- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.801
bu konuda hiç bilgim yok cnm püre olarakmı verilecek ama onuda yutabilirmi ben 6 aydan sonra vermeyi düşünüyorum çünkü sadece annesütü ile besleniyor ek gıda versem yerde vermeyecem ya
kızlar ek gıda konusunda çok acelecisiniz deyip kendi durumumuzu bildireyim....
doktora gittik 1 saat önce burnundaki ses için gitmiştim, Berra'nın sırtındaki döküntüler ile geri döndümsalgın varmış ateş-vücutta döküntü ve burun tıkanıklığı belirtileriymiş, bizde ateş yok birtek, geceki saat başı ağlayarak uyanmasıda bundanmış.
takip edicez ateş çıkması veya döküntü artmasında hastaneye gidicez yine
6. ayını doldurduğu gün, pasta kesecez derken başımıza gelene bakın ya(((
ek gıdaya bu hafta geçecektik ,döküntü nedeniyle en az 1 hafta bekliyoruz...
Çok geçmiş olsun salgının adı neymiş
benim kızımında gögsünde bir iki gündür döküntü var da isilik diye ciddiye almamıştım.(
Ve Gülnihal dönmeyi öğrenir
Eki Görüntüle 466694 Eki Görüntüle 466697 Eki Görüntüle 466696
Gülnihal ve kankeytası Işılsu içimde kaldı kızıma koyamadım tavşanına koydum :))
Eki Görüntüle 466711 Eki Görüntüle 466723
Günihal kendini izliyor videoda çok heyecanlı
Eki Görüntüle 466728
Gülnihal'in bu sıcaklarda en mutlu huzurlu olduğu yerr
Eki Görüntüle 466733
kızlar ben 2 gündür tek başıma yıkıom Alyayı demekki neymişş iş başa düşünce herbişey yapılıyormuşş:)
başlarda eşimle ikimiz bile 2 kişi yıkayamıyorduk şmdi tek başıma bile yıkıyorum:)
bugün bezini değiştiriyordum baktım böyle jel jel bişeyler var anam dedim bu ne:26:
sonra dedim bu heralde bezin içindeki emici madde, ama korktum genede ve netten araştırdım,
bezinden kaynaklanıomuş, bezini geç açınca (yani cok işeyince) içindeki jeller dışarıya cıkıomuş
o jeller beni kıllandırdıkız cocugu sonucda içeri miçerri girmesin bide
olmadı vazmı geçsem prima premium care den:26:
ben yazdığım zmn niye cvp verilmiyor anlamdımki
güzel mart anneleri nasılsınız bende malesef işe başladım
kızım çok iştahsız kilo alımı durmuş doktor biberonla takip yapalım ne kadar emiyor bakalım dedi
bende medela calma biberon sipariş verdim.evde avent var emmiyormuş
birde tekrar idrar kültürü bakılacak umarım enfeksiyon falan yoktur
geceleri hiç uyumuyor doktor kesinlikle klima çalıştır dedi
aman Allahım uykusuz çalışmak ne kadarda zormuş bir kere daha anladım
kızlar ömer 3.5 aylık ve emiyo
ek gıdaya geçişte zorlanmasın diye meyveleri tattırmaya başladm
armut şeftali kayısı üzüm vs
önce meyveleri tatarsa sebzelerde zorlanır mı
bi de mesela emziğini şeftaliye batırıp veriorum zararlı mıdır ki:44:
Günaydınn kızlar uykusuz amamutlu bi gün çünkü daha bi ay önce eski bi pantalonumu giymeye kalktım beli avrupa ve asya yakası gibi ayrı kaldı bu sabah deneyim dedim veeeee olduuuu giydim işe geldim yupiiii
Bide kızlar bana yardım özellikle Gamze bana yardım edin bi konuda Gülnihal dönmeyi öğrendiğinden beri uyku haram oldu bana ya yatağın en köşesine gidiyor dönüyor yüzüstü oraya sıkışıyor kalıyor öyle ağzı burnu da tıkanıyor kafayı köşeye koyduğu için gece hep bi gözüm açık uyuyorum desem yalan olmaz korkuyorum nefessiz kalır falan diye bu gece birlikte yattık hatta aşırı derecede uyku haline yuvarlanıyor ya nasıl bi çözüm bulabilirim buna uyksuzluktan fenalık geldi ya((
sebzeleri nasıl tattıracam ki haşlayıp mı
galiba bugün en son yardım istenecek kişiyim
tüm gece her saat başı uyandı Berra, ters dönmüş ve ağlıyor, çevrip yatıyorum 1 saat sonra aynı şey, dişi çok kabardı 2-3 güne çıkar herhalde onun acısınıda yaşadı bu gece dönmeside tuz biber oldu
dün kötüydüm zaten kafamı kaldıramıyordum üstüne bunlar pertim
birde burnundan hırıl hırıl ses geliyor tıkalı gibi, temizliyorum birşey yok , doktora götüreceğim.
kızlar ek gıda konusunda çok acelecisiniz deyip kendi durumumuzu bildireyim....
doktora gittik 1 saat önce burnundaki ses için gitmiştim, Berra'nın sırtındaki döküntüler ile geri döndümsalgın varmış ateş-vücutta döküntü ve burun tıkanıklığı belirtileriymiş, bizde ateş yok birtek, geceki saat başı ağlayarak uyanmasıda bundanmış.
takip edicez ateş çıkması veya döküntü artmasında hastaneye gidicez yine
6. ayını doldurduğu gün, pasta kesecez derken başımıza gelene bakın ya(((
ek gıdaya bu hafta geçecektik ,döküntü nedeniyle en az 1 hafta bekliyoruz...
Ben niye tam gaz yiyorum beni niye sicaklar etkilemiyor.böhüüüRonyacım hayırlı olsun yeni iş günün o zmn..iştahsızlar bu aralar onlarada hak vermk lazm çok sıcak..bizde bişey yiyemiorzki sıcaktan..
Günaydın Fulyacım herkeste aynı sorunlar burayı bu yüzden seviyorum çok rahatlıyorum burayı okurken yaşadıklarımız hep aynı yay gibi yatma huyu Gülnihalin vazgeçilmezi hayır o kafa öyle arkaya doğru dururken nasıl rahat uyuyor anlamıyorum düzeltiyorum ağlıyor ya aynı pozisyona geri dönüyor
Cok gecmis olsun Berra'ya.Bebeklere bir sey oldu mu dayanamiyorum sadece kendiminkine degil tum bebeklere.En zor buyuyen en bakima muhtac canli insan yavrusu.Hemencecik gececek insallah.Yari yasi kutlu olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?