- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.641
Kızlar bu arada hasta olmuşum bu defa öyle lekelenme fln değil baya baya hasta olmuşum hani doğum yapınca adet ağrısı azalırdı çok fena belim ve karnım ağrıyor bide benim çok midem bulanır oda artmış kendimi fenaa hiss ediyorum :105::105:
Valla öyle diyolar ama ben inanmıyorum hiç bişey değişmiyo ben daha olmadım ama duyduklarım öyle diyo.İnş.ağrıların geçer canım çalışırken çok daha zor oluyo benimde çok ağrılı oluyodu...
kızım sabah yataktan düştü.yanımda yatıyordu pat diye bi ses geldi birde baktım yere düşmüş.hemen aldım yüz üstü düşmüş çok ağladı çok kötü oldum.hemen doktora gittik.kusma,halsizlik olursa hemen getirin film çektirmeye gerek yok radyasyon almasın dedi.şu anlık bişey yok çok şükür çok korktum öyle görünce.acaba başka yapmam gereken bişey var mı ve kaç saat sonra tehlike atlatılıyor?
slm kızlar,
dün gece bursadan döndük. çok sıcaktı piştik kızımla. bu sabah da doktora gittik alerji testleri yapılıcak, bi sürü tüp kan aldılar. Hayal ağlamaktan nefessiz kaldı bi an. helak oldu yavrucak. şuan uyuyor baygın düştü. doktor ek gıdaya geçebiliriz dedi. 4 gün sonra 5. ayımız bitiyor. 4 gün daha sıkıcam dişimi kendi kendime karar aldım, 4 gün daha sütümle besliycem kızımı. sonra artık çorbalara muhallebilere ve meyve pürelerine başlıyoruzzzz. süt alerjisi testi sonuçlanana kadar yoğurt yasak. şimdi bi geçmişe bakiim, umarım herkes iidir
Evet canım işte daha zor ben hep ilaç alıyordum çok ağrıdığı için emziriyorum ilaç alamıyorum masada iki büklüm oturuyorum resmen inş.senin ki ağrısız olur yada gerçekten şehir efsanesi doğum sonrası ağrı olmaz olayı :)
Yazıcam yazıcam hep unutuyorum,ayselın yazısıyla aklıma geldı,kızlar aysıma cok tuhaf bı sekılde yatıyo,yaklasık 1 aydır,yan yatsın duz yatsın hıc farketmıyo o kafayı yatarken oyle bır yamultuyorkı,boyle yukarı bakıyomus gıbı gerıye dogru uzatıyo kafasını,ben duzeltıyorum,bı gelıyorum tekrar aynı durum,kafası agrımazmı oyle uyumaktan yaaa
kızlar acil yardımmmmm çağrısı yapıyorum
bebeğim yaklasık ıkı aydır bu çingene beşik tabırı carsafın içinde ıkı kısı sallayarak uyutuyoruz ve gercekten annem ıcın cok zor oluyor gunduzlerı tek basına baktıgı ıcın benım buna acıl çözüm bulup bebegımı ayakta sallamaya ya da kendı kendıne uyumaya alıstırmam lazım netten kararlı olun odasının kapısını kapatıp cıkın bır sure aglıyıp kendı kendıne uyur dıyor sızce denemelımıyım çocugum çatlamasın sonra aglamaktan offffffffffffff yardımmmmmm
oyy kıyamam ya, çalışan anne olmak kadar çalışan bi annenin çocuğu olmak da zor ... bizim daha kim bakacak o bile belli değil, hayırısı olaun inşllh.. anne en iyi yardımcı ama k. valide de kötü bakmaz yine. onlar için her eye katlanıyor insan..Ben 2 hafta sonra işe başlıycam ama okullar açılana kadar bırakabileceğim kimse yok o yüzden bir süre için iş yerime götüreceğim sonrasında da yarım günlüğüne kayınvalidem bakıcak(((
sağol canım ya,, bak daha dün diyorum sana.. bi yerde tahlil yaptırdım sonucu 2 dr a gösterdim. hatta yenileyebilrim dedim ama gerek yok dediler. varsa o bakteri her labratuvar yanılgısız saptar dedi...Martım canım cok cok gecmıs olsun bıtanem,bu teshısı 1tek doktor mu koydu,bak aynı sıkıntı bızdede oldu,bı doktor rota teshısı koydu,dgrı yok boyle dedı,kac doktora gıttınız?
sorma canım ya, sana da çok geçmiş olsun. kulak arısı diş ağrısı böbrek ve doğum sancısı en zor sıkıntılarmış. hak veriyorum sana. benim erkek kardeşim çok çekti kulağından.. inşallahh acıların diner en kısa zamanda..Bu sıcaklar hepimizi mahvetti. insan en cok da onlara bişey olmasın bize olsun dıyor daha çok küçükler ya hastalık için . Umarım en kısa zamanda iyileşirler
Etrafımda çok gördüm öyle sallanarak uyuyan bebiş geçen Gülnihal sapıttı ne yaptıysam uyutamadım gözlerini ovuşturarak bi hal oldu deneyim bi dedim anam çığlık atmaya başladı hiç sevmedi ya ne ayak seviyor ne beşik onu bizim yatağa yatırıyorum geniş alan olacak dönüyor dönüyor yamuk bi şekilde uyuyor ya boynu yamuk kalkmış düzelteyim ağrır dedim ağladı düzeltince tekrar aynı poziyonda uyudu benim kızım çok değişik
oyy kıyamam ya, çalışan anne olmak kadar çalışan bi annenin çocuğu olmak da zor ... bizim daha kim bakacak o bile belli değil, hayırısı olaun inşllh.. anne en iyi yardımcı ama k. valide de kötü bakmaz yine. onlar için her eye katlanıyor insan..
sağol canım ya,, bak daha dün diyorum sana.. bi yerde tahlil yaptırdım sonucu 2 dr a gösterdim. hatta yenileyebilrim dedim ama gerek yok dediler. varsa o bakteri her labratuvar yanılgısız saptar dedi...(( çok canım sıkıldı çookk ( inşallahh geçer gider bir an önce...
sorma canım ya, sana da çok geçmiş olsun. kulak arısı diş ağrısı böbrek ve doğum sancısı en zor sıkıntılarmış. hak veriyorum sana. benim erkek kardeşim çok çekti kulağından.. inşallahh acıların diner en kısa zamanda..
benim oğlan da hayatta sallanmayı sevmiyor hele ki ayakta.. tabii ben hiç yastık kullanmadığım için çocuğun kafasının altına yastık koyuyorum kalkması gerektiğini zannedip kafayı kaldırmaya çalışıyor. utanmasa oturacak yani.. o yamuk kafa bizde de oluyor. dmek ki rahat ediyorlar..
Çok zor gerçekten ama ne yapalım biz de bebişlerde sonunda alışıcaz((Valla bana göre çok da iyi bakıyor sayılmaz ama elden ne gelir yapıcak bişey yok
Kızlar işe gelirken belki 20 dk kapıda kalıyorum çıkamıyorum evden Gülnihalin bana bakıp gülmesine bitiyorum kapıyı kapatıp zor çıkıyorum yol boyu çok moralsiz oluyorum çalışırken şuan acaba ne yapıyor,yedi mi,uyudu mu,ağlıyor mu mesela ilk kez dönmesini ben görmedimtamam onun için çalışıyorum ama çok özlüyorum kızımı hep buraya takılarak sizlerle konuşarak bastırmaya çalışıyorum ama ben kızımı çok özlüyorum yaaa
kaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi..(( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....
slm kızlar,
dün gece bursadan döndük. çok sıcaktı piştik kızımla. bu sabah da doktora gittik alerji testleri yapılıcak, bi sürü tüp kan aldılar. Hayal ağlamaktan nefessiz kaldı bi an. helak oldu yavrucak. şuan uyuyor baygın düştü. doktor ek gıdaya geçebiliriz dedi. 4 gün sonra 5. ayımız bitiyor. 4 gün daha sıkıcam dişimi kendi kendime karar aldım, 4 gün daha sütümle besliycem kızımı. sonra artık çorbalara muhallebilere ve meyve pürelerine başlıyoruzzzz. süt alerjisi testi sonuçlanana kadar yoğurt yasak. şimdi bi geçmişe bakiim, umarım herkes iidir
Kızlar işe gelirken belki 20 dk kapıda kalıyorum çıkamıyorum evden Gülnihalin bana bakıp gülmesine bitiyorum kapıyı kapatıp zor çıkıyorum yol boyu çok moralsiz oluyorum çalışırken şuan acaba ne yapıyor,yedi mi,uyudu mu,ağlıyor mu mesela ilk kez dönmesini ben görmedimtamam onun için çalışıyorum ama çok özlüyorum kızımı hep buraya takılarak sizlerle konuşarak bastırmaya çalışıyorum ama ben kızımı çok özlüyorum yaaa
Teşekkür ederim kızlar baya alıntı yaptım. Dün sabah eşimle doktora gitik çok ağır bir iltihap olmuş sağ kulağımda ve kulak zarımda deliğe yol açmışHayatımda böyle bir ağrı yasamadım su an yazarken bile ağrıyor kulagım artık sağ kulağımdan hiç bi şekilde duymuyorum damla verdi doktor bıraz uzun surecekmış ama kapanıcak dedi. sezeryanda bile boyle sancı cekmedım düşünün ağrısını artık. Allahtan oğlum daha ıyi onun ıcın ayakta durmaya çalışıyorum. Annem bizi hep 2 açık camın arasından bile sakınırdı, o yuzden vucudumuz biraz souk aldığı zaman hasta olduk. Çocuğumu alıştırmıyım dıyorum ama bu sefer bende üşütüyorum
Ben baby center die yazınca çıkmadı ama nedense alışveriş siteleri çıktı
Canım yatır kaldır nasıl bi yöntem ben bilmiyorum belki daha önce konusu geçmiştir ama ben her zaman giremiyorum
yaa sorma tatlım , insan ona sinir oluyor zaten her şeyine dikkat ederken böyle oluyor. millet sokaklarda büyütüyor maşallah hepsi turp gibi. ya sulardan ya da taşıyan birinden bulaşmış dedi dr. bakalım şişe suyuyla yıkacağım artık. inşallah iyileşir hemen..geçmiş olsun. dizanteri nasıl bulaşmış ki. o kadar üzerlerine titriyoruz ama sakınan göze çöp batıyor işte. bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk...
Merhaba güzel annişlerrrrr günümüz gecemiz tüm ömrümüz güzel geçsin inşallah ailelerimizle birlikte
Martim: canım cok ama cok geçmiş olsun.tek bir doktor mu gördü hemen teşhis kondu peki ? Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
yaa sorma tatlım , insan ona sinir oluyor zaten her şeyine dikkat ederken böyle oluyor. millet sokaklarda büyütüyor maşallah hepsi turp gibi. ya sulardan ya da taşıyan birinden bulaşmış dedi dr. bakalım şişe suyuyla yıkacağım artık. inşallah iyileşir hemen..
sarı kakalarını özledim ben yavrumun(
sağol canım , çok teşekkür ederim güzel dilelerin için.. ama 2 dr da gördü maalesef.. aynı ilacı verdiler hatta.. inşallah çabuk atlatır yavrum..
yaa sorma tatlım , insan ona sinir oluyor zaten her şeyine dikkat ederken böyle oluyor. millet sokaklarda büyütüyor maşallah hepsi turp gibi. ya sulardan ya da taşıyan birinden bulaşmış dedi dr. bakalım şişe suyuyla yıkacağım artık. inşallah iyileşir hemen..
sarı kakalarını özledim ben yavrumun(
sağol canım , çok teşekkür ederim güzel dilelerin için.. ama 2 dr da gördü maalesef.. aynı ilacı verdiler hatta.. inşallah çabuk atlatır yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?