2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

isolde bıktım yeşil sümüksü kakadan.. çok fena çokkk ... sizin geçti sanırım.. ne yaptın sen geçirmek için. ben probiyotik veriyorum şu an..sanırım antibiyotik kesecek bizimkini..
canım cok gecmıs olsun,ınsallah duzelır sızınkıde,kızımın kaka olayı sukur duzeldı ama bu sefer kendılıgınden,yenı doktorumuzun tavsıyesıyle ılac kullanmadık ve kendılıgınden gecmesını bekledık,kaka tahlılınde sıkıntı olmadıgı ıcın doktor rahat olmamızı soyledı ve suan gectı cok sukur,ınsallah sızınkıde gecer,sen doktora goturdunmu canım,gaıta ıstedılermı?

yaa sorma 1 gün lökosit çıktı. tamam dedim direnmeyeceğim vereceğim antibiyotiği sonra ertesi gün tekrar yaptırdım bu kez çıkadı lökosit. ama kakanın rengi kıvamı iiyiydi. şimdi gene yeşil sulu ve baya sümksü. keyfi, iştahı yerinde.. ateş yok.. ne olacak bilmiyorum. 1 aydır var bizde. geçmedi gitti. sanırım antibiyotik kullanmak zorunda kalacağız.. geçmezse bu tekrar gaita tahlili olacak, eminim gene lökosit çıkacak

Selam kızlarr hayırlı haftalar olsun ınsallah. Hepıcıgınızı cok ozledım. Tatıl bıttı eve dondum haftasonunuda annemn yanında bayramoglunda gecırdım. Guzel bır tatıldı benım ıcın tabı gecelerı saymazsam:) Kuzeyın uyku duzenı cok fena bozuldu gecelerı benı hıc uyutmadı suan kucaktan ınmek ıstemıo pusetınde oturmuoo gezmek ıstemıoo ne ıstedgnı anlamıorum kafayı yemek uzereyım bu duruma daha fazla dayanamaycgm ıcın annemn yanına sıgınmaya karar verdım yanı yıne bana yol görüktü:)) Bayrmogluna gıdıcem aksmleyın kocamgul gelıncesı. Evımı bok goturuyo tabırı artık benım vazgecılmez replıgım halını almıs durumda:)) Guya camasrları yıkadım yarısını asamadım kuzey ızın vermedıı sımdı yanımda pusette bana bakıo gozunun ıcıne bakmamı beklıokı goz goze gelınce aglıoms gıbı yapmak ıcın:)) Cook zorlanıorum artık hıc durmuo uyumuoo memnun olmuoo ALLAH ım ben boyle hayal etmemıstım Dedım en azındn annemler fln alır ılgılenr bıraz nefes alırım denıze havuza gırer gunslenırım dıye dusundumm ve annemın ısrarlı davetlerını bu sefer gerı cevırmedım:) Esyalarımı toplamk ıcın eve geldım aksam gecıcem ıstee. Bunun dısında gecmısı pek okuyamadım umarım herkesın bebısı ve kendısı ıyıdır. Coook cook optum sızlerıı

canım iyi oldu söylediğin bizim de öyle ağzı yüzü tükürük içinde kalıyor, alalım bari, teşekkürler...

Hoşgeldin Gamzecim, tatilinin iyi geçmesine sevindim canım, ahhhhhh ahhh oralar yok mu oralar, Ayder'de yediğim balığın tadını hala unutamam, Uuzngöl'ü, Karadeniz'in hiçbir yerini unutmak mümkün değil...Biiz hala yağ,peynir getirtiriz ordan...

herkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..

Canım bize hemşiremiz yapabilir ateş eve gidince calpol ver demişti, verdim hiç olmadı ateş çok rahat geçirdi...

Eki Görüntüle 465482

yemedık içmedik gözlüklü resimli bebekleri kıskandık bızde çektik hehehe

Ayyy çok şeker, çok güldüm :))

Kızlar bana akıl verin tatil için antalyaya gidecez 2-3 gibi izne çıkıyorum ama haberlerde 48 dereceyi bulmuş diyor Gülnihal burda nefes almakta zorlanıyor orda nice olur halimiz aklımı kurcalıyor ya:26:

Gitme anam görümcem berbat diyor, olan Gülnihal'e olur...

Bizim kız da öyle kız, boyu uzun kilo da sizle aynı...

Canım çıkmaz inşallah, bol bol dua ederim ben sen merak etme, bir an önce geçsin yavrucuğun hastalığı...

canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

Kız hoşgeldin ve güle güle, Bizim melekler huy değiştirmeye başladılar, Lidyacık da pek mızmız yalandan ağlıyor :)) çığırıyor...Kaç annene kaççççççççç

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrr selam herkese, bugün evde temizlik var...Güya eşim evde olduğundan bugüne çağırdım temizliğe gelen ablayı, o çocuk bakar, bende ufak tefek şeyleri yaparım diye...Ama gel gör ki arkadaşı izne çıkmış bugün de çalışıyor, neyse idare ediyoruz. Önemli olan sonuç :))))) Mis olacak her yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyy

O camlar ne olmuşmuş öyle yaaaaaaa, 1. katta olmanın bedeli, uffffff Lidyacık olmadan ben böylemiyidm, ama olsun böyle olsun kızım var artık herşeye değer O :))

Son düzenleme:

canım sut ve sut urunlerı perhızın ne durumda,devam edıyomusun,bu arada bende lökosıt cıktıgı ıcın yemıyodum ama dondurmanında bu gruba dahıl oldugunu hıc hesaba katmadım,ne acıdırkı dondurmayıda kestım:),acaba ondanmı duzeldı

herkese selam ankaraya geldiğimden beri pek giremiyorum burda günlerimiz hep yoğun geçiyor :) hafta sonu köyümüze gittik kayınvalidemler annemler çook güzel geçti en önemlisi yiğit tuna köye bayıldı çoraplarını çıkartıp toprağa bastırdım oturttum çok keyiflendi temiz havadan herlde akşam 9 dan sabah 9 a kadar uyudu maşallah...
geçmişi okuyamadım herkes iyidir işallah..
ankara buluşması ramazan sonrasına kaldı ben ankarada olurmuyum o zaman bilmiyorum bayram sonrası izin bitiyor....
MELYCHE .......bari biz buluşalım gitmeden bir kaç kişide olsa tanışsaydık sevinirdim:) belki organize edersin :)

selam canım, ne güzel köy havası hepinize iyi gelmiştir, serin serin missss :)) yiğit tunacık daha çok sevmiştir bebişler serini sever ya...

herkese iyi haftalar..
kızımın bugün 4.ay aşısı var. inşallah hzursuz olmaz. Ateş vs yapıyormu. Akşamda söz var oraya gideceğiz. huzursuz olmaz kuzum inşalalh canı yanmaz..
biraz ateş yapıyo ama çıplak tut yada sadece çıtçıtlı badiyle gezdir umarım huzursuzlanmaz

çooookkk sevindim sütünün geri gelmesine canım inşallahhh çookkkk çookkk artar

ohhh tertemiz evinin tadını çıkar bende totomu kaldırıp başlayım diyorum temizliğe sonra da bayrama yakın yaptırayım diyorum galiba 2-3 hafta daha böyle devam edicez :)

Canim ramazanda olsa farketmez dersen ayarlaris gorusuruz insallah

Hadi ama siteye saat basi giriyorum ama yeni yazi yok :)) benim 1 ayim var daha ama olsun yanima ne aliyom falan okumam lazim :)

Bu arada bu cocuklara noluyo bole ya bizimki de haftasonu hic durmadi. Surekli mizildaniyo kucak istiyo aliyosun bi sure sonra ondan da sıkılıyo.. Naapcami sasirdim valla sosyallesir dedikleri bu muydu hep ilgi istiyo aktivite istiyo ama insan bunyesi de bi yere kadar

………………………………………………………………

Son düzenleme:
cnm kulagını yıkatacagın yer cok önemli, mesela ben devlet hastanesinde çalılşıorum ve bzm hastanede kulak yıkamalarını bi hademe yapıyor, hastalar kulak yıkatmaya gelince onlara haykırıp 'nolur burda yıkatmayın bu adam sağlıkcı falan değillll!!' dememek için kendimi zor tutuyordum, bi arkadaşımız ben orda çalşmadan evvel yıkatmış orda ve kızın şuanda kulagından ameliyat olması lazm cnkü kulak zarı delindi, iyice gliserin kullanıp kulak kirini yumuşattıktan sonra hava yolu ile aspire edilmek üzere temizletmeni tavsiye ederim, ve mümkünse özel hastanede yıkatmanı öneririm cnm.
cnm dualarımız seninle, hemen ayetel kürsü okudum sizin için cnm, inş güzel haberlerini alırız kuzunun cnm

cumartesi günüm berbat geçti komşumuzun nişanı vardı salonda,giyinip süslenip gittik ana kız salona.yonca ilk başlarda çok iyidi meme istedi emzirme önlüğümü takarak emzirdim şimdi güzelce oturur dedim ta ki orkestra başlayana kadar,müzik sesini duyunca çıldırdı yonca ne yaptıysam susmadı meme bile istemedi,sonra napalım yoncanın zaferi bizi yendi nişan başlar başlamaz izleyemeden eve geri döndük,yolda sustu eve kadar uyudu:$ çok yüksek seside sevmiyolar çoçuklar heralde,bunu bilsem hiç gidermiydim çok kötü oldum sinirden donuma kadar terledim cımcık((

canım o serin yazı bu sıcak havadan çıkmaz :)))

12 den beri 4 . duşumuz berra ile ve hala ter döküyorum, kayınvalideme geçicem onların evi serin, çıkıcaz şimdi evden , tüm işleri bırakarak her yer çamaşır darmaduman ohooo (((

belki gece yazarım yorgun olmaz isem...

Alyaprenses saol canım,kesınlıkle devlette yıkatmam zaten,burda sırf kbb uzerıne ozel bı hastane var,en kısa zamanda oraya gıdıp yıkatıcam,bı yıkatttınmı devamlı ıstıyo dıyolar,aslı varmı canım bı fıkrın varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…