2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler:85::85:
huzursuz değil az önce calpol verdim şimdi ölçtüm düşmemiş hatta 36.8 olmuş beyazlık yok ama eli hep agzıonda salyası da çok 4 e yeni girdik dAHAço0k küçük

huzursuz değil az önce calpol verdim şimdi ölçtüm düşmemiş hatta 36.8 olmuş beyazlık yok ama eli hep agzıonda salyası da çok 4 e yeni girdik dAHAço0k küçük

kızlar şimdilerde havalar çok sıcak 37 derece olması normal benim kızımın ateşi çoğunlukla 37,1. 38e yaklaşmadıkça calpol vermeyin daha şimdiden ilaca alıştırıyorsunuz bebişlerinizi.

............................................................................................................

Gülnihalin resmini koyacaktım eski resimler geldi düzeltemedim yaa :s

Eklentiler

• $SDC10396.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $SDC10400.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

Gerekten zor bide onsanin akli karisiyo aglarken bagirirken..
Bazen bende doga sesleri aciyorumsipa bizi uyutuyo kendi uyumuyo:)))

Bernacim kaç gündür okuyorum bi cevap yazamadım. Cok geçmiş olsun.

Asidan sonra banyo yapılıyo, ben o aksam yaptırdım.

Oyun halısı soran bi arkadaş vardı, 4 aydan sonra bence artık gereksiz. 2 tane hulahop alın altınada bi iki kat battaniye, oyuncaklar filan tamamdir. Ben öyle yapmıştım.

Bebişlere ses yükseltmeye gelince bi kaç kez bende yaptım ama devamındada oturup ağladım. Didemin sancısı tutuyo, defne sabırsız isteği olmayınca basıyo yaygarayi:-(

böyle işte... Içerden aaaa aaaa aaa diye ses geliyo. Didem uyanık olduğu sıralarda sürekli bi bağırma halinde. Aaaaaa a aaaa

kızlar oğlumun ara ara ateşi çıkıyo çok değil 36.6 ve 37 arasında gidip geliyo ama tedirgin oluyorum diş çıkaracagı için midir ki:44:

benim kızımında ateşi aynı 36.8 en fazla 37 oluyo biz 3.5 aylıkken 2 dişimizide çıkardık şimdi üstler kaşınıyo ama daha zaman var ona sulu diş kaşıyıcıları verin buzdolabında dursun yada soğuk havuç verin kemirmeye çalışsın rahatlar ama ilaç şurup yada fitil vermeyin çıtçıtlılarla dursunlar evde duş aldırın bol bol ama gerçekten ateşi yükseldiğinde bu sefer ilaçlar fayda etmez

kızım 4 buçuk aylık bugün 2 kere kakasında kırmızı yumuşak bişey gördüm çok az.dün elma suyu ve karpuz suyu vermiştim acaba ondan mı oldu bilen var mı.aklım takıldı doktora götürmeli miyim?

arkadaşlar benim kız hala kakasını 7-8 günden önce yapmıyor ve eskisi gibi sulu değil kıvamlı yapıyor birde bezine dikkat ediyorum çok az sarı idrar yapıyor ve içinde çok az sanki pembelikler var ve malesef kilo alımı yok denecek kadar az.etrafı izlemekten doğru düzgün emmiyor ufff valla bu sıcaklarda hiç çekilmiyor bu bıdıklar

merhabalar. benim oğlumda idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 1 hafta hastanede yattık. bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda?

benm kızım da 2 ay 20 günlükken idrar yolu enf. yüzünden 1 hafta hastanede yattı. çok kötüydü Allah bir daha göstermesin bize de kimseye de

canım 36.8 ateş değil ki 37 de ateş değil havalar sıcak ben kendiminkini ölçüyorum benmki bile 37

şimdiden iyi eğlenceler :) bende annemlere giderken koca bir çanta ile gittim ama hepsini de kullandım nerdeyse. bebiş olunca gerekiyor valla her bir şey.
teşekkür ederim canım daha şimdiden atlasın kıyafetlerinin bir kısmını kullandım bile:)
Maşallah Lidya'ya çokl tatalı bu kız Miray persesim benimm

Canım benimm cepten msj attım sana

Oh süper canım iyi tatiller
sağol canım benim
gülnihale bayıldım gözlüklerde tarz yani :))

canım bilseydim seni de alırdım sabah yola çıktık trafik su gibi aktı valla
hem bu gün sapanca gölüne gittik ablamlarla cocuklar gölde çimdiler bizde hamak sefası yaptık atlasla
yavrum hiç üzmedi annesini valla pikniğin tadını çıkardım haaa

selam ben geldim. gerçi beni hiç merak eden,soran olmamış
nasılsınız kızlar. ?

canım dün aklımdan geçtin valla nerelerde diye..buraya yazmadım ama..nerelerdeydin??

berende günde 2-3 kere yapıyodu artık 2 günde bir yapıyo kakasını ama hala sulu..etrafı izlemekten berende emmiyo bende sallayıp uyutuyorum zaten sıcaktan mayışıp uyuyo öyle emziriyorum başka türlü emmiyo(

Canım, ben uzun zamandır yoktum, annemlerde kalıyodum, yeni açtım, neler olduğunu anlamadım tam olarak ama üzüldüm ya, Allah en kısa zamanda ferahlık versin sana da ailene de,

valla rahatsızlandık selçukla nigarcım acile gittik..Selçuk iştahsız emmedi emmedi sütüm kesilmek üzere..onla uğraşıyorz durum bu..

ayy valla ne gzl olurdu..neyse geçti artık..sna iyi eğlenceler kzuum tadını çıkar bol bol

ya kızlar başına gelen yazsın biz mama kullanmaya başladık mecbur sütüm bitti gibi..uptamil kullanıyorm ama Selçuk ağzına gelince öğürüyo ağlıyo istemiyo kesinlikle sonra hipp organik aldım onada aynı şeyi yaptı acaba 4 ay süt emdi şimdi alışamadı sonra alışırmı nolcak bu çocuk açlıktan ölcek yaa..

Bernacım gecmiş olsun . Benım bı bılgım yok ama sma diye bı mama var herhalde anne sutune yakın dıyorlar, bide onu denesen. Bende şimdi acılden geldim felaket bır kulak agrısı ıle gıttım sag kulakta ıltıhap çıktı( Mehmet Can da oksuruyordu bi kaç gundur onunda bogazında kızarıklık çıktı doktor surup verdi. Mart anneleri dökülüyor bu ara nazar degdi bızlere(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…