumu
oyun halısını kendi yapmış çok hoş bi fikir aslında yapımı da zor olmasa gerek ama nasıl yapılıo ki keşke aşama aşama anlatsaydı
ben çok hevesliyim ama pek becerikli değilim becerikli hatunlara örnek olabilir diye payşlaşmak istedm
dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
bizde de entrosit yüksek çıkmıştı acildeki dr. böbreklerde taş var demek demişti ama usg temiz çıktı sonra nefroloji dr.na götürdüm bütün tahlil sonuçlarını ve usg sini götürdüm önemli bişi yok dedi zaten değerler çok yüksek değil böbrektede bişi çıkmamış ilaca falan gerek yok su ver dedi , bide 2 tane daha tahlil istedi onlardada bişi çıkmazsa bişisi yok demektir dedi
şimdi eşim hastanede sonuçları doktora gösterecek inşallah temizdir sonuçlar....
topikte de yazmıştım canım sana aa burda da yazayım tekrar. ultrason temiz çıksın şu enfeksiyonu atlatsın yeter. kilo vememiş en azından. üzülme e mi? daha az önce dr. çocuğum zayıf diye takılmayın, sağlıklıysa hatta zayıf olması daha makbul kilolu olmasından dedi. armincik iyi olsun, alır zaten.. hiç almayan bi bebek değil sonuçta.. kıyamam ona...
canımm çok geçmiş olsun..bekarken bi senesi aynı bende öyle olmuştum..hatta bayılmıştım..doktor ishal salgını var demişti..ishal çok kötü yapıyo hele yazın sıcaklarda..bol bol sıvı al..
çok geçmiş olsun canım ya.hep havalardan oluyor,bizde yeni geldik ist. da hava ne kadar sıcakmış ya yandım pencereler açıktı ceryanda kaldım midem bulanmaya başladı ,zorlada olsa zeytin ye tuzlu tuzlu bastırıyor ben öyle yaptım dün
aaa çok geçmiş olsun Bernacım,sebep söylemediler mi tahlil felan yaptırsaydın.havalardan olablir bencede,ya da yediğin bi şey mi dokundu?
canımm çok geçmiş olsun..bekarken bi senesi aynı bende öyle olmuştum..hatta bayılmıştım..doktor ishal salgını var demişti..ishal çok kötü yapıyo hele yazın sıcaklarda..bol bol sıvı al..
bernysita çok geçmiş olsun canım. bu havalar yaramadı kimseye galiba...
elemsu cnm seni çok iyi anlıyorum ben de inan dışarı çıkmak istemiyorum her gören aaa ne olmuş bu çocuğa böyle ne kadar zayıflamış diyor. moralim sıfır.
Bernam canım cok gecmıs olsun,bı yandan sen,bı yandan oglun nazarmı degdı kuzum sıze
Bernacım cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm cnm ya hemen iyileşirsiniz inşallah, hay Allah yaa kim bakıo size yardıma gelen oldumu cnm offfdün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
özel hastaneye gittik,böbrek usg si çektirmeye.bi de ordaki 'ilaçcı' dr gösterdim Armin i,bu nazlı nazlı kilo alacak dedi.idrar testi ve kültürü yaptırdık bi daha.kültür 2 gün sonra çıkacak,ama tahlildeve usg de bi şey çıkmadı.dün yaptıgımızda niye cıktı anlamadım?hastaneden cıkısta 2 saniyeliğine elimi Armin in sırtından çektim o da kendini geri attı son anda ayaklarını tutarak düşmekten kurtardık.baş aşağı oldu.kafası yere çakılacaktı Allah korusun.öldüm öldüm dirildim,hayatımın en zor günüydü,çok ağladı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?