2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sana gel diyorum gelmiyorsunnn kiiiii :)) Ben öyle ellemeyin falan da demem alın ısırın mıncıklayın çocuklar sevilerek büyürlerrr öpmekte serbest Evet canım oyun halımız güneşli gün bizimki şimdilik seviyor bakalım, sevmezse sıkılırsa bende yanına giriyorum halının içine,orda emiyor oynuyor derken akşamı halının içinde ediyoruz Vallahi sıkılırsa babası beni yer yerr adam artık yeter dedikçe ben yeni icatlar çıkartıyorum başına

Su cirkin kizin resimlerini paylasma diyorum tekrar tekrar dogurasin geliyo :))) masallah guzel kuzuma yaaa

Aysel favorimiz ayni resim :) bende o cingoz resme bayiliyorum :)

Özellikle şu resme bittimm kuzum ya maşallah 41 bin kere yirim ben minnoşumu
Eki Görüntüle 464198

He kuzum ya nasıl bi çözüm bulacam onu da bilmiyorum :26:

Çok zilli benim kızım teyzesi Gülnihal gelsin kaynaşsınlar diye bekliyoruz kızımın tek kız arkadaşı Berra onu da sık sık göremiyoruz zaten

Kuzum su için de şey denedin mi benim kızım mesela biberon ile ya da kaşıkla çok sevmiyor suyu, bende Hayat su var onların böyle küçük pembe bebek su ları var ya onlarla içiriyorum. Paketinin içinde suluk başlıkları var onunla veriyorum ben suyu. Kendi emip çekmese de ağzına damlatıyorum. İlk bunla alıştı şimdi o şişeyle verirsem epey içiyor. Biberonla falan bir kaç fırttan sonra bırakıyor.

Aynenn kuzum ''aşkım bunu kaça aldın ne kadar duracak içinde''dedi 30 tl dedim eşimin hiç alaksı olmadğı için fiyatlarını bilmez aha şimdi duruyor bi köşede Gülnihali içine sokunca çıldırıyor yüzü üste dönüp ağlamaya başlıyor tabi ağlamak demiyorum ben artislik yapıyor resmen

Su cirkin kizin resimlerini paylasma diyorum tekrar tekrar dogurasin geliyo :))) masallah guzel kuzuma yaaa

Aysel favorimiz ayni resim :) bende o cingoz resme bayiliyorum :)

Çok çirkin Melike teyzesi çokk :)) Yok vallahi büyük konuşmayım aman aman amaaaa bir daha mı Çirkin olduğu kadarda yaramaz çünküü Alya kuşumm
Sen ister misin bir tane daha Miray ikisi aynı andaaaaa Belki uzun bir kaç sene sonraa :)

selçuğa ve sana çok geçmiş olsun. umarım bir an önce toparlarsınız...

Keşke benim kocacımda anlamasaa ahh ahhh bilmediği bir şey olsun yok yok arkadaş yokkk adam börek açmayı bile biliyorkennnn oyun halısından anlamaz mıı Zaten kızımın teyzesi hediye aldı oyun halısını bizee babası fiyatı duyunca transa geçti çünkü
Gülnihali kesmedi o zaman halı falan ona şişme havuz lazım şişme havuzzz

oyyy oyyy ben yerim alyayı çokkkk tatlı yaa hiçte zayıf görünmüyor..maşallah alyaya

Bende deneyim bi kuzum bakalım içecek mi

Şişme havuz partisi yapak kuzum havuzumuzu da alıp gelek size o yeahhh

Teşekkür ediyoruz güzel teyzesiii,zayıf zayıf baksana banyodan çıkmış halineeee Olsun olsun bin şükür herşey içinn

merve canım sen sürekli emzirmiyomusun? mama vermiyosan su vermene gerek yok..anne sütünün %80 i su ki zaten..fazladan bez parası vermekten başka bişeye yaramaz..ben vermiyorum şahsen..

merve canım sen sürekli emzirmiyomusun? mama vermiyosan su vermene gerek yok..anne sütünün %80 i su ki zaten..fazladan bez parası vermekten başka bişeye yaramaz..ben vermiyorum şahsen..

Canım bizim doktorda öyle dedi mama veriyorsan su ver yoksa verme dedi.

Bide Merve eşin ne güzel anlıyor işte benimkine bi kaç tane çıtçıtlı badi al demiştim hepsini gs storeden almış yaa adam futbolkolik anacım oyuncak al desem futbol topu alır

canım Allah bağışlasın kızın çok tatlıymış. Allah nazarlardan korusun maşallah...

Bende deneyim bi kuzum bakalım içecek mi

Şişme havuz partisi yapak kuzum havuzumuzu da alıp gelek size o yeahhh

Dene dene tatlım bence işe yarayacak :)) Havuzunu da al gell Gülnihalllll annen gelmiyor sen gellll :))

Evet canım şuan sadece emziriyorum. Bir ara mama takviye yapmıştık. Doktorumuz bir kez mama aldı mı su ya alışır o demişti. Şimdi su vermeyince yırtıyor resmen kendisini. Meme bile emmiyor su vermeyince. Bende mecburen veriyorum. Zararı yok ne de olsa, sadece bez dediğin gibi :)) Bizim ev çok sıcak çok terliyor serinlemesi için anne sütü yetersiz oluyor maalesef

canım Allah bağışlasın kızın çok tatlıymış. Allah nazarlardan korusun maşallah...

Teşekkür ediyorum tatlım. Hepimizin yavrusu çok tatlı maşallahhh

ba-yıl-dımmm ne şeker şeysin sen alyacık yerim seni. oğlum da çok beğenmiş aguuu diyo ana kucağından bakarak kafasını kaldırmış bakıyo bilemiyorum yani

Son düzenleme:
ahahahah ilahi ayselll
çok güldüm mesajına ne futbolkolik kocan varmış

Uykusu varken içinde oluyorsa ondan durmuyordur belki... Hemen emzirir emzirmez koysan belki oynar içinde... Alp de oyun halısında aynı Gülnihal gibi yapıyordu. Ben emziriyordum oynuyordum en son koyuyordum halının içine o zaman da durmuyordu. Bir de bütün oyuncakları koymuyorum ben bir iki oyuncağını koyuyorum çok oyuncak olunca da durmuyor ağlıyor içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…