2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Off cok zor bi durum benim de cen büyük korkum arabada bebekle istanbul trafiğine yakalanmak , o yuzden hep sağdan gidiyorum:)hani bi kalırsam aradan bı yerden kacarım, yani ne zorları olduğunu bi anlasak bizimkide şimdi coştu eşimle uyutana kadar akla karayı seçtik piş pişş yaparken biz uyuduk o uyumadı

bu saat oldu sıpa direniyo uykuya ne zaman uyuycak bu ya sıcaklar mahvetti en geç 9da uyuyan çocuk 1den aşağı yatmaz oldu haftaya dahada sıcak olcakmış kendimden geçtim çocuk sıkıntılanmasa bari

kızlar biz de ailecek sabah saat 5 yada 6 suları adapazarına gitmek için yola çıkacağız bir kaç gün değişiklik olsun diye ablamlara gidip biraz gezip tozup havamızı dağıtalım dedik.
koca bir valiz hazırladım, allah bilir tatile giderken kaç valiz hazırlayacağım

şimdiden iyi eğlenceler :) bende annemlere giderken koca bir çanta ile gittim ama hepsini de kullandım nerdeyse. bebiş olunca gerekiyor valla her bir şey.

Maşallah Lidya'ya çokl tatalı bu kız Miray persesim benimm

Canım benimm cepten msj attım sana
Oh süper canım iyi tatiller

yok cnm sırf tahammülsüzlükten değil birden bire daralıyorum içimi acayip bi sıkıntı basıyo..panik atakmı olcam nolcam bilmiyorum..eşim diyo çık insanlarla görüş bizimkilere git konuş açılırsın fln ama hayır bni öyle şeyler açmıyo..sadece eşim yanımdayken mutluyum..onun dışında kimsenin yanında o kdr rahat ve mutlu olamıyorm..buda bi rahatsızlıkmı bilmiyorum..bnde bi kere öyle yapmıştım fatmacım aynı sn gibi bağırmıştım çünkü ne yapsam ağlıyodu sonra o daha beter katılmaya başlayınca bnde oturup ağladım ona sarıldım defalarca özür diledim o günden beri sesimi hiç yükseltmiyorum..bide bu böyle huysuzlanınca hocaya götürdük bunu bi okusun bi dua fln yazsın diye..adam okudu üfledi sonra dediki siz normal konuşsanız bile ona yüksek gelir sesinizi onun yanında yükseltmeyin sakın diyince bnde böyle kaldm ama oluyo işte napalm

kocam 1 hafta iznini sırf bu emme problemimiz var bna yardım etsn diye kullanmıştı zaten sonra tam düzeldi derken yine başladı pınarcım..şimdi kullanamıyo istedii zmn izni çünkü yoğun bi işi var onun yerine bakcak kimse yok o izninde bile sanki çalışıyomuş gibi sürekli telefon sürekli telefon geldi şunu nasıl yapalım bunu nasıl yapalm diye..o yüzden bırakıp gelse orası hmn karışıyo..neyse artk idare etcez bnde akşamları bekliyorm 4 gözle gelsinde baksın diye

keşke bnmkide öyle müzikle sussa..gerçekten artık şebeklik sınırını aştım king kong oldum yani

bende nerdeyse sapancaya gitcektm babam köprü olayı yüzünden alamadı bizi..bide annem kemo olmuştu o gün bırakamadı..orda olsaydım gelirdin sapancaya güzel olurdu..

kızlar oğlumun ara ara ateşi çıkıyo çok değil 36.6 ve 37 arasında gidip geliyo ama tedirgin oluyorum diş çıkaracagı için midir ki:44:

kızlar oğlumun ara ara ateşi çıkıyo çok değil 36.6 ve 37 arasında gidip geliyo ama tedirgin oluyorum diş çıkaracagı için midir ki:44:

aynı şey geçen benim kızımın başına geldi niye bu ateş derken diş etlerinin kabardığını beyazladığını farkettim.fitil yaptım ama yapar yapmaz uyarı oluyordu kakasını yapıyordu hiç bi faydası olmuyordu.
sonra bi akrabamızın bize gelmesiyle sorun çözüldü iyikide söyledi Allah razı olsun ondan yoksa elim ayağıma dolaşıyordu.
calpol,ibofen, pedifen bunlar ateş düşürücüler hepsini değişik değişik vericeksin dedi.onun kızınında ateşi çıkınca düşmüyomuş sürekli bi ilacı verirsen çoçuğun vücudu ona bağışıklık kazanıyor ve yeterli gelmiyor.ateşi çıkmaya devam ediyorsa en az 3 saat en çok 6 saat bi verdiğinde calpol bi verdiğinde ibofen bi verdiğinde pedifen ver nasıl rahatlıcak

Hihooyyttt işte kızımm o yeahh

Eki Görüntüle 464628
Yerim ben bu İstanbıl afetini.... Maaşallah
Canım, ben uzun zamandır yoktum, annemlerde kalıyodum, yeni açtım, neler olduğunu anlamadım tam olarak ama üzüldüm ya, Allah en kısa zamanda ferahlık versin sana da ailene de,
Keremin de yükseliyor bazı akşamlar ben de hemen calpol veriyorum, korkuyorum çünkü, bence de diş hazırlığındandır

Canım iyi ki söyledin bunu ya, bugün hemen başka şurup ta alayım, evde bulunsun ne olur ne olmaz,- bu hiç aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…