- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.541
Nalancım snada çok geçmiş olsun cnm..umarım Mehmet Canım iyidir şimdi..Allah onada şifa versin..
canım zaten sağmadıım için bu kdr azaldı..doldu doldu emmeyince geri kaçtı..napiim eşim kızıyodu asla sağmıcaksın sütünü azaltıyo o makina diyodu sağmadım böyle oldu..ama şimdi sağıyorum..3 saatte bir sağmaya çalışcam..
uyurkende mızmızlık yapıyodu şimdi düzelmeye başladı Fulyacım yavaş yavaş iştahı yerine geliyo heralde..
yok cnm mamayla alakalı değilmiş onu anladm bzmkiler bu zmna kdr anne sütünden başka bişi yemedkleri için mama onlara tuhaf geliyo..ama az brz almaya başladı mamayı..
evet cnm emzdikçe geliyo bnde elimden geldii kdr emzirmeye çalışıyorm..
miray hepimizinki öyle..ya sıcaklardan çocuklar ne olduklarını şaşırdılar yada bu aylarda mutasyona uğruyolar..
yok anam bn onuda denedm almaynca almıyo..çok istikrarlı ve kararlı bi oğlum var bişeyde diretiyosa istersen maymun ol fayda etmiyo..
çok saol cnm denicem bu tarifi..
saol GAmzecim ne kusuru biliyodum olmadıını..umarım tatilin güzel geçmiştir..
herkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..
inşallah daha iyisinizdir bernacım, zor günler ama geçecek inanıyorum. süt için de biraz da moral gerekiyor unutma ve sakın kendini bırakma olur mu...
Antalya çok sıcak bizim oaraya gidelim o zaman dedim uçak biletine baktım o nee 1100 tl bu ne yaa vay arkadaş arapsaçına döndü bizim tatil işi yaagitmiyorum bi yere oturacam evimde bide şişme havuz alıp tatildeymiş süsü vericem eve
aysoşum dün gelemedm..sbh erken dışarı çktık foruma gttk telefonuda evde unutmuşm hbr veremedm eve gelnce de geç olmştu telefonu yastıın altında unutmuşum bide zor buldum o yüzden hbr veremedm cnm kusura bakma..ama ztn gelseymşim dönemezmişiz çünkü metrobüs felaketti yarm saat bekledk gelmedi çok kalabalıktı bzm ora bile..edirnekapıdan sittinsene dönemezdk..şu yolların düzene grmesi lazm artk..
valla biz o moddayız zaten tatlımpek içaçıcıtarafı yok onun da
Bebekli ilk tatil diye dövnüyorum ortalıkta ama bu gidişle tatil matil olmayacak kuzum bana uyan Gülnihale uymuyor onu kendime uydurarak cocuğun düzenin bozmak istemiyorum ne etcem beenn tee 21 eylülde fiyatlar iniyor uçak fiyatları eylülü mü bekleyim o zaman antalya da serinler aman off
eger aciliyetiniz yoksa bence eylül super olur .. hem daha sakin hem de haziran sıcaklıında bı tatil olur. hiç hayıfanma havanı eylül de gidecegiz diye at..
bir bilgim yok canım ama çok çok geçmiş olsun demek istedim( inş çabucak iyileşir... nasıl anladınız olduğunu? yani tahlilden önce?
belirtileri nasıl ıdrar yolu enfeksiyonunun benim oğlumda bu ara bı huzursuz anlamadım derdını
teşekkür ederim.oğlumun ateşi 38,5'a kadar çıkmıştı, ateş nedeni ile gittik acile, yapılan idrar tahlili sonucunda idrar yolu enfeksiyonu olduğu söylendi, 6 aydan küçük bebekleri riske atmamak için hastaneye yatırıyorlarmış, çünkü sıvı alımını ve çıkımını takip etmek gerekiyor.
benim oğlumda zaten iştahsızlık ve uyku problemi vardı, idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş meğerse. sürekli gaz sancızı varmış gibi sancılanırdı.
şimdi böbrek iltihabı olup olmadığı araştırılacak, inşallah daha kötü bişey çıkmaz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
çok geçmiş olsun canım.
hastanede yatacak kadar kötümüydü biraz anlatır mısın?
teşekkür ederim.oğlumun ateşi 38,5'a kadar çıkmıştı, ateş nedeni ile gittik acile, yapılan idrar tahlili sonucunda idrar yolu enfeksiyonu olduğu söylendi, 6 aydan küçük bebekleri riske atmamak için hastaneye yatırıyorlarmış, çünkü sıvı alımını ve çıkımını takip etmek gerekiyor.
benim oğlumda zaten iştahsızlık ve uyku problemi vardı, idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş meğerse. sürekli gaz sancızı varmış gibi sancılanırdı.
şimdi böbrek iltihabı olup olmadığı araştırılacak, inşallah daha kötü bişey çıkmaz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur[/QUOT
cnm çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?