- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.741
kızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa
aynen kuzum herkes yapıyor çok güzeldi diyor bende beğendim bi hevesle yaptım ki sorma annem ooo çok güzel olmuş diyecek sandım yüzünü buruştudu sevmedim diye gıcık oldummm :)
Ve Gülnihal dönmeyi öğrenir
Eki Görüntüle 466694 Eki Görüntüle 466697 Eki Görüntüle 466696
Gülnihal ve kankeytası Işılsu içimde kaldı kızıma koyamadım tavşanına koydum :))
Eki Görüntüle 466711 Eki Görüntüle 466723
Günihal kendini izliyor videoda çok heyecanlı
Eki Görüntüle 466728
Gülnihal'in bu sıcaklarda en mutlu huzurlu olduğu yerr
Eki Görüntüle 466733
kızlar ben 2 gündür tek başıma yıkıom Alyayı demekki neymişş iş başa düşünce herbişey yapılıyormuşş:)
başlarda eşimle ikimiz bile 2 kişi yıkayamıyorduk şmdi tek başıma bile yıkıyorum:)
bugün bezini değiştiriyordum baktım böyle jel jel bişeyler var anam dedim bu ne:26:
sonra dedim bu heralde bezin içindeki emici madde, ama korktum genede ve netten araştırdım,
bezinden kaynaklanıomuş, bezini geç açınca (yani cok işeyince) içindeki jeller dışarıya cıkıomuş
o jeller beni kıllandırdıkız cocugu sonucda içeri miçerri girmesin bide
olmadı vazmı geçsem prima premium care den:26:
Ve Gülnihal dönmeyi öğrenir
Eki Görüntüle 466694 Eki Görüntüle 466697 Eki Görüntüle 466696
Gülnihal ve kankeytası Işılsu içimde kaldı kızıma koyamadım tavşanına koydum :))
Eki Görüntüle 466711 Eki Görüntüle 466723
Günihal kendini izliyor videoda çok heyecanlı
Eki Görüntüle 466728
Gülnihal'in bu sıcaklarda en mutlu huzurlu olduğu yerr
Eki Görüntüle 466733
canım merhaba o dediğin kullandığımız pedlerdede var... sanırım emici bir madde parlak pamuk gibi ama jel gibi anladım dediğini...
Teşekkür ederim kızlar baya alıntı yaptım. Dün sabah eşimle doktora gitik çok ağır bir iltihap olmuş sağ kulağımda ve kulak zarımda deliğe yol açmışHayatımda böyle bir ağrı yasamadım su an yazarken bile ağrıyor kulagım artık sağ kulağımdan hiç bi şekilde duymuyorum damla verdi doktor bıraz uzun surecekmış ama kapanıcak dedi. sezeryanda bile boyle sancı cekmedım düşünün ağrısını artık. Allahtan oğlum daha ıyi onun ıcın ayakta durmaya çalışıyorum. Annem bizi hep 2 açık camın arasından bile sakınırdı, o yuzden vucudumuz biraz souk aldığı zaman hasta olduk. Çocuğumu alıştırmıyım dıyorum ama bu sefer bende üşütüyorum
Yazıcam yazıcam hep unutuyorum,ayselın yazısıyla aklıma geldı,kızlar aysıma cok tuhaf bı sekılde yatıyo,yaklasık 1 aydır,yan yatsın duz yatsın hıc farketmıyo o kafayı yatarken oyle bır yamultuyorkı,boyle yukarı bakıyomus gıbı gerıye dogru uzatıyo kafasını,ben duzeltıyorum,bı gelıyorum tekrar aynı durum,kafası agrımazmı oyle uyumaktan yaaa
Kızlar bu arada hasta olmuşum bu defa öyle lekelenme fln değil baya baya hasta olmuşum hani doğum yapınca adet ağrısı azalırdı çok fena belim ve karnım ağrıyor bide benim çok midem bulanır oda artmış kendimi fenaa hiss ediyorum :105::105:
selam annişler . artık bu uyku düzensizliğine dayanamayıp FERBER yöntemine bu gece başlamak istiyorum. cesaretimi uzun süredir toplayamamıştım . bir de konuyla ilgili pek bilgim yoktu ferber amcamızın kitabını alıp okudum. bize anlatılanlar kadar kötü acımasız bir yöntem değilmiş. ama tek korkum kızım kendini uykudayken kolları ve bacaklarıyla uyandıreıyor olması bunu nasıl engellerim bilemiyorumELEMSU sanırım sen bu yöntemi deneyecektin başarılı olabildin mi?
herkes uyuyordur bu saatte biliyorum ama bana acil yardım lazım
oğlum küt küt öksürüyo üşüttük napabilirim nasıl geçer
geçmiş olsun
göğüsüne zeytinyağı sürün
biraz hafifletiyo öksürüğü
burnu tıkalıysa mutlaka açın
nefes alırken balgam oluşturur
mesai başlayıncada mutlaka doktora götürün
havalar sıcak ateşlenmeden müdahale edilsin
bebişler ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?