- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.561
canım cok gecmıs olsun,ınsallah duzelır sızınkıde,kızımın kaka olayı sukur duzeldı ama bu sefer kendılıgınden,yenı doktorumuzun tavsıyesıyle ılac kullanmadık ve kendılıgınden gecmesını bekledık,kaka tahlılınde sıkıntı olmadıgı ıcın doktor rahat olmamızı soyledı ve suan gectı cok sukur,ınsallah sızınkıde gecer,sen doktora goturdunmu canım,gaıta ıstedılermı?isolde bıktım yeşil sümüksü kakadan.. çok fena çokkk ... sizin geçti sanırım.. ne yaptın sen geçirmek için. ben probiyotik veriyorum şu an..sanırım antibiyotik kesecek bizimkini..
canım cok gecmıs olsun,ınsallah duzelır sızınkıde,kızımın kaka olayı sukur duzeldı ama bu sefer kendılıgınden,yenı doktorumuzun tavsıyesıyle ılac kullanmadık ve kendılıgınden gecmesını bekledık,kaka tahlılınde sıkıntı olmadıgı ıcın doktor rahat olmamızı soyledı ve suan gectı cok sukur,ınsallah sızınkıde gecer,sen doktora goturdunmu canım,gaıta ıstedılermı?
Anammm bizde forumdaydık yaaa keşke haber edeydin evden çıkarken buluşurduk orda kuzum
selam kızlar normalde benim kız maşallah usludur yok bi sıkıntısı bu aralar delirdi ağzı hep köpük muhtemelen dişleri yüzünden sürekli mızmız dentinox jel aldık valla bi rahatlattıki tavsiye ederim boşuna bebişimi yormuşum bi iki gündür ,şimdi mışıl mışıl uyuyo
hoşbulduk canım, tatil ile ilgili detayları sonra vermek üzere, çok güzel geçtiğini keşke Trabzon-Rize aralığında biryerlerde beni unutsalardı diye düşünmekten kendimi alamadığımı, Ayder'in zirvesindeki insanların çok etkileyici olduğunu, oradaki teryağının kokusunun hala burnumda olduğunu belirtmek isterim :)))
Berra dersen, bizde durumlar fecaat, önce evi adam edeceğim önümüzdeki bir iki gün peşinden Berra'yı disipline edeceğim. Özet ile tüm gece benim yanımda ve meme ağzında uyuyorGündüzü ayrı bir hikaye....
herkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..
Kızlar bana akıl verin tatil için antalyaya gidecez 2-3 gibi izne çıkıyorum ama haberlerde 48 dereceyi bulmuş diyor Gülnihal burda nefes almakta zorlanıyor orda nice olur halimiz aklımı kurcalıyor ya:26:
2haftakı kontrollerde 6.5 kıloydu ama bızım dananaın boyu uzun galıba,68cm boyu,bez ondan kucuk gelıyodu belkıde,onunu ceksem arkası kalıyo,arkasını ceksem onu kalıyodu,dolayısıla sıkı bı baglamayla pısık oluodu kuzum
teşekkür ederim.oğlumun ateşi 38,5'a kadar çıkmıştı, ateş nedeni ile gittik acile, yapılan idrar tahlili sonucunda idrar yolu enfeksiyonu olduğu söylendi, 6 aydan küçük bebekleri riske atmamak için hastaneye yatırıyorlarmış, çünkü sıvı alımını ve çıkımını takip etmek gerekiyor.
benim oğlumda zaten iştahsızlık ve uyku problemi vardı, idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş meğerse. sürekli gaz sancızı varmış gibi sancılanırdı.
şimdi böbrek iltihabı olup olmadığı araştırılacak, inşallah daha kötü bişey çıkmaz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
yaa sorma 1 gün lökosit çıktı. tamam dedim direnmeyeceğim vereceğim antibiyotiği sonra ertesi gün tekrar yaptırdım bu kez çıkadı lökosit. ama kakanın rengi kıvamı iiyiydi. şimdi gene yeşil sulu ve baya sümksü. keyfi, iştahı yerinde.. ateş yok.. ne olacak bilmiyorum. 1 aydır var bizde. geçmedi gitti. sanırım antibiyotik kullanmak zorunda kalacağız.. geçmezse bu tekrar gaita tahlili olacak, eminim gene lökosit çıkacak
Selam kızlarr hayırlı haftalar olsun ınsallah. Hepıcıgınızı cok ozledım. Tatıl bıttı eve dondum haftasonunuda annemn yanında bayramoglunda gecırdım. Guzel bır tatıldı benım ıcın tabı gecelerı saymazsam:) Kuzeyın uyku duzenı cok fena bozuldu gecelerı benı hıc uyutmadı suan kucaktan ınmek ıstemıo pusetınde oturmuoo gezmek ıstemıoo ne ıstedgnı anlamıorum kafayı yemek uzereyım bu duruma daha fazla dayanamaycgm ıcın annemn yanına sıgınmaya karar verdım yanı yıne bana yol görüktü:)) Bayrmogluna gıdıcem aksmleyın kocamgul gelıncesı. Evımı bok goturuyo tabırı artık benım vazgecılmez replıgım halını almıs durumda:)) Guya camasrları yıkadım yarısını asamadım kuzey ızın vermedıı sımdı yanımda pusette bana bakıo gozunun ıcıne bakmamı beklıokı goz goze gelınce aglıoms gıbı yapmak ıcın:)) Cook zorlanıorum artık hıc durmuo uyumuoo memnun olmuoo ALLAH ım ben boyle hayal etmemıstımDedım en azındn annemler fln alır ılgılenr bıraz nefes alırım denıze havuza gırer gunslenırım dıye dusundumm ve annemın ısrarlı davetlerını bu sefer gerı cevırmedım:) Esyalarımı toplamk ıcın eve geldım aksam gecıcem ıstee. Bunun dısında gecmısı pek okuyamadım umarım herkesın bebısı ve kendısı ıyıdır. Coook cook optum sızlerıı
yaa sorma 1 gün lökosit çıktı. tamam dedim direnmeyeceğim vereceğim antibiyotiği sonra ertesi gün tekrar yaptırdım bu kez çıkadı lökosit. ama kakanın rengi kıvamı iiyiydi. şimdi gene yeşil sulu ve baya sümksü. keyfi, iştahı yerinde.. ateş yok.. ne olacak bilmiyorum. 1 aydır var bizde. geçmedi gitti. sanırım antibiyotik kullanmak zorunda kalacağız.. geçmezse bu tekrar gaita tahlili olacak, eminim gene lökosit çıkacak
herkese selam ankaraya geldiğimden beri pek giremiyorum burda günlerimiz hep yoğun geçiyor :) hafta sonu köyümüze gittik kayınvalidemler annemler çook güzel geçti en önemlisi yiğit tuna köye bayıldı çoraplarını çıkartıp toprağa bastırdım oturttum çok keyiflendi temiz havadan herlde akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu maşallah...
geçmişi okuyamadım herkes iyidir işallah..
ankara buluşması ramazan sonrasına kaldı ben ankarada olurmuyum o zaman bilmiyorum bayram sonrası izin bitiyor....
MELYCHE .......bari biz buluşalım gitmeden bir kaç kişide olsa tanışsaydık sevinirdim:) belki organize edersin :)
biraz ateş yapıyo ama çıplak tut yada sadece çıtçıtlı badiyle gezdir umarım huzursuzlanmazherkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..
Selamlar kızlar..dün gece inek gibi otladım..vejeteryan bi aslan nasıl olmazsa bnde o kdr ottan uzak bi insandım ama dün dere otunu bi aldım semiz otunuda bi aldm burda öğüren smiley yok..neyse ama cidden işe yaradı sütüm yavaş yavaş geri gelmeye başladı..bakalm bugün ne kdr mama vermk zorunda kalcm..şuana kdr idare ettk..
ya bide şöyle bi uyuzluu başladı Sevgili Selçükümün emzii ağzına veriyorm emziiğin üstünden parmaklarınıda ağzına sokmaya çalışıyo...yaaa be çocuk ya emzii em ya ellerini..bu kdr aç gözlülük olmazki yaa..
neyse kendi kendine debeleniyo konuşuyo söyleniyo uyuya kalıyo sonra yine uyanıyo söyleniyo çığlık atıyo uyuya kalıyo..
ama bu sıcaklar bni çok zorlamaya başladı..
saunaya girip o şekilde kilo vermek isteyen olursa yaz boyu ücretsiz üyelik verebilirim size..tabi bizim evde..
ama saunadan sonra çıkar hangi suya atarsınız kndinizi ona karışmıyorm..aşada K.çekmece gölü var.
Kızlarrrrrrrrrrrrr selam herkese, bugün evde temizlik var...Güya eşim evde olduğundan bugüne çağırdım temizliğe gelen ablayı, o çocuk bakar, bende ufak tefek şeyleri yaparım diye...Ama gel gör ki arkadaşı izne çıkmış bugün de çalışıyor, neyse idare ediyoruz. Önemli olan sonuç :))))) Mis olacak her yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyy
ohhh tertemiz evinin tadını çıkar bende totomu kaldırıp başlayım diyorum temizliğe sonra da bayrama yakın yaptırayım diyorum galiba 2-3 hafta daha böyle devam edicez :)
merhaba arkadaslar trt1 de cocuk dr var guzel konular konusuyor ızlemenızı tavsıye ederım
herkese selam ankaraya geldiğimden beri pek giremiyorum burda günlerimiz hep yoğun geçiyor :) hafta sonu köyümüze gittik kayınvalidemler annemler çook güzel geçti en önemlisi yiğit tuna köye bayıldı çoraplarını çıkartıp toprağa bastırdım oturttum çok keyiflendi temiz havadan herlde akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu maşallah...
geçmişi okuyamadım herkes iyidir işallah..
ankara buluşması ramazan sonrasına kaldı ben ankarada olurmuyum o zaman bilmiyorum bayram sonrası izin bitiyor....
MELYCHE .......bari biz buluşalım gitmeden bir kaç kişide olsa tanışsaydık sevinirdim:) belki organize edersin :)
cnm kulagını yıkatacagın yer cok önemli, mesela ben devlet hastanesinde çalılşıorum ve bzm hastanede kulak yıkamalarını bi hademe yapıyor, hastalar kulak yıkatmaya gelince onlara haykırıp 'nolur burda yıkatmayın bu adam sağlıkcı falan değillll!!' dememek için kendimi zor tutuyordum, bi arkadaşımız ben orda çalşmadan evvel yıkatmış orda ve kızın şuanda kulagından ameliyat olması lazm cnkü kulak zarı delindi, iyice gliserin kullanıp kulak kirini yumuşattıktan sonra hava yolu ile aspire edilmek üzere temizletmeni tavsiye ederim, ve mümkünse özel hastanede yıkatmanı öneririm cnm.Gamzecım,masıvanın oglunun kulak rahatsızlıgı dugunlerınde bı kere daha tekrar etmıs ne yazıkkı aynı zamanda nalanda kulak agrısından dolayı acıle gıtmıs,kulaklar karıstı:)
bu arada kulak demıskern bende dogumdan berı kulaklarımda bı doluluk hıssı yasıyorum ama nasıl rahatsız edıyodu,doktora gıttım sol kulagımda kucukken gecırdıgım kulak agrısından dolayı kulak zarımın yırtıldıgını ama kendı kendını onardıgını soylemıs,hayret ettım su yasımda yenı ogreıorum kı ben kucukken cok cıddı kulak agrıları cekerdım,bu arada doktor kulaklarını yıkatabılırsın ıstersen dedı,hıc yaptıran varmı bu ıslemı,yaptırsammı,bı faydası olurmu acaba?
cnm dualarımız seninle, hemen ayetel kürsü okudum sizin için cnm, inş güzel haberlerini alırız kuzunun cnmteşekkür ederim.oğlumun ateşi 38,5'a kadar çıkmıştı, ateş nedeni ile gittik acile, yapılan idrar tahlili sonucunda idrar yolu enfeksiyonu olduğu söylendi, 6 aydan küçük bebekleri riske atmamak için hastaneye yatırıyorlarmış, çünkü sıvı alımını ve çıkımını takip etmek gerekiyor.
benim oğlumda zaten iştahsızlık ve uyku problemi vardı, idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş meğerse. sürekli gaz sancızı varmış gibi sancılanırdı.
şimdi böbrek iltihabı olup olmadığı araştırılacak, inşallah daha kötü bişey çıkmaz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hadi ama siteye saat basi giriyorum ama yeni yazi yok :)) benim 1 ayim var daha ama olsun yanima ne aliyom falan okumam lazim :)
Bu arada bu cocuklara noluyo bole ya bizimki de haftasonu hic durmadi. Surekli mizildaniyo kucak istiyo aliyosun bi sure sonra ondan da sıkılıyo.. Naapcami sasirdim valla sosyallesir dedikleri bu muydu hep ilgi istiyo aktivite istiyo ama insan bunyesi de bi yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?