2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk. 2.ay aşılarından sonra 3 gün banyo yapılmayacak demişti hemşire. 4.ay aşılarında da var mı böyle bir durum. hemşire birşey demedi bende sormayı unuttum

Son düzenleme:
tünaydın kızlar...

sabah sağlık ocağındaydık. Hayal yine kilo almamış aynen 6.100grda duruyor. çok moralim bozuldu çok...çok hareketli çok da sık kaka yapıyor. bide dişleri kaşınmaya başladı onun da huzursuzluğu var.inşallah bunlardan dolayıdır. pazartesiye randevu aldım doktora götürüp herşeyini inceleticem bakalım. idrar tahlili istiycem enfeksiyon fln geçiriyor olabilir. idrarının rengi koyulaştı. pembemsi izler oluyor bezde.

mervecim Alya çok tatlı olmuş minik kuş. bizim kızlar nazlı şekerim, şimdiden formlarını korumaya başladılar

ahahahah ilahi ayselll
çok güldüm mesajına ne futbolkolik kocan varmış
Evet kuzum yaa bazen isyanlardadolanıyorum evin içinde Gülnihal geçen hafta ilk kez döndüğü gün bi bakalım ne oldu önemli haber dedim gs trasfer mi yaptı dedi ama ben onu bu haliyle seviyorum yaa cnm kocam gs store zati kazık ondan biraz kızdım miniçodan 3,5 tl ye alıyorum çıtçıtlı badi hem çok değişiyorum hemde boyu uzadıkça çıtlanmıyor anlamı kalmıyor gitmiş 27 tl vermiş bi tanesi içim cız ettiii

1 gün yaptırma dedi canımm o kadar Gülnihal sıcaklıyormu diye düşünüyorum yüzeyi terletiyor çünkü onu kuzum

Son düzenleme:

canım 2. ay aşılarında verem aşısı vardı ondan 3 gün yaptırmadık, bunda 1 gün yeterli...

Canımcım yüksek ihtimalle sıcaklardan ve diş çıkartma dönemleri olduğu için kilo almamıştır. Tabii çok kaka yapmaları da kilo alımını yavaşlatıyor. Fit bizim kızlar fittt . Sen moralini bozma btanem dur bakalım yarın doktorun ne diyecek.

Canım üzülme ya Gülnihal geçen ay bırak almayı zayıflamıştı ide ama bu ay topraladı 1 kg almış geçen gittiğimizde hem dediğin gibi formlarını koruyorlar topluca Uğurkan Erezin ajansına yazdırak biz bunları

Güzel arkadaşlarımmmmm size bir sorum olacakkkkkk

Benim Twitter dan kazandığım Viaport Mustafa Ceceli konseri bu akşam 21:00 çift kişilik konser biletim var. Ben bu gece yola çıkıyorum küçük bir tatil kaçamağı için. Aranızdan gidebilecek gitmek isteyen var ise acil olarak cevap bekliyorum. Gitmek isteyen çiftin isimleri bekleniyor Viaporttan. Çok istedim faydalanamadım bari siz eğlenin :))

Anammm ne çok isterim gitmek de Gülnihalle namümkün böhüüü çok severim ben Mustafa Ceceliyii

Eşine bir sor canım istersen. Bende ona göre isim bildirimi yapıcam. Eğer seviyorsan kaçırma derim ben olsam kaçırmazdım :))

Sabiha Gökçenin o tarafta değil mi kuzum Nahçıvana uçuş sadece ordan olduğu için bi kaç kez ordan uçtuk çok uzak ya gözüm yemedi açıkcası bide akşam köprü trafiği yetşimem ki kuzum keşke bu tarafta olaydı mümkün değil yetişmem boşu boşuna harcatmayım biletleri gidebilecekler gitsin :)

Merhaba arkadaşlar burdan duyup daffny formu doldurmuştum ve deneme ürünleri geldi el kremi, selülit yağı,toparlayıcı yağ duş jeli ve şampuan gelmişti.El kremini kullandım ve gerçekten ellerimi çok güzel yaptı.Arasıra toparlayıcı jeli kullanıyorum.El kremi ve toparlayıcıdan almayı düşünüyorum sizler kullandınız mı düşünceleriniz neler acaba merak ettim.Bide kilo durumlarınız nasıl ben sezeryan oldum karnım beni rahatsız ediyor.Ayrıca göğüslerimde çok büyüdü sarktı sanki bunun için ne yapabilirim.Şu sıralar kendime takmış durumdayım da

sağol canım guvenli bi sitemidir hiç alışveriş yaptın mı.

saol canım peki ben nette magıc modelının delıcacy dıye rengını begendım çok tatlı bı pembe seninki öyle mi yada onu gördün mü nette ki gibi güselmidir. .magicle çift kılıflı arasında magıc daha ağır basıyor onun şekli tasarımı daha hosuma gıttı ebebekte hazır ındırım varken alayım dedım.

Dogurasim geliyo yazcaktim yanlis yazmisim zaten :)) ben dogururum valla normal dogum olsa su an ikinci icin calismaya baslamistim ama sezeryanda iki yil beklemek gerekiyo iki yil sonra gozum yer mi bilmem :)

Bi kac soru vardi alinti yapamadim:

4.AY ASİLARİNDAN SONRA BANYO YAPİLİO

bebeklerin yalnizca ilk ay 1 kilo almasi normalmis. İkinci ay 900 gr 3. Ay 700 gr sonra her ay 500 gr civari. Eger her ay bi kilo alacak olursa 1 yasinda obez bi bebek olur diyo doktorumuz :)

Bebekuzmani.com

Ankarada orhan hocayi merak edenler kendisi budur efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…