2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy bende görebilice mıyım acaba eskı kıyafetlerımın ıcıne gırebıldıgım gunu zayıflamak ıcın yaptıgın şeyler varsa paylaş lutfen tatlım

benım kızımda yatagında fır dönuyor sabah bır kalkıyorum aglamasıyla odasına gıdıyorum koydugum yerden 180 derece dönüp öbür tarafa gıtmıs ve artık gıdıcek yer kalmadıgı ıcın aglıyor burnu falan tıkanınca artık dönebıldıklerı ıcın ben bogulma falan olucagını sanmıyorum

ya kızlar sabahleyın aysecık yerde yatıyordu bende karyolamda sonra acıktı dıye kalkıyım mama yapıyım dedım gözlerıyle benı takıp ettı onu alıcam sandı ilk sonra almayıp dırek önunden gecınce o kadar içli agladıkı annem dedıkı almadın dıye agladı sonra döndum ellerımı uzatır uzatmaz sustu gercekmıydı ruyamıydı şakamıydı çözemedım :26::26::26::26:

canım günaydın
bende de aynı dert. bizimkide kesinlikle dönmeden yatmıyor. dönüyor yüz üstü ağzını hep kapatıyor. bende korkuyorum ama öyle dönmeden uykuya dalamıyor. artık iyice dalınca ben çeviriyorum. birde huy edinmiş ağlamadan uyumuyor. gündüzleri öyle uyutuyorlar demek. bir şeyde diyemiyroum ki kayınvalideme. önceleri emerdi koyardım yatağına kendi kendiine dalardı yavrum. huyu çok değişmiş(( nasıl eski haline döndürebilirimki

galiba bugün en son yardım istenecek kişiyim

tüm gece her saat başı uyandı Berra, ters dönmüş ve ağlıyor, çevrip yatıyorum 1 saat sonra aynı şey, dişi çok kabardı 2-3 güne çıkar herhalde onun acısınıda yaşadı bu gece dönmeside tuz biber oldu

dün kötüydüm zaten kafamı kaldıramıyordum üstüne bunlar pertim

birde burnundan hırıl hırıl ses geliyor tıkalı gibi, temizliyorum birşey yok , doktora götüreceğim.

ayyy kıyamam yaaaa annelık bu ıste tatlım yaaaa yorgunlukkkk

burun tıkanıklıgı bızde de var canım yaa temıuzlıyorum bısey gelmıyo yarın dr gıdıcez bızde bakalım ne dıycek

Aysıma mutemadıyen donuyor,ıykı bır ogrenmıs donmeyı:)
ayselcım aynı korku ve endıselerı yasıyoruz,yazdıkların bırebır dusunduklerım,bende yatagında donmus vazıyette ve koseye sıkısmıs vazıyette buluyorum aysımayı,eger bıde kolunu cıkaramamıssa baslıyo vızıldanmayaaa,hooooop mudahele hemen,,soonra aynı seyler...:)

bu ara hepimiz dökülüyoruz

ben de sağlık ocagına gittim geldim doktorla dialogumuzu aynen yazıorum

-doktor bey öksürüyor balgamlı ama balgamı atamıyor kusarsa öyle atabiliyor
.reflüsü var ya ondandır
-yok reflü oldugu zamanlardaki gıcık tutar gibi bi öksürük değil baya baya öksürüyo üşüttük biliyorum
.reflüsü geçinceye kadar olabilir

ve sonuç doktoru öksürdüğüne inandıramadan eve döndüm
ciğerleri temiz hırıltı filan çıkmadı şükür
ama benim korkum ilerlemesi. önlem olarak ne yapabilirm dedim hiçbi şey dedi
asist verdi ilerlerse ver dedi

Ömer henüz dönmediği için sorunu yaşamadım ama aklıma yatakların kenarlarını kapamak geldi biziim uyku seti sayesinde üç tarafı kaplı çarpsa bile yumuşak aynı şekilde bizden tarafa olan kenarı da kaplasanız yardımcı olmak istedm ama anlatabildim mi bilmiyuorum kafam da allak bullak zaten

Yaa bu kadar olur kızlar,ne yazıkkı burundan gelen o hırıltı ve temızledıgımde bıse cıkmama durumu bızdede var extradan bıde ara ara oksurmelerımızde basladı,ılerlemesınden korkuyorum

gunaydınnn arkadaslar

polyanna nasılsın canım uzun zamandır yoktun fıstıklar nasıllar?

günaydın canım. Buralardayim da cepten giriyorum artık, yazmaya pek fırsat olmuyo. Kızlar iyiler cok şükür, didemden cok defne yoruyor. 3 yaş sendromumudur nedir:-( didemin sancıları azaldı cok şükür. Su içmesi etki etti sanırım. Haftaya tekrar kontrole götürcem. Sen nasılsın, fıstıgın nasıl?

Sabahları 1,5 saat yürüyorum kuzum bide abur cuburu kestim hepsi bu gerçketir rüya değildir aynısnı akşam Gülnihal de yaptı eve gidince kapıda öyle bi sevdim kucağıma almadım üstümü değişmeye gittim direk arkamdan bi ağladı dediğin gibi içli içlii:)
Aynen canım dönmeden uykuya dalamıyor ben çevirince tekrar dönüyor

Ah canım geçmiş olsun inş. Berra sultan hemencecik çıkarır dişini huzursuz olmadan,aynı sorun herkeste var galiba yüzü üste dönüyor tekrar dönemiyor ve ağlamaya başlıyor

Canım bizim uyku seti de öyle kapalı ayak tarafı hariç yumuşak ama tam o köşeye sıkışıyor ve geri dönemiyor ağlamaya başlıyor

cok sukur canım ıyı olmalarına sevındım ablamız demek kı ılgı ıstıyor yaa bende arada 3 yas dusunuyorum 2. ıcın tavsıye edıyon mu tatlım dılara ela da ıyı cok sukur butun gun kucakta yada aktıvıte halındeyız sureklı ılgı ıstıyor :)

Günaydın arkadaşlar... Azericim incecik bi çarşafla kundaklasan acarmi gülnihal?

Öyle birşey mümkün değil canım ya hiç kundak yapmadım ve Gülnihal elleri veya ayakları kapalıysa uyumaz ince bi battaniye örtüyorum üstüne derin uykuda bile olsa ayaklar anında havaya kalkıyor açıyor üstünü bi kere denedim kundak işini çığlık çığlığa kaldı

bızım yatagımzda o sekılde canım kenarları yumusak,sıkıntı o degıl zaten bu danalar donuyo,allah muhafaza kafayı dık tutmaktan yorulldugu bı anda bırakırsa bogulma rıskı olusurmu dıye korkuyorum ben,galıba ayselde ondan bahsetmıs...
Canım kafan nıye allak bullak senın,rahat ol bıtanem,ıcını rahatlatırmı bılmem ama son ve en tazecık cocuk doktorumuz kayserı acıbadem hastanesınde gorev yapan bı doktor bana bı bebek oksurebılır hapsurabılır bunlar cok normal,kı bebek oksrdugu zaman mıkropları o sekılde vucudundan atarmıs,aslında oksurdugu ıcın sevınmelıyız bıle,nezaman atesı yukselıp,genel durumu kotulendı o vakıt endıse edılıp hemen hastaneye gıdılmelymıs,adama bana dıokı cok evhamlısınız bıraz rahat olun,sızdekı rahatlıgı bebegınızde hıssetsın dıyo,tabı o bır erkek benı anlamsı cok zor,ama ısının ehlı bı doktor olunca soyledıklerıne bıraz kulak verdım,yukarıdada yazdım aysımanında hırıltısı ve ara ara oksurugu var,ben varyaa sımdıye 50 doktor gezmıstım sdc kızımı bıraz daha gozlemlıcem ve gerek gorursem yanı onun durumuna gore hastaneye goturucem

Aynen canım kafasını kaldırıyor bi süre sonra yoruluyor ve gömüyor kafayı aşağıya ya nefessiz kalırsa diye korkuyorum çünkü geri sırtüstü dönemiyor

hangı ılacı yazdılar canım
flagy diye bi şurup, canım. içiriyorum. oğlumda bi yan etki görmedim şimdilik (çok şükür) dr. uzun sürebilir dedi ama inşallah içtiği her kaşık şifa olsun ona...
Allahın izni ile atlatır canım sen merak etme. Bebeklerimiz bizlerden çok daha güçlü. Sen içini ferah tut. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

cnm cok gecmiş olsun inş hemen iyileşir kuzun cok üzüldüm

martim cnm çok geçmiş olsn bn o kısmı kaçırmışım..çok üzüldüm ya Allah küçüümün şifasını versn

çok ama çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için, inşallahh kısa zamanda sapsarı böle tanecikli tanecikli kakalar yapar oğlum. hiçbir şey kalmaz bağarsaklarında... allah beterinden korusun tabiii...
ooo alın beni vurun size.. aynaya bakmak istemiyorum valla.. çok kötü ya.. özellikle karnımın sol tarafı felaket.. (((
primadan vaz geçme ama zaten değiştiriyorsundur da ama bu ara gene de daha sık değiştir tatlım.. ben en çok enfeksiyon olmasından endişelenirim.. bu arada ben neredeyse 2 aylıktan beri tek yıkıyorum.. aynen başa düşünce öyle güzel yıkanıyorki hem de
herkes uyuyordur bu saatte biliyorum ama bana acil yardım lazım
oğlum küt küt öksürüyo üşüttük napabilirim nasıl geçer

burnunun görünürde açık olmasına aldanma tatlım, aspiratörle kuvvetle çek. bizde yaşadık benzer sorunu dr burnunu çok çok iyi temizleyeceksin dedi. görünürde bi şey olmayan burundan ne sümükler çıktı anlatamam.. çok geçmiş olsun... biz o öksürük yüzünden acile götürdük buhar verdiler geçti.. inşallah kendi atlatır en kısa sürede..

ne kadar şanslısın canım ya. ben de kurtarabilsem sallanmaktan
bilmiyorum tatlım valla iyi mi kötü mü. biz de belimiz kopana kadar ayakta dolaşarak uyutuyoruz... bazen sallansa da azıcık otursaM diyorum

GAMZE sana da gemiş olsun.. berracık da rahatlar inşallahh en kısa zamanda.. yoksa sen durur muydun şimdiye..

günaydın kızlar..ühüü herkes kötüymüş sanırım bende kötüyümm..beren hanım yeni adet edindi uyku setinin kenarlıklarının altına sokuyo kafasını sonra çıkaramıyo ağlıyo, bide kafasını geriye çeviriyo kıvrılıyo yay gibi yatağın içinde deli olcam ya dakka başı kontrol etcez

Günaydın Fulyacım herkeste aynı sorunlar burayı bu yüzden seviyorum çok rahatlıyorum burayı okurken yaşadıklarımız hep aynı yay gibi yatma huyu Gülnihalin vazgeçilmezi hayır o kafa öyle arkaya doğru dururken nasıl rahat uyuyor anlamıyorum düzeltiyorum ağlıyor ya aynı pozisyona geri dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…