2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazar değdi valla Mart annelerine.(( Mehmet Can'a ve sana çok gecmis olsun. Umarım bir an once toparlarsınız.

umarım Selçuk bir an once düzelip tekrar emmeye baslar. Nazar değdi bebislere. bernacim sende sut sağmaz makinesi vardı diye hatırlıyorum. Selçuk emmiyorsa sut sağma makinesi ile arttırmaya çalışsan belki oyle artar yeniden. 3 saatte bir sağsan. O arada da Selçuk emmeye baslar insaallah.

valla rahatsızlandık selçukla nigarcım acile gittik..Selçuk iştahsız emmedi emmedi sütüm kesilmek üzere..onla uğraşıyorz durum bu..

berna canım sagsana sütünü selcuk emmene kadar sütün kesilmez..uyurkendemi emmiyo? Allah yardımcın olsun canım benim insallah düzelir en kısa zamanda

günaydın herkese.
apar topar şehir dısına cıktık hiç girip yazmaya fırsatım olmadı. gittiğim yerde de netim yoktu komsudan istedim şifreyi söyledi ama modem hep kapalıydı 1 2 kez girme fırsatım oldu ama ondada net sürekli kesildiğinden yazamadım. :)

benim sütüm bitti hep mama veriyorum artık çok üzülüyorum ya gelsin diye çay may aldım ama yok. sizin nasıl sütler?

bn sormadım ama mrk ettm valla kaç seferdir aklımdan geçiyodun nere gitti bu kız kayboldu diye :))

değişik bir mama kullan istersen bi dene onu ama benim kkızımda mama içmiyo sütüm azaldı promalt falan içiyorum ama yetersiz kalıyo zorla kaşıkla içiriyorum zamanında alıştırmadığımız için şimdide içmiyolar

geçmiş olsun canım bu sıcak hvalar hem bizi hemde bebekleri mahvetti

sanırım dönemsel bu sütün azalması yaa çoğumuzun sütü aynı zamanda azaldı belli sıcakların da bunda payı vardır süt sağma makinan varsa senn yinede sağsan hiç mi gelmiyo

bernacım sen sürekli emzir emzirdikçe geliyo süt bi de koşullandırma kendini bitti diye o çok etkiliyo gerçekten yaşadım bizzat.bizde kilo almayınca drher öğünde 30 cc mama var dedi ama nerdeyse tüm markaları denedim hiçbirini yemedi öğürdü kustu,dr yapacak bi şey yok bazı çocuklar süte alışkın oldugu için yemez mama dedi.

nalancım çok geçmiş olsun,öksürük şurubu mu verdi dr.öksürük şurubu zararlı diye biliyorum bebeklere ben bi kaç dr a sordum kesınlıkle kullanma dedi.

artık etrafı izlemeye dalıp emmeyi azaltır. her emzirmeen sonra memede kalan sutu sağıp gece yatmadan tek seferde verin. memede en sonda kalan sut, en yağlı kısımdır. iki fırt çekip etrafa dalan bebekler o en yağlı kısma ulaşamayıp kilo alamıyorlar. sağıp takviye yapmak en guzeli

iyi tatiller canım, ben geçen hafta tatile giderken kaç valiz gittim görmek istemezdin :))))))

Maşallah Lidya'ya çokl tatalı bu kız Miray persesim benimm

Hihooyyttt işte kızımm o yeahh

Eki Görüntüle 464628

teşekkürler teyzesi :)) Çok fena olcak senin bu kız Aysel yakacak ortalığı :)))

kızlar oğlumun ara ara ateşi çıkıyo çok değil 36.6 ve 37 arasında gidip geliyo ama tedirgin oluyorum diş çıkaracagı için midir ki:44:

canım bizim ateşimiz sürekli öyle, o ateş değil ki, doktorumuz 37,5 tan sonra ateş sayarım ben dedi.

selam ben geldim. gerçi beni hiç merak eden,soran olmamış
nasılsınız kızlar. ?

hoşgeldin canım, ben seni merak ettim, hatta sayfalar önce sormuştum nerde diye :)))

sorma sorma sorma bu sıcakları (

çok geçmiş olsun ikinize de (

Kızlar geçen hafta 10 gün tatildeydik biliyorsunuz, kızım da çok usluydu, hiç sorun yaşamadık, hatta halaları falan böyle 10 tane olsun bakılır diyorlardı...
Dün annemlere gittik, eşim gidelim dedi, ama annemlerin orası bize 1 saat ve sıcak bi yer...Neyse 1 gece kalmalı gittik ama Lidya gece 10 gibi bir bastı yaygarayı, nasıl ağlıyor anlatamam, tüm mahalle camlarda falan düşünün, ne yapsak susmadı, yavrum sıcaktan bunaldı sanırım çünkü kendi evimiz o kadar sıcak olmuyor...Neyse güya kalacaktık inanmazsınız ama gece 12 de yola çıktık döndük, arabada bir uyudu sabah 10.30 a kadar...
Ama bugün hala aynı, uyanık olduğunda sürekli bir ağlama hali ( önceden yerde kendi kendine dururdu, oynardık onla, ben işimi de yapardım ama 2 gündür ne oldu anlayamıyorum ((

cnm cok gecmiş olsun, banyo yaparken kulagına pamuk koy ve pamugun kulagının içinde olan kısmına değilde dışda kalacak kısmına vazelin sür cnm, belki biliyorsundur ama genede söyliyim dedim kbb sekreteri oldugumdan az bucuk öğrendiydim bencede öksürük şurubu verme henüz küçükler öksürük şurubu için cnm, evet mart anneleri ve bebişlerine nazar değdi galibanazar:
Alyaprenses ne yaptın kızını götürdün mü MR a?
özel bi hastaneye götürdüm ordada usg cekildi ve bişey görülmedi ama illede mr cektirin içiniz rahat etsn diolar ama yok ben bi usg doktoruna daha baktırcam eger oda kist mist yok derse mr çektirmicem, istemiorum daha şuncaaza ilaç verip mr çektirmeyi
hay Allah cnm nazarmı dicem cnkü malum bebeklere cok cabuk nazar degiyor, yada diş cıkardıgı içindir, şu diş çkarma dönemleri hayrlısıyla atlatsaydık sağ salim, vaybe kuzularımız dogdularda büyüdülerde bide diş çkarıokar maşallahh rabbm şu ikondaki gibi bebişlerimizin takla attıgı günleride göstersn inş:)

nazar değdi valla Mart annelerine.(( Mehmet Can'a ve sana çok gecmis olsun. Umarım bir an once toparlarsınız.

Teşekkür ederim .Sağ kulağım şu an ıptal. Uçakta kulaklar basınçtan ağrır ya benım ki şu an oyle dünden beri bu ağrıyı şiddetli olarak yaşıyorum ilk defa bbaşıma geldi doktor antibiyotık verdi henüz etkisini göstermedi antibiyotik( Direk bu ara klımalı ortamda mı kaldınız dedi dikkat edin klimaya ist cehennnem sıcağı gibi şu anda bende klımanın kurbanı oldum. oğlumuda hasta ettim o kadar ona dikkat etmeme rağmen. Bide klımanın bulunduğu odada oturmayın dedi klimayı 22 derecelerde çalıştırın butun odaların kapılarını açın o makul bır serınlık sağlar dedi aslında bız hep oyle yapıyoruz ama bu ara derecesını dusurdum ondan oldu((

nalancım çok geçmiş olsun,öksürük şurubu mu verdi dr.öksürük şurubu zararlı diye biliyorum bebeklere ben bi kaç dr a sordum kesınlıkle kullanma dedi.

Çok sağol canım ,sen oyle soyleyınce hemen baktım suruba pediatrik forza surup adı,prospektüsünü okudum nezle, grip ve üst solunum yolu rahatsızlıklarında kullanılır yazıyor. Doktor faranjit başlangıcı dedi hafif kızarıklık var 5 gün kullanın dedi acaba kullanmasam mı? Ya o kadar da dikkat ettim oğluma hasta oldu(

bilmiyordum canım oyle yapıyım baska bıldığın yöntemler varsa seve seve dinlerim çünkü kulağım patlamak uzere, evet bir doktora daha götür bencede yazık ama ınsanı sinir edıyorlar bıde bırının dediği birini tutmuyor ki, yanı ınsan nasıl dıkkatle bakmadan kist var der bu doktorlar gercekten insan canını onemsemıyorlar işini iyi yapan doktorlarda var ama bazıları gercekten cok umursamaz. Hamılelıkte bıle ufacık seylerı hep buyutuyorlardı Allah izin verırse 2. çocuğumda kulağımı gereksiz herseye tıkıcam

bilmiyorumki nazar mı bende öyle düşündüm ama ( belki de dişi çıkacaktır dediğin gibi... evet canım ya büyüdüler valla nasıl geçiyor değil mi zaman... inş o günleri de hep beraber görürüz...

Bu sıcaklar zaten perişan etti bizi , Ben artık sonbahar ve ilkbaharı yasamak istiyorum bir anda soğuklardan sıcaklara , sıcaklardanda soğuklara geçiyoruz artık mevsımler değişti
Bebeklerimizin huysuzluğuda bu yuzden ama bana göre nazar değdi bizlere(((

Gecmis olsun canim ikinizede

kulagını hiç kurcalamaman gerekio ve nemli kalmamasına dikkat etmen gerekio cnm daha aklıma gelirse yazarım, haklısın valla kaç doktora gittim hiçbiri birbirini desteklemedi bende o yüzden kendi sesimi dinlicem, dogrumu yapıorum yanlşmı yapıorum bilmiorum ama böle yapıcam cnm:26:

aminnnn kuzumm hepberaberrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…