- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.701
hoşbulduk !!!
üsküdar-paşalimanı tarafında oturyrm yakın oturan varmı ?
Pinarrrr öncelikle Azraya kocaman bi maşallahşu resme bayıldım hemde bu resimde benim kızımla çok benzeşiyor bunlar yaa Eki Görüntüle 466426
Eki Görüntüle 466417 Eki Görüntüle 466414 Eki Görüntüle 466415 Eki Görüntüle 466416 Eki Görüntüle 466419 Eki Görüntüle 466420 Eki Görüntüle 466418 Eki Görüntüle 466413 Eki Görüntüle 466422 Eki Görüntüle 466421 Eki Görüntüle 466423 Eki Görüntüle 466417 Eki Görüntüle 466414 Eki Görüntüle 466415 Eki Görüntüle 466416 Eki Görüntüle 466419 Eki Görüntüle 466420 Eki Görüntüle 466418 Eki Görüntüle 466413 Eki Görüntüle 466422 Eki Görüntüle 466421 Eki Görüntüle 466423
çok yakın sayılmam ama ataşehir bende
aa çok uzak sayılmz ataşhr arabayla 15 20 dkka neresinde ataşehrn
aa çok uzak sayılmz ataşhr arabayla 15 20 dkka neresinde ataşehrn
Pınarcım kendi araban varsa seni bizdeki buluşmaya beklerim Azrayla ben Eyüpteytim ramazan sonrası buluşmalarımız devam edecek inş.
Uyy yerim ben onuu rapunzelim benimmbenim kızımda saçlı hatta geçen teyzesi saçlarını topladı
Eki Görüntüle 466427
çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kuzucukları.kızım sabah yataktan düştü.yanımda yatıyordu pat diye bi ses geldi birde baktım yere düşmüş.hemen aldım yüz üstü düşmüş çok ağladı çok kötü oldum.hemen doktora gittik.kusma,halsizlik olursa hemen getirin film çektirmeye gerek yok radyasyon almasın dedi.şu anlık bişey yok çok şükür çok korktum öyle görünce.acaba başka yapmam gereken bişey var mı ve kaç saat sonra tehlike atlatılıyor?
kıyamam ben ya inş. en kısa sürede eski neşesine döner yavrucak.Kızlar alıntı yapamadım Gülnihalide aldım banyoya girdik sustu sıcaklamış belli banyodan çıktık 10 dk uyudu uyandı ve yine başladı hazırlanıp dışarı gidecez şimdi biran önce servis gelsinm taksın şu kilmayı ya yavrum helak oldu sıcaktan
Allah şifa versin canım atlatır merak etme çok stres yapma ki daha rahat atlatasınız. benim kızımda zayıf kilo alsın istedikçe ben o duruyor. takmıycam artık.slm kızlar,
dün gece bursadan döndük. çok sıcaktı piştik kızımla. bu sabah da doktora gittik alerji testleri yapılıcak, bi sürü tüp kan aldılar. Hayal ağlamaktan nefessiz kaldı bi an. helak oldu yavrucak. şuan uyuyor baygın düştü. doktor ek gıdaya geçebiliriz dedi. 4 gün sonra 5. ayımız bitiyor. 4 gün daha sıkıcam dişimi kendi kendime karar aldım, 4 gün daha sütümle besliycem kızımı. sonra artık çorbalara muhallebilere ve meyve pürelerine başlıyoruzzzz. süt alerjisi testi sonuçlanana kadar yoğurt yasak. şimdi bi geçmişe bakiim, umarım herkes iidir
kaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi..(( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....
çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kuzucukları.
kıyamam ben ya inş. en kısa sürede eski neşesine döner yavrucak.
Allah şifa versin canım atlatır merak etme çok stres yapma ki daha rahat atlatasınız. benim kızımda zayıf kilo alsın istedikçe ben o duruyor. takmıycam artık.
Allah şifa versin geçmiş olsun canım
Akşam yaptım annemleri çaya geldi beyenmedi hatunnsen ne biliyon bu mart annelerinin meşhurr datlusu sen mart annesi olmadığın için beğenmezsin tabi dedim garip garip baktı bana
Ben de kime tattirdiysam sevmedi ya da yeterli coskuyla karsilamadi bi tek ben yedim yapıp yapıp..Ben de nasil benimsediysem bu kurabiyeleri sevmeyene sınır oluyorum ve damak zevksizligiyle suçluyorum...
yenıcamlıca mahallesı var orda oturuyorum tatlım
aynen kuzum herkes yapıyor çok güzeldi diyor bende beğendim bi hevesle yaptım ki sorma annem ooo çok güzel olmuş diyecek sandım yüzünü buruştudu sevmedim diye gıcık oldummm :)
ayol yonca bile sevdi geçenlerde ben yerken onada verdim ufaltarak,hatta devamı gelmedi diye nasıl ağladı yavrum
Ne olacak benim bu halim?10 lu halley almistim halley pastasi yaparim diye.hadi dedim 9 la da olur:)yedikce yiyorum kalan 4 tane ile pasta olamayacagina gore onlari da yiyeyim bari
o kadar benimsedin ki kilolari gitsinler istrmiyorum herhalde
canım yaa cok fena olmus:) boyle heveslenıpte bu danalar yuzunden hevesımız kursagında kalıyo,aysıma yoncanın tam tersıne dugunlerde eger aglıyosa muzık sesını duydugunda sakınlesıyo ve uyuyup kalıyo:)
sanırım dönemsel bu sütün azalması yaa çoğumuzun sütü aynı zamanda azaldı belli sıcakların da bunda payı vardır süt sağma makinan varsa senn yinede sağsan hiç mi gelmiyo
hoşgeldin canım, ben seni merak ettim, hatta sayfalar önce sormuştum nerde diye :)))
sorma sorma sorma (
gerçektenmiii bizim eczane ordaydı yaa yeniçamlıca eczanesii ahh eski günler babam emekli olmadan önce..orda babamı tanımayan yoktur ama tam olrk neresindesin bilmiyorum tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?