2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kuzucukları.

kıyamam ben ya inş. en kısa sürede eski neşesine döner yavrucak.

Allah şifa versin canım atlatır merak etme çok stres yapma ki daha rahat atlatasınız. benim kızımda zayıf kilo alsın istedikçe ben o duruyor. takmıycam artık.

Allah şifa versin geçmiş olsun canım

İclal canım çok sağol yoksun sen ben mi göremiyorum kızın nasıl

Son düzenleme:
Akşam yaptım annemleri çaya geldi beyenmedi hatunn sen ne biliyon bu mart annelerinin meşhurr datlusu sen mart annesi olmadığın için beğenmezsin tabi dedim garip garip baktı bana

Ben de kime tattirdiysam sevmedi ya da yeterli coskuyla karsilamadi bi tek ben yedim yapıp yapıp..Ben de nasil benimsediysem bu kurabiyeleri sevmeyene sınır oluyorum ve damak zevksizligiyle suçluyorum...

Ben de kime tattirdiysam sevmedi ya da yeterli coskuyla karsilamadi bi tek ben yedim yapıp yapıp..Ben de nasil benimsediysem bu kurabiyeleri sevmeyene sınır oluyorum ve damak zevksizligiyle suçluyorum...

aynen kuzum herkes yapıyor çok güzeldi diyor bende beğendim bi hevesle yaptım ki sorma annem ooo çok güzel olmuş diyecek sandım yüzünü buruştudu sevmedim diye gıcık oldummm :)

aynen kuzum herkes yapıyor çok güzeldi diyor bende beğendim bi hevesle yaptım ki sorma annem ooo çok güzel olmuş diyecek sandım yüzünü buruştudu sevmedim diye gıcık oldummm :)

ayol yonca bile sevdi geçenlerde ben yerken onada verdim ufaltarak,hatta devamı gelmedi diye nasıl ağladı yavrum

Ne olacak benim bu halim?10 lu halley almistim halley pastasi yaparim diye.hadi dedim 9 la da olur:)yedikce yiyorum kalan 4 tane ile pasta olamayacagina gore onlari da yiyeyim bari
o kadar benimsedin ki kilolari gitsinler istrmiyorum herhalde

ayol yonca bile sevdi geçenlerde ben yerken onada verdim ufaltarak,hatta devamı gelmedi diye nasıl ağladı yavrum

Yiyen herkes çok güzel diyor ya burda artık hiç nasıl olur diye düşünüerek yapmadım benimsedim kurabiyeyi resmen birisi sevmeyince sinir oldumm :)
Ne olacak benim bu halim?10 lu halley almistim halley pastasi yaparim diye.hadi dedim 9 la da olur:)yedikce yiyorum kalan 4 tane ile pasta olamayacagina gore onlari da yiyeyim bari
o kadar benimsedin ki kilolari gitsinler istrmiyorum herhalde

Yeme annem kalanı o işin sonu gelmiyor yaa bunu da yeyim onu da yeyim derken ipin ucu kaçıyorrrr :))

canım yaa cok fena olmus:) boyle heveslenıpte bu danalar yuzunden hevesımız kursagında kalıyo,aysıma yoncanın tam tersıne dugunlerde eger aglıyosa muzık sesını duydugunda sakınlesıyo ve uyuyup kalıyo:)

Ay maşallah sevsin aysima..yoncada normalde sever müziği aslında arabasında bile huysuzlanınca küçük müzik kutusunu açıyorum susuyor,salonun müziği pek şiddetli geldi heralde

zaten hep sağdım sağdığım içinde gelmiyor artık.
sanırım dönemsel bu sütün azalması yaa çoğumuzun sütü aynı zamanda azaldı belli sıcakların da bunda payı vardır süt sağma makinan varsa senn yinede sağsan hiç mi gelmiyo

hoşbuldummm sagol valla bende üzüldüm kimseler beni merak etmemiş soran olmamış diye :)
hoşgeldin canım, ben seni merak ettim, hatta sayfalar önce sormuştum nerde diye :)))

sorma sorma sorma (

kızlar ya bu normal doğumda olan çatlagı nasıl geçiririm ilaç milaç kullandım ama kabız olmuşum gene kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…