2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar yorgun bi p.tesi sabahından herkese merhabaaa.Dün aşırı sıcaktan kavlatıyı kliması olan bi yerde yapmak için çıktık bizim klima geldi ama servis çarşamba gelip kuracakmış sonra da avm ye gittik gezdik e-bebek mağazasında Gülnihali bumbo ya oturdum çok sevdi ya gülmeye başladı direk rengi hoşuna gitti galiba alacaktım 150 dedi nette 130 ama netten sipraiş ederim dedim almadım Gamzenin sayesinde haberim oldu bu üründen çok güzelmiş ya çok şeker duruyor içinde Gülnihal tabi günün bide sonu var eve geldik uyuyordu yarım saat sonra uyandı ve yok böyle çığlık ya susmuyor ödüm koptu bişey oldu diye küvetini doldurdum çok sıcak yapmadım suyu ılık yaptım içine soktum ve sustu yavrum sıcaktan bunlamış herhalde

Çok geçmiş olsun canım hem sana hem Mehmet Can'a anne oğul böyle güzel olunca nazar ettiler sizi herhalde :)

Son düzenleme:
herkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..

yaaaa tatalım benım bebegımınde aşısı var bugun inşallah huzursuz olmazlar yaaa bıde ben işteyım babasıyla annanesi götürcek kendımı cok suçlu ve mahçup hıssedıyorum bebegıme karşı :26::26::26::26:

sıcaktandır canım, istanbul yanıyormuş bu kadar beklemiyordum bende.

bu arada e-bebek bebeveyn club üyeliğin var mı? yoksa aşağıdaki bilgileri mesaj at ki canım, davet göndereyim, normalden daha fazla puan birikiyor bu üyelik sayesinde

ad-
soyad-üd
doğum tarihi-
cep tel-
e-posta-

ahhh canım ahhh benimde aynı işteyim bende. babası ve babannesi götürecek. bebeğimin yanında olamıyorum her zaman izin alınmıyor. offfff ki ne offfff

Kızlar bana akıl verin tatil için antalyaya gidecez 2-3 gibi izne çıkıyorum ama haberlerde 48 dereceyi bulmuş diyor Gülnihal burda nefes almakta zorlanıyor orda nice olur halimiz aklımı kurcalıyor ya:26:

Günaydın şekerlerrrr

2günlük küçük bir Ağva kaçamağından sonra :)) Minik kuşum Alya'm biraz ürktü denizden , dalgalara bakakaldı,su da biraz soğuk geldi sanırım. Ama olsun alışcak alışcak :)) Ben 2 günde kıpkırmızı oldum her zamanki gibi, sabah 9 da ve akşam 18:30 saatlerinde denize girmemize rağmen, 50 faktör güneş kremi kullanmama rağmen :S Neyse ki bir kere Silverdin sürmem yetti,gece ağrım sızım yanmam olmadı :))

Geçmişe göz attım atabildiğim kadar,Alya'm çok izin vermiyor çünkü.

Nalancım tatlım size çok geçmiş olsun. Hem sen hem yakışıklı oğluşun inşallah tez zamanda atlatırsınız. Bende kronik faranjit var , bademciklerimi aldırdığımdan yani 7 yaşımdan beri var ve sık sık tekrarlıyor. İlaç genelde kullanmıyorum böyle çok yataklara düşmediysem. Sıcak şeyler tüket bitki çayları mutlaka,boğazın yumuşak kaldığı sürece rahat edersin,öksürüğün azalır. Ihlamur elma armut limon kuşburnu ne bulursam hepsini bir kaynatıp balla içerim ben böyle olunca. Seviyorsan çubuk tarçınla kaynatılabilir.

Masiva btanem oğluna çok geçmiş olsun. Kulak enfeksiyonunun tekrarlamasına çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda iyi olur minik yavrun.

Gamzecim sende rüyaaa gibi Ayder seyahatinden sonra döndün yuvanaa :)) Yazını sabırsızlıkla bekliyorum. Karadeniz turu yapmak benimde aklımda,eşim izin alabilirse tabii kiii :)

Kızlar bana akıl verin tatil için antalyaya gidecez 2-3 gibi izne çıkıyorum ama haberlerde 48 dereceyi bulmuş diyor Gülnihal burda nefes almakta zorlanıyor orda nice olur halimiz aklımı kurcalıyor ya:26:

Canımmm gerçekten çokmuş sıcaklık Antalya da yaaa :S Biz burda nefes alamıyoruz ciddennnn ( Nem çokmuymuş peki nem az ise çok bunaltmaz bence. Doktoruna da bir sor canım telefonla hemen, akıl versin sana. Özlem e sormak lazım asıl, Marmaris te yaşıyor ne yapıyor Naz'ı korumak için.

kızlar şimdilerde havalar çok sıcak 37 derece olması normal benim kızımın ateşi çoğunlukla 37,1. 38e yaklaşmadıkça calpol vermeyin daha şimdiden ilaca alıştırıyorsunuz bebişlerinizi.

Bizim evimiz sıcak değil arkadaşlar şükürler olsun ki serin
o yüzden ateşi biraz yüksek olmasını sıcaklara değil diş çıkarma ihtimaline bağladım
ama bi daha vermem çok yükselmedikçe ne bileyim iyi bi şey yapıorum önlem alıorum zannettim
ateşten çok korkarım Allah korusun
komşumuzun oğlu yüksek ateşten hastalanmış
şimdi gencecik delikanlı ama konuşamaz yürüyemez komşumuz da karı koca sağlıkçı
Allahım korusun

Hoş geldin canımmm açık tenlisin ya ondan ben kolay kolay yanmıyorum ya acaip bi cildim var galiba sadece kararıyorum Alya'nın denizde resimlerini çektiniz mii

Hoş geldin canımmm açık tenlisin ya ondan ben kolay kolay yanmıyorum ya acaip bi cildim var galiba sadece kararıyorum Alya'nın denizde resimlerini çektiniz mii

Keşkee bende kararsammm hiç bronzlaşmayan bir cildim varrr ne güneş ne solaryumm fıss geliyor :)) Yaz kış beyaz peynir gibi geziyorum Alya nın 2 tane resmi var sadece denizde Eşek kızım çok durmadı korktuu denizden,havuzda deneyelim birde şansımızı :) Resimleri makine de pc ye atım paylaşıcam sizinle :)))))

hadi ya ben de mi geçsem ki, kaç kilo aysima?

2haftakı kontrollerde 6.5 kıloydu ama bızım dananaın boyu uzun galıba,68cm boyu,bez ondan kucuk gelıyodu belkıde,onunu ceksem arkası kalıyo,arkasını ceksem onu kalıyodu,dolayısıla sıkı bı baglamayla pısık oluodu kuzum

bende yazmamı sabırsızlıkla bekliyorum canım, Berra mememden ayrılma inceliğini gösterirse :)

bu arada masivanın rahatsızlığını ben mi kaçırdım yoksa sen mi hastaları karıştırdın :)

boğazı kızaran ve öksüren Nala'ın oğlu Mehmet Can, kulağı ağrıyan Nalan

Gamzecım,masıvanın oglunun kulak rahatsızlıgı dugunlerınde bı kere daha tekrar etmıs ne yazıkkı aynı zamanda nalanda kulak agrısından dolayı acıle gıtmıs,kulaklar karıstı:)
bu arada kulak demıskern bende dogumdan berı kulaklarımda bı doluluk hıssı yasıyorum ama nasıl rahatsız edıyodu,doktora gıttım sol kulagımda kucukken gecırdıgım kulak agrısından dolayı kulak zarımın yırtıldıgını ama kendı kendını onardıgını soylemıs,hayret ettım su yasımda yenı ogreıorum kı ben kucukken cok cıddı kulak agrıları cekerdım,bu arada doktor kulaklarını yıkatabılırsın ıstersen dedı,hıc yaptıran varmı bu ıslemı,yaptırsammı,bı faydası olurmu acaba?

o zaman masiva'nın oğluna ve masiva'ya da çok çok geçmiş olsun, atlamışım o kısmı....

Maalesef bu hafta hastalık haftası canım,çoğumuz rahatsız Geçmiş olsun tüm rahatsız olan arkadaşlarımıza.
Berra keyif yapma kısmında demekk bu aralar, bırakır bırakır memeyi öğleden sonra. Sende uzun uzunn yazarsın güzel tatilini. En çok merak ettiğim kısmı soğuk değil miydi yayla ? bungalov da mı kaldınız ? Ne yaptınız :))

azeri, canım bence antalyaya gitme işini bi daha düşünsen hakikaten acayip sıcakmış. inşallah siz gitmeye normale döner şu sıcaklar ve tatilin keyfini çıkarırsınız inşallahh...

gamze, hoşgeldiiiinnn... buz gibi havalar da getirirsin inşallahh.. malum yanıyoruz. bu araa sen şimdi berra yı nasıl eğiteceksin tekrar. benim oğluş 3.5 aylık artık uyku eğitimine başlayayım diyorum.. he zamanki gibi fikirlerini paylaşırsan sevinirim. fırsat bulursam bizim gün içindeki düzenimizi anlatayım bi ara. feeber mi yoksa easy mi uygun fikir ver bana..

isolde bıktım yeşil sümüksü kakadan.. çok fena çokkk ... sizin geçti sanırım.. ne yaptın sen geçirmek için. ben probiyotik veriyorum şu an..sanırım antibiyotik kesecek bizimkini..

canım, ferber ile yarım saat önce eğitime başladım zaten, şuan uyuyor, yeni dönemide blogda ayrıca anlatacağım zaten, bebekler 5,5 6 aylık itibariyle bambaşka oluyorlarmış ve tüm eğitimler sıfırlanıyormuş zaten , şuan yaşadığımız durumda bu dönemin getirisi zaten, şuan notlar alıyorum , genel durum notlar ile ortaya çıksın , yazıcam hepsini.

bu arada easy yi bir eğitim şekli olarak düşünme o bir yaşam şekli, yatır-kaldır, şşş-pat, ferber, bunlar uyku eğitimi yöntemleri

Nalancım snada çok geçmiş olsun cnm..umarım Mehmet Canım iyidir şimdi..Allah onada şifa versin..
canım zaten sağmadıım için bu kdr azaldı..doldu doldu emmeyince geri kaçtı..napiim eşim kızıyodu asla sağmıcaksın sütünü azaltıyo o makina diyodu sağmadım böyle oldu..ama şimdi sağıyorum..3 saatte bir sağmaya çalışcam..
berna canım sagsana sütünü selcuk emmene kadar sütün kesilmez..uyurkendemi emmiyo? Allah yardımcın olsun canım benim insallah düzelir en kısa zamanda
uyurkende mızmızlık yapıyodu şimdi düzelmeye başladı Fulyacım yavaş yavaş iştahı yerine geliyo heralde..
yok cnm mamayla alakalı değilmiş onu anladm bzmkiler bu zmna kdr anne sütünden başka bişi yemedkleri için mama onlara tuhaf geliyo..ama az brz almaya başladı mamayı..
evet cnm emzdikçe geliyo bnde elimden geldii kdr emzirmeye çalışıyorm..
miray hepimizinki öyle..ya sıcaklardan çocuklar ne olduklarını şaşırdılar yada bu aylarda mutasyona uğruyolar..
yok anam bn onuda denedm almaynca almıyo..çok istikrarlı ve kararlı bi oğlum var bişeyde diretiyosa istersen maymun ol fayda etmiyo..
çok saol cnm denicem bu tarifi..
çok çok geçmiş olsun Bernacım, 5 gündür yoktum buralarda kusura bakma şimdi gördüm...
....

saol GAmzecim ne kusuru biliyodum olmadıını..umarım tatilin güzel geçmiştir..

tamam canım, desene sıfırlanacaksa çok uğraşmamayım bi kaç ay daha bekleyeyim yok easy derken şşş pat ve yatır kaldırı kastettım de hızlıca yazayım diye öyle yazıverdim.

benim oğluş maşallah kendisi bir easy oluşturdu aslında. uyku saatleri aktivite saatleri şekerleme uykuları falan belli bir düzende.. hala 2 saatte bir emer gün içinde ki bu sıcaklarda bazen ben bazen de o daha sık buluşuyoruz.. ama neredeyse hergün aynı rutin içinde yaşayıp gidiyoruz çok şükür.. akşamları da genelde 8-8.5 gibi uyur. ama sıcaklardan mı bilemiyorum. 10 a kadar saat başı kalkıp kucak istiyor ve işin garibi uyanmadan mızırdayarak bunu talep ediyor. kucağıma alıyorum biraz serinliyor geri yatırıorum uyuyor. Bir nevi yatır kaldır aslında sabah da 5 de kalkıyoruz tabii hatta bugünlerde 4 te. sebebi de bitmek bilmeyen bağırsak düzensizliği ve gaz.. bizim tek eksiğimiz uykuya bensiz dalamaması. ya kucakta gezinerek ya da meme de uyuması.. :44::44: yazılarını bekliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…