- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.501
Bu sıcaklar zaten perişan etti bizi , Ben artık sonbahar ve ilkbaharı yasamak istiyorum bir anda soğuklardan sıcaklara , sıcaklardanda soğuklara geçiyoruz artık mevsımler değişti
Bebeklerimizin huysuzluğuda bu yuzden ama bana göre nazar değdi bizlere(((
Çok sağol canım ,sen oyle soyleyınce hemen baktım suruba pediatrik forza surup adı,prospektüsünü okudum nezle, grip ve üst solunum yolu rahatsızlıklarında kullanılır yazıyor. Doktor faranjit başlangıcı dedi hafif kızarıklık var 5 gün kullanın dedi acaba kullanmasam mı? Ya o kadar da dikkat ettim oğluma hasta oldu(
Arkadaşlar merhabalar,geçmişi okurken konuya pat diye dalıyorum ama, 37.8 in üzeri ateştir.Annelerin daha rahat anlaması için ortalama 37 buçuk denir. 37.5 in altı ateş değildir,boşuboşuna ateş düşürücü verip direnç gelişmesine neden olmayın..teşekkürler:85::85:
huzursuz değil az önce calpol verdim şimdi ölçtüm düşmemiş hatta 36.8 olmuş beyazlık yok ama eli hep agzıonda salyası da çok 4 e yeni girdik dAHAço0k küçük
canım sana katılıyorum, benim oğlumun ateşi hep 36.8 ile 37.2 arasıdır ve doktorum bebeklerde yetişkinlere göre ateşin bu civarlarda olduğunu; 37.5 geçince dikkat etmek gerektiğini söylemişti....Arkadaşlar merhabalar,geçmişi okurken konuya pat diye dalıyorum ama, 37.8 in üzeri ateştir.Annelerin daha rahat anlaması için ortalama 37 buçuk denir. 37.5 in altı ateş değildir,boşuboşuna ateş düşürücü verip direnç gelişmesine neden olmayın..
canım hem kendi çocuk dr umuz hemde aile hekimimiz öksürüp şurubu bebeğe kullanmayacaksın diye sıkı tembih ettiler.böyle bi durumda sıksık emzır ve burnunu serum fiz. temizle dediler.bi de ben hamileliğimin son ayında bayaa kötü olmuştum çok kötü öksürüyordum k.doğum dr sormustum öksürük surubu kesınlıkle veremem bebeğe zarar verır dedı,ama bildiğim kadarıyla forza surup bi çeşit parasetemol yani agrı kesıcı-ates dusurucu.var mı oğlusunun atesı?
miray canım ne çok ağlamış Lidya inşallah sıcaktan geçici bir bunalmadır ve geçer
Herkese selam arkadaşlar,
Düğünümüz oldu, babamızı kastamonuya gönderdik, oğlumda uyudu, şimdi balkonda çay keyfi yapıyorum....
Düğün arasında oğlumun kulak iltihabı tekrarladı, yavrum 3. ay kontrolünde 7.200 gelmişti,antibiyotikten dolayı ishal olunca 6.900e düstü, şu an tekrar 7.200... yani üç haftada hiç kilo almamış olduve maalesef tayinimiz Ankaraya çıkmadı, şimdi tosyadan kastamonuya taşınılacak, ama napacaz, ne zaman taşınacaz bilmiyorum, çünkü araya birde Ramazan girdi, hayırlısı... görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Bu arada buda oğluşumun son hali :))
Eki Görüntüle 465281
Eki Görüntüle 465282
Kızlar hepınıze cok cok gecmıs olsun,bende sıcakların etkılı oldugunu dusunuyorum,yarından sonra bıraz serınlıcekmıs havalar bılgınıze... Bu arada bızım emmeme krızlerımız galıba gectı,aysımayı sorunsuz bı sekılde bı kacgundur emzırıyorum,ınsallah boyle devam eder,
kızlar bezde 4numaraya gectım bgn,keske daha evvelden gecseymısım,bu daha rahat oldu kuzuma,3 baya sıkıyodu,pısık oluyodu sıktıgı yerler,4te boyle bı sorun yasamadım..tamda oldu
dün geceyi acilde geçirdim kızlar..akşam 7 gibi bi mide bulantısı ishal kusma ve üşüme geldi ama ruhumu teslim ediyorum sandım..eşim giyin taksiye atlayıp hastaneye gidelm dedi giyincek halim yok onu bırak oturamıyorum bile..bi yandan Selçuk katıla katıla ağlamaya başladı..eşim iyice perişan oldu..neyse abisi geldi aldı bizi..serum taktılar bna sonra Selçuuda çocuk acile götürdük ondada ishal devam etmekte..berbat bi geceydi yani..neyse şimdi iyiyim tabi 2 gündür azıma bişey sokmadm açlıktan ölmeme rağmen bişey yiyemiyorm midem bulanıyo..neyin nesi bu anlamadım
Dun araba yolculugu yaptik 4 saat kadar birde aranayi ben kullaniyordum... Hayatinin en koru yolculuguydu off bi susmadi aglamaktan sonunda katildi ve arabadan cikardim icerisi soguk disarisi 38derece nefessiz kaldi ve kafa dustu kisa bir sure soka girdi... Ondan sonra el ayak gitti tabi bende sonra nasil arabayi kullandim geldim bilmiyorum kucakta getirdik bidaha koyamadik koltuga ve yinede bagirdi avazi ciktigi kadar, ortalama 50km ile gelmisim.. simdi nasil donucez bilemiyorum sanirim akcayli olucam donmemek icin))
Bernacım gecmiş olsun . Benım bı bılgım yok ama sma diye bı mama var herhalde anne sutune yakın dıyorlar, bide onu denesen. Bende şimdi acılden geldim felaket bır kulak agrısı ıle gıttım sag kulakta ıltıhap çıktı( Mehmet Can da oksuruyordu bi kaç gundur onunda bogazında kızarıklık çıktı doktor surup verdi. Mart anneleri dökülüyor bu ara nazar degdi bızlere (
Çok sağol canım ,sen oyle soyleyınce hemen baktım suruba pediatrik forza surup adı,prospektüsünü okudum nezle, grip ve üst solunum yolu rahatsızlıklarında kullanılır yazıyor. Doktor faranjit başlangıcı dedi hafif kızarıklık var 5 gün kullanın dedi acaba kullanmasam mı? Ya o kadar da dikkat ettim oğluma hasta oldu(
hoşgeldin canım nasıl geçti tatil anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?