2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım..

çok geçmiş olsun ya içim gitti valla( Allah korusun yavrularımızı..

bu çok komikmiş çok güldüm ben hiç öyle yapmadım bizimkilere.ama senin annenle baban anlayıpta senin evladında sana yapsın dediyse bide hihih

kızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa
Canım ben doğuma gidene kadar tek bitane minicik bi çizgi vardı pürüssüz bi göbek vardı doğum sonrası banyodaki görüntüyle şok oldummm çok fena olmuş yağ fln sürdüm kırmızı görüntü gitti ama çatlaklar yerinde kardeşimde varis var lazer tedavisi yaptırıyor çok fena yakmışlar yaa kabarcık kabarcık bacakları onu gördüm korktum yoksa bende gidecektim lazerle tedaviye aynada o bölüme bakmıyorum es geçiyorum orayı :)

offf kızlar çok bunalmış durumdayım sıcaklardan pc başında duramıyorum fenalık basıyo açıyorum çıkıyorum hemen..

kızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa

benimki sezeryan bir sürü mor çatlak var göbeğimde hamilelikte hiç belli olmuyordu,sonradan mı çıktı ya bunlar((
kociş ilk gördüğünde çok şaşırmıştı böle bakıyordu morluklara.nasıl geçcek ya bunlar((

kızlar bende yağ sürdüm uzun bir süre maşallah iyi geldi şuan çok dikkatli bakınca belli oluyr

Daha dogrusu ;
1.karın bölgesine,msaj fırçası yardımyla msaj ypark,bu bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırdm ,
2.C ve E vitamini açısından zengin olan, yararlı meyve, sebze ve fındık gibi besinleri tükettim,
3.Bol bol su içtim
4.kakau yagı kullandım bolbol

Azranın guzel annesı hosgeldın aramıza,kızınıın masallahı var,ne guzel saclar oyle,benın kızımı goren kızmı erkekmı dıye soruyo yaa,bı sacları uzasaydı yavrumun anlasılıcak kız oldugu:)

Ya kızlar yaaa epılasyon aletım bozuldu,napcem la ben sımdı,yenısını alcam ama ne alıcam bılmıyom,kullanan ve memnun olan varsa,tavsıye beklıyorum heeyecanla

bu ne şimdi yağlarınızı kasa çevirin diye koymuşlar baklavalı herifi oraya..burası kadınlar kulübü değil mi karrrdeşimm

braunun hangısı kuzu yaaa,7 sını pek ovmuyolarda,ben phılıps kullanıodum,2 defa baslıgı bozuldu,ıyıydı ıdare edıodu ama cok fena kaldım bgn ortada

5 de güzel..bende 250tl verip arçeliğinkini almıştım bikaç sene önce aman almaz olaydım habire bozuluyo.yine bozulmak üzere tekliyo bende braun alcam..en iyisi o.

iyi akşamlar kızlar, benim sütüm iyice azaldı, devam sütünü de oğlum içmek istemiyor, yoğurt meyve gibi şeyleri yiyor.
4. aydan itibaren veriler kaşık mamalarını deneyen varmı aranızda.
oğlum geçeleride doymuyor sanırım saat başı kalkıyor, ne yapacağımı bilemedim;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…