- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.621
Kızlar işe gelirken belki 20 dk kapıda kalıyorum çıkamıyorum evden Gülnihalin bana bakıp gülmesine bitiyorum kapıyı kapatıp zor çıkıyorum yol boyu çok moralsiz oluyorum çalışırken şuan acaba ne yapıyor,yedi mi,uyudu mu,ağlıyor mu mesela ilk kez dönmesini ben görmedimtamam onun için çalışıyorum ama çok özlüyorum kızımı hep buraya takılarak sizlerle konuşarak bastırmaya çalışıyorum ama ben kızımı çok özlüyorum yaaa
Çok geçmiş olsun inş.çabucak iyileşir kuzucuk...
Çok geçmiş olsun canım inş.tedaviyle hemen geçer
sagolun kızlarinşallah çabucak atar vucudu... bu arada üzülme canım, işe başlayınca çok zor olacak ama emin ol ele bırakmak anneciğine bırakmaktan zor. çook şükür eminn ellerde... gülnihal de neredeyse düşüyormuş. aman allah korumuş yavruyu. dikkatlı olmak lazım..
Ayyy canım yaa ben de daha işe başlamadım ama şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl bırakıcağımı(((
sagolun kızlarinşallah çabucak atar vucudu... bu arada üzülme canım, işe başlayınca çok zor olacak ama emin ol ele bırakmak anneciğine bırakmaktan zor. çook şükür eminn ellerde... gülnihal de neredeyse düşüyormuş. aman allah korumuş yavruyu. dikkatlı olmak lazım..
Şimdiden bol bol oyna Urasla kuzum ben gidince Gülnihalin artık husuzlanma saati olduğu için pazar günü dışında oynaşamıyoruzöp benim yerime küçük beyi :)
Çok sağol canım,evet annemde olması içimi rahatlatıyor çok iyi baktığını biliyorum en azından :) Gülnihal topaç gibi dönüyor dönüyor habire dönüyor ya iyi ki bi dönmeyi öğrendi emekleyince tuta bilene aşk olsun artık bide tutma işini iyice kavradı artık ne bulursa ağzına götürüor dişlik hariç
kızlar acil yardımmmmm çağrısı yapıyorum
bebeğim yaklasık ıkı aydır bu çingene beşik tabırı carsafın içinde ıkı kısı sallayarak uyutuyoruz ve gercekten annem ıcın cok zor oluyor gunduzlerı tek basına baktıgı ıcın benım buna acıl çözüm bulup bebegımı ayakta sallamaya ya da kendı kendıne uyumaya alıstırmam lazım netten kararlı olun odasının kapısını kapatıp cıkın bır sure aglıyıp kendı kendıne uyur dıyor sızce denemelımıyım çocugum çatlamasın sonra aglamaktan offffffffffffff yardımmmmmm
Kizlar baby center die bi site var. Bebeklerin gelisimi hakkinda hem guzel bilgiler var hemde her hfta bebegin gelisimiyle ilgili mail atiyo. Bu hafta uyku egitimi var mesela bizde. Gercekten faydali. Bizim uyku problemimiz yok sukur kendisi uyuyo ama iki gecedir benimle yatip yuzumu gozumu tutup uyuyo bende ozledigimden ses cikarmiyorum insallah alismaz bole
Gecmis olsun canim ikinizede
iyi akşamlar kızlar
Asel ve babası uyurken bir göz atayım dedim..
Nalan sana ve oğluna geçmiş olsun..kuzuları soğuktan korumak daha kolaymış,sıcak daha beter..
İncir Uyutması | Oktay Usta Yemek Tarifleri Web Sitesi
canımcım çok çok geçmiş olsun....
Hem sana hem oglusuna gecmis olsun tatlım, olacak olan oluyor valla. 20 gün önce aynı teşhisi Dr benim oğluma da soyledi. Aferin surup Verdi. Ben onu kullanmistim. Ama 3. Gun gozunden yaslar geliyordu. Acile gittik,buharverdiler. O Dr da burnu cok ama cok iyi temizleyeceksiniz, yoksa bronsiyolite çevirir dedi. İnan sonraki 3 gün öyle bı sumuk çektik ko cocuk kendine geldi. Burun temizliği en etkili ilaç Can'ım, cok cok gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun canım hem sana hem Mehmet Can'a anne oğul böyle güzel olunca nazar ettiler sizi herhalde :)
Günaydın şekerlerrrr
2günlük küçük bir Ağva kaçamağından sonra :)) Minik kuşum Alya'm biraz ürktü denizden , dalgalara bakakaldı,su da biraz soğuk geldi sanırım. Ama olsun alışcak alışcak :)) Ben 2 günde kıpkırmızı oldum her zamanki gibi, sabah 9 da ve akşam 18:30 saatlerinde denize girmemize rağmen, 50 faktör güneş kremi kullanmama rağmen :S Neyse ki bir kere Silverdin sürmem yetti,gece ağrım sızım yanmam olmadı :))
Geçmişe göz attım atabildiğim kadar,Alya'm çok izin vermiyor çünkü.
Nalancım tatlım size çok geçmiş olsun. Hem sen hem yakışıklı oğluşun inşallah tez zamanda atlatırsınız. Bende kronik faranjit var , bademciklerimi aldırdığımdan yani 7 yaşımdan beri var ve sık sık tekrarlıyor. İlaç genelde kullanmıyorum böyle çok yataklara düşmediysem. Sıcak şeyler tüket bitki çayları mutlaka,boğazın yumuşak kaldığı sürece rahat edersin,öksürüğün azalır. Ihlamur elma armut limon kuşburnu ne bulursam hepsini bir kaynatıp balla içerim ben böyle olunca. Seviyorsan çubuk tarçınla kaynatılabilir.
Masiva btanem oğluna çok geçmiş olsun. Kulak enfeksiyonunun tekrarlamasına çok üzüldüm. İnşallah tez zamanda iyi olur minik yavrun.
Gamzecim sende rüyaaa gibi Ayder seyahatinden sonra döndün yuvanaa :)) Yazını sabırsızlıkla bekliyorum. Karadeniz turu yapmak benimde aklımda,eşim izin alabilirse tabii kiii :)
kızlar acil yardımmmmm çağrısı yapıyorum
bebeğim yaklasık ıkı aydır bu çingene beşik tabırı carsafın içinde ıkı kısı sallayarak uyutuyoruz ve gercekten annem ıcın cok zor oluyor gunduzlerı tek basına baktıgı ıcın benım buna acıl çözüm bulup bebegımı ayakta sallamaya ya da kendı kendıne uyumaya alıstırmam lazım netten kararlı olun odasının kapısını kapatıp cıkın bır sure aglıyıp kendı kendıne uyur dıyor sızce denemelımıyım çocugum çatlamasın sonra aglamaktan offffffffffffff yardımmmmmm
Bence odaya bırakıp ağlatma sana olan güveni sarsilabilir. Bebeğin uykusu geldiğine dair ilk sinyali verdiginde yatırmalısin. Eğer bebek iyice yorulsun guzel uyur mantığı ile hareket edErsen bebek iyice huysuzlasir uykuya dalması guclesir. Gözlerini ovusturdugunda yada ilk esnediginde uyutmaya başla. Bebisi rahatlatan bir müzik ac. İlk kucağında sakinleştir bence gozleri kapanmaya başlayıp itiraz edemeyecek duruma gelince yatir yatağına. Böylelikle yavaş yavaş alışır yatağında uyumaya sonra uykusu geldigi gibi yatağına bırakırsın müziği açıp yine yanında olursun ama elini üzerine koyup bebisle teması kesmezsin. Bu sekilde alışabilir belki kendi uyumaya. Bebegin kac dakikada uyuduğunu not al bence yöntem ise yarıyor mu görürsün yaramazsa yatir kaldiri da deneyebilirsin bence bebegin 4 aydan büyükse.
kaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi..(( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....
Teşekkür ederim kızlar baya alıntı yaptım. Dün sabah eşimle doktora gitik çok ağır bir iltihap olmuş sağ kulağımda ve kulak zarımda deliğe yol açmışHayatımda böyle bir ağrı yasamadım su an yazarken bile ağrıyor kulagım artık sağ kulağımdan hiç bi şekilde duymuyorum damla verdi doktor bıraz uzun surecekmış ama kapanıcak dedi. sezeryanda bile boyle sancı cekmedım düşünün ağrısını artık. Allahtan oğlum daha ıyi onun ıcın ayakta durmaya çalışıyorum. Annem bizi hep 2 açık camın arasından bile sakınırdı, o yuzden vucudumuz biraz souk aldığı zaman hasta olduk. Çocuğumu alıştırmıyım dıyorum ama bu sefer bende üşütüyorum
Teşekkür ederim kızlar baya alıntı yaptım. Dün sabah eşimle doktora gitik çok ağır bir iltihap olmuş sağ kulağımda ve kulak zarımda deliğe yol açmışHayatımda böyle bir ağrı yasamadım su an yazarken bile ağrıyor kulagım artık sağ kulağımdan hiç bi şekilde duymuyorum damla verdi doktor bıraz uzun surecekmış ama kapanıcak dedi. sezeryanda bile boyle sancı cekmedım düşünün ağrısını artık. Allahtan oğlum daha ıyi onun ıcın ayakta durmaya çalışıyorum. Annem bizi hep 2 açık camın arasından bile sakınırdı, o yuzden vucudumuz biraz souk aldığı zaman hasta olduk. Çocuğumu alıştırmıyım dıyorum ama bu sefer bende üşütüyorum
Ah canım çok geçmiş olsun inş.hemen geçer ya çok dikkat et kendine
aynen bizimkide beşikçi nereye gitsem beşik istio çok zorlanıorumm
sağol ayselcim yemek bile yiyemiyorum sadece çorba sert yıyecekler yasak çünkü çiğneyince kuağım patlıyacak gibi oluyorAy Allah kımseye yasatmasın bu ağrıyı
canımm cok gecmıs olsun,buraya yazmıstım,gecen gunlerde kulagımdakı doluluk ve bununla gelen duyamama durumuyla alakalı doktora gıtmıstım,doktor kucukken gecırdım enfeksıyonun kulak zarımı deldıgını ama gecen zaman ıcınde zarın kendını yenıledıgını soyledı,o fena doluluk hıssı ıcınde bı egzersız verdı ve ıstersen kulaklarını yıkatabılırsın dedı,sımdı bı doktora daha gıdıcem,bakalım o nedıcek,suanda yyasadıgın o agrıyı oyle ıyı bılıyorumkı,Rabbım yardımcın olsun ınsallah
bu arada alakası varmı bılmıyorum ama bu kulaklarımdakı doluluk hıssı dogumdan sonra oldu,hanı yuksek bı kesıme cıkarsınızda ınerken kulaklarınız dolarya,ben bu durumu gun ıcınde sıkca yasıyorum,neyse dun annemın arkadası dogumda cokmu bagırdın dedı bende evet dedım,ondan oyle kulakların dedı,alakası olabılırmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?