- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.481
Bernacım gecmiş olsun . Benım bı bılgım yok ama sma diye bı mama var herhalde anne sutune yakın dıyorlar, bide onu denesen. Bende şimdi acılden geldim felaket bır kulak agrısı ıle gıttım sag kulakta ıltıhap çıktı( Mehmet Can da oksuruyordu bi kaç gundur onunda bogazında kızarıklık çıktı doktor surup verdi. Mart anneleri dökülüyor bu ara nazar degdi bızlere (
ya kızlar başına gelen yazsın biz mama kullanmaya başladık mecbur sütüm bitti gibi..uptamil kullanıyorm ama Selçuk ağzına gelince öğürüyo ağlıyo istemiyo kesinlikle sonra hipp organik aldım onada aynı şeyi yaptı acaba 4 ay süt emdi şimdi alışamadı sonra alışırmı nolcak bu çocuk açlıktan ölcek yaa..
valla rahatsızlandık selçukla nigarcım acile gittik..Selçuk iştahsız emmedi emmedi sütüm kesilmek üzere..onla uğraşıyorz durum bu..
canım dün aklımdan geçtin valla nerelerde diye..buraya yazmadım ama..nerelerdeydin??
berende günde 2-3 kere yapıyodu artık 2 günde bir yapıyo kakasını ama hala sulu..etrafı izlemekten berende emmiyo bende sallayıp uyutuyorum zaten sıcaktan mayışıp uyuyo öyle emziriyorum başka türlü emmiyo(
bn sormadım ama mrk ettm valla kaç seferdir aklımdan geçiyodun nere gitti bu kız kayboldu diye :))
ya kızlar başına gelen yazsın biz mama kullanmaya başladık mecbur sütüm bitti gibi..uptamil kullanıyorm ama Selçuk ağzına gelince öğürüyo ağlıyo istemiyo kesinlikle sonra hipp organik aldım onada aynı şeyi yaptı acaba 4 ay süt emdi şimdi alışamadı sonra alışırmı nolcak bu çocuk açlıktan ölcek yaa..
Bernacım gecmiş olsun . Benım bı bılgım yok ama sma diye bı mama var herhalde anne sutune yakın dıyorlar, bide onu denesen. Bende şimdi acılden geldim felaket bır kulak agrısı ıle gıttım sag kulakta ıltıhap çıktı( Mehmet Can da oksuruyordu bi kaç gundur onunda bogazında kızarıklık çıktı doktor surup verdi. Mart anneleri dökülüyor bu ara nazar degdi bızlere (
günaydın herkese.
apar topar şehir dısına cıktık hiç girip yazmaya fırsatım olmadı. gittiğim yerde de netim yoktu komsudan istedim şifreyi söyledi ama modem hep kapalıydı 1 2 kez girme fırsatım oldu ama ondada net sürekli kesildiğinden yazamadım. :)
benim sütüm bitti hep mama veriyorum artıkçok üzülüyorum ya gelsin diye çay may aldım ama yok. sizin nasıl sütler?
ergo al bnce...............
arkadaşlar benim kız hala kakasını 7-8 günden önce yapmıyor ve eskisi gibi sulu değil kıvamlı yapıyor birde bezine dikkat ediyorum çok az sarı idrar yapıyor ve içinde çok az sanki pembelikler var ve malesef kilo alımı yok denecek kadar az.etrafı izlemekten doğru düzgün emmiyor ufff valla bu sıcaklarda hiç çekilmiyor bu bıdıklar
kızlar biz de ailecek sabah saat 5 yada 6 suları adapazarına gitmek için yola çıkacağız bir kaç gün değişiklik olsun diye ablamlara gidip biraz gezip tozup havamızı dağıtalım dedik.
koca bir valiz hazırladım, allah bilir tatile giderken kaç valiz hazırlayacağım
Maşallah Lidya'ya çokl tatalı bu kız Miray persesim benimm
kızlar oğlumun ara ara ateşi çıkıyo çok değil 36.6 ve 37 arasında gidip geliyo ama tedirgin oluyorum diş çıkaracagı için midir ki:44:
selam ben geldim. gerçi beni hiç merak eden,soran olmamış
nasılsınız kızlar. ?
arkadaşlar benim kız hala kakasını 7-8 günden önce yapmıyor ve eskisi gibi sulu değil kıvamlı yapıyor birde bezine dikkat ediyorum çok az sarı idrar yapıyor ve içinde çok az sanki pembelikler var ve malesef kilo alımı yok denecek kadar az.etrafı izlemekten doğru düzgün emmiyor ufff valla bu sıcaklarda hiç çekilmiyor bu bıdıklar
cnm cok gecmiş olsun, banyo yaparken kulagına pamuk koy ve pamugun kulagının içinde olan kısmına değilde dışda kalacak kısmına vazelin sür cnm, belki biliyorsundur ama genede söyliyim dedim kbb sekreteri oldugumdan az bucuk öğrendiydimBernacım gecmiş olsun . Benım bı bılgım yok ama sma diye bı mama var herhalde anne sutune yakın dıyorlar, bide onu denesen. Bende şimdi acılden geldim felaket bır kulak agrısı ıle gıttım sag kulakta ıltıhap çıktı( Mehmet Can da oksuruyordu bi kaç gundur onunda bogazında kızarıklık çıktı doktor surup verdi. Mart anneleri dökülüyor bu ara nazar degdi bızlere (
özel bi hastaneye götürdüm ordada usg cekildi ve bişey görülmedi ama illede mr cektirin içiniz rahat etsn diolar ama yok ben bi usg doktoruna daha baktırcam eger oda kist mist yok derse mr çektirmicem, istemiorum daha şuncaaza ilaç verip mr çektirmeyiAlyaprenses ne yaptın kızını götürdün mü MR a?
hay Allah cnm nazarmı dicem cnkü malum bebeklere cok cabuk nazar degiyor, yada diş cıkardıgı içindir, şu diş çkarma dönemleri hayrlısıyla atlatsaydık sağ salim, vaybe kuzularımız dogdularda büyüdülerde bide diş çkarıokar maşallahhKızlar geçen hafta 10 gün tatildeydik biliyorsunuz, kızım da çok usluydu, hiç sorun yaşamadık, hatta halaları falan böyle 10 tane olsun bakılır diyorlardı...
Dün annemlere gittik, eşim gidelim dedi, ama annemlerin orası bize 1 saat ve sıcak bi yer...Neyse 1 gece kalmalı gittik ama Lidya gece 10 gibi bir bastı yaygarayı, nasıl ağlıyor anlatamam, tüm mahalle camlarda falan düşünün, ne yapsak susmadı, yavrum sıcaktan bunaldı sanırım çünkü kendi evimiz o kadar sıcak olmuyor...Neyse güya kalacaktık inanmazsınız ama gece 12 de yola çıktık döndük, arabada bir uyudu sabah 10.30 a kadar...
Ama bugün hala aynı, uyanık olduğunda sürekli bir ağlama hali( önceden yerde kendi kendine dururdu, oynardık onla, ben işimi de yapardım ama 2 gündür ne oldu anlayamıyorum ((
nazar değdi valla Mart annelerine.(( Mehmet Can'a ve sana çok gecmis olsun. Umarım bir an once toparlarsınız.
değişik bir mama kullan istersen bi dene onu ama benim kkızımda mama içmiyo sütüm azaldı promalt falan içiyorum ama yetersiz kalıyo zorla kaşıkla içiriyorum zamanında alıştırmadığımız için şimdide içmiyolar
geçmiş olsun canım bu sıcak hvalar hem bizi hemde bebekleri mahvetti
sanırım dönemsel bu sütün azalması yaa çoğumuzun sütü aynı zamanda azaldı belli sıcakların da bunda payı vardır süt sağma makinan varsa senn yinede sağsan hiç mi gelmiyo
nalancım çok geçmiş olsun,öksürük şurubu mu verdi dr.öksürük şurubu zararlı diye biliyorum bebeklere ben bi kaç dr a sordum kesınlıkle kullanma dedi.
cnm cok gecmiş olsun, banyo yaparken kulagına pamuk koy ve pamugun kulagının içinde olan kısmına değilde dışda kalacak kısmına vazelin sür cnm, belki biliyorsundur ama genede söyliyim dedim kbb sekreteri oldugumdan az bucuk öğrendiydimbencede öksürük şurubu verme henüz küçükler öksürük şurubu için cnm, evet mart anneleri ve bebişlerine nazar değdi galiba nazar:
özel bi hastaneye götürdüm ordada usg cekildi ve bişey görülmedi ama illede mr cektirin içiniz rahat etsn diolar ama yok ben bi usg doktoruna daha baktırcam eger oda kist mist yok derse mr çektirmicem, istemiorum daha şuncaaza ilaç verip mr çektirmeyi
hay Allah cnm nazarmı dicem cnkü malum bebeklere cok cabuk nazar degiyor, yada diş cıkardıgı içindir, şu diş çkarma dönemleri hayrlısıyla atlatsaydık sağ salim, vaybe kuzularımız dogdularda büyüdülerde bide diş çkarıokar maşallahhrabbm şu ikondaki gibi bebişlerimizin takla attıgı günleride göstersn inş:)
hay Allah cnm nazarmı dicem cnkü malum bebeklere cok cabuk nazar degiyor, yada diş cıkardıgı içindir, şu diş çkarma dönemleri hayrlısıyla atlatsaydık sağ salim, vaybe kuzularımız dogdularda büyüdülerde bide diş çkarıokar maşallahhrabbm şu ikondaki gibi bebişlerimizin takla attıgı günleride göstersn inş:)
Kızlar geçen hafta 10 gün tatildeydik biliyorsunuz, kızım da çok usluydu, hiç sorun yaşamadık, hatta halaları falan böyle 10 tane olsun bakılır diyorlardı...
Dün annemlere gittik, eşim gidelim dedi, ama annemlerin orası bize 1 saat ve sıcak bi yer...Neyse 1 gece kalmalı gittik ama Lidya gece 10 gibi bir bastı yaygarayı, nasıl ağlıyor anlatamam, tüm mahalle camlarda falan düşünün, ne yapsak susmadı, yavrum sıcaktan bunaldı sanırım çünkü kendi evimiz o kadar sıcak olmuyor...Neyse güya kalacaktık inanmazsınız ama gece 12 de yola çıktık döndük, arabada bir uyudu sabah 10.30 a kadar...
Ama bugün hala aynı, uyanık olduğunda sürekli bir ağlama hali( önceden yerde kendi kendine dururdu, oynardık onla, ben işimi de yapardım ama 2 gündür ne oldu anlayamıyorum ((
kulagını hiç kurcalamaman gerekio ve nemli kalmamasına dikkat etmen gerekio cnm daha aklıma gelirse yazarım, haklısın valla kaç doktora gittim hiçbiri birbirini desteklemedi bende o yüzden kendi sesimi dinlicem, dogrumu yapıorum yanlşmı yapıorum bilmiorum ama böle yapıcam cnm:26:bilmiyordum canım oyle yapıyım baska bıldığın yöntemler varsa seve seve dinlerim çünkü kulağım patlamak uzere, evet bir doktora daha götür bencede yazık ama ınsanı sinir edıyorlar bıde bırının dediği birini tutmuyor ki, yanı ınsan nasıl dıkkatle bakmadan kist var der bu doktorlar gercekten insan canını onemsemıyorlar işini iyi yapan doktorlarda var ama bazıları gercekten cok umursamaz. Hamılelıkte bıle ufacık seylerı hep buyutuyorlardı Allah izin verırse 2. çocuğumda kulağımı gereksiz herseye tıkıcam
bilmiyorumki nazar mı bende öyle düşündüm ama( belki de dişi çıkacaktır dediğin gibi... evet canım ya büyüdüler valla nasıl geçiyor değil mi zaman... inş o günleri de hep beraber görürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?