- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.381
Anammmmmmmmmmmmmm 1000 kere beğen butonu niye yokkk yerim ben onu yaa minnoşum benimmm mıcıklayasım geldi haaoyun halısı güneşli gün mü sizinki de kuzum Gülnihal artık içinde durmuyor yaa hüüü sadece 2 hafta durdu o kaa
Demek sizde bizim gibisiniz amannn ben bktım napim dktor normal diyor dert etmicem valla bananee. Sana denk gelsin de sen gör Aysel öff çok fena çokkkk :S
Alya kuşun resmi var olmaz mııı, bir baktım toplam 1000 küsür resim çekmişiz ohaaa dedim ohaa bizim zamanımızda nerdeee
Vee işte Alya dan yeni pozlar :))Eki Görüntüle 464190 Eki Görüntüle 464186 Eki Görüntüle 464185 Eki Görüntüle 464189 Eki Görüntüle 464188
He kuzum ya nasıl bi çözüm bulacam onu da bilmiyorum :26:
Ben sana gel diyorum gelmiyorsunnn kiiiii :)) Ben öyle ellemeyin falan da demem alın ısırın mıncıklayın çocuklar sevilerek büyürlerrr öpmekte serbestEvet canım oyun halımız güneşli gün bizimki şimdilik seviyor bakalım, sevmezse sıkılırsa bende yanına giriyorum halının içine,orda emiyor oynuyor derken akşamı halının içinde ediyoruz Vallahi sıkılırsa babası beni yer yerr adam artık yeter dedikçe ben yeni icatlar çıkartıyorum başına
Su cirkin kizin resimlerini paylasma diyorum tekrar tekrar dogurasin geliyo :))) masallah guzel kuzuma yaaa
Aysel favorimiz ayni resim :) bende o cingoz resme bayiliyorum :)
dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
Aynenn kuzum ''aşkım bunu kaça aldın ne kadar duracak içinde''dedi 30 tl dedimeşimin hiç alaksı olmadğı için fiyatlarını bilmez aha şimdi duruyor bi köşede Gülnihali içine sokunca çıldırıyor yüzü üste dönüp ağlamaya başlıyor tabi ağlamak demiyorum ben artislik yapıyor resmen
Demek sizde bizim gibisiniz amannn ben bktım napim dktor normal diyor dert etmicem valla bananee. Sana denk gelsin de sen gör Aysel öff çok fena çokkkk :S
Alya kuşun resmi var olmaz mııı, bir baktım toplam 1000 küsür resim çekmişiz ohaaa dedim ohaa bizim zamanımızda nerdeee
Vee işte Alya dan yeni pozlar :))Eki Görüntüle 464190 Eki Görüntüle 464186 Eki Görüntüle 464185 Eki Görüntüle 464189 Eki Görüntüle 464188
oyyy oyyy ben yerim alyayı çokkkk tatlı yaa hiçte zayıf görünmüyor..maşallah alyaya
Çok zilli benim kızım teyzesi Gülnihal gelsin kaynaşsınlar diye bekliyoruz kızımın tek kız arkadaşı Berra onu da sık sık göremiyoruz zaten
Kuzum su için de şey denedin mi benim kızım mesela biberon ile ya da kaşıkla çok sevmiyor suyu, bende Hayat su var onların böyle küçük pembe bebek su ları var ya onlarla içiriyorum. Paketinin içinde suluk başlıkları var onunla veriyorum ben suyu. Kendi emip çekmese de ağzına damlatıyorum. İlk bunla alıştı şimdi o şişeyle verirsem epey içiyor. Biberonla falan bir kaç fırttan sonra bırakıyor.
Keşke benim kocacımda anlamasaa ahh ahhh bilmediği bir şey olsun yok yok arkadaş yokkk adam börek açmayı bile biliyorkennnn oyun halısından anlamaz mııZaten kızımın teyzesi hediye aldı oyun halısını bizee babası fiyatı duyunca transa geçti çünkü
Gülnihali kesmedi o zaman halı falan ona şişme havuz lazım şişme havuzzz
Teşekkür ediyoruz güzel teyzesiii,zayıf zayıf baksana banyodan çıkmış halineeeeOlsun olsun bin şükür herşey içinn
Miraycım yaşadıklarım özetlenecek gibi deil ama şunu söyliyim kızımın poposunun üst kısmında sakral gamze var o yüzden doktor doktor gezip duruyoruz cnm
merve canım sen sürekli emzirmiyomusun? mama vermiyosan su vermene gerek yok..anne sütünün %80 i su ki zaten..fazladan bez parası vermekten başka bişeye yaramaz..ben vermiyorum şahsen..
Bende deneyim bi kuzum bakalım içecek mi
Şişme havuz partisi yapak kuzum havuzumuzu da alıp gelek size o yeahhh
merve canım sen sürekli emzirmiyomusun? mama vermiyosan su vermene gerek yok..anne sütünün %80 i su ki zaten..fazladan bez parası vermekten başka bişeye yaramaz..ben vermiyorum şahsen..
canım Allah bağışlasın kızın çok tatlıymış. Allah nazarlardan korusun maşallah...
ahahahah ilahi ayselllCanım bizim doktorda öyle dedi mama veriyorsan su ver yoksa verme dedi.
Bide Merve eşin ne güzel anlıyor işte benimkine bi kaç tane çıtçıtlı badi al demiştim hepsini gs storeden almış yaa adam futbolkolik anacım oyuncak al desem futbol topu alır
ba-yıl-dımmm ne şeker şeysin sen alyacık yerim seni. oğlum da çok beğenmiş aguuu diyo ana kucağından bakarakkafasını kaldırmış bakıyo bilemiyorum yani
Aynenn kuzum ''aşkım bunu kaça aldın ne kadar duracak içinde''dedi 30 tl dedimeşimin hiç alaksı olmadğı için fiyatlarını bilmez aha şimdi duruyor bi köşede Gülnihali içine sokunca çıldırıyor yüzü üste dönüp ağlamaya başlıyor tabi ağlamak demiyorum ben artislik yapıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?