- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.721
Selam bayanlar ; açıkcası daha fazla dayanamadım ve üye olmaya karar verdim okdr güzel muhbetler geçiyorki kıskanmamak elde deildi. ve bnde bu grubun bir parçası olmak istedım...bizim hikayemiz şöyle ; 22 mart sabahı sancılarım başlar ve öglen saat 14.23 gibi sevgili kızım azrayı kucagımıza normal dogumla alırız....çok şükür şuana kadr bi sıkıntımız olmadı sizde sürkli destek aldım bunuda untmamak gerek. buarada istanbulda oturuyorum buluşmalarınıza artık benide dahil ederseniz sevinirim......
kızım sabah yataktan düştü.yanımda yatıyordu pat diye bi ses geldi birde baktım yere düşmüş.hemen aldım yüz üstü düşmüş çok ağladı çok kötü oldum.hemen doktora gittik.kusma,halsizlik olursa hemen getirin film çektirmeye gerek yok radyasyon almasın dedi.şu anlık bişey yok çok şükür çok korktum öyle görünce.acaba başka yapmam gereken bişey var mı ve kaç saat sonra tehlike atlatılıyor?
hay Allah ya cnm bnm kötü olmuş napcaz artık bizlerde küçükken böyleydik anacıklarımız bize göre davranırlardı yazık, gezmeye giderdik anneeeee babamm hadi kalkalım dioooo, annemde kalkardı halbuki babam hiçde kalkalım dememiştiD sayemizde kalkardık şimdiden böyle bizim kuzular iyice büyüdüklerinde durum dahada deişcek, kuzucuklarımız bizleri cok yormazlar sağlıkla sıhhatle inşallah:)
:
Canım ben doğuma gidene kadar tek bitane minicik bi çizgi vardı pürüssüz bi göbek vardı doğum sonrası banyodaki görüntüyle şok oldummmkızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa
kızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa
kızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa
Canım ben doğuma gidene kadar tek bitane minicik bi çizgi vardı pürüssüz bi göbek vardı doğum sonrası banyodaki görüntüyle şok oldummmçok fena olmuş yağ fln sürdüm kırmızı görüntü gitti ama çatlaklar yerinde kardeşimde varis var lazer tedavisi yaptırıyor çok fena yakmışlar yaa kabarcık kabarcık bacakları onu gördüm korktum yoksa bende gidecektim lazerle tedaviye aynada o bölüme bakmıyorum es geçiyorum orayı :)
kızlar bende yağ sürdüm uzun bir süre maşallah iyi geldi şuan çok dikkatli bakınca belli oluyr
Görüntüsü azaldımı kuzum ne yağı sürüyon bende sürdüm doğal yağlar sadece rengi düzeldi ya şimdiçıkıyorum yarın okurum cevabını
Herkese iyi akşamlarrr
Ya kızlar yaaa epılasyon aletım bozuldu,napcem la ben sımdı,yenısını alcam ama ne alıcam bılmıyom,kullanan ve memnun olan varsa,tavsıye beklıyorum heeyecanla
türkiş acarlar bloklarının üstündeyım tatlım
epilasyon diyince braun tek geçer..
Ya kızlar yaaa epılasyon aletım bozuldu,napcem la ben sımdı,yenısını alcam ama ne alıcam bılmıyom,kullanan ve memnun olan varsa,tavsıye beklıyorum heeyecanla
braunun hangısı kuzu yaaa,7 sını pek ovmuyolarda,ben phılıps kullanıodum,2 defa baslıgı bozuldu,ıyıydı ıdare edıodu ama cok fena kaldım bgn ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?