2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın tatlım. Gerçekten çok sıcak. Ben bir de astım hastasıyım nefes almakta zorlanıyorum iyice. Akşama kadar duş alıyoruz Alya ile.9 Ama ne fayda sıcaktan koruyamıyoruz kendimizi. Sanırım bize de klima vantilatör vs. yolu göründü Bende mi küvet yda mini havuz gibi bir şey alsam da içinde takılsak akşama kadar :)

şişme havuzlardan alıp evin içinde oturacaz bu pazar galiba kuzum 8 derece birden yükseliyormuş hafta sonu hüüü keşke daha önceden sipariş etseydik klimayı dışarı çıkmayı gözüm yemiyor yoksa Gülnihali de alıp adalara gidesim var

Sen gidersin Aysellllll al Gülnihali gidin adalara, benimde çok fena canım çekti adaları vallahi hangisi olursa olsun diyorum o dereceee. Kesinlikle şişme havuz meselesini soktun aklıma,bende alıcam bananee Bizde 2 günlük kaçıyoruz bakalım tatile,keşke canım kocacım izin alabilseydi,gıcık oluyorum ya yıllık iznini istediği zaman kullanamıyor ben böyle saçmalık görmedim. Bizim banka yemin ederim çok lanet bu konuda,bende çok çekmiştim. Ayrı şubeler olmamıza rağmen neredeyse utanmasalar evlilik iznimizi vermeyeceklerdi düşün

Al annem çek perdeleri gir Alya'yla çıp çıp yapın ne güzel iyi tatiller kuzum 2 günde olsa iyi gelir,gıcık yöneticiler sinir oluyorum öyle durumlara benim iznimi de ramazana verdiler

Bu arada kızlar Gülnihal dönmeyi öğrendi ve artık yan yatıyor ben sırtüstü yatırsamda yan dönüyor ve yatğında yatırdığım yerde bulamıyorum en aşağıya gidiyor ayaklarını da dayıyor o ahşap olan bölüme ayaklar havada çapraz ve yan değişik bi şekilde uyuyor yaa

biz polly magıc kullanıyoruz. memnunum cunku sımdıden ıcıne koyabılıyorum. sırt destek kılıfı var bi de biraz daha oval o kadar. cok fark yok . oturma donemınde de destegını cıkarmam dıyye dusunuyorum. ama polly de yatabılıyor. bız magazada polly e koyduk gayet rahat duuruyordu. ama pollyde altına bişi sermek gerek. bizde destek oldugu halde cok terletıyor. altında naylon kılıf oldugundan sanırım hava alamıyor tek kötu tyanı bu ama cogunda o var sılınsın yıkansın rahat diye..

canım cok gecmıs olsun. benım de bundan 4 sene once fln olmustu cok benzer sekılde. ama ben bayılmıstım sıvı kaybından. ve yıne cok kavurucu yaz donemıydı. sıcakta dısarda mı kaldın canım?? bol sıvı takviseyi yap. içerken miden bulanabilir ama olsun hücreler sıvı kaybedince hepten kötü oluyor hiç kalkılmıyor.. acıl şifa diliyorum sana canım. Selcukunla kım ılgılenıyor suan?

Al annem çek perdeleri gir Alya'yla çıp çıp yapın ne güzel iyi tatiller kuzum 2 günde olsa iyi gelir,gıcık yöneticiler sinir oluyorum öyle durumlara benim iznimi de ramazana verdiler

Alcam alcamm kesin yaniii :) Benim yaramaz kuşumda dönüyor yaa , yatırdığım yerde bulamadım daha hiç Küçük hanım arabasında da öyle aşağı kaydırıyor kendisini ayakları dayıyor ön kısma ohhh
Bu arada ben deli olmayım da kim olsun Alya kuşum kucağımda azcık tv ye bakim dedim emziriyorum bir yandan. Neyse emdi oturdu kucağıma. Tabiii emdiği süt içinde kalır mı başladı kaka yapmaya saniyesinde. Yapsın yapsın da arkadaş bezine yapsın benle ne zoru var. Bir sıcaklıkla irkildim bir baktım resmen üzerimdeki şortumdan akıyor aşağıyaaaa Koltuklarım da krem rengi Allahımmmm üstümün battığına mı yanayım,koltuğuma mı yoksa kızımın düzeltemediğim kaka düzensizliğine miiii Attık kendimizi her zamanki gibi duşaaaa, artık günde 4 kez falan duş alıyoruz sıcaklardan zatennnn, bu kaka olayıda üzerine cuk diye oturdu. Bir bebeğin nasıl bezi her kaka yapışında dolar taşar ben anlamıyorum kiii, günde çok kez kaka yaptığınıda düşünürsekkkk:44:

canım ıshal olmasın da. bır ara bızde cok kaka yapıyorduk. kıloyu etkılıyor kılo ve hareket..

canım ıshal olmasın da. bır ara bızde cok kaka yapıyorduk. kıloyu etkılıyor kılo ve hareket..

Tatlım doğduğundan beri böyleyiz. Zaten kilo sorunumuz var,az kilo alıyor kızım. Doktorumuz şiddetle normal olduğunu söylüyor. Bende normal olmadığı kanaatindeyim. Eğer ishal ise ilk günden beri ishal. Anlamadım gitti.

biliyorum canım alyam az kılo alıyor dıye uzuluyorsn ama cok tatlı annesi. fotolarına bakıyorum bacakları kolları benım kızımn da oyle. ideal. bizde kılolu degiliz. benım dr. sag bıberonla ver memeden ıyı emmıyosa dedi. simdi ikisini de bıraktı . sımdı bıberonda hazırladım goturup uykuluyken vermeye calıscam. sen emzırıyosun arada mama takvıye dımı mervecim? kakasına da normal dıyo dr.lar. cok sık kaka yapıyor ondan mı almıyo dedım 7-8 kere yapsın hgıc sorun degil diyo .

Tatlım Gülnihal de öyle günde en az 4 defa yapıyor hemde dediğin gibi fışkiye mübarek genelde anneme denk geliyor kadının üstü başı fena olmuştu geçen eve gittiğimde dediğin gibi ilk günden beri böyle bana normal geliyor artık 1 defa yapınca neden acaba diyorum bide Alyam minik kuşum resmi yok mu ya merak ediyorum ama ben onuuuuu

Teşekkür ediyoruz teyzesi Vallahi çöp gibi kızım çöpp en son 5200 de kaldık düşün,Pazartesi kontrolümüz var bakalım.Alya'm emiyor emmeye maşallahı var,çokta düşkün ama işte kurtlu gibi durmuyor yerinde,sık sık kaka da yapınca az alıyor kiloyu yavrum. Ben bıraktım artık dert etmeyi zaten napim bizimkiler de zayıf sağlıklı olsunlar :))
Mama bir kaç hafta verdirdi doktorum ama bıraktırdı şimdi. Sütün yetiyor emsin dedi,mama içerken günlük kaka sayısı azalmıştı,şimdi yine eskisine döndü.Bizim doktor biraz antika, ek gıdaya bile 6. ay diyor. Ben ondan gizli tattırıyorum bananee çok hevesleniyorum :)) Senin miniğin uyumuşken bencede sen memeyi dene canım,uykusunda alabilir. Havalarda cehennem gibi terliyor minikler,süt sıcak geliyor. Ben suyunu da artık az soğuk veriyorum yoksa içmek istemiyor.

Limonata mı anamm hemde ev yapımı :97: adediğin gibi işte olunca birşey yok da akşam eve gidiyorum kuzum nasıl nefes alıyor çok üzüldüm eşim gelir gelmez gittik klima aldık

Demek sizde bizim gibisiniz amannn ben bktım napim dktor normal diyor dert etmicem valla bananee. Sana denk gelsin de sen gör Aysel öff çok fena çokkkk :S
Alya kuşun resmi var olmaz mııı, bir baktım toplam 1000 küsür resim çekmişiz ohaaa dedim ohaa bizim zamanımızda nerdeee
Vee işte Alya dan yeni pozlar :))

Canım bizim doktorda 6 aydan önce su dışında bişey yok dedi oda mama verdiğim için su verebilirsin dedi ama Gülnihal su içmiyorrr kaşıkla denedim yutmuyor tattırma konusunda annem kesin kes yok diyor ya olmaz doktoru dinle adam boşuna doltor olmadı diyor niye benim annem de eskiler gibi tattır bişey olmaz demiyor yaa

Anammmmmmmmmmmmmm 1000 kere beğen butonu niye yokkk yerim ben onu yaa minnoşum benimmm mıcıklayasım geldi haa oyun halısı güneşli gün mü sizinki de kuzum Gülnihal artık içinde durmuyor yaa hüüü sadece 2 hafta durdu o kaa

:)) tattırma o zaman boşver madem destekçin yok su işine bir çözüm bulmak lazım ama yaaaa su içmeden olmaz ki bukdr sıcak havalarda yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…