2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah serinlik iyi gelmiş o zaman Gülnihale..ee uyurken çok tatlı olmak onun suçu, senin değil:)
görümce bayılır tahine daha önce tatmadıysa bayılacağını düşünüyorum,bana da geriye caanım kurbiyemizin övgülerini dinlemek kalacak

Son düzenleme:
aysel Selçukda sbhtan beri uyuyo daha bu saate kdr toplasan en fzla 1 saat uyanık kalmıştır..bnce sıcaktan mayıştı çocuklar..bnde bu arada temizliimi yaptm şimdi otluyorm..bide kendimi sağdımmı tam montofon cinsi olurum..

Kızlar Gülnihali uyanınca oyun halısına koydum titreyen kurbağayı tutuu çekti titeyerek yukarı kalktıkça eli diğer eliyle kolunu tutuyor çok komikti ya kurbağa titredikçe Gülnihalde titredi müzikli güneşin iplerini bağlamak zorunda kaldım zaten durmuyor içinde durunca da o güneşi yakalyıp ağzına sokuyor iplerini :)) telefonda kendi videosunu izlettim heecanlandı yavrum kendi olduğunun farkında değil telefonu elinde tutup gözlerini aynı bu şekilde açarak izliyordu kendini

yalnız bu semiz otu bi tuhaf bnm bildiim semiz otu ekşimsi ve sümüksü bi tat bırakır ağızda şimdi resmen çayır çimende otluyomuşum gibi bi tat alıyorm..yakında kankalarımın yanına giderm beraber otlayak azcık...

canım geçmiş olsun..kan aldırmak çok zor oluyorinşallah emeklerinin karşılığını alırsın ve kilo alımı normale döner..inşllah enfeksiyon yoktur..Asel de bu ay az kilo aldı,zaten kilolu bir bebek değil ama kilo alımı normaldi şimdiye kadar.. yarın kontolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek..

ya yirim bn onu şalakkkkkk...ağzını gözünü daatcam bi gelsin yanıma...

hihihih kuzum bende senin gibiyim sabah akşam sürekli sağmakla meşgülüm 1 yudum bile olsa anne sütü içsin mama daha az yesin diye bide az önceki telefon konuşmamızdan sonra iyice aklıma takıldı daha bi gayretle sağıyorum son damlasına kadar öyle bi konsantre olmuşum az önce annem yavaş akşama yoğurt yapmayacaz kaynak sende sağarsın yine dedi

bu cok güzeldi yaaaa hahaha koptum yemın ederım iş yerınde

Benim kızım çok edepsiz bana karşı beni pataklıyo ama sayın kayınvalidesinin yanında uslu durur özledi Selçükle seni

Bak Fatmagülün abisi gibi başlayacam bende ''deme öyle deme öyle''diye biz anneyiz kutsal bi görevimiz var bebişleri doyurmak için sağınıyoruz tabi bebişler büyüdükten sonra bu sağmalar bedenimizin yer çekimine karşı duramayan bazı uzuvlarını çok bozacak ama feda olsun

:))))aynen yavrum baksana kendimi ota verdim..hurma,badem semizotu,çörekotlu bal,cici bebe ve brzdan tonbalıklı dereotlu çoban salata yapcam kendime..resmen didiniyorm süt artsında mama vermiim diye..anneni öpüyorum :))

aaa kayınvalidesinin yanında mum olur o mumm..
aman yer çeker biz yukarı çekeriz anam boşver silikon neyinde yaptırtırız..yeterki onlar doysun ana sütüyle

yalnz söyliyim meşhur tahinli kurabiyemizi yapmadysan bu topice tam dahil olmuş sayılmassn dermişim
gerçi en son kötü eleştiriler aldı tahin kurabiyecik ama olsun usülden oldu herkes yapıp tattı

Hehe ben de yeni uyeyim ve en az 6-7 kez yapmisimdir tahinli kurabiyeden:)hatta gecen hafta buraya ilk yazimi yazarken ben de tahinli kurabiye yaptim beni de araniza alin yazacaktim sen de ayni seyi dusunmussun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…