- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.601
slm mart anneleri ben haziran annesiyim siz daha tecrübelisiz birşey danışmak istiyorum benim kızım 7-8 günde bi kaka yapıor ilk başta cocugun bormal düzeni bu olabilr diye düsünmüştük ama 3 günden sonra cok aglıofitil vermeden yapmıo doktora götürdük bi tanesi kilo alımı normal diyip bi sey vermedi bi tanesi de ilaç verdi sizin basınıza böyle birşey geldimi ?
kızım sabah yataktan düştü.yanımda yatıyordu pat diye bi ses geldi birde baktım yere düşmüş.hemen aldım yüz üstü düşmüş çok ağladı çok kötü oldum.hemen doktora gittik.kusma,halsizlik olursa hemen getirin film çektirmeye gerek yok radyasyon almasın dedi.şu anlık bişey yok çok şükür çok korktum öyle görünce.acaba başka yapmam gereken bişey var mı ve kaç saat sonra tehlike atlatılıyor?
kızım sabah yataktan düştü.yanımda yatıyordu pat diye bi ses geldi birde baktım yere düşmüş.hemen aldım yüz üstü düşmüş çok ağladı çok kötü oldum.hemen doktora gittik.kusma,halsizlik olursa hemen getirin film çektirmeye gerek yok radyasyon almasın dedi.şu anlık bişey yok çok şükür çok korktum öyle görünce.acaba başka yapmam gereken bişey var mı ve kaç saat sonra tehlike atlatılıyor?
Günaydın kızlar akşam okudum çok üzüldüm bebeği yataktan düşen arkadaşa Gülnihali yatağında yatırdığım gibi bulmak namümkün zaten baş taraftan yatırıyorum sabah aşağı tarafta çapraz bi şekilde buluyorum çok fazla dönüyor.Sabaha karşı sıcaktan uyuyamadık onu da aldım salonda koltuğu açtım orda uyduduk duvar dibine yastıkları falan dizdim sabah uyandım Gülnihal uyuyordu mutfağa gittim kahvaltı için yanına yine yastık falan dizdim bi ara bakayım dedim şok oldumyukarı doğru gitmiş yastık koyduğum halde onu nasıl ittirmişse bide ters dönmüş duvarla koltuk arasında ayakları gövdesi koltukta başını kaldırmış melül melül bana bakıyor 5 dk daha geç gelsem oraya düşecekti ya Allah korudu yatağından başka yerde tutamıyorum artık onu ya ne olacak böyle orda da fazla kalınca sıkılıyor ağlıyor
kızlar acil yardımmmmm çağrısı yapıyorum
bebeğim yaklasık ıkı aydır bu çingene beşik tabırı carsafın içinde ıkı kısı sallayarak uyutuyoruz ve gercekten annem ıcın cok zor oluyor gunduzlerı tek basına baktıgı ıcın benım buna acıl çözüm bulup bebegımı ayakta sallamaya ya da kendı kendıne uyumaya alıstırmam lazım netten kararlı olun odasının kapısını kapatıp cıkın bır sure aglıyıp kendı kendıne uyur dıyor sızce denemelımıyım çocugum çatlamasın sonra aglamaktan offffffffffffff yardımmmmmm
Günaydın kızlar akşam okudum çok üzüldüm bebeği yataktan düşen arkadaşa Gülnihali yatağında yatırdığım gibi bulmak namümkün zaten baş taraftan yatırıyorum sabah aşağı tarafta çapraz bi şekilde buluyorum çok fazla dönüyor.Sabaha karşı sıcaktan uyuyamadık onu da aldım salonda koltuğu açtım orda uyduduk duvar dibine yastıkları falan dizdim sabah uyandım Gülnihal uyuyordu mutfağa gittim kahvaltı için yanına yine yastık falan dizdim bi ara bakayım dedim şok oldumyukarı doğru gitmiş yastık koyduğum halde onu nasıl ittirmişse bide ters dönmüş duvarla koltuk arasında ayakları gövdesi koltukta başını kaldırmış melül melül bana bakıyor 5 dk daha geç gelsem oraya düşecekti ya Allah korudu yatağından başka yerde tutamıyorum artık onu ya ne olacak böyle orda da fazla kalınca sıkılıyor ağlıyor
iyi araştırmak lazım uyutma yöntemlerini ben yatır kaldır yöntemini tavsiye ederim senin dediğin ferber yöntemine benziyor ama hangisini uygularsan uygula çocuğun güvenini sarsmamak gerekiyor yoksa işler arapsaçına dönüyor kaç aylık bebeğin
Merhaba kızlar;
Uyku sorunundan konuşmuşsunuz sanırım Uras genelde emerek uyuyo ama uyuyamazsa da omuzumda uyuyo sallayınca ağlıyo:)Çok nadir de kendi kendine uyuyo ama bizde de gündüz uykusu çok az yarım saat uyuyup hemen uyanıyo sizlerde durum nasıl?Böyle az uyuduğu için de gece uykusuna erken yatıyo 19.30-20.00 gibi uyumuş oluyo....
Canım hoş geldin Gülnihalde öyle gece deliksiz uyuyor ama gündüz en fazla uyuduğu 20 dk gecede 11 den aşağı uyumuyor bu aralar sıcaklar bozdu kızımı yaa :)
kaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi..(( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....
kaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi..(( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?