- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.421
sağol canım guvenli bi sitemidir hiç alışveriş yaptın mı.
saol canım peki ben nette magıc modelının delıcacy dıye rengını begendım çok tatlı bı pembe seninki öyle mi yada onu gördün mü nette ki gibi güselmidir. .magicle çift kılıflı arasında magıc daha ağır basıyor onun şekli tasarımı daha hosuma gıttı ebebekte hazır ındırım varken alayım dedım.
kızlar nasılsınız ayşeciğin yenı resımlerı
Eki Görüntüle 464298 Eki Görüntüle 464299 Eki Görüntüle 464305 Eki Görüntüle 464304 Eki Görüntüle 464303 Eki Görüntüle 464302 Eki Görüntüle 464301 Eki Görüntüle 464300 Eki Görüntüle 464306
kızlar nasılsınız ayşeciğin yenı resımlerı
Eki Görüntüle 464298 Eki Görüntüle 464299 Eki Görüntüle 464305 Eki Görüntüle 464304 Eki Görüntüle 464303 Eki Görüntüle 464302 Eki Görüntüle 464301 Eki Görüntüle 464300 Eki Görüntüle 464306
Kızlar nıhayet aysımada tam tur dondu,yuzustunden sırtustune yada tam tersıne donmeyı becerdı kuzucum,oyle guzel bı tesaduf oldukı o anda tam vıdeoya alıyodum,tam ısabet oldu,bıde agzıyla bııııııvvv yapmayı ogrendı,allaaah tukuruk deryası oluo o vakıt,ve nesnelere hemen uzanabılıyo,kavrayabılıyo,bı muddet elınde tutuyo,bgn fotograf makınasını ble tuttu dana,son olarak arada onu ayakta tutmaya calıstıgım sırada sdc ayaklarını yere basıyodu,dun ıkı adım attı,ayy dunyalar benım oldu yaa
İşte prensesimin son halleri, elleri ağzından çıkmıyor :))
Eki Görüntüle 464340 Eki Görüntüle 464339 Eki Görüntüle 464338 Eki Görüntüle 464341 Eki Görüntüle 464342 Eki Görüntüle 464343
Ayse bebegede lıdya bebegede bınlerce kere masallah,bu danalar ne sevımlıler boyle yaa,kızlar hakkaten bu mart bebıslerı ayrı bı guzel yaa
kızlar yaaa çok guzeller kırk bın kere maşallah topiğimiz kızları cok guzel erklerı cok yakısıklı
Bernacım cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm cnm ya hemen iyileşirsiniz inşallah, hay Allah yaa kim bakıo size yardıma gelen oldumu cnm offf
..
bernacım sana da çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah bir an önce atlatırsın..
ay cnm benm geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum kırkımız çıkmadan bende kan kaybından ölüyorum sanmıştım çok şükür geçti o günler sende atlatırsın inş en kısa zmnda
Bernacım sana da ve Elemsu sana da canım çoooooook geçmiş olsun...
canım ne oldu size böyle geçmişler olsun dikkat et yavrum kendine
çok geçmiş olsun selcuk enf. kapıp sana da bulaştırmış olabilir acil şifalar dilerim ikinize de
.
Gecmis olsun bernacim, allah Allah birden olması ilginç. Asırı Sıvı kaybı da bu belirtilerle ortaya çıkıyor Canım. Acaba fark etmeden bu sıcaklarda susuz mü kaldın, oglus da iyidir umarım. Nazar duası Oku bı bence ,tekrar gecmis olsun.
.
Gecmis olsun canimm. Burda da bi arkadasimiza oldu aynisi, doktor salgin demisallah sifa versin tum hastalara.
Berna canım çook geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine
(((
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versn inşallah. ne kadar zor bir süreç oldugunu tahmin edebiliyorum. yavrularımıza bakmak pahasına kendimizden geçiyoruz,vücut direncimiz azalıyor. inşallah ciddi bir rahatsızlık değildir,salgın hastalıktır yüksek ihtimal ile. ne zaman salgın hastalık olsa ben mutlaka kapılıyorum da :S
.
canım cok gecmıs olsun. benım de bundan 4 sene once fln olmustu cok benzer sekılde. ama ben bayılmıstım sıvı kaybından. ve yıne cok kavurucu yaz donemıydı. sıcakta dısarda mı kaldın canım?? bol sıvı takviseyi yap. içerken miden bulanabilir ama olsun hücreler sıvı kaybedince hepten kötü oluyor hiç kalkılmıyor.. acıl şifa diliyorum sana canım. Selcukunla kım ılgılenıyor suan?
selçuğa ve sana çok geçmiş olsun. umarım bir an önce toparlarsınız...
saolun canlarım..bugün daha iyiyim ama moral yönünden sıfırım oturup ağlıyorm sürekli..Selçuğa kimse bakmıyo NUr ve yasmincim sormuşsunuz..bn yalnız başıma idare etmeye çalışıyorm işte o kdr youn bi gecenin ardından dinlenemedn onla ilgilenmeye çalışıyorm ve Selçuk 180 derece değişti ilginç bişey oldu tam düzeldi derken memeyi reddetti ve bu sefer gecede ağlamaya başladı memeyi verince..gündüz zaten hiçbiyere bırakmıyo sürekli ilgi istiyo kucak istiyo elimden geldii kdr ilgilenmeye çalışıyorm ama tam toparlayamadıım için takatim kalmıyo bi yerde oturup ağlıyorm bnde..sütüm de kesildi kesilcek gibime geliyo en azından 6 ay emzirebilmeyi istemiştim ama bu gidişle oda olmıcak heralde..o emmedikçe sütüm azaldı..dün akşam 1 saat ağladı inat etti emmedi aç aç uyumadıda..bn sizin gibi sabırlı bi anne değilmişim bunu anladım..oğlumu çok seviyorm ama sanırm psikolojik rahatsızlıklarım var birden sinirleniyorm böyle savurasım geliyo kucaımdan..tabi öyle bişey yapmıyorm ama aklımdan bin türlü şey geçiyo..bilmiyorm bu yaşadıım 1 sene bni çok yıprattı ve kendime hiç güvenmiyorm artk delidir ne yapsa yeridir lafı bna söylenmiş olsa grk..kafam çok allak bullak öyle işte
saolun canlarım..bugün daha iyiyim ama moral yönünden sıfırım oturup ağlıyorm sürekli..Selçuğa kimse bakmıyo NUr ve yasmincim sormuşsunuz..bn yalnız başıma idare etmeye çalışıyorm işte o kdr youn bi gecenin ardından dinlenemedn onla ilgilenmeye çalışıyorm ve Selçuk 180 derece değişti ilginç bişey oldu tam düzeldi derken memeyi reddetti ve bu sefer gecede ağlamaya başladı memeyi verince..gündüz zaten hiçbiyere bırakmıyo sürekli ilgi istiyo kucak istiyo elimden geldii kdr ilgilenmeye çalışıyorm ama tam toparlayamadıım için takatim kalmıyo bi yerde oturup ağlıyorm bnde..sütüm de kesildi kesilcek gibime geliyo en azından 6 ay emzirebilmeyi istemiştim ama bu gidişle oda olmıcak heralde..o emmedikçe sütüm azaldı..dün akşam 1 saat ağladı inat etti emmedi aç aç uyumadıda..bn sizin gibi sabırlı bi anne değilmişim bunu anladım..oğlumu çok seviyorm ama sanırm psikolojik rahatsızlıklarım var birden sinirleniyorm böyle savurasım geliyo kucaımdan..tabi öyle bişey yapmıyorm ama aklımdan bin türlü şey geçiyo..bilmiyorm bu yaşadıım 1 sene bni çok yıprattı ve kendime hiç güvenmiyorm artk delidir ne yapsa yeridir lafı bna söylenmiş olsa grk..kafam çok allak bullak öyle işte
ikiniz de çok tatlısınız. Allah nazarlardan saklasın, bir ömür boyu yüzünüzden gülümsemeleriniz eksik olmasın...
Gamze tabi gezer uslu bebeği var kesin diye bir önyargım vardı ta kiiii Berracığı tanıyana kadar, bir kaç sefer buluşmalarımızda hepimizin bebeklerinin çıldırdığı zamanlar oldu ben kendi yavrumdan örnek veriyim 2 saat duruyorsa 2 saat ortalığı yıkıyor ,ama Berracık hep bağırma halinde :) ben anladım ki Gamze bunu cok dert etmeyen ve yakınmayan bir anne o yuzden seni tebrik ederek cümlemi bitirmek istiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?