- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.461
aynı şey geçen benim kızımın başına geldi niye bu ateş derken diş etlerinin kabardığını beyazladığını farkettim.fitil yaptım ama yapar yapmaz uyarı oluyordu kakasını yapıyordu hiç bi faydası olmuyordu.
sonra bi akrabamızın bize gelmesiyle sorun çözüldü iyikide söyledi Allah razı olsun ondan yoksa elim ayağıma dolaşıyordu.
calpol,ibofen, pedifen bunlar ateş düşürücüler hepsini değişik değişik vericeksin dedi.onun kızınında ateşi çıkınca düşmüyomuş sürekli bi ilacı verirsen çoçuğun vücudu ona bağışıklık kazanıyor ve yeterli gelmiyor.ateşi çıkmaya devam ediyorsa en az 3 saat en çok 6 saat bi verdiğinde calpol bi verdiğinde ibofen bi verdiğinde pedifen ver nasıl rahatlıcak
Keremin de yükseliyor bazı akşamlar ben de hemen calpol veriyorum, korkuyorum çünkü, bence de diş hazırlığındandır
Canım iyi ki söyledin bunu ya, bugün hemen başka şurup ta alayım, evde bulunsun ne olur ne olmaz,- bu hiç aklıma gelmemişti
teşekkürler:85::85:
huzursuz değil az önce calpol verdim şimdi ölçtüm düşmemiş hatta 36.8 olmuş beyazlık yok ama eli hep agzıonda salyası da çok 4 e yeni girdik dAHAço0k küçük
Off cok zor bi durum benim de cen büyük korkum arabada bebekle istanbul trafiğine yakalanmak , o yuzden hep sağdan gidiyorum:)hani bi kalırsam aradan bı yerden kacarım, yani ne zorları olduğunu bi anlasak bizimkide şimdi coştu eşimle uyutana kadar akla karayı seçtik piş pişş yaparken biz uyuduk o uyumadı
kızlar oğlumun ara ara ateşi çıkıyo çok değil 36.6 ve 37 arasında gidip geliyo ama tedirgin oluyorum diş çıkaracagı için midir ki:44:
merhabalar. benim oğlumda idrar yolu enfeksiyonu olmuş. 1 hafta hastanede yattık. bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda?
teşekkürler:85::85:
huzursuz değil az önce calpol verdim şimdi ölçtüm düşmemiş hatta 36.8 olmuş beyazlık yok ama eli hep agzıonda salyası da çok 4 e yeni girdik dAHAço0k küçük
teşekkür ederim canım daha şimdiden atlasın kıyafetlerinin bir kısmını kullandım bile:)şimdiden iyi eğlenceler :) bende annemlere giderken koca bir çanta ile gittim ama hepsini de kullandım nerdeyse. bebiş olunca gerekiyor valla her bir şey.
sağol canım benimMaşallah Lidya'ya çokl tatalı bu kız Miray persesim benimm
Canım benimm cepten msj attım sana
Oh süper canım iyi tatiller
keşke bnmkide öyle müzikle sussa..gerçekten artık şebeklik sınırını aştım king kong oldum yani
bende nerdeyse sapancaya gitcektm babam köprü olayı yüzünden alamadı bizi..bide annem kemo olmuştu o gün bırakamadı..orda olsaydım gelirdin sapancaya güzel olurdu..
selam ben geldim. gerçi beni hiç merak eden,soran olmamış
nasılsınız kızlar. ?
arkadaşlar benim kız hala kakasını 7-8 günden önce yapmıyor ve eskisi gibi sulu değil kıvamlı yapıyor birde bezine dikkat ediyorum çok az sarı idrar yapıyor ve içinde çok az sanki pembelikler var ve malesef kilo alımı yok denecek kadar az.etrafı izlemekten doğru düzgün emmiyor ufff valla bu sıcaklarda hiç çekilmiyor bu bıdıklar
Canım, ben uzun zamandır yoktum, annemlerde kalıyodum, yeni açtım, neler olduğunu anlamadım tam olarak ama üzüldüm ya, Allah en kısa zamanda ferahlık versin sana da ailene de,
Bernacim kaç gündür okuyorum bi cevap yazamadım. Cok geçmiş olsun.
]
canım bilseydim seni de alırdım sabah yola çıktık trafik su gibi aktı valla
hem bu gün sapanca gölüne gittik ablamlarla cocuklar gölde çimdiler bizde hamak sefası yaptık atlasla
yavrum hiç üzmedi annesini valla pikniğin tadını çıkardım haaa
selam ben geldim. gerçi beni hiç merak eden,soran olmamış
nasılsınız kızlar. ?
ya kızlar başına gelen yazsın biz mama kullanmaya başladık mecbur sütüm bitti gibi..uptamil kullanıyorm ama Selçuk ağzına gelince öğürüyo ağlıyo istemiyo kesinlikle sonra hipp organik aldım onada aynı şeyi yaptı acaba 4 ay süt emdi şimdi alışamadı sonra alışırmı nolcak bu çocuk açlıktan ölcek yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?