2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar... Kk ya pek yazmasam da arada okuyup çıkıyorum. Oğlum bugün geçikmeli de olsa 4. ay aşısını oldu. Ateş yok ama huysuzluk var.

Canım öncelikle hayırlı olsun... Benim oğlum da bazen 3 bazen 4 günde bir yapıyor. Hergün yaptığı çok nadirdir. Anne sütü alan bebekler için normal diyorlar... Kızımda dört günde bir yapardı hep debridat kullanırdık ama oğlumun sıkıntısı olmadığı için gerek duymadık... Kızın daha küçük yavaş yavaş düzene girer inş..

Canım öncelikle hayırlı olsun... Benim oğlum da bazen 3 bazen 4 günde bir yapıyor. Hergün yaptığı çok nadirdir. Anne sütü alan bebekler için normal diyorlar... Kızımda dört günde bir yapardı hep debridat kullanırdık ama oğlumun sıkıntısı olmadığı için gerek duymadık... Kızın daha küçük yavaş yavaş düzene girer inş..[/QUOTE]

tesekkur ederim cvpladıgın için bize de doktor duphalac verdi hergun 4 kasık vericez peki debridatı verince her gun mu yaptı sıkıntısı azaldı mı?

aaaaaay kıyamam canım çooook geçmiş olsun sağ salim atlatsın geceyi,bizimki de dün gece mızırdandı yanımda yatırıym mı dıye dusundum ama duser dıye vazgectım çünkü bizimki uykuda bıle yerınde durmuyo bı köşeden bi köşeye yuvarlanıyo,aman dikkat edin sizde artık

aaaaaay kıyamam canım çooook geçmiş olsun sağ salim atlatsın geceyi,bizimki de dün gece mızırdandı yanımda yatırıym mı dıye dusundum ama duser dıye vazgectım çünkü bizimki uykuda bıle yerınde durmuyo bı köşeden bi köşeye yuvarlanıyo,aman dikkat edin sizde artık

kızlar bizim sakaryadaki tatilimiz son sürat devam ediyor burda gezilebilecek tüm yerleri gezmeye çalışıyorum sakarya il sınırlarını bile aştıkbide baktık ki abanta gelmişiz
topikte neler oluyo hiç bilmiyorum inş. herkes iyidir sadece gözüme çarpan selçuğun mamayı reddetmesi,bernacım inşallah sütün gelir de mamaya gerek kalmaz

bide bebeği yataktan düşen arkadaş vardı size geçmiş olsun eminim hepimizin başına gelecek bu düşme olayı

benim kızımda 2.5 aylıkken koltuktan düştü ben de yüzüstü buldum, düştüğü zaman ağladıysa, düşme mesafesi 50 cm ve altıysa korkma canım, vücudunu kontrol et bütün yerlerine hafif elinle bastır kafasına bak morarma falan vamı diye, eğer ciddi bi sorun olsaydı bebek bayılırdı, göz bebekleri farklı boyutlarda olurdu ve kusardı,zaten doktora gitmişiniz düştükten sonra normal hayatınıza devam ettiyseniz sorun yok ben de çok korkmuştum ama açıkçası doktora götürmedim hemen sustu zaten netten araştırma yaptım içim rahatladı geçmiş olsun

kızlar acil yardımmmmm çağrısı yapıyorum

bebeğim yaklasık ıkı aydır bu çingene beşik tabırı carsafın içinde ıkı kısı sallayarak uyutuyoruz ve gercekten annem ıcın cok zor oluyor gunduzlerı tek basına baktıgı ıcın benım buna acıl çözüm bulup bebegımı ayakta sallamaya ya da kendı kendıne uyumaya alıstırmam lazım netten kararlı olun odasının kapısını kapatıp cıkın bır sure aglıyıp kendı kendıne uyur dıyor sızce denemelımıyım çocugum çatlamasın sonra aglamaktan offffffffffffff yardımmmmmm

Günaydın kızlar akşam okudum çok üzüldüm bebeği yataktan düşen arkadaşa Gülnihali yatağında yatırdığım gibi bulmak namümkün zaten baş taraftan yatırıyorum sabah aşağı tarafta çapraz bi şekilde buluyorum çok fazla dönüyor.Sabaha karşı sıcaktan uyuyamadık onu da aldım salonda koltuğu açtım orda uyduduk duvar dibine yastıkları falan dizdim sabah uyandım Gülnihal uyuyordu mutfağa gittim kahvaltı için yanına yine yastık falan dizdim bi ara bakayım dedim şok oldum yukarı doğru gitmiş yastık koyduğum halde onu nasıl ittirmişse bide ters dönmüş duvarla koltuk arasında ayakları gövdesi koltukta başını kaldırmış melül melül bana bakıyor 5 dk daha geç gelsem oraya düşecekti ya Allah korudu yatağından başka yerde tutamıyorum artık onu ya ne olacak böyle orda da fazla kalınca sıkılıyor ağlıyor

bebeğim yaaaa oy kıyamam ben ona cok gecmış olsun canım doktorun dedıklerı olmadıgı sürece bencede sorun yok ama gözün ustunde olsun

ayyyy tatlım aynı benım ayşeciği anlatmışsın kucucuk yatakta nasıl oluyorda oyle hareket edıyor yer degıstıryor anlamıyorum cok hareketlıler maşallah bebişlerimize Rabbim hepsini korusun inşallah

iyi araştırmak lazım uyutma yöntemlerini ben yatır kaldır yöntemini tavsiye ederim senin dediğin ferber yöntemine benziyor ama hangisini uygularsan uygula çocuğun güvenini sarsmamak gerekiyor yoksa işler arapsaçına dönüyor kaç aylık bebeğin

aaay aman Allah korumus valla geçmiş olsun

Merhaba kızlar;
Uyku sorunundan konuşmuşsunuz sanırım Uras genelde emerek uyuyo ama uyuyamazsa da omuzumda uyuyo sallayınca ağlıyo:)Çok nadir de kendi kendine uyuyo ama bizde de gündüz uykusu çok az yarım saat uyuyup hemen uyanıyo sizlerde durum nasıl?Böyle az uyuduğu için de gece uykusuna erken yatıyo 19.30-20.00 gibi uyumuş oluyo....

Canım hoş geldin Gülnihalde öyle gece deliksiz uyuyor ama gündüz en fazla uyuduğu 20 dk gecede 11 den aşağı uyumuyor bu aralar sıcaklar bozdu kızımı yaa :)

kaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi.. (( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....

Canım hoş geldin Gülnihalde öyle gece deliksiz uyuyor ama gündüz en fazla uyuduğu 20 dk gecede 11 den aşağı uyumuyor bu aralar sıcaklar bozdu kızımı yaa :)

Hoşbulduk canım,demekki bu bebişler gündüz uyumayı sevmiyo Uras gece 2 defa falan emmek için kalkıyo sadece. Havalarda çok sıcak uyuyamıyo kuzucuklar yaaa...

Çok geçmiş olsun inş.çabucak iyileşir kuzucuk...

Kızlar işe gelirken belki 20 dk kapıda kalıyorum çıkamıyorum evden Gülnihalin bana bakıp gülmesine bitiyorum kapıyı kapatıp zor çıkıyorum yol boyu çok moralsiz oluyorum çalışırken şuan acaba ne yapıyor,yedi mi,uyudu mu,ağlıyor mu mesela ilk kez dönmesini ben görmedim tamam onun için çalışıyorum ama çok özlüyorum kızımı hep buraya takılarak sizlerle konuşarak bastırmaya çalışıyorum ama ben kızımı çok özlüyorum yaaa

Çok geçmiş olsun canım inş.tedaviyle hemen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…