2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canım yaa ben de daha işe başlamadım ama şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl bırakıcağımı(((

Çok geçmiş olsun inş.çabucak iyileşir kuzucuk...

Çok geçmiş olsun canım inş.tedaviyle hemen geçer

sagolun kızlar inşallah çabucak atar vucudu... bu arada üzülme canım, işe başlayınca çok zor olacak ama emin ol ele bırakmak anneciğine bırakmaktan zor. çook şükür eminn ellerde... gülnihal de neredeyse düşüyormuş. aman allah korumuş yavruyu. dikkatlı olmak lazım..

Ben 2 hafta sonra işe başlıycam ama okullar açılana kadar bırakabileceğim kimse yok o yüzden bir süre için iş yerime götüreceğim sonrasında da yarım günlüğüne kayınvalidem bakıcak(((

Ayyy canım yaa ben de daha işe başlamadım ama şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl bırakıcağımı(((

Şimdiden bol bol oyna Urasla kuzum ben gidince Gülnihalin artık husuzlanma saati olduğu için pazar günü dışında oynaşamıyoruz öp benim yerime küçük beyi :)

Çok sağol canım,evet annemde olması içimi rahatlatıyor çok iyi baktığını biliyorum en azından :) Gülnihal topaç gibi dönüyor dönüyor habire dönüyor ya iyi ki bi dönmeyi öğrendi emekleyince tuta bilene aşk olsun artık bide tutma işini iyice kavradı artık ne bulursa ağzına götürüor dişlik hariç

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum canım...Valla keşke bi süre çalışmak zorunda kalmasak ama ne yapalım mecburen çalışıyoruz işte.Sen de minik prensesi öp benim için eve gidince....

Kizlar baby center die bi site var. Bebeklerin gelisimi hakkinda hem guzel bilgiler var hemde her hfta bebegin gelisimiyle ilgili mail atiyo. Bu hafta uyku egitimi var mesela bizde. Gercekten faydali. Bizim uyku problemimiz yok sukur kendisi uyuyo ama iki gecedir benimle yatip yuzumu gozumu tutup uyuyo bende ozledigimden ses cikarmiyorum insallah alismaz bole

Ben baby center die yazınca çıkmadı ama nedense alışveriş siteleri çıktı

Gecmis olsun canim ikinizede

canımcım çok çok geçmiş olsun....

Çok geçmiş olsun canım hem sana hem Mehmet Can'a anne oğul böyle güzel olunca nazar ettiler sizi herhalde :)

Teşekkür ederim kızlar baya alıntı yaptım. Dün sabah eşimle doktora gitik çok ağır bir iltihap olmuş sağ kulağımda ve kulak zarımda deliğe yol açmış Hayatımda böyle bir ağrı yasamadım su an yazarken bile ağrıyor kulagım artık sağ kulağımdan hiç bi şekilde duymuyorum damla verdi doktor bıraz uzun surecekmış ama kapanıcak dedi. sezeryanda bile boyle sancı cekmedım düşünün ağrısını artık. Allahtan oğlum daha ıyi onun ıcın ayakta durmaya çalışıyorum. Annem bizi hep 2 açık camın arasından bile sakınırdı, o yuzden vucudumuz biraz souk aldığı zaman hasta olduk. Çocuğumu alıştırmıyım dıyorum ama bu sefer bende üşütüyorum

Martım canım cok cok gecmıs olsun bıtanem,bu teshısı 1tek doktor mu koydu,bak aynı sıkıntı bızdede oldu,bı doktor rota teshısı koydu,dgrı yok boyle dedı,kac doktora gıttınız?

Bence odaya bırakıp ağlatma sana olan güveni sarsilabilir. Bebeğin uykusu geldiğine dair ilk sinyali verdiginde yatırmalısin. Eğer bebek iyice yorulsun guzel uyur mantığı ile hareket edErsen bebek iyice huysuzlasir uykuya dalması guclesir. Gözlerini ovusturdugunda yada ilk esnediginde uyutmaya başla. Bebisi rahatlatan bir müzik ac. İlk kucağında sakinleştir bence gozleri kapanmaya başlayıp itiraz edemeyecek duruma gelince yatir yatağına. Böylelikle yavaş yavaş alışır yatağında uyumaya sonra uykusu geldigi gibi yatağına bırakırsın müziği açıp yine yanında olursun ama elini üzerine koyup bebisle teması kesmezsin. Bu sekilde alışabilir belki kendi uyumaya. Bebegin kac dakikada uyuduğunu not al bence yöntem ise yarıyor mu görürsün yaramazsa yatir kaldiri da deneyebilirsin bence bebegin 4 aydan büyükse.

Canım yatır kaldır nasıl bi yöntem ben bilmiyorum belki daha önce konusu geçmiştir ama ben her zaman giremiyorum

Bu sıcaklar hepimizi mahvetti. insan en cok da onlara bişey olmasın bize olsun dıyor daha çok küçükler ya hastalık için . Umarım en kısa zamanda iyileşirler

Ah canım çok geçmiş olsun inş.hemen geçer ya çok dikkat et kendine

canımm cok gecmıs olsun,buraya yazmıstım,gecen gunlerde kulagımdakı doluluk ve bununla gelen duyamama durumuyla alakalı doktora gıtmıstım,doktor kucukken gecırdım enfeksıyonun kulak zarımı deldıgını ama gecen zaman ıcınde zarın kendını yenıledıgını soyledı,o fena doluluk hıssı ıcınde bı egzersız verdı ve ıstersen kulaklarını yıkatabılırsın dedı,sımdı bı doktora daha gıdıcem,bakalım o nedıcek,suanda yyasadıgın o agrıyı oyle ıyı bılıyorumkı,Rabbım yardımcın olsun ınsallah
bu arada alakası varmı bılmıyorum ama bu kulaklarımdakı doluluk hıssı dogumdan sonra oldu,hanı yuksek bı kesıme cıkarsınızda ınerken kulaklarınız dolarya,ben bu durumu gun ıcınde sıkca yasıyorum,neyse dun annemın arkadası dogumda cokmu bagırdın dedı bende evet dedım,ondan oyle kulakların dedı,alakası olabılırmı kızlar?

aynen bizimkide beşikçi nereye gitsem beşik istio çok zorlanıorumm

Etrafımda çok gördüm öyle sallanarak uyuyan bebiş geçen Gülnihal sapıttı ne yaptıysam uyutamadım gözlerini ovuşturarak bi hal oldu deneyim bi dedim anam çığlık atmaya başladı hiç sevmedi ya ne ayak seviyor ne beşik onu bizim yatağa yatırıyorum geniş alan olacak dönüyor dönüyor yamuk bi şekilde uyuyor ya boynu yamuk kalkmış düzelteyim ağrır dedim ağladı düzeltince tekrar aynı poziyonda uyudu benim kızım çok değişik

sağol ayselcim yemek bile yiyemiyorum sadece çorba sert yıyecekler yasak çünkü çiğneyince kuağım patlıyacak gibi oluyor Ay Allah kımseye yasatmasın bu ağrıyı

Canım benim yaa anneminde olmuştu bi kere çok zorlanmıştı senin bide bebiş var doktorun dediklerini iyice yapda hemen iyileş canım ya

Bahsettiğin gibi bir doluluk ağır bir basınç var kulgımda gercekten çok ağrıyor ben de çocukken yoktu boyle bir sey bir anda çıktı cumartesi başlayan bi ağrı ile ona sasırdım. Benim iltihabı temizledi canım . Çok ağırılı bir olay degil temizeletebilirsin ama çok farketmedi bende hala ağrıyor kulağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…