2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar kızlar..dün gece inek gibi otladım..vejeteryan bi aslan nasıl olmazsa bnde o kdr ottan uzak bi insandım ama dün dere otunu bi aldım semiz otunuda bi aldm burda öğüren smiley yok..neyse ama cidden işe yaradı sütüm yavaş yavaş geri gelmeye başladı..bakalm bugün ne kdr mama vermk zorunda kalcm..şuana kdr idare ettk..
ya bide şöyle bi uyuzluu başladı Sevgili Selçükümün emzii ağzına veriyorm emziiğin üstünden parmaklarınıda ağzına sokmaya çalışıyo...yaaa be çocuk ya emzii em ya ellerini..bu kdr aç gözlülük olmazki yaa..
neyse kendi kendine debeleniyo konuşuyo söyleniyo uyuya kalıyo sonra yine uyanıyo söyleniyo çığlık atıyo uyuya kalıyo..
ama bu sıcaklar bni çok zorlamaya başladı..
saunaya girip o şekilde kilo vermek isteyen olursa yaz boyu ücretsiz üyelik verebilirim size..tabi bizim evde..
ama saunadan sonra çıkar hangi suya atarsınız kndinizi ona karışmıyorm..aşada K.çekmece gölü var.

inşallah daha iyisinizdir bernacım, zor günler ama geçecek inanıyorum. süt için de biraz da moral gerekiyor unutma ve sakın kendini bırakma olur mu...

herkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..

bizde ateş en fazla 37.5 oldu ama Alp huzursuz oldu bütün gün. huysuzdu hep ama ben fitil vermedim. doktor ateşi çıkmasa huzursuz olursa bile fitil verebilirsin demişti.

Antalya çok sıcak bizim oaraya gidelim o zaman dedim uçak biletine baktım o nee 1100 tl bu ne yaa vay arkadaş arapsaçına döndü bizim tatil işi yaa gitmiyorum bi yere oturacam evimde bide şişme havuz alıp tatildeymiş süsü vericem eve

valla biz o moddayız zaten tatlım pek içaçıcıtarafı yok onun da

aysoşum dün gelemedm..sbh erken dışarı çktık foruma gttk telefonuda evde unutmuşm hbr veremedm eve gelnce de geç olmştu telefonu yastıın altında unutmuşum bide zor buldum o yüzden hbr veremedm cnm kusura bakma..ama ztn gelseymşim dönemezmişiz çünkü metrobüs felaketti yarm saat bekledk gelmedi çok kalabalıktı bzm ora bile..edirnekapıdan sittinsene dönemezdk..şu yolların düzene grmesi lazm artk..

Anammm bizde forumdaydık yaaa keşke haber edeydin evden çıkarken buluşurduk orda kuzum

valla biz o moddayız zaten tatlım pek içaçıcıtarafı yok onun da

Bebekli ilk tatil diye dövnüyorum ortalıkta ama bu gidişle tatil matil olmayacak kuzum bana uyan Gülnihale uymuyor onu kendime uydurarak cocuğun düzenin bozmak istemiyorum ne etcem beenn tee 21 eylülde fiyatlar iniyor uçak fiyatları eylülü mü bekleyim o zaman antalya da serinler aman off

eger aciliyetiniz yoksa bence eylül super olur .. hem daha sakin hem de haziran sıcaklıında bı tatil olur. hiç hayıfanma havanı eylül de gidecegiz diye at..

eger aciliyetiniz yoksa bence eylül super olur .. hem daha sakin hem de haziran sıcaklıında bı tatil olur. hiç hayıfanma havanı eylül de gidecegiz diye at..

Diyorum ya kuzum arapsaçı bizim tatil işi iznimi ramazanda veriyor öyle bi yokladım eyülü cevap çok net ''hayır'' akşama şişme havuz alıyorum iki de yapay ağaç tamam zaten bütün gün güneş evin içinde oldu bana tatil

bernacım sütünün geri gelmesine çok sevindim. Havalar çok sıcak olduğundan da sütte azalma oluyor olabilir. Vücut çok su kaybediyor sonuçta... Sürekli su içmek gerekiyor.

bir bilgim yok canım ama çok çok geçmiş olsun demek istedim ( inş çabucak iyileşir... nasıl anladınız olduğunu? yani tahlilden önce?

teşekkür ederim.oğlumun ateşi 38,5'a kadar çıkmıştı, ateş nedeni ile gittik acile, yapılan idrar tahlili sonucunda idrar yolu enfeksiyonu olduğu söylendi, 6 aydan küçük bebekleri riske atmamak için hastaneye yatırıyorlarmış, çünkü sıvı alımını ve çıkımını takip etmek gerekiyor.
benim oğlumda zaten iştahsızlık ve uyku problemi vardı, idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş meğerse. sürekli gaz sancızı varmış gibi sancılanırdı.
şimdi böbrek iltihabı olup olmadığı araştırılacak, inşallah daha kötü bişey çıkmaz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur

belirtileri nasıl ıdrar yolu enfeksiyonunun benim oğlumda bu ara bı huzursuz anlamadım derdını

bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu her zaman ateş ile belirti vermeyebiliyor. benim oğlumda kilo artışında azalma, uykuya dalamama, huzursuzluk vardı zaten. ateşide artınca tahlillerle ispatlandı enfeksiyonu
oğlumun ateşi çıkana kadar neden kilo alamıyor, neden huzursuz diye çok doktora götürdük, sizin beebğiniz huysuz bir bebek alışmanız gerek diye gönderdiler bizi!
bençe bebeğinizde eskiye oranla bir huzursuzluk varsa tahlil yaptırın.

çok üzüldüm çok geçmiş olsun. inşallah böbrek iltihabı çıkmaz. bebişin için bol bol dua edicem.

kızlar biz 5.aya girdik dr umuz 1 ay daha sadece anne sütü dedi ama ben kayısı şeftali falan tattırıyodum meğer önce sebze ve yoğurt vermek gerekirmiş meyve tadına alışırsa sebze sevmezmiş ,tabi ben baya baya meyve yediriyodum dermiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…