- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.341
sana da çok geçmiş olsun canım sizin ne zamandır var ilaç kullanmıyor musun?
bizde de entrosit yüksek çıkmıştı acildeki dr. böbreklerde taş var demek demişti ama usg temiz çıktı sonra nefroloji dr.na götürdüm bütün tahlil sonuçlarını ve usg sini götürdüm önemli bişi yok dedi zaten değerler çok yüksek değil böbrektede bişi çıkmamış ilaca falan gerek yok su ver dedi , bide 2 tane daha tahlil istedi onlardada bişi çıkmazsa bişisi yok demektir dedi
şimdi eşim hastanede sonuçları doktora gösterecek inşallah temizdir sonuçlar....
dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
özel hastaneye gittik,böbrek usg si çektirmeye.bi de ordaki 'ilaçcı' dr gösterdim Armin i,bu nazlı nazlı kilo alacak dedi.idrar testi ve kültürü yaptırdık bi daha.kültür 2 gün sonra çıkacak,ama tahlildeve usg de bi şey çıkmadı.dün yaptıgımızda niye cıktı anlamadım?hastaneden cıkısta 2 saniyeliğine elimi Armin in sırtından çektim o da kendini geri attı son anda ayaklarını tutarak düşmekten kurtardık.baş aşağı oldu.kafası yere çakılacaktı Allah korusun.öldüm öldüm dirildim,hayatımın en zor günüydü,çok ağladı yavrum
kızlar, bu arada yarın sabah 6 da yola çıkıyoruz biz, ana duraklarımız, samsun-amasya-merzifon-rize-ayder yaylası arada birçok yeree gir çık yaparız , pazar akşamı döneceğiz, pek nete giremeyebilirim, günlük not tutup nerede ne yaptık ve çığırtkan Berra ile nasıl baş ettik anlatırım :)
ayrıca, benim kızımı Pınar'ın,Nalan'ın, Beste'nın anlatmasını istiyorum, siz çok sakin ve uslu zannediyorsunuz, birde onlar ne ile karşılaştırlar anlatsın....
cnm cok saol ve burdaki herkesde cok saolsun sıkıntımı sizlerde kendi sıkıntınızmış gibi paylaştıgınız için sıkıntım azalıyor, dünde usg cekildi ve herhangi bir kist görülmedi dediler ama bi kişi gördüm dediyse mr çektirin gitsin dediler, ama mr çektirmek istemiorum kuzumselam güzel anneler ve tatlı yavruları
epeydir giremedim bir iki gündür de geçmişi okumaya çalışıyorum hepsini bitiremedim henüz ama okuycam inşallah
alyaprenses canım biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun sıkıntılı günler geçirmişsin,okuyunca gözlerim doldu inan iyi haber alma kısmına kadar işi gücü bırakıp okudum,şükür ki bişey çıkmamış canım
elemsu canım sana da çok geçmiş olsunçok üzüldüm korkmasına,ama şükür bişey olmamış
Aselden sonra tüm bebekler yavrular daha başka geliyor da mart annelerin kuzuları bambaşka..hepsinin ilk hallerini bildiğimden hemen gözlerim doluyor kötü bir haber alınca..Allah tüm yavrularımızı korusun
bernacım sana da çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah bir an önce atlatırsın..
Kızlar merhaba, tatilimiz şimdilik bitti, geldik evimize, evim evim güzel evim :)) Manisa-Kütahya-Ankaara-Kütahya-Manisa şeklinde dolandık :)) sağolsun Lidyacık hiç eziyet etmedi bu süreçte, ağlamadı mı ağladı, huysuzlanmadı mı huysızlandı ama hiç pişman olmadık gittiğimize...
Alyaprenses neler olmuş bilmiyorum canım okuyamadım geçmişi ama çok geçmişler olsun...
Bernacım sana da ve Elemsu sana da canım çoooooook geçmiş olsun...
geçmiş olsun canım benim...senin bebekte rota virüsün belirtileri ne .
çok teşekkür ederim geçecek inşallah belirtileri yeşil ve sümüksü kaka ve koku memede huzursuzlluk sürekli savaş halinde memeyle uyku düzeni tamamen bozuluyo gaita tahliliyle belli oluyo tedavisi yok sadece anne sütüyle geçiyo bol bol emzirmek gerekiyor 2-3 hafta içinde düzeliyo ama bu sürede bebek çok yıpranıyo
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınız
çok teşekkür ederim Allah beterinden saklasın
özel hastaneye gittik,böbrek usg si çektirmeye.bi de ordaki 'ilaçcı' dr gösterdim Armin i,bu nazlı nazlı kilo alacak dedi.idrar testi ve kültürü yaptırdık bi daha.kültür 2 gün sonra çıkacak,ama tahlildeve usg de bi şey çıkmadı.dün yaptıgımızda niye cıktı anlamadım?hastaneden cıkısta 2 saniyeliğine elimi Armin in sırtından çektim o da kendini geri attı son anda ayaklarını tutarak düşmekten kurtardık.baş aşağı oldu.kafası yere çakılacaktı Allah korusun.öldüm öldüm dirildim,hayatımın en zor günüydü,çok ağladı yavrum
saolun kızlar valla bilmiyorum neden böyle oldu tahlil fln yapmadılar bn şikayetlerimi söyleyince dr. gebelik şüphesi varmı dedi bn bi kaldm şu şekilyok dedm emziriyorm ama o an aklımda bin tane senaryo neyse inş. öyle bişi yoktr..sonra direk serum verdi bide damarlarım çok inceymiş damarlarımı bulamadılar mı önce sağ kolumdan deldi olmadı sonra sağ elimi deldi olmadı sonra sağ elimdeki deldiği damarın yanındaki damarı deldi daha doğrusu iğneyi sokuşturdu resmen oydu oda olmadı en sonunda sol elimdeki damardan girebildi..canım kalmadı artk içim bi tuhaf oldu..neyse işte öyle bi geceydi..
elemsucum snada geçmiş olsn sizdede bi sıkıntı var galiba tam anlayamadm ama..Allah şifa versn cnm
evet katlanabilmesi çok iyi. arkadaşım yatıyo demişti. internette de "Üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü mevcuttur." yazıyo. ayrıca e- bebekte yatar pozisyonda resmi de var. 4.aydan itibaren destekli oturtabileceksek buna da oturtabiliriz herhaldeçift kılıflı olanda yatabiliyor mu ben bunu farketmedim. magıc alırsam 7-8 ayı yani tam oturma zamanını beklemeden kullanırım diyordum ana kucağı gibide görev gördüğü için. benim yegenim 3 yasını doldurdu hala yemekleri mama sandalyesinde yer. o yüzden bende uzun soluklu kullanabileceğim bir ürün olsun istedim ikea dediğin gibi bende düşününce sert plastik oldugu için acıtacağını düşündüm. hem katlanmıyorda okadar yerim yok. bunlar katlanıldıgı içinde güsel.
çok geçmiş olsun selcuk enf. kapıp sana da bulaştırmış olabilir acil şifalar dilerim ikinize dedün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
çok geçmiş olsun elemcim. ben de çok korkuyorum başına bi şey gelicek diye çok dikkatli olmak lazım ama bazen bi anda olup bitiveriyo her şey.özel hastaneye gittik,böbrek usg si çektirmeye.bi de ordaki 'ilaçcı' dr gösterdim Armin i,bu nazlı nazlı kilo alacak dedi.idrar testi ve kültürü yaptırdık bi daha.kültür 2 gün sonra çıkacak,ama tahlildeve usg de bi şey çıkmadı.dün yaptıgımızda niye cıktı anlamadım?hastaneden cıkısta 2 saniyeliğine elimi Armin in sırtından çektim o da kendini geri attı son anda ayaklarını tutarak düşmekten kurtardık.baş aşağı oldu.kafası yere çakılacaktı Allah korusun.öldüm öldüm dirildim,hayatımın en zor günüydü,çok ağladı yavrum
Gecmis olsun bernacim, allah Allah birden olması ilginç. Asırı Sıvı kaybı da bu belirtilerle ortaya çıkıyor Canım. Acaba fark etmeden bu sıcaklarda susuz mü kaldın, oglus da iyidir umarım. Nazar duası Oku bı bence ,tekrar gecmis olsun.saolun kızlar valla bilmiyorum neden böyle oldu tahlil fln yapmadılar bn şikayetlerimi söyleyince dr. gebelik şüphesi varmı dedi bn bi kaldm şu şekilyok dedm emziriyorm ama o an aklımda bin tane senaryo neyse inş. öyle bişi yoktr..sonra direk serum verdi bide damarlarım çok inceymiş damarlarımı bulamadılar mı önce sağ kolumdan deldi olmadı sonra sağ elimi deldi olmadı sonra sağ elimdeki deldiği damarın yanındaki damarı deldi daha doğrusu iğneyi sokuşturdu resmen oydu oda olmadı en sonunda sol elimdeki damardan girebildi..canım kalmadı artk içim bi tuhaf oldu..neyse işte öyle bi geceydi..
elemsucum snada geçmiş olsn sizdede bi sıkıntı var galiba tam anlayamadm ama..Allah şifa versn cnm
Oyyyy ne diyorsun canimmm,Allah korumuş. Bende de oldu bı kez, sok oldum. Cok hızlılar cok. İnsallah atlatacaksiniz bunu. Ama biraz sabır tatlım. Üzme kendini cok, senin stresin sütüne de yansıyor unutma tamam mı.özel hastaneye gittik,böbrek usg si çektirmeye.bi de ordaki 'ilaçcı' dr gösterdim Armin i,bu nazlı nazlı kilo alacak dedi.idrar testi ve kültürü yaptırdık bi daha.kültür 2 gün sonra çıkacak,ama tahlildeve usg de bi şey çıkmadı.dün yaptıgımızda niye cıktı anlamadım?hastaneden cıkısta 2 saniyeliğine elimi Armin in sırtından çektim o da kendini geri attı son anda ayaklarını tutarak düşmekten kurtardık.baş aşağı oldu.kafası yere çakılacaktı Allah korusun.öldüm öldüm dirildim,hayatımın en zor günüydü,çok ağladı yavrum
Masallah valla cok guzelsiniz ve oğlunu sen değilde baskası doğurmuş gibi de fitsin yaniOglumun uyudugu nadır anlardan goz yasartıcı 1 kare:)))
Eki Görüntüle 463651
ve anasının o uyurken koltuk sefasından 1 kare:))))
Eki Görüntüle 463652
dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
Gecmis olsun bernacim, allah Allah birden olması ilginç. Asırı Sıvı kaybı da bu belirtilerle ortaya çıkıyor Canım. Acaba fark etmeden bu sıcaklarda susuz mü kaldın, oglus da iyidir umarım. Nazar duası Oku bı bence ,tekrar gecmis olsun.
Oyyyy ne diyorsun canimmm,Allah korumuş. Bende de oldu bı kez, sok oldum. Cok hızlılar cok. İnsallah atlatacaksiniz bunu. Ama biraz sabır tatlım. Üzme kendini cok, senin stresin sütüne de yansıyor unutma tamam mı.
Masallah valla cok guzelsiniz ve oğlunu sen değilde baskası doğurmuş gibi de fitsin yaniinsallah uykularda düzene girer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?