2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu konuda hiç bilgim yok cnm püre olarakmı verilecek ama onuda yutabilirmi ben 6 aydan sonra vermeyi düşünüyorum çünkü sadece annesütü ile besleniyor ek gıda versem yerde vermeyecem ya

biz de şu an sadece anne sütü ama tattırmak gerek bence yoksa yeni tatlara zor alışıolarmış

emeyi azalcak diye korkuyorsaniz ek gidayi cok az vermelisiniz iki emzirme arasinda olmalidir o da 2-3 cay kasi dan fazla olamamsi gerk.Bu ay;arda anne sutu yetrli ise ve bebek iyi kilo aliyorsa ancak yeni tatllara alistirmak icin ek gida verilir.bebek yeni gidayi sevsede fazla verilmemesi gerk.

kızlar ek gıda konusunda çok acelecisiniz deyip kendi durumumuzu bildireyim....

doktora gittik 1 saat önce burnundaki ses için gitmiştim, Berra'nın sırtındaki döküntüler ile geri döndüm salgın varmış ateş-vücutta döküntü ve burun tıkanıklığı belirtileriymiş, bizde ateş yok birtek, geceki saat başı ağlayarak uyanmasıda bundanmış.

takip edicez ateş çıkması veya döküntü artmasında hastaneye gidicez yine

6. ayını doldurduğu gün, pasta kesecez derken başımıza gelene bakın ya (((

ek gıdaya bu hafta geçecektik ,döküntü nedeniyle en az 1 hafta bekliyoruz...

Çok geçmiş olsun salgının adı neymiş
benim kızımında gögsünde bir iki gündür döküntü var da isilik diye ciddiye almamıştım. (

layynnnnnnn gelinimin seksi pozlarını niye ifşa ediyon..SElçuk görmesin aysel kaynana maynana dinlemez dalar valla sen oğlumun namusunu nasıl koyarsın banyo sefasını..
aysel maşallah ya ne gzl oturuyo dönüyo fln..Selçuk hala yan dönüyo hiç tam tur atmaya niyeti yok..niye böyle oldu bnm çocuum yaa emeklemicekmi bnm yavrum

huggies kullan cnm..premiumdan sonra tek memnun kaldıım bez..ve inanılmaz ama kakayı sızdırmıyo..çok korumalı yan bantları..bilmiyorm bn hiç karşılaşmadım..

Ronyacım hayırlı olsun yeni iş günün o zmn..iştahsızlar bu aralar onlarada hak vermk lazm çok sıcak..bizde bişey yiyemiorzki sıcaktan..

sebzeleri tattır bncede..bn meyve pürelerinden başladım dün yourt yedirdim azcık fena ekşitti suratı..istemedi..yourt sebze meyve bunları dene..meyveler tatlı olduu için başka şey tadınca fena oluyolar..

bizde aynı durumdayız canım gidip o köşeye sıkışıyo ama bizimki hemen basıyo çığlığı uyanıp çıkarıyorum ordan.

bu yaramazların bakımı gittikçe zorlaşıyo,1 dakika bıraktığımız yerde durmuyorlar.geçiici bi dönemdir inş.sen nasıl oldun hava değişikliğinden mi yoksa?

Gamzecim geçmiş olsun yaa..ne salgınıymış bu böyle...nerden geçiyomuş..çilek fln yedin mi oda ürtikere neden oluyomuş bebekte..aman boşver pastayı haftaya kesersin Berra iyi olsunda..

Ek gıdalardan bahsetmisken kış için tarhana yaptık önceki gün. Kaynanamdan yoğurt ve un istedim diye yanındaki ÖZ! torununada istedi. O bana yapıp göndereceği yerde benden istiyo 2 çocukla nasıl uğraşır demiyor. Neyse Allaha havale ediyorum.
Bu arada sabah uzandığında didos kaka yapmıştı ve şu saate kadar 2 kere daha yaptı. Uzun zamandır yarım günde 3 kez kaka yapmamışti, şaşkınim.. Inşallah başka bişey olmaz.
Hasta olan tüm anne ve bebişlere geçmiş olsun, Rabbim şifa versin

aynen bizde de durumlar böyle..
sürekli geride o kafa. gece ikide bir dönüyor ve bi süre sonra mızlıyor. çevirip yatırıyorum derken hoop tekrar dönüyor... sabaha kadar böyleyiz. yatağın en ücra köşelerine sıkıştırıyor kendini sabaha kadar. boğulacak diye korkuyorum çünkü bi süre sonra yorulup başını düşürüyor yastığa fln gömülebilir yüzü.

Canlarım tatsız bı olay yasadım,anlatıcam bılgınız varsa tavsıelerınızı dınlıcem,
gecen sene aveanın jet ınternetını almıstık,1 sene sozlesmelı,kullansakta kullanmasakta her ay o parayı oduyoduk,sınırlı pakettı 4gb,neyse sozlesmemız bıtmıstı,bı avea merkezıne gıdıp sozlesmenın bıttıgını ne yapmamız gerektıgını soyledık,ordakı calısanda,sozlesmeyı yenıleyebılırsınız ıstersenız yoksa yıne aynı tarıfe uzerınden faturayı odedıgınız surece ınternetı kullanırsınız dedı,bı muddet oyle kullandık,sonra bı faturayı odemedıgımızı bılıyorum,oylece unutuldu gıttı o,bgnse ıcra beyanı gelmıs 300 kusurluk,avukala gorustuk teyıt ettı,acaba o odemegımız fatura katlana katlana bu meblayımı buldu?oyle unuttuk gıttıkı anlamadım bıle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…