2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sana da çok geçmiş olsun canım sizin ne zamandır var ilaç kullanmıyor musun?

saol cnm 20 gün falan oldu kültür sonucumuz temiz çıktığı için ilaç vermedi dr umuz önümüzdeki hafta içi tekrara kontrol var bakalım geçmiştir umarım

geçmiş olsun cnm ya biizm dr bu kadar detaycı değil bana tahlil sonucunu bile vermedi enfeksiyon var dedi o kadar kültür temiz çıktı bu gittiğimde isteyecem herşeyi

ay cnm benm geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum kırkımız çıkmadan bende kan kaybından ölüyorum sanmıştım çok şükür geçti o günler sende atlatırsın inş en kısa zmnda

en ufacık bir dalgınlık kötü sonuçlara sebep olabiliyor bebeklerimizde biizm boş anımızı kolluyor sanki geçmiş olsun cnm

bizde durum bir 2 gün kaçamağı yaptık gezme amaçlı kayseriye gittik geldik..birkaç gün annemde kaldık..
kpssye girdim,spor amaçlızira test çözüp girmem gerektiğini anladım çünkü yetiştiremedim:)bir süre netim yoktu giremedim derken uzun süre ayrı düştüm buralardan..yarın da misafirim var Aselle evde 3 bebek olucak:)menüde tabi ki tahinli kurabiye var:)

Kızlar merhaba, tatilimiz şimdilik bitti, geldik evimize, evim evim güzel evim :)) Manisa-Kütahya-Ankaara-Kütahya-Manisa şeklinde dolandık :)) sağolsun Lidyacık hiç eziyet etmedi bu süreçte, ağlamadı mı ağladı, huysuzlanmadı mı huysızlandı ama hiç pişman olmadık gittiğimize...

Alyaprenses neler olmuş bilmiyorum canım okuyamadım geçmişi ama çok geçmişler olsun...

Bernacım sana da ve Elemsu sana da canım çoooooook geçmiş olsun...

Gamze tabi gezer uslu bebeği var kesin diye bir önyargım vardı ta kiiii Berracığı tanıyana kadar, bir kaç sefer buluşmalarımızda hepimizin bebeklerinin çıldırdığı zamanlar oldu ben kendi yavrumdan örnek veriyim 2 saat duruyorsa 2 saat ortalığı yıkıyor ,ama Berracık hep bağırma halinde :) ben anladım ki Gamze bunu cok dert etmeyen ve yakınmayan bir anne o yuzden seni tebrik ederek cümlemi bitirmek istiyorum:))

cnm cok saol ve burdaki herkesde cok saolsun sıkıntımı sizlerde kendi sıkıntınızmış gibi paylaştıgınız için sıkıntım azalıyor, dünde usg cekildi ve herhangi bir kist görülmedi dediler ama bi kişi gördüm dediyse mr çektirin gitsin dediler, ama mr çektirmek istemiorum kuzum

Miraycım yaşadıklarım özetlenecek gibi deil ama şunu söyliyim kızımın poposunun üst kısmında sakral gamze var o yüzden doktor doktor gezip duruyoruz cnm

Çok geçmiş olsun, gecen bende aynısını yasadım mutfakta masadan bişe almak için elimi 2 sn cektim kendini bir geri attı son anda sırtından tuttum , o kadar korktum ki ya bişe olsaydı napardım falan diye butun gün içim içimi yedi hiç bırakmaya gelmiyorlar. o kucagımdayken yere bile basarken daha emin adımlarla basıyorum

Hello bebıslerımmmmmm kızlar sızı cok bosladım so soriiii :)) Ama tatılım cok ıyı gectı ve son gecemdeyım bıraz burukkbırazz durukk ve bıraz hersey:)) Yarın son kısmetse geceleyın donus yapıcz. Gercktn cocukla tatıl olurmuss sadece onu kendıne gore uydurmaya calısmak gıbı bı hatya dusmedıgınz surece:)) Beyımın hıc gece uykusuda kalmadıı gecelrı muntazm olarak uyanıoruz bı gece uykusu vardıı hepsı gıttı nazarmı ettım cocugu bılmem gecelerı uyuo demek bana dustu Insallah evde dusene gırer yoksa bu tahammulu zor bır durum:) Iste bızden haberler boyle arkadaslarımm umarım herkes ıyıdr gecmıse bakamadım cok ozet cıkarmak ısteyen varsa memnunıytle dınlerım:))

Slm kızlar... Umarım herkes iyidir diyeceğim ama hastalar varmış aramız da.. Bütün hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun...

Biz iki günlük tatilden sonra bugün evimize geldik. Selimhan beyimiz bizi hiç üzmedi. Ne yolculukta ne de otelde beni hiç yormadı... Ablası gibi uslu maşaAllah..

Geçmişe göz atmaya çalışacağım.

canım ne oldu size böyle geçmişler olsun dikkat et yavrum kendine

evet katlanabilmesi çok iyi. arkadaşım yatıyo demişti. internette de "Üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü mevcuttur." yazıyo. ayrıca e- bebekte yatar pozisyonda resmi de var. 4.aydan itibaren destekli oturtabileceksek buna da oturtabiliriz herhalde
hem e-bebekte 250 lira alışverişe 50 tl hediyeymiş almak lazım aslında ( gerçi advantage ile alışveriş yapmak lazımmış onsuz olmaz mı bilmem )

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun selcuk enf. kapıp sana da bulaştırmış olabilir acil şifalar dilerim ikinize de

çok geçmiş olsun elemcim. ben de çok korkuyorum başına bi şey gelicek diye çok dikkatli olmak lazım ama bazen bi anda olup bitiveriyo her şey.

Gecmis olsun bernacim, allah Allah birden olması ilginç. Asırı Sıvı kaybı da bu belirtilerle ortaya çıkıyor Canım. Acaba fark etmeden bu sıcaklarda susuz mü kaldın, oglus da iyidir umarım. Nazar duası Oku bı bence ,tekrar gecmis olsun.
Oyyyy ne diyorsun canimmm,Allah korumuş. Bende de oldu bı kez, sok oldum. Cok hızlılar cok. İnsallah atlatacaksiniz bunu. Ama biraz sabır tatlım. Üzme kendini cok, senin stresin sütüne de yansıyor unutma tamam mı.
Oglumun uyudugu nadır anlardan goz yasartıcı 1 kare:)))
Eki Görüntüle 463651
ve anasının o uyurken koltuk sefasından 1 kare:))))
Eki Görüntüle 463652
Masallah valla cok guzelsiniz ve oğlunu sen değilde baskası doğurmuş gibi de fitsin yani insallah uykularda düzene girer canım.

Gecmis olsun canimm. Burda da bi arkadasimiza oldu aynisi, doktor salgin demis allah sifa versin tum hastalara.

cepten yazarken en üstte gereksiz bir simge çıkmış fark etmedim, mesaj düzenleme de kapanmış şimdi, mobilzede oldum kusura bakmayın ...

Son düzenleme:
Günaydınn kızlar müdür izinde olduğu için onun işlerini de yapıyorum çok yoğunum gireymiyorum.Bizim ev saunaya döndü artık öğlen 2 den sonra bütün güneş evin içinde panjur falanda fayda etmedi dün gittik klima aldık en azından bioda da çalışır Günlihali diğer oda da tutarız ev serin olur en azından yavrum sıcaktan bunladı ne yemek istiyor ne uyumak hep huzursuz tek huzlu olduğu yer suyla dolu küveti p.tesi getirecekler sıcaktan gece bile uyuyamıyoruz

Berna canım çook geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine

Elemsu canm geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni benzer bi olay da ben yaşadım eşimle pazar günü vapurdan iniyorduk Gülnihal arabasındaydı görevli yardım edeyim indirmek için Gülnihal uyuduğu için katlamamıştık arabayı adam alttan kapanma demirinden tuttu ve araba katlandı hafif Gülnihal öne doğru eyildi ona bakmıyor olsam Allah korusun düşünmek bile istemiyorum bi baktım kafası aşağı geldi hemen tuttum ama eve gelene kadar kucağımda getirdim dizlerimin bağı çözlüdü sanki o gün çok kötü geçti (((

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versn inşallah. ne kadar zor bir süreç oldugunu tahmin edebiliyorum. yavrularımıza bakmak pahasına kendimizden geçiyoruz,vücut direncimiz azalıyor. inşallah ciddi bir rahatsızlık değildir,salgın hastalıktır yüksek ihtimal ile. ne zaman salgın hastalık olsa ben mutlaka kapılıyorum da :S

canım geçmiş olsun. usg nin temiz cıkmasına cok sevindim. Allaha sukur büyük ölçüde rahatladın,kültür sonucları da temiz cıkar hayırlısı ile.
artık gerçekten cok hareketliler 3 kat daha fazla dikkat istiyor,gözümüzü bir an olsun ayırmamamız lazım. benim kızımında kendini yataktan koltuktan atma eğilimi çok yüksek. bir kere kenarından döndük Allah korusun tüm yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…