2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa cok fena olmus:) boyle heveslenıpte bu danalar yuzunden hevesımız kursagında kalıyo,aysıma yoncanın tam tersıne dugunlerde eger aglıyosa muzık sesını duydugunda sakınlesıyo ve uyuyup kalıyo:)

canım yaa cok fena olmus:) boyle heveslenıpte bu danalar yuzunden hevesımız kursagında kalıyo,aysıma yoncanın tam tersıne dugunlerde eger aglıyosa muzık sesını duydugunda sakınlesıyo ve uyuyup kalıyo:)

Kızlar Gülnihal öğlendern beri ağlıyor annemle sürekli telefonda konuşuyorum artık baktım olacak gibi değil izin aldım gidiyorum ne oldu bı kıza yaa

süper özel kbb hastaneleri iyi oluyor cidden, manisada yok ama izmirde var bizde gerekirse oraya gidiyoruz, şimdi bu bi kez yıkanan kulak herzaman yıkanmak istermiş mevzusuna gelince, bizede gelen her hasta bunu derdi, şimdi yıkama gereken kulak kirli kulaktır yani kir üreten bir kulaktır o yüzden yıkanır, yani mesela gelirdi inşaat işcileri bizim iş cok tozlu kirli o yüzden kirleniyor heralde kulaklarımız derlerdi ama onla hiç alakası yok işte, bazı kulaklar kirlenirmiş, ve yıkama ister elbette, ama bu yıkama köklü bi sonuç değildir yani tekrar kirlenecektir, o yüzden tekrar bi sene yada 6 ay sonra yıkanmak ister, yani ben yıkatmiyim cünkü bi sefer yıkatırsam sürekli yıkatmam gerekir diyemeyiz kirlendikçe 'emin ellerde ve son teknoloji cihazlarla' yıkatmalıyız kuzum bnm:)
hay Allah ya cnm bnm kötü olmuş napcaz artık bizlerde küçükken böyleydik anacıklarımız bize göre davranırlardı yazık, gezmeye giderdik anneeeee babamm hadi kalkalım dioooo, annemde kalkardı halbuki babam hiçde kalkalım dememiştiD sayemizde kalkardık şimdiden böyle bizim kuzular iyice büyüdüklerinde durum dahada deişcek, kuzucuklarımız bizleri cok yormazlar sağlıkla sıhhatle inşallah:)
Kızlar Gülnihal öğlendern beri ağlıyor annemle sürekli telefonda konuşuyorum artık baktım olacak gibi değil izin aldım gidiyorum ne oldu bı kıza yaa

kıyamam ya yavrucak artık sıcakdanmıdır yoksa dişdenmidir nedendir kimbilir ağlıyor durmuyor mühim bişey deildir inş bizlere haber ver meraktayız kuzum:26:

kızım sabah yataktan düştü.yanımda yatıyordu pat diye bi ses geldi birde baktım yere düşmüş.hemen aldım yüz üstü düşmüş çok ağladı çok kötü oldum.hemen doktora gittik.kusma,halsizlik olursa hemen getirin film çektirmeye gerek yok radyasyon almasın dedi.şu anlık bişey yok çok şükür çok korktum öyle görünce.acaba başka yapmam gereken bişey var mı ve kaç saat sonra tehlike atlatılıyor?

Kızlar alıntı yapamadım Gülnihalide aldım banyoya girdik sustu sıcaklamış belli banyodan çıktık 10 dk uyudu uyandı ve yine başladı hazırlanıp dışarı gidecez şimdi biran önce servis gelsinm taksın şu kilmayı ya yavrum helak oldu sıcaktan

oyyy kıyamam meleğimeee inan tüylerim diken diken oldu zor okudum sonuna dek(
inş hiçbişeyi yoktur kuzucugun cok dikkatli olmalıyız işte artık daha bi harektliler
cok cok dikkatli olmalıyız, cok gecmiş olsun cnm, doktor söylemedimi cnm ne kadar gözetim
altında tutman gerektigini:/ benm bilgim yok ama biz kafamızı carptıgımız zaman annem bizi
ertesi güne kadar gözetim altında tutardı uyutmazdı, sende sık sık kontrol et anormal bişey görürsen
hemen götür, inş melekler siper olmuştur yavruna pamuklar üzerine düşmüştür

Ah canım çok geçmiş olsun çok şükür bişey yok inş.da olmaz

bizde klimayı acdık ama Alya başka odada, iyi etmişsiniz klima almakla ama cok dikkatli kullanın cnm aman çarpmasın meleği, bizde dışarı cıkıcaz 1 saat sonra falan avm ye gidicez cok sıkıldık bunaldık evde:106:

Gamze gelmşsiniz karadeniz gezisinden hoşgeldiniz cnmm:)
benim eşim Trabzonlu ben de Malatyalıyım yani senin hemşerinim:)
bu sene hem Trabzona hem de Malatyaya gitmek istedik ama cesaret edemedik:26:
seneye inş cok istiyoruz, senin muhteşem yazını bende sabırsızlıkla bekliyorumm cnmm

bende öyle yapıcem kuzum diğer odada çalışacak ama en azından ev serin olur bunalmaz çocuk babamızı bekliyoruz gelsin bizde çıkıyoruz durulmuyor evde yaa

çok saol ya doktor bu gece dedi burda yaşayan varsa başka ne yapmam gerekir diye merak ettim Allahın koruduğunu kimse koruyamıyor çok şükür gerçekten..

slm kızlar,

dün gece bursadan döndük. çok sıcaktı piştik kızımla. bu sabah da doktora gittik alerji testleri yapılıcak, bi sürü tüp kan aldılar. Hayal ağlamaktan nefessiz kaldı bi an. helak oldu yavrucak. şuan uyuyor baygın düştü. doktor ek gıdaya geçebiliriz dedi. 4 gün sonra 5. ayımız bitiyor. 4 gün daha sıkıcam dişimi kendi kendime karar aldım, 4 gün daha sütümle besliycem kızımı. sonra artık çorbalara muhallebilere ve meyve pürelerine başlıyoruzzzz. süt alerjisi testi sonuçlanana kadar yoğurt yasak. şimdi bi geçmişe bakiim, umarım herkes iidir

Çok geçmiş olsun, inşallah birşeyi yoktur. Hepimizin bebişine bir şeyler oluyor bu aralar. Allah korusun bebişlerimizi.

kıyamam ben ona ya, içim acıdı okurken geçmiş olsun canım, bişeycik olmaz iinş...

ahh yavrum kıyaamam ben ona, bizim vücutlar dayanmıyor bu sıcağa, onların minicik vücutları nasıl dayansın (

Hayalciğe geçmişler olsun kıyamam

ay cnm ya geçmiş olsun inşş bişey olmaz

yavrum sıcaktan ağlarmış demek

slm mart anneleri ben haziran annesiyim siz daha tecrübelisiz birşey danışmak istiyorum benim kızım 7-8 günde bi kaka yapıor ilk başta cocugun bormal düzeni bu olabilr diye düsünmüştük ama 3 günden sonra cok aglıofitil vermeden yapmıo doktora götürdük bi tanesi kilo alımı normal diyip bi sey vermedi bi tanesi de ilaç verdi sizin basınıza böyle birşey geldimi ?

halet-i ruhiyeni çooook iyi anlıyorum ilk gittiğimde bende 1 hafta etkisinden kurtulamamıştım.bi de şenliklerde gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.oranın havası çarpıyo çocukları bence ama Berra akıllı kızdır hemen alışır düzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…