- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.361
Günaydınn kızlar müdür izinde olduğu için onun işlerini de yapıyorum çok yoğunum gireymiyorum.Bizim ev saunaya döndü artık öğlen 2 den sonra bütün güneş evin içinde panjur falanda fayda etmedi dün gittik klima aldık en azından bioda da çalışır Günlihali diğer oda da tutarız ev serin olur en azından yavrum sıcaktan bunladı ne yemek istiyor ne uyumak hep huzursuz tek huzlu olduğu yer suyla dolu küveti p.tesi getirecekler sıcaktan gece bile uyuyamıyoruz
Berna canım çook geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine
Elemsu canm geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni benzer bi olay da ben yaşadım eşimle pazar günü vapurdan iniyorduk Gülnihal arabasındaydı görevli yardım edeyim indirmek için Gülnihal uyuduğu için katlamamıştık arabayı adam alttan kapanma demirinden tuttu ve araba katlandı hafif Gülnihal öne doğru eyildi ona bakmıyor olsam Allah korusun düşünmek bile istemiyorum bi baktım kafası aşağı geldi hemen tuttum ama eve gelene kadar kucağımda getirdim dizlerimin bağı çözlüdü sanki o gün çok kötü geçti(((
Günaydın tatlım. Gerçekten çok sıcak. Ben bir de astım hastasıyım nefes almakta zorlanıyorum iyice. Akşama kadar duş alıyoruz Alya ile.9 Ama ne fayda sıcaktan koruyamıyoruz kendimizi. Sanırım bize de klima vantilatör vs. yolu göründüBende mi küvet yda mini havuz gibi bir şey alsam da içinde takılsak akşama kadar :)
şişme havuzlardan alıp evin içinde oturacaz bu pazar galiba kuzum 8 derece birden yükseliyormuş hafta sonu hüüü keşke daha önceden sipariş etseydik klimayı dışarı çıkmayı gözüm yemiyor yoksa Gülnihali de alıp adalara gidesim var
Sen gidersin Aysellllll al Gülnihali gidin adalara, benimde çok fena canım çekti adaları vallahi hangisi olursa olsun diyorum o dereceee. Kesinlikle şişme havuz meselesini soktun aklıma,bende alıcam bananeeBizde 2 günlük kaçıyoruz bakalım tatile,keşke canım kocacım izin alabilseydi,gıcık oluyorum ya yıllık iznini istediği zaman kullanamıyor ben böyle saçmalık görmedim. Bizim banka yemin ederim çok lanet bu konuda,bende çok çekmiştim. Ayrı şubeler olmamıza rağmen neredeyse utanmasalar evlilik iznimizi vermeyeceklerdi düşün
selam kızlar mama sandalyesi bakıyorum bikaç gğndür çok kararsızım ilk ikea sandalyesinden düşnüyordum eşim bğenmedi bitaraflarını çarpar falan dedi. sonra chicconun polly olanına baktım hoşume gitti ebebekte indirimdeymiş ama hangisi konusunda kararsızım şimdide. yakından göremediğim için tereddütlüyüm aranızda hiç yakından inceleyen oldu mu sizce hangisi daha iyi yada başka seçenek varmı ?
1- Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi - e-bebek.com
2- Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com
dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
Al annem çek perdeleri gir Alya'yla çıp çıp yapınne güzel iyi tatiller kuzum 2 günde olsa iyi gelir,gıcık yöneticiler sinir oluyorum öyle durumlara benim iznimi de ramazana verdiler
Bu arada kızlar Gülnihal dönmeyi öğrendi ve artık yan yatıyor ben sırtüstü yatırsamda yan dönüyor ve yatğında yatırdığım yerde bulamıyorum en aşağıya gidiyor ayaklarını da dayıyor o ahşap olan bölüme ayaklar havada çapraz ve yan değişik bi şekilde uyuyor yaa
Alcam alcamm kesin yaniii :) Benim yaramaz kuşumda dönüyor yaa , yatırdığım yerde bulamadım daha hiçKüçük hanım arabasında da öyle aşağı kaydırıyor kendisini ayakları dayıyor ön kısma ohhh
Bu arada ben deli olmayım da kim olsun Alya kuşum kucağımda azcık tv ye bakim dedim emziriyorum bir yandan. Neyse emdi oturdu kucağıma. Tabiii emdiği süt içinde kalır mı başladı kaka yapmaya saniyesinde. Yapsın yapsın da arkadaş bezine yapsın benle ne zoru var. Bir sıcaklıkla irkildim bir baktım resmen üzerimdeki şortumdan akıyor aşağıyaaaaKoltuklarım da krem rengi Allahımmmm üstümün battığına mı yanayım,koltuğuma mı yoksa kızımın düzeltemediğim kaka düzensizliğine miiii Attık kendimizi her zamanki gibi duşaaaa, artık günde 4 kez falan duş alıyoruz sıcaklardan zatennnn, bu kaka olayıda üzerine cuk diye oturdu. Bir bebeğin nasıl bezi her kaka yapışında dolar taşar ben anlamıyorum kiii, günde çok kez kaka yaptığınıda düşünürsekkkk:44:
Günaydınn kızlar müdür izinde olduğu için onun işlerini de yapıyorum çok yoğunum gireymiyorum.Bizim ev saunaya döndü artık öğlen 2 den sonra bütün güneş evin içinde panjur falanda fayda etmedi dün gittik klima aldık en azından bioda da çalışır Günlihali diğer oda da tutarız ev serin olur en azından yavrum sıcaktan bunladı ne yemek istiyor ne uyumak hep huzursuz tek huzlu olduğu yer suyla dolu küveti p.tesi getirecekler sıcaktan gece bile uyuyamıyoruz
günaydın sana da canım. ah iş ortamı ahh aklıma işe başlayacağım geldikçe geriliyorum. biizm ev de aynı durumda canım. geçen yıl işe gidip geldiğimden anlayamamışım. şimdi biz de klima alsak mı diye düşünüyorum. sıcaktan uyuyamaz oldu yavrum. saat 9 buçuktan beri bir taraftan uyutucam diye uğraşıyorum. tam uyudu diyorum ( çok güzel bir limonata tarifi buldum) limonatayı yapmaya uğraşıyorum pat uyanıyor. neyse uyutabildim de sonunda limonatamı da yaptım. attım dolaba. dün de tahinli yapmıştım. humana çayımla ancak yiyebiliyorum. çok zormuş bebişlerle iş yapmak ama iyi ki de varlar :))
elemsu - berna geçmiş olsun
canım ıshal olmasın da. bır ara bızde cok kaka yapıyorduk. kıloyu etkılıyor kılo ve hareket..
Tatlım doğduğundan beri böyleyiz. Zaten kilo sorunumuz var,az kilo alıyor kızım. Doktorumuz şiddetle normal olduğunu söylüyor. Bende normal olmadığı kanaatindeyim. Eğer ishal ise ilk günden beri ishal. Anlamadım gitti.
Alcam alcamm kesin yaniii :) Benim yaramaz kuşumda dönüyor yaa , yatırdığım yerde bulamadım daha hiçKüçük hanım arabasında da öyle aşağı kaydırıyor kendisini ayakları dayıyor ön kısma ohhh
Bu arada ben deli olmayım da kim olsun Alya kuşum kucağımda azcık tv ye bakim dedim emziriyorum bir yandan. Neyse emdi oturdu kucağıma. Tabiii emdiği süt içinde kalır mı başladı kaka yapmaya saniyesinde. Yapsın yapsın da arkadaş bezine yapsın benle ne zoru var. Bir sıcaklıkla irkildim bir baktım resmen üzerimdeki şortumdan akıyor aşağıyaaaaKoltuklarım da krem rengi Allahımmmm üstümün battığına mı yanayım,koltuğuma mı yoksa kızımın düzeltemediğim kaka düzensizliğine miiii Attık kendimizi her zamanki gibi duşaaaa, artık günde 4 kez falan duş alıyoruz sıcaklardan zatennnn, bu kaka olayıda üzerine cuk diye oturdu. Bir bebeğin nasıl bezi her kaka yapışında dolar taşar ben anlamıyorum kiii, günde çok kez kaka yaptığınıda düşünürsekkkk:44:
Tatlım doğduğundan beri böyleyiz. Zaten kilo sorunumuz var,az kilo alıyor kızım. Doktorumuz şiddetle normal olduğunu söylüyor. Bende normal olmadığı kanaatindeyim. Eğer ishal ise ilk günden beri ishal. Anlamadım gitti.
biliyorum canım alyam az kılo alıyor dıye uzuluyorsn ama cok tatlı annesi. fotolarına bakıyorum bacakları kolları benım kızımn da oyle. ideal. bizde kılolu degiliz. benım dr. sag bıberonla ver memeden ıyı emmıyosa dedi. simdi ikisini de bıraktı . sımdı bıberonda hazırladım goturup uykuluyken vermeye calıscam. sen emzırıyosun arada mama takvıye dımı mervecim? kakasına da normal dıyo dr.lar. cok sık kaka yapıyor ondan mı almıyo dedım 7-8 kere yapsın hgıc sorun degil diyo .
[günaydın sana da canım. ah iş ortamı ahh aklıma işe başlayacağım geldikçe geriliyorum. biizm ev de aynı durumda canım. geçen yıl işe gidip geldiğimden anlayamamışım. şimdi biz de klima alsak mı diye düşünüyorum. sıcaktan uyuyamaz oldu yavrum. saat 9 buçuktan beri bir taraftan uyutucam diye uğraşıyorum. tam uyudu diyorum ( çok güzel bir limonata tarifi buldum) limonatayı yapmaya uğraşıyorum pat uyanıyor. neyse uyutabildim de sonunda limonatamı da yaptım. attım dolaba. dün de tahinli yapmıştım. humana çayımla ancak yiyebiliyorum. çok zormuş bebişlerle iş yapmak ama iyi ki de varlar :))
elemsu - berna geçmiş olsun
Tatlım Gülnihal de öyle günde en az 4 defa yapıyor hemde dediğin gibi fışkiye mübarek genelde anneme denk geliyor kadının üstü başı fena olmuştu geçen eve gittiğimde dediğin gibi ilk günden beri böyle bana normal geliyor artık 1 defa yapınca neden acaba diyorumbide Alyam minik kuşum resmi yok mu ya merak ediyorum ama ben onuuuuu
Teşekkür ediyoruz teyzesiVallahi çöp gibi kızım çöpp en son 5200 de kaldık düşün,Pazartesi kontrolümüz var bakalım.Alya'm emiyor emmeye maşallahı var,çokta düşkün ama işte kurtlu gibi durmuyor yerinde,sık sık kaka da yapınca az alıyor kiloyu yavrum. Ben bıraktım artık dert etmeyi zaten napim bizimkiler de zayıf sağlıklı olsunlar :))
Mama bir kaç hafta verdirdi doktorum ama bıraktırdı şimdi. Sütün yetiyor emsin dedi,mama içerken günlük kaka sayısı azalmıştı,şimdi yine eskisine döndü.Bizim doktor biraz antika, ek gıdaya bile 6. ay diyor. Ben ondan gizli tattırıyorum bananee çok hevesleniyorum :)) Senin miniğin uyumuşken bencede sen memeyi dene canım,uykusunda alabilir. Havalarda cehennem gibi terliyor minikler,süt sıcak geliyor. Ben suyunu da artık az soğuk veriyorum yoksa içmek istemiyor.
Demek sizde bizim gibisiniz amannn ben bktım napim dktor normal diyor dert etmicem valla bananee. Sana denk gelsin de sen gör Aysel öff çok fena çokkkk :S
Alya kuşun resmi var olmaz mııı, bir baktım toplam 1000 küsür resim çekmişiz ohaaa dedim ohaa bizim zamanımızda nerdeee
Vee işte Alya dan yeni pozlar :))Eki Görüntüle 464190 Eki Görüntüle 464186 Eki Görüntüle 464185 Eki Görüntüle 464189 Eki Görüntüle 464188
Canım bizim doktorda 6 aydan önce su dışında bişey yok dedi oda mama verdiğim için su verebilirsin dedi ama Gülnihal su içmiyorrr kaşıkla denedim yutmuyor tattırma konusunda annem kesin kes yok diyor ya olmaz doktoru dinle adam boşuna doltor olmadı diyor niye benim annem de eskiler gibi tattır bişey olmaz demiyor yaa
:)) tattırma o zaman boşver madem destekçin yoksu işine bir çözüm bulmak lazım ama yaaaa su içmeden olmaz ki bukdr sıcak havalarda yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?