2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üzülme tatlım hepimiz aynı duygular içindeyız sırf onla daha fazla vakit gecırmek ıcın temızlık bıle yapmıyodum 3 haftadan berı

yok tatlım yaaaa nerde benım çocugum hiperaktif olucak galıba bu uyku konusunda cok caresız hıssedıyorum kendımı

benımde bebeğim aynı arkadasın kı gıbı sallarken bıle durmuyor sureklı bır köprü kurma cabasında kızım ben bu işten hıc bır sey anlamadım kafası kopcakmıs gıbı arkaya dogru egıyor

selam annişler . artık bu uyku düzensizliğine dayanamayıp FERBER yöntemine bu gece başlamak istiyorum. cesaretimi uzun süredir toplayamamıştım . bir de konuyla ilgili pek bilgim yoktu ferber amcamızın kitabını alıp okudum. bize anlatılanlar kadar kötü acımasız bir yöntem değilmiş. ama tek korkum kızım kendini uykudayken kolları ve bacaklarıyla uyandıreıyor olması bunu nasıl engellerim bilemiyorum ELEMSU sanırım sen bu yöntemi deneyecektin başarılı olabildin mi?

ne kadar şanslısın canım ya. ben de kurtarabilsem sallanmaktan

oyyy cnm bnm geçmiş olsun..sen daha öncede ek gıda vermiyomuydun..daha yeni mi geççen? sanki muhallebi fln veriyodun diye htrlıyorm ama

evet dr yatmadan önce son öğün olarak muhallebi vermişti ama pek yedirebilmek mümkün olmadı. ağlaya ağlaya 3-4 çay kaşığını ancak içirebildim o da içine formül mama koymadan. sadece pirinç unu ve su karışımı. dolayısıyla bi işe yaramadı.

bu sabah Hayal'e ilk şeftali suyunu verdim. hayretler olsun ki sevdi. 30cc içti neredeyse. inşallah toparlar artık bir an önce. eski yumoş hallerini çok özledim kızımınnnnn

Son düzenleme:
Selam bayanlar ; açıkcası daha fazla dayanamadım ve üye olmaya karar verdim okdr güzel muhbetler geçiyorki kıskanmamak elde deildi. ve bnde bu grubun bir parçası olmak istedım...bizim hikayemiz şöyle ; 22 mart sabahı sancılarım başlar ve öglen saat 14.23 gibi sevgili kızım azrayı kucagımıza normal dogumla alırız....çok şükür şuana kadr bi sıkıntımız olmadı sizde sürkli destek aldım bunuda untmamak gerek. buarada istanbulda oturuyorum buluşmalarınıza artık benide dahil ederseniz sevinirim......

şeftaliyi çok seviyolar cnm..ama suyundan çok püresini ver meyve sebzelerin daha faydalı daha işlevsel oluyomuş...toparlar mrk etme...çokda tombalak olmasın zaten ilerde sıkıntı

hoşgeldin cnm..istanbulun neresinde oturuyosun?

şeftaliyi çok seviyolar cnm..ama suyundan çok püresini ver meyve sebzelerin daha faydalı daha işlevsel oluyomuş...toparlar mrk etme...çokda tombalak olmasın zaten ilerde sıkıntı

doktor artık pürelere çorbalara geçebilirisn dedi. ama ben her ihtimale karşı önce suyunu vermek istedim. birden püreye geçmeyelim diye. bizim kız cins biraz. ne olur ne olmaz. alıştıra alıştıra herşey:)

cnm cok gecmiş olsun inş hemen iyileşir kuzun cok üzüldüm
cnm nolur deme böyle sen benm idolümdün, hep seni örnek alıodum kendime, nasılda metanetli hayat dolu diodum şmdi sende böyle dersen ben kimi kendime örnek alıcam Ayselim

cnm hoşgeldn aramıza, bnm kızımda 22 martda dogdu :) aktif bi şekilde aramızda görmek istiyoruz senide:) ha ben istanbulda yaşamıorum ama istanbuldki kızlar sık sık buluşuyor sen de kaçrma derim bu fırsatları:)

cnm bu allerji testi şartmıki hani kan alınma falan diyince korkuorum ben kızımın canı acıycak die bu arada illede tosuncuk olmalarına gerek yok sağlıklı olmalarını istememiz yeterli bence ki sen bi hekim olarak bunu benden daha iyi biliosun ama işte anne yüreği sanada yerden göğe hakveriyorum cnm, Hayalcimizin saçlı resimlerini özledik (maşşallahh) annesi:)

şu saatten snra kmse tutamz bni hergün burdaym...

şu saatten snra kmse tutamz bni hergün burdaym...

üzülme tatlım hepimiz aynı duygular içindeyız sırf onla daha fazla vakit gecırmek ıcın temızlık bıle yapmıyodum 3 haftadan berı

Oooo hadi duygusallıktan çıkıyoruz ne yapıyoruz çalışan anneler klubunu kuruyoruz herşey onlar için ve son olarak hemen çocukları uyoutup ,youtube çocukta yaparım kariyerdeeeeeeee şarkısını açıp çoşuyoruz dıptss dıptsss

Hoş geldin canım Azra da hoş geldii bekleriz buluşmalara sizi de

yalnz söyliyim meşhur tahinli kurabiyemizi yapmadysan bu topice tam dahil olmuş sayılmassn dermişim
gerçi en son kötü eleştiriler aldı tahin kurabiyecik ama olsun usülden oldu herkes yapıp tattı

Akşam yaptım annemleri çaya geldi beyenmedi hatunn sen ne biliyon bu mart annelerinin meşhurr datlusu sen mart annesi olmadığın için beğenmezsin tabi dedim garip garip baktı bana

selam kızlarmantolama tadilat sesleri eşliğinde Aselim uyuyor ..bugün sıkıntıdan uyudu sanki yavrum

canım çok geçmiş olsun Allah esirgesin bişeyi yoktur inşallah, haber edersen canım seviniriz

martım canım sana da çok geçmiş olsun..inşallah düzene girer kuzucuk

Akşam yaptım annemleri çaya geldi beyenmedi hatunn sen ne biliyon bu mart annelerinin meşhurr datlusu sen mart annesi olmadığın için beğenmezsin tabi dedim garip garip baktı bana

ilahi aysel:)meşhur datlumuz dediğin gibi..geçen misafirlere yaptım bugünde görümcem ev taşıdı ona yaptım götürücez kısmetse

Ben öğlen gittim ev baya serindi bu gün rüzgarlı hava Gülnihal tee saat 10:30 da uyumuş 1:30 da gittim ve halaa uyuyordu arada annem yedirmiş gözünü bile açmadan yedi diyor şok oldum o kdar uyumasına ama ne yaptım dayanamadım mıncıkladım öptüm uyandı görümcen beğenemzse sende trip at dünya kadar uğraştım yaptım hııhh sen ne anlarsın dee çok yorucu ya yapması

canım bizimkinin her yeri kıpkırmızı. onun için alerji testi yapılıyor. zaten süt allerjisinden şüphelenilmişti ama geçen ay nedense doktorumuz test istemedi. önümüzdeki ay yapalım demşti. çok zor oldu ama, iki elinden de kan alındı. mosmor ellerinin üzeri.

kilo meselesine gelince. Hayal kilo almamıştı 1.5aydır fln. şimdide zayıflamış. olması gereken kilonun baya altında. idrar tahlili fln yapıldı. enfeksiyon fln mı var die bakılıcak. zayıfladığı için doktor hızla toparlanması gerektiğini söyledi. aksi takdirde normal gelişimi bozulabilirmiş. ama iştahsız bir bebek benimki. mama yerine ek gıdalara başlamak istedi dr. ama Hayal iştahsız olduğu için ek gıdalar kilo almasını ne kadar sağlar şüpheliyim. normalde su verdiğimde yüzünü buruşturur, içmek istemezdi suyu. ama şimdi çılgınlar gibi su içiyor.ne oldu bu çocuğa bilmiyorum. amacım şişman bir bebek olması değil, normal sınırlara ulaşsa kilosu yeter benim için. bakalım olucak mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…