2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada hasta olmuşum bu defa öyle lekelenme fln değil baya baya hasta olmuşum hani doğum yapınca adet ağrısı azalırdı çok fena belim ve karnım ağrıyor bide benim çok midem bulanır oda artmış kendimi fenaa hiss ediyorum :105::105:

Valla öyle diyolar ama ben inanmıyorum hiç bişey değişmiyo ben daha olmadım ama duyduklarım öyle diyo.İnş.ağrıların geçer canım çalışırken çok daha zor oluyo benimde çok ağrılı oluyodu...

Yazıcam yazıcam hep unutuyorum,ayselın yazısıyla aklıma geldı,kızlar aysıma cok tuhaf bı sekılde yatıyo,yaklasık 1 aydır,yan yatsın duz yatsın hıc farketmıyo o kafayı yatarken oyle bır yamultuyorkı,boyle yukarı bakıyomus gıbı gerıye dogru uzatıyo kafasını,ben duzeltıyorum,bı gelıyorum tekrar aynı durum,kafası agrımazmı oyle uyumaktan yaaa

Evet canım işte daha zor ben hep ilaç alıyordum çok ağrıdığı için emziriyorum ilaç alamıyorum masada iki büklüm oturuyorum resmen inş.senin ki ağrısız olur yada gerçekten şehir efsanesi doğum sonrası ağrı olmaz olayı :)

hiii cnm çok geçmiş olsun içim gitti..bişi olmamıştır yavruya mrk etme Allah koruyo onları..çok duydum yataktan düşen..bnde düşmüşüm bak bişi olmamış..kafadan brz arızayım ama olsun oda nazar boncuum :))

oyyy cnm bnm geçmiş olsun..sen daha öncede ek gıda vermiyomuydun..daha yeni mi geççen? sanki muhallebi fln veriyodun diye htrlıyorm ama

Heh aynen anlatmışın kuzum yukarı bakıyormuş gibi uyuyor düzeltiyorum yine aynı yapıyor

cnm ayakta sallayınca uyumuyomu? Selçuğu hiç ayakta sallamadıım halde baktım bu kucak istiyo ayakta gezdirip uyutmaktansa sallarım dedm ve o günden beri ayakta sallıyorm hem yorulmuyorm kolayca uyuyo..emziide tıktımmı ağzına..yani bilmiyorumda ona alışkın olmaları gerekmiyo galiba sallayınca uyuyolar

oyy kıyamam ya, çalışan anne olmak kadar çalışan bi annenin çocuğu olmak da zor ... bizim daha kim bakacak o bile belli değil, hayırısı olaun inşllh.. anne en iyi yardımcı ama k. valide de kötü bakmaz yine. onlar için her eye katlanıyor insan..
Martım canım cok cok gecmıs olsun bıtanem,bu teshısı 1tek doktor mu koydu,bak aynı sıkıntı bızdede oldu,bı doktor rota teshısı koydu,dgrı yok boyle dedı,kac doktora gıttınız?
sağol canım ya,, bak daha dün diyorum sana.. bi yerde tahlil yaptırdım sonucu 2 dr a gösterdim. hatta yenileyebilrim dedim ama gerek yok dediler. varsa o bakteri her labratuvar yanılgısız saptar dedi... (( çok canım sıkıldı çookk ( inşallahh geçer gider bir an önce...
Bu sıcaklar hepimizi mahvetti. insan en cok da onlara bişey olmasın bize olsun dıyor daha çok küçükler ya hastalık için . Umarım en kısa zamanda iyileşirler
sorma canım ya, sana da çok geçmiş olsun. kulak arısı diş ağrısı böbrek ve doğum sancısı en zor sıkıntılarmış. hak veriyorum sana. benim erkek kardeşim çok çekti kulağından.. inşallahh acıların diner en kısa zamanda..

benim oğlan da hayatta sallanmayı sevmiyor hele ki ayakta.. tabii ben hiç yastık kullanmadığım için çocuğun kafasının altına yastık koyuyorum kalkması gerektiğini zannedip kafayı kaldırmaya çalışıyor. utanmasa oturacak yani.. o yamuk kafa bizde de oluyor. dmek ki rahat ediyorlar..

Çok zor gerçekten ama ne yapalım biz de bebişlerde sonunda alışıcaz((Valla bana göre çok da iyi bakıyor sayılmaz ama elden ne gelir yapıcak bişey yok

Çok zor gerçekten ama ne yapalım biz de bebişlerde sonunda alışıcaz((Valla bana göre çok da iyi bakıyor sayılmaz ama elden ne gelir yapıcak bişey yok

ben çoğu zaman anneme bile aman öyle yapma şöyle tutma diyorken düşün ele nasıl veririm. ne oursa olsun kimse bi çocuğa annesinden iyi bakamaz çünkü daha bi çift söz edemeyen bebeklerin dilinden sadece anneleri anlar da ondan. ama hayat onlara iyi bir gelecek için bunu gerektiriyor. neyse o gün gelince burda ağlarız biz eminim.. çok alıştım çünkü. devlet yarım maaşla izin verse hemen ayrılırım yani.. hatta madden ayarlayabilseydik ücretsiz izin alacaktım ama olmadı.. bugülerin tadını çıkaralım şimdilik,bebişlerimiz de iyi olsun... gerisi hallolur Allahın iznyle...

Son düzenleme:

benimde ücretsiz iznim bayramdan sonra bitiyor. bende oğluşumu çok özleyeceğim. onlar için çalışıyoruz sonuçta. ama insan yinede üzülüyor. Acaba çalışmasam mı diye sürekli düşünüp duruyorum bende valla.

geçmiş olsun. dizanteri nasıl bulaşmış ki. o kadar üzerlerine titriyoruz ama sakınan göze çöp batıyor işte. bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk...

Merhaba güzel annişlerrrrr günümüz gecemiz tüm ömrümüz güzel geçsin inşallah ailelerimizle birlikte

Martim: canım cok ama cok geçmiş olsun.tek bir doktor mu gördü hemen teşhis kondu peki ? Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahhh.

Geçmiş olsun hayatım,demek çok ağlattılar Hayal imi güzel yavrum tetkikleri için mecbur göz yumuyoruz işte. İnşallah alerji testleriniz de tertemiz çıkar. Kendini çok kasma 5. ayınız bitti bitecek zaten.

Canımmm kıyamam size yaaa ne içli anlatmışsın ( Özlenmez mi o melekkk yaa dünyalar güzeli Gülnihalim benimmm , sen herşeyi onun için yapıyorsun annesi o ileride sana dua edicek iyi şartlarda yaşattığın için.

Ahhh bebeğimm tekrar çok geçmiş olsun teşhis kondu demek,Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç yaa. Sezeryandan bile beter diyorsun aklım almıyor kestiremiyorum bile ne kadar acın olduğunu Rabbim sana sabır versin dayanma gücü versin. Oğlun için dimdik ayaktasın kendini salmıyorsun daha ne yapcaksın güzel arkadaşım benim. Bizde öyle el bebek gül bebek yetişmişiz kronik olmayan hastalığım yok Astım dan tut Mide hastalıklarının neredeyse çoğuna kadar.. Bende Alya'mı öyle çok sakınarak büyütmemeye uğraşıyorum benim gibi nemden hasta olmasın diye. Ama gel gör ki bu sırada kendimizi koruyamıyoruz

geçmiş olsun. dizanteri nasıl bulaşmış ki. o kadar üzerlerine titriyoruz ama sakınan göze çöp batıyor işte. bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk...
yaa sorma tatlım , insan ona sinir oluyor zaten her şeyine dikkat ederken böyle oluyor. millet sokaklarda büyütüyor maşallah hepsi turp gibi. ya sulardan ya da taşıyan birinden bulaşmış dedi dr. bakalım şişe suyuyla yıkacağım artık. inşallah iyileşir hemen..

sarı kakalarını özledim ben yavrumun (

sağol canım , çok teşekkür ederim güzel dilelerin için.. ama 2 dr da gördü maalesef.. aynı ilacı verdiler hatta.. inşallah çabuk atlatır yavrum..

hangı ılacı yazdılar canım

Allahın izni ile atlatır canım sen merak etme. Bebeklerimiz bizlerden çok daha güçlü. Sen içini ferah tut. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…