- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.681
yalnz söyliyim meşhur tahinli kurabiyemizi yapmadysan bu topice tam dahil olmuş sayılmassn dermişim
gerçi en son kötü eleştiriler aldı tahin kurabiyecik ama olsun usülden oldu herkes yapıp tattı
o kısmı kaçırdım sanırsam alimmi tarifini ???
canım bizimkinin her yeri kıpkırmızı. onun için alerji testi yapılıyor. zaten süt allerjisinden şüphelenilmişti ama geçen ay nedense doktorumuz test istemedi. önümüzdeki ay yapalım demşti. çok zor oldu ama, iki elinden de kan alındı. mosmor ellerinin üzeri.
kilo meselesine gelince. Hayal kilo almamıştı 1.5aydır fln. şimdide zayıflamış. olması gereken kilonun baya altında. idrar tahlili fln yapıldı. enfeksiyon fln mı var die bakılıcak. zayıfladığı için doktor hızla toparlanması gerektiğini söyledi. aksi takdirde normal gelişimi bozulabilirmiş. ama iştahsız bir bebek benimki. mama yerine ek gıdalara başlamak istedi dr. ama Hayal iştahsız olduğu için ek gıdalar kilo almasını ne kadar sağlar şüpheliyim. normalde su verdiğimde yüzünü buruşturur, içmek istemezdi suyu. ama şimdi çılgınlar gibi su içiyor.ne oldu bu çocuğa bilmiyorum. amacım şişman bir bebek olması değil, normal sınırlara ulaşsa kilosu yeter benim için. bakalım olucak mı...
Kızlar Gülnihali uyanınca oyun halısına koydum titreyen kurbağayı tutuu çekti titeyerek yukarı kalktıkça eli diğer eliyle kolunu tutuyor çok komikti ya kurbağa titredikçe Gülnihalde titredi müzikli güneşin iplerini bağlamak zorunda kaldım zaten durmuyor içinde durunca da o güneşi yakalyıp ağzına sokuyor iplerini :)) telefonda kendi videosunu izlettim heecanlandı yavrum kendi olduğunun farkında değil telefonu elinde tutup gözlerini aynı bu şekildeaçarak izliyordu kendini
aysel Selçukda sbhtan beri uyuyo daha bu saate kdr toplasan en fzla 1 saat uyanık kalmıştır..bnce sıcaktan mayıştı çocuklar..bnde bu arada temizliimi yaptm şimdi otluyorm..bide kendimi sağdımmı tam montofon cinsi olurum..
hihihih kuzum bende senin gibiyim sabah akşam sürekli sağmakla meşgülüm 1 yudum bile olsa anne sütü içsin mama daha az yesin diye bide az önceki telefon konuşmamızdan sonra iyice aklıma takıldı daha bi gayretle sağıyorum son damlasına kadar öyle bi konsantre olmuşum az önce annem yavaş akşama yoğurt yapmayacaz kaynak sende sağarsın yine dedi
Kızlar Gülnihali uyanınca oyun halısına koydum titreyen kurbağayı tutuu çekti titeyerek yukarı kalktıkça eli diğer eliyle kolunu tutuyor çok komikti ya kurbağa titredikçe Gülnihalde titredi müzikli güneşin iplerini bağlamak zorunda kaldım zaten durmuyor içinde durunca da o güneşi yakalyıp ağzına sokuyor iplerini :)) telefonda kendi videosunu izlettim heecanlandı yavrum kendi olduğunun farkında değil telefonu elinde tutup gözlerini aynı bu şekildeaçarak izliyordu kendini
Benim kızım çok edepsiz bana karşı beni pataklıyo ama sayın kayınvalidesinin yanında uslu durur özledi Selçükle seniya yirim bn onu şalakkkkkk...ağzını gözünü daatcam bi gelsin yanıma...
yalnız bu semiz otu bi tuhaf bnm bildiim semiz otu ekşimsi ve sümüksü bi tat bırakır ağızda şimdi resmen çayır çimende otluyomuşum gibi bi tat alıyorm..yakında kankalarımın yanına giderm beraber otlayak azcık...
hihihih kuzum bende senin gibiyim sabah akşam sürekli sağmakla meşgülüm 1 yudum bile olsa anne sütü içsin mama daha az yesin diye bide az önceki telefon konuşmamızdan sonra iyice aklıma takıldı daha bi gayretle sağıyorum son damlasına kadar öyle bi konsantre olmuşum az önce annem yavaş akşama yoğurt yapmayacaz kaynak sende sağarsın yine dedi
Benim kızım çok edepsiz bana karşı beni pataklıyo ama sayın kayınvalidesinin yanında uslu durur özledi Selçükle seni
Bak Fatmagülün abisi gibi başlayacam bende ''deme öyle deme öyle''diye biz anneyiz kutsal bi görevimiz var bebişleri doyurmak için sağınıyoruz tabi bebişler büyüdükten sonra bu sağmalar bedenimizin yer çekimine karşı duramayan bazı uzuvlarını çok bozacak ama feda olsun
yalnz söyliyim meşhur tahinli kurabiyemizi yapmadysan bu topice tam dahil olmuş sayılmassn dermişim
gerçi en son kötü eleştiriler aldı tahin kurabiyecik ama olsun usülden oldu herkes yapıp tattı
Pinarrrr öncelikle Azraya kocaman bi maşallahşu resme bayıldım hemde bu resimde benim kızımla çok benzeşiyor bunlar yaa Eki Görüntüle 466426
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?