- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.401
Evet kuzum yaa bazen isyanlardadolanıyorum evin içinde Gülnihal geçen hafta ilk kez döndüğü gün bi bakalım ne oldu önemli haber dedim gs trasfer mi yaptı dediahahahah ilahi ayselll
çok güldüm mesajına ne futbolkolik kocan varmış
Uykusu varken içinde oluyorsa ondan durmuyordur belki... Hemen emzirir emzirmez koysan belki oynar içinde... Alp de oyun halısında aynı Gülnihal gibi yapıyordu. Ben emziriyordum oynuyordum en son koyuyordum halının içine o zaman da durmuyordu. Bir de bütün oyuncakları koymuyorum ben bir iki oyuncağını koyuyorum çok oyuncak olunca da durmuyor ağlıyor içinde...
kızlar biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk. 2.ay aşılarından sonra 3 gün banyo yapılmayacak demişti hemşire. 4.ay aşılarında da var mı böyle bir durum. hemşire birşey demedi bende sormayı unuttum
tünaydın kızlar...
sabah sağlık ocağındaydık. Hayal yine kilo almamış aynen 6.100grda duruyor. çok moralim bozuldu çok...çok hareketli çok da sık kaka yapıyor. bide dişleri kaşınmaya başladı onun da huzursuzluğu var.inşallah bunlardan dolayıdır. pazartesiye randevu aldım doktora götürüp herşeyini inceleticem bakalım. idrar tahlili istiycem enfeksiyon fln geçiriyor olabilir. idrarının rengi koyulaştı. pembemsi izler oluyor bezde.
mervecim Alya çok tatlı olmuş minik kuş. bizim kızlar nazlı şekerim, şimdiden formlarını korumaya başladılar
tünaydın kızlar...
sabah sağlık ocağındaydık. Hayal yine kilo almamış aynen 6.100grda duruyor. çok moralim bozuldu çok...çok hareketli çok da sık kaka yapıyor. bide dişleri kaşınmaya başladı onun da huzursuzluğu var.inşallah bunlardan dolayıdır. pazartesiye randevu aldım doktora götürüp herşeyini inceleticem bakalım. idrar tahlili istiycem enfeksiyon fln geçiriyor olabilir. idrarının rengi koyulaştı. pembemsi izler oluyor bezde.
mervecim Alya çok tatlı olmuş minik kuş. bizim kızlar nazlı şekerim, şimdiden formlarını korumaya başladılar
Güzel arkadaşlarımmmmm size bir sorum olacakkkkkk
Benim Twitter dan kazandığım Viaport Mustafa Ceceli konseri bu akşam 21:00 çift kişilik konser biletim var. Ben bu gece yola çıkıyorum küçük bir tatil kaçamağı için. Aranızdan gidebilecek gitmek isteyen var ise acil olarak cevap bekliyorum. Gitmek isteyen çiftin isimleri bekleniyor Viaporttan. Çok istedim faydalanamadım bari siz eğlenin :))
Anammm ne çok isterim gitmek de Gülnihalle namümkün böhüüü çok severim ben Mustafa Ceceliyii
Bende severim de işte bana da uymadıGülnihali annene bırak :))
gitsemiiii acebaaa
Eşine bir sor canım istersen. Bende ona göre isim bildirimi yapıcam. Eğer seviyorsan kaçırma derim ben olsam kaçırmazdım :))
evet katlanabilmesi çok iyi. arkadaşım yatıyo demişti. internette de "Üç ayrı pozisyonda ayarlanabilen sırt dayama bölümü mevcuttur." yazıyo. ayrıca e- bebekte yatar pozisyonda resmi de var. 4.aydan itibaren destekli oturtabileceksek buna da oturtabiliriz herhalde
hem e-bebekte 250 lira alışverişe 50 tl hediyeymiş almak lazım aslında ( gerçi advantage ile alışveriş yapmak lazımmış onsuz olmaz mı bilmem )
izmir de bir bebek mağazası var Hello Baby. genel olarak uygun bi yerdir. internet satışı da var. chicco polly 259 tl ve kargo bedava + 250 tl ye 50 tl veriyo hellobabyde de.. düşünürsen bi göz at. hatta ben sana linkini de vereyim
http://www.hellobaby.com.tr/Mama-Sandalyeleri/Chicco-Polly-Cift-Kilifli-Mama-Sandalyesi-Safari.aspx
biz polly magıc kullanıyoruz. memnunum cunku sımdıden ıcıne koyabılıyorum. sırt destek kılıfı var bi de biraz daha oval o kadar. cok fark yok . oturma donemınde de destegını cıkarmam dıyye dusunuyorum. ama polly de yatabılıyor. bız magazada polly e koyduk gayet rahat duuruyordu. ama pollyde altına bişi sermek gerek. bizde destek oldugu halde cok terletıyor. altında naylon kılıf oldugundan sanırım hava alamıyor tek kötu tyanı bu ama cogunda o var sılınsın yıkansın rahat diye..
Çok çirkin Melike teyzesi çokk :)) Yok vallahi büyük konuşmayım aman aman amaaaa bir daha mıÇirkin olduğu kadarda yaramaz çünküü Alya kuşumm
Sen ister misin bir tane daha Miray ikisi aynı andaaaaaBelki uzun bir kaç sene sonraa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?