2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e bebek fiyatı iyi bizde o civara aldık ozelcan bebeden. daha doğrusu gitti gidiyordan aldık ozelcan bebe gönderdi . cherry modelini aldık . www.google.com.tr/gwt/x?gl=TR&hl=tr...&sa=X&ei=ECMAUKHTPIfZsgbi1oDLBg&ved=0CCQQFjAH benimki bira, daha renkli dediğin tek renklerden onlarda güzel de ben mağazalarda tek renklilerfen pek goremedigimden bilemedim nasil duruyor

Yasemin orda Ayşeye tattırma işlemi yapan bi babaanne veya anaanne eli görüyorum sankiii benim annem nuh diyo peygamber demiyooo yalan dünyadaki nurhayat kibi hayııırrr tattırmammmmm diyor çok komik yaa hihihi

Kızlar nıhayet aysımada tam tur dondu,yuzustunden sırtustune yada tam tersıne donmeyı becerdı kuzucum,oyle guzel bı tesaduf oldukı o anda tam vıdeoya alıyodum,tam ısabet oldu,bıde agzıyla bııııııvvv yapmayı ogrendı,allaaah tukuruk deryası oluo o vakıt,ve nesnelere hemen uzanabılıyo,kavrayabılıyo,bı muddet elınde tutuyo,bgn fotograf makınasını ble tuttu dana,son olarak arada onu ayakta tutmaya calıstıgım sırada sdc ayaklarını yere basıyodu,dun ıkı adım attı,ayy dunyalar benım oldu yaa

Lidya da öyle teyzesi, işte bu topiğin en güzel tarafı bu, aynı şeyleri yaşayan insanlarla beraber olmak :))

Ayse bebegede lıdya bebegede bınlerce kere masallah,bu danalar ne sevımlıler boyle yaa,kızlar hakkaten bu mart bebıslerı ayrı bı guzel yaa

Ayse bebegede lıdya bebegede bınlerce kere masallah,bu danalar ne sevımlıler boyle yaa,kızlar hakkaten bu mart bebıslerı ayrı bı guzel yaa

kızlar yaaa çok guzeller kırk bın kere maşallah topiğimiz kızları cok guzel erklerı cok yakısıklı

evet kızlarrrrr size sonuna kadar katılıyorum hepsini yiyeceğim geliyor :)))

ikiniz de çok tatlısınız. Allah nazarlardan saklasın, bir ömür boyu yüzünüzden gülümsemeleriniz eksik olmasın...

Bernacım cok cok geçmiş olsun cok üzüldüm cnm ya hemen iyileşirsiniz inşallah, hay Allah yaa kim bakıo size yardıma gelen oldumu cnm offf

..

bernacım sana da çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah bir an önce atlatırsın..

ay cnm benm geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum kırkımız çıkmadan bende kan kaybından ölüyorum sanmıştım çok şükür geçti o günler sende atlatırsın inş en kısa zmnda

Bernacım sana da ve Elemsu sana da canım çoooooook geçmiş olsun...

canım ne oldu size böyle geçmişler olsun dikkat et yavrum kendine

çok geçmiş olsun selcuk enf. kapıp sana da bulaştırmış olabilir acil şifalar dilerim ikinize de
.

Gecmis olsun canimm. Burda da bi arkadasimiza oldu aynisi, doktor salgin demis allah sifa versin tum hastalara.

Berna canım çook geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine
(((

selçuğa ve sana çok geçmiş olsun. umarım bir an önce toparlarsınız...

saolun canlarım..bugün daha iyiyim ama moral yönünden sıfırım oturup ağlıyorm sürekli..Selçuğa kimse bakmıyo NUr ve yasmincim sormuşsunuz..bn yalnız başıma idare etmeye çalışıyorm işte o kdr youn bi gecenin ardından dinlenemedn onla ilgilenmeye çalışıyorm ve Selçuk 180 derece değişti ilginç bişey oldu tam düzeldi derken memeyi reddetti ve bu sefer gecede ağlamaya başladı memeyi verince..gündüz zaten hiçbiyere bırakmıyo sürekli ilgi istiyo kucak istiyo elimden geldii kdr ilgilenmeye çalışıyorm ama tam toparlayamadıım için takatim kalmıyo bi yerde oturup ağlıyorm bnde..sütüm de kesildi kesilcek gibime geliyo en azından 6 ay emzirebilmeyi istemiştim ama bu gidişle oda olmıcak heralde..o emmedikçe sütüm azaldı..dün akşam 1 saat ağladı inat etti emmedi aç aç uyumadıda..bn sizin gibi sabırlı bi anne değilmişim bunu anladım..oğlumu çok seviyorm ama sanırm psikolojik rahatsızlıklarım var birden sinirleniyorm böyle savurasım geliyo kucaımdan..tabi öyle bişey yapmıyorm ama aklımdan bin türlü şey geçiyo..bilmiyorm bu yaşadıım 1 sene bni çok yıprattı ve kendime hiç güvenmiyorm artk delidir ne yapsa yeridir lafı bna söylenmiş olsa grk..kafam çok allak bullak öyle işte

ozaman benımde psıkolojık sorunlarım var,bu bı ıhtımal dıl zaten varoldugunu bılıyorum,cnk bende aysımaya karsı tahammul sınırlarımı zorluyorum,gecen gun bende bagırdım,ne ne ne ne ıstıyon dıye,devamlı aglıyo aralıksız aglıyodu,ben oyle bagırınca bu daha beter aglmaya basladı,sonra onunla bende aglamaya basladım,cokmu acımasızım dıyorum yaa,ıgrenıyorum kendımden,kucucuk bı bebege tahammul edemedıgım ıcın

canım yaa üzüldüm valla insan hasta olunca ne tahammülü nede çocuk bakacak hali kaliyo biliyorum ama arada herkese oluyorur bi an

geliyo şarteller atıyo normal yani kuzum.
kocan bi kaç gün izin alabiliyorsa alsın bari en azından selçuğun bakımına yardım eder

bende aynıyım cnm bazen çok sinirleniyorum bizde yoruluyoruz sürekli kucak konuş şebeklşk yapıyorum bunlara rağmen ağlayıncada insanın sabrı kalmıyor gecen ne yapsam ağlıyor müzik açtım diğer odaya gittim çok sürmedi sustu uyudu

Hele benimkine ne demeli daha tanisirkwn basti yayarayi adimizi cikardi :)))

Dun araba yolculugu yaptik 4 saat kadar birde aranayi ben kullaniyordum... Hayatinin en koru yolculuguydu off bi susmadi aglamaktan sonunda katildi ve arabadan cikardim icerisi soguk disarisi 38derece nefessiz kaldi ve kafa dustu kisa bir sure soka girdi... Ondan sonra el ayak gitti tabi bende sonra nasil arabayi kullandim geldim bilmiyorum kucakta getirdik bidaha koyamadik koltuga ve yinede bagirdi avazi ciktigi kadar, ortalama 50km ile gelmisim.. simdi nasil donucez bilemiyorum sanirim akcayli olucam donmemek icin))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…