2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ya nerede kaldı o güzelim bahar ayları (( yanıyor ortalık ya, inan dün nefes alamadık annemlerde ( nazara geldik bizler bence de ( bol bol okuyalım birbiirimize de bebşlerimize de

kızlar diş çıkarırken memeyi bırakmak üzere olan bebişlerinizi ayakta gezerek emzirin bir süre sonra mayışıyolar zaten o zaman oturabilirsi
niz ben öyle yapıyorum.yoksa bırakırlar tamamen memeyi bu devrede

bi de kızlar bu ara yoncanın gözleri çok kaşınıyo öyle kaşıyo kızım gözlerini kızartana kadar ne olabilir acaba .bi fikri olan var mı

Herkese selam arkadaşlar,

Düğünümüz oldu, babamızı kastamonuya gönderdik, oğlumda uyudu, şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum....

Düğün arasında oğlumun kulak iltihabı tekrarladı, yavrum 3. ay kontrolünde 7.200 gelmişti,antibiyotikten dolayı ishal olunca 6.900e düstü, şu an tekrar 7.200... yani üç haftada hiç kilo almamış oldu ve maalesef tayinimiz Ankaraya çıkmadı, şimdi tosyadan kastamonuya taşınılacak, ama napacaz, ne zaman taşınacaz bilmiyorum, çünkü araya birde Ramazan girdi, hayırlısı... görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Bu arada buda oğluşumun son hali :))

Son düzenleme:

canım hem kendi çocuk dr umuz hemde aile hekimimiz öksürüp şurubu bebeğe kullanmayacaksın diye sıkı tembih ettiler.böyle bi durumda sıksık emzır ve burnunu serum fiz. temizle dediler.bi de ben hamileliğimin son ayında bayaa kötü olmuştum çok kötü öksürüyordum k.doğum dr sormustum öksürük surubu kesınlıkle veremem bebeğe zarar verır dedı,ama bildiğim kadarıyla forza surup bi çeşit parasetemol yani agrı kesıcı-ates dusurucu.var mı oğlusunun atesı?

teşekkürler:85::85:
huzursuz değil az önce calpol verdim şimdi ölçtüm düşmemiş hatta 36.8 olmuş beyazlık yok ama eli hep agzıonda salyası da çok 4 e yeni girdik dAHAço0k küçük
Arkadaşlar merhabalar,geçmişi okurken konuya pat diye dalıyorum ama, 37.8 in üzeri ateştir.Annelerin daha rahat anlaması için ortalama 37 buçuk denir. 37.5 in altı ateş değildir,boşuboşuna ateş düşürücü verip direnç gelişmesine neden olmayın..

canım sana katılıyorum, benim oğlumun ateşi hep 36.8 ile 37.2 arasıdır ve doktorum bebeklerde yetişkinlere göre ateşin bu civarlarda olduğunu; 37.5 geçince dikkat etmek gerektiğini söylemişti....

iyi akşamlar kızlar

Asel ve babası uyurken bir göz atayım dedim..
Nalan sana ve oğluna geçmiş olsun..kuzuları soğuktan korumak daha kolaymış,sıcak daha beter..
masiva canım sana yazamamıştım çok geçmş olsun canım,iltihabın tekrarlamasına üzüldümbugün geçmiştin aklımdan, ne yaptı aceba tain işi ne oldu diye..ankara olmamasına üzüldüm canımartık hakkınızda hayırlısı inşallah bir an önce kavuşursunuz eşinle
miray canım ne çok ağlamış Lidya inşallah sıcaktan geçici bir bunalmadır ve geçer
berna canım arkadaşların dediği gibi sağmayı denesen iyi bir fikir gibi görünüyor..ben mama bir kez denedim aptamildi sorun yaşamamıştım..inşallah selçuk da kabul eder..bi de canım vaktin olursa şu linkteki tarife bir göz at istersen..ben süt artırımında faydasını görüyorum..(yalnız sütü günlük olursa daha iyi oluyor)
İncir Uyutması | Oktay Usta Yemek Tarifleri Web Sitesi

Son düzenleme:

Çok sağol bilgilendirdiğin için, evet parasetemol var içeriğinde ama 3 etken maddeli bir şurup grip ve nezle için daha çok, ateşi 37 lerde falan ama doktor daha çok boğazda ki enfeksiyon için verdi

miray canım ne çok ağlamış Lidya inşallah sıcaktan geçici bir bunalmadır ve geçer

Ahh ah canım sorma o ne ağlamaktı ( inşallah öyledir, bugünde baya mızmızdı ama şu an daha iyi sanki, huy mu değiştiriyor nedir anlamadım ki, ilgin için teşekkür ederim canım...

Son düzenleme:

yakışıklı prens seni, çok yakışmış kıyafetleri maşallah :)

Kızlar hepınıze cok cok gecmıs olsun,bende sıcakların etkılı oldugunu dusunuyorum,yarından sonra bıraz serınlıcekmıs havalar bılgınıze... Bu arada bızım emmeme krızlerımız galıba gectı,aysımayı sorunsuz bı sekılde bı kacgundur emzırıyorum,ınsallah boyle devam eder,
kızlar bezde 4numaraya gectım bgn,keske daha evvelden gecseymısım,bu daha rahat oldu kuzuma,3 baya sıkıyodu,pısık oluyodu sıktıgı yerler,4te boyle bı sorun yasamadım..tamda oldu

hadi ya ben de mi geçsem ki, kaç kilo aysima?

çok çok geçmiş olsun Bernacım, 5 gündür yoktum buralarda kusura bakma şimdi gördüm...

Beste, arabadan dışarı çıkmak bu kadar etkili mi, çok üzüldüm,çok geçmiş olusun....

canımcım çok çok geçmiş olsun....

Sıcaktan uyuyamıyoruz yanıyoruz derin de bu ara cok mızmız emmek ıstemıyo aglıyo haftaya kızımla yıne ucak yolculugu yapıcaz umarım sorunsuz gecer...ıyıgeceler herkese...

selam kızlar normalde benim kız maşallah usludur yok bi sıkıntısı bu aralar delirdi ağzı hep köpük muhtemelen dişleri yüzünden sürekli mızmız dentinox jel aldık valla bi rahatlattıki tavsiye ederim boşuna bebişimi yormuşum bi iki gündür ,şimdi mışıl mışıl uyuyo

Hem sana hem oglusuna gecmis olsun tatlım, olacak olan oluyor valla. 20 gün önce aynı teşhisi Dr benim oğluma da soyledi. Aferin surup Verdi. Ben onu kullanmistim. Ama 3. Gun gozunden yaslar geliyordu. Acile gittik,buharverdiler. O Dr da burnu cok ama cok iyi temizleyeceksiniz, yoksa bronsiyolite çevirir dedi. İnan sonraki 3 gün öyle bı sumuk çektik ko cocuk kendine geldi. Burun temizliği en etkili ilaç Can'ım, cok cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasıl geçti tatil anlat bakalım

hoşbulduk canım, tatil ile ilgili detayları sonra vermek üzere, çok güzel geçtiğini keşke Trabzon-Rize aralığında biryerlerde beni unutsalardı diye düşünmekten kendimi alamadığımı, Ayder'in zirvesindeki insanların çok etkileyici olduğunu, oradaki teryağının kokusunun hala burnumda olduğunu belirtmek isterim :)))

Berra dersen, bizde durumlar fecaat, önce evi adam edeceğim önümüzdeki bir iki gün peşinden Berra'yı disipline edeceğim. Özet ile tüm gece benim yanımda ve meme ağzında uyuyor Gündüzü ayrı bir hikaye....

herkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…