- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.761
Günaydınn kızlar uykusuz amamutlu bi gün çünkü daha bi ay önce eski bi pantalonumu giymeye kalktım beli avrupa ve asya yakası gibi ayrı kaldı bu sabah deneyim dedim veeeee olduuuu giydim işe geldim yupiiii
Bide kızlar bana yardım özellikle Gamze bana yardım edin bi konuda Gülnihal dönmeyi öğrendiğinden beri uyku haram oldu bana ya yatağın en köşesine gidiyor dönüyor yüzüstü oraya sıkışıyor kalıyor öyle ağzı burnu da tıkanıyor kafayı köşeye koyduğu için gece hep bi gözüm açık uyuyorum desem yalan olmaz korkuyorum nefessiz kalır falan diye bu gece birlikte yattık hatta aşırı derecede uyku haline yuvarlanıyor ya nasıl bi çözüm bulabilirim buna uyksuzluktan fenalık geldi ya((
Günaydınn kızlar uykusuz amamutlu bi gün çünkü daha bi ay önce eski bi pantalonumu giymeye kalktım beli avrupa ve asya yakası gibi ayrı kaldı bu sabah deneyim dedim veeeee olduuuu giydim işe geldim yupiiii
Bide kızlar bana yardım özellikle Gamze bana yardım edin bi konuda Gülnihal dönmeyi öğrendiğinden beri uyku haram oldu bana ya yatağın en köşesine gidiyor dönüyor yüzüstü oraya sıkışıyor kalıyor öyle ağzı burnu da tıkanıyor kafayı köşeye koyduğu için gece hep bi gözüm açık uyuyorum desem yalan olmaz korkuyorum nefessiz kalır falan diye bu gece birlikte yattık hatta aşırı derecede uyku haline yuvarlanıyor ya nasıl bi çözüm bulabilirim buna uyksuzluktan fenalık geldi ya((
galiba bugün en son yardım istenecek kişiyim
tüm gece her saat başı uyandı Berra, ters dönmüş ve ağlıyor, çevrip yatıyorum 1 saat sonra aynı şey, dişi çok kabardı 2-3 güne çıkar herhalde onun acısınıda yaşadı bu gece dönmeside tuz biber oldu
dün kötüydüm zaten kafamı kaldıramıyordum üstüne bunlar pertim
birde burnundan hırıl hırıl ses geliyor tıkalı gibi, temizliyorum birşey yok , doktora götüreceğim.
Aysıma mutemadıyen donuyor,ıykı bır ogrenmıs donmeyı:)
ayselcım aynı korku ve endıselerı yasıyoruz,yazdıkların bırebır dusunduklerım,bende yatagında donmus vazıyette ve koseye sıkısmıs vazıyette buluyorum aysımayı,eger bıde kolunu cıkaramamıssa baslıyo vızıldanmayaaa,hooooop mudahele hemen,,soonra aynı seyler...:)
gunaydınnn arkadaslar
polyanna nasılsın canım uzun zamandır yoktun fıstıklar nasıllar?
ayyyy bende görebilice mıyım acaba eskı kıyafetlerımın ıcıne gırebıldıgım gunu zayıflamak ıcın yaptıgın şeyler varsa paylaş lutfen tatlım
benım kızımda yatagında fır dönuyor sabah bır kalkıyorum aglamasıyla odasına gıdıyorum koydugum yerden 180 derece dönüp öbür tarafa gıtmıs ve artık gıdıcek yer kalmadıgı ıcın aglıyor burnu falan tıkanınca artık dönebıldıklerı ıcın ben bogulma falan olucagını sanmıyorum
ya kızlar sabahleyın aysecık yerde yatıyordu bende karyolamda sonra acıktı dıye kalkıyım mama yapıyım dedım gözlerıyle benı takıp ettı onu alıcam sandı ilk sonra almayıp dırek önunden gecınce o kadar içli agladıkı annem dedıkı almadın dıye agladı sonra döndum ellerımı uzatır uzatmaz sustu gercekmıydı ruyamıydı şakamıydı çözemedım :26::26::26::26:
Aynen canım dönmeden uykuya dalamıyor ben çevirince tekrar dönüyorcanım günaydın
bende de aynı dert. bizimkide kesinlikle dönmeden yatmıyor. dönüyor yüz üstü ağzını hep kapatıyor. bende korkuyorum ama öyle dönmeden uykuya dalamıyor. artık iyice dalınca ben çeviriyorum. birde huy edinmiş ağlamadan uyumuyor. gündüzleri öyle uyutuyorlar demek. bir şeyde diyemiyroum ki kayınvalideme. önceleri emerdi koyardım yatağına kendi kendiine dalardı yavrum. huyu çok değişmiş(( nasıl eski haline döndürebilirimki
galiba bugün en son yardım istenecek kişiyim
tüm gece her saat başı uyandı Berra, ters dönmüş ve ağlıyor, çevrip yatıyorum 1 saat sonra aynı şey, dişi çok kabardı 2-3 güne çıkar herhalde onun acısınıda yaşadı bu gece dönmeside tuz biber oldu
dün kötüydüm zaten kafamı kaldıramıyordum üstüne bunlar pertim
birde burnundan hırıl hırıl ses geliyor tıkalı gibi, temizliyorum birşey yok , doktora götüreceğim.
Ömer henüz dönmediği için sorunu yaşamadım ama aklıma yatakların kenarlarını kapamak geldi biziim uyku seti sayesinde üç tarafı kaplı çarpsa bile yumuşak aynı şekilde bizden tarafa olan kenarı da kaplasanız yardımcı olmak istedm ama anlatabildim mi bilmiyuorum kafam da allak bullak zaten
günaydın canım. Buralardayim da cepten giriyorum artık, yazmaya pek fırsat olmuyo. Kızlar iyiler cok şükür, didemden cok defne yoruyor. 3 yaş sendromumudur nedir:-( didemin sancıları azaldı cok şükür. Su içmesi etki etti sanırım. Haftaya tekrar kontrole götürcem. Sen nasılsın, fıstıgın nasıl?
Günaydın arkadaşlar... Azericim incecik bi çarşafla kundaklasan acarmi gülnihal?
Ömer henüz dönmediği için sorunu yaşamadım ama aklıma yatakların kenarlarını kapamak geldi biziim uyku seti sayesinde üç tarafı kaplı çarpsa bile yumuşak aynı şekilde bizden tarafa olan kenarı da kaplasanız yardımcı olmak istedm ama anlatabildim mi bilmiyuorum kafam da allak bullak zaten
bızım yatagımzda o sekılde canım kenarları yumusak,sıkıntı o degıl zaten bu danalar donuyo,allah muhafaza kafayı dık tutmaktan yorulldugu bı anda bırakırsa bogulma rıskı olusurmu dıye korkuyorum ben,galıba ayselde ondan bahsetmıs...
Canım kafan nıye allak bullak senın,rahat ol bıtanem,ıcını rahatlatırmı bılmem ama son ve en tazecık cocuk doktorumuz kayserı acıbadem hastanesınde gorev yapan bı doktor bana bı bebek oksurebılır hapsurabılır bunlar cok normal,kı bebek oksrdugu zaman mıkropları o sekılde vucudundan atarmıs,aslında oksurdugu ıcın sevınmelıyız bıle,nezaman atesı yukselıp,genel durumu kotulendı o vakıt endıse edılıp hemen hastaneye gıdılmelymıs,adama bana dıokı cok evhamlısınız bıraz rahat olun,sızdekı rahatlıgı bebegınızde hıssetsın dıyo,tabı o bır erkek benı anlamsı cok zor,ama ısının ehlı bı doktor olunca soyledıklerıne bıraz kulak verdım,yukarıdada yazdım aysımanında hırıltısı ve ara ara oksurugu var,ben varyaa sımdıye 50 doktor gezmıstım sdc kızımı bıraz daha gozlemlıcem ve gerek gorursem yanı onun durumuna gore hastaneye goturucem
flagy diye bi şurup, canım. içiriyorum. oğlumda bi yan etki görmedim şimdilik (çok şükür) dr. uzun sürebilir dedi ama inşallah içtiği her kaşık şifa olsun ona...hangı ılacı yazdılar canım
Allahın izni ile atlatır canım sen merak etme. Bebeklerimiz bizlerden çok daha güçlü. Sen içini ferah tut. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
cnm cok gecmiş olsun inş hemen iyileşir kuzun cok üzüldüm
martim cnm çok geçmiş olsn bn o kısmı kaçırmışım..çok üzüldüm ya Allah küçüümün şifasını versn
çok ama çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için, inşallahh kısa zamanda sapsarı böle tanecikli tanecikli kakalar yapar oğlum. hiçbir şey kalmaz bağarsaklarında... allah beterinden korusun tabiii...çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun kuzucukları.
kıyamam ben ya inş. en kısa sürede eski neşesine döner yavrucak.
Allah şifa versin canım atlatır merak etme çok stres yapma ki daha rahat atlatasınız. benim kızımda zayıf kilo alsın istedikçe ben o duruyor. takmıycam artık.
Allah şifa versin geçmiş olsun canım
ooo alın beni vurun size.. aynaya bakmak istemiyorum valla.. çok kötü ya.. özellikle karnımın sol tarafı felaket..Canım ben doğuma gidene kadar tek bitane minicik bi çizgi vardı pürüssüz bi göbek vardı doğum sonrası banyodaki görüntüyle şok oldummmçok fena olmuş yağ fln sürdüm kırmızı görüntü gitti ama çatlaklar yerinde kardeşimde varis var lazer tedavisi yaptırıyor çok fena yakmışlar yaa kabarcık kabarcık bacakları onu gördüm korktum yoksa bende gidecektim lazerle tedaviye aynada o bölüme bakmıyorum es geçiyorum orayı :)
primadan vaz geçme ama zaten değiştiriyorsundur da ama bu ara gene de daha sık değiştir tatlım.. ben en çok enfeksiyon olmasından endişelenirim.. bu arada ben neredeyse 2 aylıktan beri tek yıkıyorum.. aynen başa düşünce öyle güzel yıkanıyorki hem dekızlar ben 2 gündür tek başıma yıkıom Alyayı demekki neymişş iş başa düşünce herbişey yapılıyormuşş:)
başlarda eşimle ikimiz bile 2 kişi yıkayamıyorduk şmdi tek başıma bile yıkıyorum:)
bugün bezini değiştiriyordum baktım böyle jel jel bişeyler var anam dedim bu ne:26:
sonra dedim bu heralde bezin içindeki emici madde, ama korktum genede ve netten araştırdım,
bezinden kaynaklanıomuş, bezini geç açınca (yani cok işeyince) içindeki jeller dışarıya cıkıomuş
o jeller beni kıllandırdıkız cocugu sonucda içeri miçerri girmesin bide
olmadı vazmı geçsem prima premium care den:26:
herkes uyuyordur bu saatte biliyorum ama bana acil yardım lazım
oğlum küt küt öksürüyo üşüttük napabilirim nasıl geçer
bilmiyorum tatlım valla iyi mi kötü mü. biz de belimiz kopana kadar ayakta dolaşarak uyutuyoruz... bazen sallansa da azıcık otursaM diyorumne kadar şanslısın canım ya. ben de kurtarabilsem sallanmaktan
günaydın kızlar..ühüü herkes kötüymüş sanırım bende kötüyümm..beren hanım yeni adet edindi uyku setinin kenarlıklarının altına sokuyo kafasını sonra çıkaramıyo ağlıyo, bide kafasını geriye çeviriyo kıvrılıyo yay gibi yatağın içinde deli olcam ya dakka başı kontrol etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?