- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.661
Kızlar işe gelirken belki 20 dk kapıda kalıyorum çıkamıyorum evden Gülnihalin bana bakıp gülmesine bitiyorum kapıyı kapatıp zor çıkıyorum yol boyu çok moralsiz oluyorum çalışırken şuan acaba ne yapıyor,yedi mi,uyudu mu,ağlıyor mu mesela ilk kez dönmesini ben görmedimtamam onun için çalışıyorum ama çok özlüyorum kızımı hep buraya takılarak sizlerle konuşarak bastırmaya çalışıyorum ama ben kızımı çok özlüyorum yaaa
cnm ayakta sallayınca uyumuyomu? Selçuğu hiç ayakta sallamadıım halde baktım bu kucak istiyo ayakta gezdirip uyutmaktansa sallarım dedm ve o günden beri ayakta sallıyorm hem yorulmuyorm kolayca uyuyo..emziide tıktımmı ağzına..yani bilmiyorumda ona alışkın olmaları gerekmiyo galiba sallayınca uyuyolar
..
benim oğlan da hayatta sallanmayı sevmiyor hele ki ayakta.. tabii ben hiç yastık kullanmadığım için çocuğun kafasının altına yastık koyuyorum kalkması gerektiğini zannedip kafayı kaldırmaya çalışıyor. utanmasa oturacak yani.. o yamuk kafa bizde de oluyor. dmek ki rahat ediyorlar..
oyyy cnm bnm geçmiş olsun..sen daha öncede ek gıda vermiyomuydun..daha yeni mi geççen? sanki muhallebi fln veriyodun diye htrlıyorm ama
evet dr yatmadan önce son öğün olarak muhallebi vermişti ama pek yedirebilmek mümkün olmadı. ağlaya ağlaya 3-4 çay kaşığını ancak içirebildim o da içine formül mama koymadan. sadece pirinç unu ve su karışımı. dolayısıyla bi işe yaramadı.
bu sabah Hayal'e ilk şeftali suyunu verdim. hayretler olsun ki sevdi. 30cc içti neredeyse. inşallah toparlar artık bir an önce. eski yumoş hallerini çok özledim kızımınnnnn
Selam bayanlar ; açıkcası daha fazla dayanamadım ve üye olmaya karar verdim okdr güzel muhbetler geçiyorki kıskanmamak elde deildi. ve bnde bu grubun bir parçası olmak istedım...bizim hikayemiz şöyle ; 22 mart sabahı sancılarım başlar ve öglen saat 14.23 gibi sevgili kızım azrayı kucagımıza normal dogumla alırız....çok şükür şuana kadr bi sıkıntımız olmadı sizde sürkli destek aldım bunuda untmamak gerek. buarada istanbulda oturuyorum buluşmalarınıza artık benide dahil ederseniz sevinirim......
şeftaliyi çok seviyolar cnm..ama suyundan çok püresini ver meyve sebzelerin daha faydalı daha işlevsel oluyomuş...toparlar mrk etme...çokda tombalak olmasın zaten ilerde sıkıntı
hoşgeldin cnm..istanbulun neresinde oturuyosun?
cnm cok gecmiş olsun inş hemen iyileşir kuzun cok üzüldümkaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi..(( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....
cnm nolur deme böyleKızlar işe gelirken belki 20 dk kapıda kalıyorum çıkamıyorum evden Gülnihalin bana bakıp gülmesine bitiyorum kapıyı kapatıp zor çıkıyorum yol boyu çok moralsiz oluyorum çalışırken şuan acaba ne yapıyor,yedi mi,uyudu mu,ağlıyor mu mesela ilk kez dönmesini ben görmedimtamam onun için çalışıyorum ama çok özlüyorum kızımı hep buraya takılarak sizlerle konuşarak bastırmaya çalışıyorum ama ben kızımı çok özlüyorum yaaa
Selam bayanlar ; açıkcası daha fazla dayanamadım ve üye olmaya karar verdim okdr güzel muhbetler geçiyorki kıskanmamak elde deildi. ve bnde bu grubun bir parçası olmak istedım...bizim hikayemiz şöyle ; 22 mart sabahı sancılarım başlar ve öglen saat 14.23 gibi sevgili kızım azrayı kucagımıza normal dogumla alırız....çok şükür şuana kadr bi sıkıntımız olmadı sizde sürkli destek aldım bunuda untmamak gerek. buarada istanbulda oturuyorum buluşmalarınıza artık benide dahil ederseniz sevinirim......
doktor artık pürelere çorbalara geçebilirisn dedi. ama ben her ihtimale karşı önce suyunu vermek istedim. birden püreye geçmeyelim diye. bizim kız cins biraz. ne olur ne olmaz. alıştıra alıştıra herşey:)
cnm cok gecmiş olsun inş hemen iyileşir kuzun cok üzüldüm
cnm nolur deme böylesen benm idolümdün, hep seni örnek alıodum kendime, nasılda metanetli hayat dolu diodum şmdi sende böyle dersen ben kimi kendime örnek alıcam Ayselim
cnm hoşgeldn aramıza, bnm kızımda 22 martda dogdu :) aktif bi şekilde aramızda görmek istiyoruz senide:) ha ben istanbulda yaşamıorum ama istanbuldki kızlar sık sık buluşuyor sen de kaçrma derim bu fırsatları:)
cnm nolur deme böylesen benm idolümdün, hep seni örnek alıodum kendime, nasılda metanetli hayat dolu diodum şmdi sende böyle dersen ben kimi kendime örnek alıcam Ayselim
cnm hoşgeldn aramıza, bnm kızımda 22 martda dogdu :) aktif bi şekilde aramızda görmek istiyoruz senide:) ha ben istanbulda yaşamıorum ama istanbuldki kızlar sık sık buluşuyor sen de kaçrma derim bu fırsatları:)
şu saatten snra kmse tutamz bni hergün burdaym...
benimde ücretsiz iznim bayramdan sonra bitiyor. bende oğluşumu çok özleyeceğim. onlar için çalışıyoruz sonuçta. ama insan yinede üzülüyor. Acaba çalışmasam mı diye sürekli düşünüp duruyorum bende valla.
üzülme tatlım hepimiz aynı duygular içindeyız sırf onla daha fazla vakit gecırmek ıcın temızlık bıle yapmıyodum 3 haftadan berı
ben çoğu zaman anneme bile aman öyle yapma şöyle tutma diyorken düşün ele nasıl veririm. ne oursa olsun kimse bi çocuğa annesinden iyi bakamaz çünkü daha bi çift söz edemeyen bebeklerin dilinden sadece anneleri anlar da ondan. ama hayat onlara iyi bir gelecek için bunu gerektiriyor. neyse o gün gelince burda ağlarız biz eminim.. çok alıştım çünkü. devlet yarım maaşla izin verse hemen ayrılırım yani.. hatta madden ayarlayabilseydik ücretsiz izin alacaktım ama olmadı.. bugülerin tadını çıkaralım şimdilik,bebişlerimiz de iyi olsun... gerisi hallolur Allahın iznyle...
yalnz söyliyim meşhur tahinli kurabiyemizi yapmadysan bu topice tam dahil olmuş sayılmassn dermişim
gerçi en son kötü eleştiriler aldı tahin kurabiyecik ama olsun usülden oldu herkes yapıp tattı
canım çok geçmiş olsun Allah esirgesin bişeyi yoktur inşallah, haber edersen canım sevinirizkızım sabah yataktan düştü.yanımda yatıyordu pat diye bi ses geldi birde baktım yere düşmüş.hemen aldım yüz üstü düşmüş çok ağladı çok kötü oldum.hemen doktora gittik.kusma,halsizlik olursa hemen getirin film çektirmeye gerek yok radyasyon almasın dedi.şu anlık bişey yok çok şükür çok korktum öyle görünce.acaba başka yapmam gereken bişey var mı ve kaç saat sonra tehlike atlatılıyor?
Akşam yaptım annemleri çaya geldi beyenmedi hatunnsen ne biliyon bu mart annelerinin meşhurr datlusu sen mart annesi olmadığın için beğenmezsin tabi dedim garip garip baktı bana
selam kızlarmantolama tadilat sesleri eşliğinde Aselim uyuyor ..bugün sıkıntıdan uyudu sanki yavrum
canım çok geçmiş olsun Allah esirgesin bişeyi yoktur inşallah, haber edersen canım seviniriz
martım canım sana da çok geçmiş olsun..inşallah düzene girer kuzucuk
ilahi aysel:)meşhur datlumuz dediğin gibi..geçen misafirlere yaptım bugünde görümcem ev taşıdı ona yaptım götürücez kısmetse
cnm bu allerji testi şartmıki hani kan alınma falan diyince korkuorum ben kızımın canı acıycak diebu arada illede tosuncuk olmalarına gerek yok sağlıklı olmalarını istememiz yeterli bence ki sen bi hekim olarak bunu benden daha iyi biliosun ama işte anne yüreği sanada yerden göğe hakveriyorum cnm, Hayalcimizin saçlı resimlerini özledik (maşşallahh ) annesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?