2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oğluma üzülüyorum başka prıoblemler de var
kilom kalmadı hiç ama neye yarar kendime hiç bakmıorum eve de
tabiri caizse kendimi resmen pis hissediyorum
bi hamama soksalar durun desem keseler ardından da senn avatar misali bi masaj

cnm burun aspiratörünün zararlı oldugunu duydum almıştım geri verdm
çok öksürmüyor ama hiçbi şey yapamamak sinirimi bozuyo ilerlememesi çabuk atlatması için ne yapabilirm bilmiom
doktora sordum bi şey yapamazsn dedi

Uyy bitanemm küsme gözden kaçmıştır ben pazar günü e bebekte bundan gördüm Gülnihali içine koydum ama öne doğru eğiliyor duramıyor biraz daha grçince bakarım herhalde

ay cnm saol cvp verdiğin için ben denemedim işte nasıl bişeydir iyimidir alsammı diye tereddüt ediyorum oyun halısı almadım ben 4,5 aylık oldu alsam içinde dururmu bilemiyorum ihmalliğim yüzünden alamadım.şimdide hoppalayı gördüm erken davranayım bu sefer dedim sürekli kucakta taşımaktan belimmm çok ağrıyor artık

tatlım burun aspritörü mekanik olanlar zararlı. bize dr kendisi otri bebe yi önerdi. sen çekiyorsun nefesinle ve ucu bebek burnuna en uygun uç. diğer ürünleri önermem 1 yaşından önce dedi. önce serum fizyolojik damlatıp sonra çektim. inan çok rahatladı yavrum. dr. eğer çekmezsen bronşiyolite çevirebilir dedi. ama bizimkinin burnu tıkalıydı başta. sonra açıldığı halde o akıntıları sümük olarak çektik. hatta anadolu yakasında acilde çocuk dr. u bulunan bi hastaneye gitmiştik o zaman.. ve çok sık emzir dedi. en iyi ilaç senin sütündür diye uyardı. geçmiş olsun tekrar.

ahh ben de çok bakımsızm çokk.. annemim bi lafı var, kızı kızken değil, evlenince gör, evlenince gördüysen asıl çocuk yapınca gör diye... şu zamana kadar iyi geldim de ben çocuk basamağında sınıfta kaldım

Canım oyun halısında dururmu bilmem çünkü Gülnihal artık uzanmak isemiyor hep ayakta kucakta dik durmak istiyor hoppala için 1-1,5 ay bekleyecem dediğim gibi önde doğru eğiliyor duramıyor içinde

dr dan aldığın cevabı paylaşırsan sevinirim cnm
pilsanınki şu tavanamı ne asılandandı sanırım onu nasıl kullanacağımı bilemedim açıkcası

tamam canım merak etme yazarım evet tavana asılandan kapının ust kısmına tutturuluyomus ben magazaya gıdıp ıkısıne bırden bakıcam bende senı8n gıbı oyun halısı almadım sımdıde hoppala salıncak yurutgec mama sandalyesı almak ıstıyrummmmm

evet canım aynen..ay öyle bi geri kıvrılıyoki boynuna bişe olcak diye korkuyorum bende düzeltiyorum gene aynı yapıyo

güzel mart anneleri nasılsınız bende malesef işe başladım
kızım çok iştahsız kilo alımı durmuş doktor biberonla takip yapalım ne kadar emiyor bakalım dedi
bende medela calma biberon sipariş verdim.evde avent var emmiyormuş
birde tekrar idrar kültürü bakılacak umarım enfeksiyon falan yoktur
geceleri hiç uyumuyor doktor kesinlikle klima çalıştır dedi
aman Allahım uykusuz çalışmak ne kadarda zormuş bir kere daha anladım

cnm evim küçük bu kadar çok şey alırsam nereye sığdracam merak ediyorum şuan dolmuş durumdayız zaten:))

Canım oyun halısında dururmu bilmem çünkü Gülnihal artık uzanmak isemiyor hep ayakta kucakta dik durmak istiyor hoppala için 1-1,5 ay bekleyecem dediğim gibi önde doğru eğiliyor duramıyor içinde

oyun halsını eledik o zmn şu hoppalayı deneyebilsem du bakalım babacık akşama erken gelirse gidip bakalım avm ye belki vardır aynısından
zeynebimde hep kucakta cnm belim nasıl ağrıyor birde sürekli dışarıyı istiyor komşunun erkek çocukları 12 13 yaşlarında bnm kız nasıl kahkahalar atıyor onlara bize gelince tebessüm

kızlar ömer 3.5 aylık ve emiyo
ek gıdaya geçişte zorlanmasın diye meyveleri tattırmaya başladm
armut şeftali kayısı üzüm vs
önce meyveleri tatarsa sebzelerde zorlanır mı
bi de mesela emziğini şeftaliye batırıp veriorum zararlı mıdır ki:44:

Bak şu cadıya erkeklere kahkaha atıyorr öyle miii canım nerde oturuyorsun sen ben forumdaki e-bebekte denedim vardı orda yürüteç almayı düşünmüyorum bi arkadaşım hediye getirdi ama kullanmayacam onu

bunu geçen bir arkadaş yazmıştı öncelikli olarak sebzelerden tatırmamızın gerektiğini yazmıştı
ama ben meyvelerden tattırıyorum bir domates salatalık ve ne zmn eelimde bişey görse eelimi çekiyor ağzına doğru :)) vermezsem ağlıyor
Bak şu cadıya erkeklere kahkaha atıyorr öyle miii canım nerde oturuyorsun sen ben forumdaki e-bebekte denedim vardı orda yürüteç almayı düşünmüyorum bi arkadaşım hediye getirdi ama kullanmayacam onu

ben kayseri deyim cnm burada e-bebek yok diye biliyorum ama kraft ın ürünlerini satan yerler vardır diye tahmin ediyorum kayseri yi pek bilmem buralı değilim çünkü

sebzeleri nasıl tattıracam ki haşlayıp mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…