2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar güzellerimmmm :))
ayy sabah 10 da açtım sayfayı şimdi yazabildim ne yoğunum ben bu kızımla yaaaa, bir de zırt pırt atıyor kk beni her seferinde yeniden giriş yap,gıcık oldum Alya'm minik kelebeğim oyun halısında bugün tek yatmıyor nedense,birlikte giriyoruz halının içine. Orda emiyor,oynuyor,neredeyse altını orda değiştircem

çift kılıflı olanda yatabiliyor mu ben bunu farketmedim. magıc alırsam 7-8 ayı yani tam oturma zamanını beklemeden kullanırım diyordum ana kucağı gibide görev gördüğü için. benim yegenim 3 yasını doldurdu hala yemekleri mama sandalyesinde yer. o yüzden bende uzun soluklu kullanabileceğim bir ürün olsun istedim ikea dediğin gibi bende düşününce sert plastik oldugu için acıtacağını düşündüm. hem katlanmıyorda okadar yerim yok. bunlar katlanıldıgı içinde güsel.

biz daha küçüğüz bu arada kakanız ne alemde canım? süt diyeti etki etti mi. dr reflor ver dedi. sen de mı bunu vermiştin..

kakamız arada sulu yapsada duzeldı canım,ben refloru verdım ama kaldıramadı,kuzum gıdıyodu ellerımden,ooff o gunu hatırlamak dahıs ıstemıyorum

benim kızımda normalde 3-4 günde bir kakasını yaparken dün 4 kere yaptı bugğnde 2kere. fazla sulu deil ama normalden farklı rengi sarı normal. ama içinde küçük küçük parçalar var gibi. ishal desem deil anlamadım gitti neden olabilir iştahıda yerinde hatta fazlasıyla açık süt yetiştiremiyorum

dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım

Ah nerde o hüner bende,az önce aldım netten inşallah yonca beğenirde annesini biraz rahatladır :)
kızım kayseride annemlerde o kadar çok insana alıştı şimdi yanında sürekli beni istiyor.kayseride hava çok güzeldi ılık tı,istanbul sıcak hamam gibi yoncamın ve benim kafamız bi terliyor bi terliyor sormayın,banyo yaptırdım banamısın demedi,sürekli kollarını bacaklarını yüzünü tekrar tekrar yıkıyorum
ben bu modeli aldım
Tiny Love Gymini Güneşli Gün Oyun Halısı - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

çok geçmiş olsun canım ya.hep havalardan oluyor,bizde yeni geldik ist. da hava ne kadar sıcakmış ya yandım pencereler açıktı ceryanda kaldım midem bulanmaya başladı ,zorlada olsa zeytin ye tuzlu tuzlu bastırıyor ben öyle yaptım dün

aaa çok geçmiş olsun Bernacım,sebep söylemediler mi tahlil felan yaptırsaydın.havalardan olablir bencede,ya da yediğin bi şey mi dokundu?

geçmiş olsun canım,inş tertemiz çıkar,kıyamam ben bu mink kuzulara

canımm çok geçmiş olsun..bekarken bi senesi aynı bende öyle olmuştum..hatta bayılmıştım..doktor ishal salgını var demişti..ishal çok kötü yapıyo hele yazın sıcaklarda..bol bol sıvı al..

Ayşemm kafayı yiycem valla takmıym takmıym diyorum ama olmuyo,bi de dün bebek magazasında calışan adam 2 aylık var mı dedi sinir oldum

özel hastaneye gittik,böbrek usg si çektirmeye.bi de ordaki 'ilaçcı' dr gösterdim Armin i,bu nazlı nazlı kilo alacak dedi.idrar testi ve kültürü yaptırdık bi daha.kültür 2 gün sonra çıkacak,ama tahlildeve usg de bi şey çıkmadı.dün yaptıgımızda niye cıktı anlamadım?hastaneden cıkısta 2 saniyeliğine elimi Armin in sırtından çektim o da kendini geri attı son anda ayaklarını tutarak düşmekten kurtardık.baş aşağı oldu.kafası yere çakılacaktı Allah korusun.öldüm öldüm dirildim,hayatımın en zor günüydü,çok ağladı yavrum

bernysita çok geçmiş olsun canım. bu havalar yaramadı kimseye galiba...

elemsu cnm seni çok iyi anlıyorum ben de inan dışarı çıkmak istemiyorum her gören aaa ne olmuş bu çocuğa böyle ne kadar zayıflamış diyor. moralim sıfır.

aaa çok geçmiş olsun Bernacım,sebep söylemediler mi tahlil felan yaptırsaydın.havalardan olablir bencede,ya da yediğin bi şey mi dokundu?

Bernam canım cok gecmıs olsun,bı yandan sen,bı yandan oglun nazarmı degdı kuzum sıze

saolun kızlar valla bilmiyorum neden böyle oldu tahlil fln yapmadılar bn şikayetlerimi söyleyince dr. gebelik şüphesi varmı dedi bn bi kaldm şu şekil yok dedm emziriyorm ama o an aklımda bin tane senaryo neyse inş. öyle bişi yoktr..sonra direk serum verdi bide damarlarım çok inceymiş damarlarımı bulamadılar mı önce sağ kolumdan deldi olmadı sonra sağ elimi deldi olmadı sonra sağ elimdeki deldiği damarın yanındaki damarı deldi daha doğrusu iğneyi sokuşturdu resmen oydu oda olmadı en sonunda sol elimdeki damardan girebildi..canım kalmadı artk içim bi tuhaf oldu..neyse işte öyle bi geceydi..

elemsucum snada geçmiş olsn sizdede bi sıkıntı var galiba tam anlayamadm ama..Allah şifa versn cnm

Bernacım cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm cnm ya hemen iyileşirsiniz inşallah, hay Allah yaa kim bakıo size yardıma gelen oldumu cnm offf

ayy kuuzumm nolmuşunuz böyle valla cok üzüldüm yaa eşime okudum hemen cünkü duruo bu böyle diyip belini bırakıveriyor bazen, verilmiş sadakanız varmış cnm, napcaz artık malesef bütün cocuklar böyle düşe kalka büyüyolar, bu konuda ben her ne kdar sakin olamasamda durum bu, ben bi cocuk düşse falan inanılmaz tepki veriyorum cok panik oluyorum, of ya inş cocuklarımız cokda düşüp kalkmazlar yüreğim nasıl dayancak, kuzum en kötü yaşayacagınız olay bu olur inş..

selam güzel anneler ve tatlı yavruları

epeydir giremedim bir iki gündür de geçmişi okumaya çalışıyorum hepsini bitiremedim henüz ama okuycam inşallah

alyaprenses canım biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun sıkıntılı günler geçirmişsin,okuyunca gözlerim doldu inan iyi haber alma kısmına kadar işi gücü bırakıp okudum,şükür ki bişey çıkmamış canım

elemsu canım sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm korkmasına,ama şükür bişey olmamış

Aselden sonra tüm bebekler yavrular daha başka geliyor da mart annelerin kuzuları bambaşka..hepsinin ilk hallerini bildiğimden hemen gözlerim doluyor kötü bir haber alınca..Allah tüm yavrularımızı korusun

bernacım sana da çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah bir an önce atlatırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…