- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.781
merhaba kızlar
hoppala aldınızmı aldıysanız hangi modeli aldınız ben bu modeli buldum ve indirimde şuan alsammı fikirlerinize ihtiyacım var
Kraft X Factorla ve Salıncak - e-bebek.com
bızım yatagımzda o sekılde canım kenarları yumusak,sıkıntı o degıl zaten bu danalar donuyo,allah muhafaza kafayı dık tutmaktan yorulldugu bı anda bırakırsa bogulma rıskı olusurmu dıye korkuyorum ben,galıba ayselde ondan bahsetmıs...
Canım kafan nıye allak bullak senın,rahat ol bıtanem,ıcını rahatlatırmı bılmem ama son ve en tazecık cocuk doktorumuz kayserı acıbadem hastanesınde gorev yapan bı doktor bana bı bebek oksurebılır hapsurabılır bunlar cok normal,kı bebek oksrdugu zaman mıkropları o sekılde vucudundan atarmıs,aslında oksurdugu ıcın sevınmelıyız bıle,nezaman atesı yukselıp,genel durumu kotulendı o vakıt endıse edılıp hemen hastaneye gıdılmelymıs,adama bana dıokı cok evhamlısınız bıraz rahat olun,sızdekı rahatlıgı bebegınızde hıssetsın dıyo,tabı o bır erkek benı anlamsı cok zor,ama ısının ehlı bı doktor olunca soyledıklerıne bıraz kulak verdım,yukarıdada yazdım aysımanında hırıltısı ve ara ara oksurugu var,ben varyaa sımdıye 50 doktor gezmıstım sdc kızımı bıraz daha gozlemlıcem ve gerek gorursem yanı onun durumuna gore hastaneye goturucem
burnunun görünürde açık olmasına aldanma tatlım, aspiratörle kuvvetle çek. bizde yaşadık benzer sorunu dr burnunu çok çok iyi temizleyeceksin dedi. görünürde bi şey olmayan burundan ne sümükler çıktı anlatamam.. çok geçmiş olsun... biz o öksürük yüzünden acile götürdük buhar verdiler geçti.. inşallah kendi atlatır en kısa sürede..
ben yazdığım zmn niye cvp verilmiyor anlamdımki
Uyy bitanemm küsme gözden kaçmıştırben pazar günü e bebekte bundan gördüm Gülnihali içine koydum ama öne doğru eğiliyor duramıyor biraz daha grçince bakarım herhalde
tatlım burun aspritörü mekanik olanlar zararlı. bize dr kendisi otri bebe yi önerdi. sen çekiyorsun nefesinle ve ucu bebek burnuna en uygun uç. diğer ürünleri önermem 1 yaşından önce dedi. önce serum fizyolojik damlatıp sonra çektim. inan çok rahatladı yavrum. dr. eğer çekmezsen bronşiyolite çevirebilir dedi. ama bizimkinin burnu tıkalıydı başta. sonra açıldığı halde o akıntıları sümük olarak çektik. hatta anadolu yakasında acilde çocuk dr. u bulunan bi hastaneye gitmiştik o zaman.. ve çok sık emzir dedi. en iyi ilaç senin sütündür diye uyardı. geçmiş olsun tekrar.oğluma üzülüyorum başka prıoblemler de var
kilom kalmadı hiç ama neye yarar kendime hiç bakmıorum eve de
tabiri caizse kendimi resmen pis hissediyorum
bi hamama soksalar durun desem keseler ardından da senn avatar misali bi masaj
cnm burun aspiratörünün zararlı oldugunu duydum almıştım geri verdm
çok öksürmüyor ama hiçbi şey yapamamak sinirimi bozuyo ilerlememesi çabuk atlatması için ne yapabilirm bilmiom
doktora sordum bi şey yapamazsn dedi
ben yazdığım zmn niye cvp verilmiyor anlamdımki
canım bende hoppala almayı dusunuyorum yarın dr gıdıcez sorucam ya bu gosterdıgını yada pılsanın olanı alıcam.
ay cnm saol cvp verdiğin için ben denemedim işte nasıl bişeydir iyimidir alsammı diye tereddüt ediyorum oyun halısı almadım ben 4,5 aylık oldu alsam içinde dururmu bilemiyorum ihmalliğim yüzünden alamadım.şimdide hoppalayı gördüm erken davranayım bu sefer dedim sürekli kucakta taşımaktan belimmm çok ağrıyor artık
dr dan aldığın cevabı paylaşırsan sevinirim cnm
pilsanınki şu tavanamı ne asılandandı sanırım onu nasıl kullanacağımı bilemedim açıkcası
Günaydın Fulyacım herkeste aynı sorunlar burayı bu yüzden seviyorum çok rahatlıyorum burayı okurken yaşadıklarımız hep aynı yay gibi yatma huyu Gülnihalin vazgeçilmezi hayır o kafa öyle arkaya doğru dururken nasıl rahat uyuyor anlamıyorum düzeltiyorum ağlıyor ya aynı pozisyona geri dönüyor
tamam canım merak etme yazarım evet tavana asılandan kapının ust kısmına tutturuluyomus ben magazaya gıdıp ıkısıne bırden bakıcam bende senı8n gıbı oyun halısı almadım sımdıde hoppala salıncak yurutgec mama sandalyesı almak ıstıyrummmmm
Canım oyun halısında dururmu bilmem çünkü Gülnihal artık uzanmak isemiyor hep ayakta kucakta dik durmak istiyor hoppala için 1-1,5 ay bekleyecem dediğim gibi önde doğru eğiliyor duramıyor içinde
oyun halsını eledik o zmn şu hoppalayı deneyebilsem du bakalım babacık akşama erken gelirse gidip bakalım avm ye belki vardır aynısından
zeynebimde hep kucakta cnm belim nasıl ağrıyor birde sürekli dışarıyı istiyor komşunun erkek çocukları 12 13 yaşlarında bnm kız nasıl kahkahalar atıyor onlara bize gelince tebessüm
kızlar ömer 3.5 aylık ve emiyo
ek gıdaya geçişte zorlanmasın diye meyveleri tattırmaya başladm
armut şeftali kayısı üzüm vs
önce meyveleri tatarsa sebzelerde zorlanır mı
bi de mesela emziğini şeftaliye batırıp veriorum zararlı mıdır ki:44:
Bak şu cadıya erkeklere kahkaha atıyorr öyle miiicanım nerde oturuyorsun sen ben forumdaki e-bebekte denedim vardı orda yürüteç almayı düşünmüyorum bi arkadaşım hediye getirdi ama kullanmayacam onu
oyun halsını eledik o zmn şu hoppalayı deneyebilsem du bakalım babacık akşama erken gelirse gidip bakalım avm ye belki vardır aynısından
zeynebimde hep kucakta cnm belim nasıl ağrıyor birde sürekli dışarıyı istiyor komşunun erkek çocukları 12 13 yaşlarında bnm kız nasıl kahkahalar atıyor onlara bize gelince tebessüm
bunu geçen bir arkadaş yazmıştı öncelikli olarak sebzelerden tatırmamızın gerektiğini yazmıştı
ama ben meyvelerden tattırıyorum bir domates salatalık ve ne zmn eelimde bişey görse eelimi çekiyor ağzına doğru :)) vermezsem ağlıyor
ben kayseri deyim cnm burada e-bebek yok diye biliyorum ama kraft ın ürünlerini satan yerler vardır diye tahmin ediyorum kayseri yi pek bilmem buralı değilim çünkü
sebzeleri nasıl tattıracam ki haşlayıp mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?