2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ve Gülnihal dönmeyi öğrenir

Gülnihal ve kankeytası Işılsu içimde kaldı kızıma koyamadım tavşanına koydum :))

Günihal kendini izliyor videoda çok heyecanlı

Gülnihal'in bu sıcaklarda en mutlu huzurlu olduğu yerr

aşkitommm bebişimm güloşummm yesin seni teyzonnn maşallahhh

kızlar ben 2 gündür tek başıma yıkıom Alyayı demekki neymişş iş başa düşünce herbişey yapılıyormuşş:)
başlarda eşimle ikimiz bile 2 kişi yıkayamıyorduk şmdi tek başıma bile yıkıyorum:)
bugün bezini değiştiriyordum baktım böyle jel jel bişeyler var anam dedim bu ne:26:
sonra dedim bu heralde bezin içindeki emici madde, ama korktum genede ve netten araştırdım,
bezinden kaynaklanıomuş, bezini geç açınca (yani cok işeyince) içindeki jeller dışarıya cıkıomuş
o jeller beni kıllandırdı kız cocugu sonucda içeri miçerri girmesin bide
olmadı vazmı geçsem prima premium care den:26:

canım merhaba o dediğin kullandığımız pedlerdede var... sanırım emici bir madde parlak pamuk gibi ama jel gibi anladım dediğini...

maşallah fıstık gülnihale büyümüşte neler yaparmış...

canım merhaba o dediğin kullandığımız pedlerdede var... sanırım emici bir madde parlak pamuk gibi ama jel gibi anladım dediğini...

evet cnm emici taneciklermiş, dedigin gibi bzm pedlerimizdede var, ama işte mesela bebeklerimiz gece uykusunda uzun uyuyorlar sonucda ve uyurken altlarını deiştiremicemize göre
o jellerin bezin içinden taşması hiç hoşuma gitmedi, hatta primaya baya şikayet yağmış bu konuda, huggies e mi gecsem acaba:26:

nalancım çok geçmiş olsun oğluşun nasıl oldu

benim kızımda oyle canım bende duzeltıyorum hep boynu agrıyacak dıye ama ne fayda...

bende oldum canım devam ediyo hatta cok yogun hemde.ama ben sezeryan olmama ragmen eskıye göre cok azaldı agrısı çok şaşırdım inş böyle devam eder

gerek kalmadı canım uyuyo bizimki kendi kendine yalnız bı yere gidince o sekılde uyumuyo yatagını arıyo sanırım

herkes uyuyordur bu saatte biliyorum ama bana acil yardım lazım
oğlum küt küt öksürüyo üşüttük napabilirim nasıl geçer

herkes uyuyordur bu saatte biliyorum ama bana acil yardım lazım
oğlum küt küt öksürüyo üşüttük napabilirim nasıl geçer

geçmiş olsun
göğüsüne zeytinyağı sürün
biraz hafifletiyo öksürüğü
burnu tıkalıysa mutlaka açın
nefes alırken balgam oluşturur

mesai başlayıncada mutlaka doktora götürün
havalar sıcak ateşlenmeden müdahale edilsin
bebişler ihmale gelmez

Allah razı olsun
burnu tıkalı değil
öksürük sanırım balgamlı ama balgamı atamıo kuzum
yarım saatte bir öksürüyor desek saatte iki kez öksürüyo
az önce süt yapsın diye içtiğim bi karışım
ıhlamur ısırgan rezene kimyon dan ılık ılıkj içirdim biraz
belki faydası olur yumuşatır diye umarım doğru yapmışımdır

Günaydınn kızlar uykusuz amamutlu bi gün çünkü daha bi ay önce eski bi pantalonumu giymeye kalktım beli avrupa ve asya yakası gibi ayrı kaldı bu sabah deneyim dedim veeeee olduuuu giydim işe geldim yupiiii

Bide kızlar bana yardım özellikle Gamze bana yardım edin bi konuda Gülnihal dönmeyi öğrendiğinden beri uyku haram oldu bana ya yatağın en köşesine gidiyor dönüyor yüzüstü oraya sıkışıyor kalıyor öyle ağzı burnu da tıkanıyor kafayı köşeye koyduğu için gece hep bi gözüm açık uyuyorum desem yalan olmaz korkuyorum nefessiz kalır falan diye bu gece birlikte yattık hatta aşırı derecede uyku haline yuvarlanıyor ya nasıl bi çözüm bulabilirim buna uyksuzluktan fenalık geldi ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…