- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.821
güzel mart anneleri nasılsınız bende malesef işe başladım
kızım çok iştahsız kilo alımı durmuş doktor biberonla takip yapalım ne kadar emiyor bakalım dedi
bende medela calma biberon sipariş verdim.evde avent var emmiyormuş
birde tekrar idrar kültürü bakılacak umarım enfeksiyon falan yoktur
geceleri hiç uyumuyor doktor kesinlikle klima çalıştır dedi
aman Allahım uykusuz çalışmak ne kadarda zormuş bir kere daha anladım
kızlar ek gıda konusunda çok acelecisiniz deyip kendi durumumuzu bildireyim....
doktora gittik 1 saat önce burnundaki ses için gitmiştim, Berra'nın sırtındaki döküntüler ile geri döndümsalgın varmış ateş-vücutta döküntü ve burun tıkanıklığı belirtileriymiş, bizde ateş yok birtek, geceki saat başı ağlayarak uyanmasıda bundanmış.
takip edicez ateş çıkması veya döküntü artmasında hastaneye gidicez yine
6. ayını doldurduğu gün, pasta kesecez derken başımıza gelene bakın ya(((
ek gıdaya bu hafta geçecektik ,döküntü nedeniyle en az 1 hafta bekliyoruz...
cnm huggies in yeni doğanı kullnmıştım yan bantlrın çok sertti diğer no lrda aynımıhuggies kullan cnm..premiumdan sonra tek memnun kaldıım bez..ve inanılmaz ama kakayı sızdırmıyo..çok korumalı yan bantları..bilmiyorm bn hiç karşılaşmadım..
Ek gıdalardan bahsetmisken kış için tarhana yaptık önceki gün. Kaynanamdan yoğurt ve un istedim diye yanındaki ÖZ! torununada istedi. O bana yapıp göndereceği yerde benden istiyo 2 çocukla nasıl uğraşır demiyor. Neyse Allaha havale ediyorum.
Bu arada sabah uzandığında didos kaka yapmıştı ve şu saate kadar 2 kere daha yaptı. Uzun zamandır yarım günde 3 kez kaka yapmamışti, şaşkınim.. Inşallah başka bişey olmaz.
Hasta olan tüm anne ve bebişlere geçmiş olsun, Rabbim şifa versin
Merhaba canlarımm , geçmişe az biraz göz attım atabildiğim kadar
Gamzecim Berraya çok geçmiş olsun demek salgın varmış,tez zamanda şifa bulsun inşallah. Tüm hastalıkla uğraşanlara da acil şifalar diliyorum.
Bizimde sabah 4.ay aşılarımız vardı,Alya çok üzmedi beni sağolsun aşıdan sonra kucağıma alınca sustu miniğim. Kilo alımımız yine az, yarım kilo almış bu ay. 5500 olmuşuz. Sağlığı maşallah çok iyi, bu yüzden doktor kiloyu dert etmememi söyledi yine.Israrla anne sütü sadece diyor bende anne sütü veriyorum , ek gıdayı 5. ay bitsin 6. ay başlangıcı ancak başlarız diyor. Bende meyveleri falan tattırdığımı söyledim tadına baksın ama öğün olarak verme erken dedi, her gün 1 meyveyi tatsın ki alerjisi olup olmadığını anlayabilesin dedi. Bizde durumlar böyle. Moralsizim biraz
Merhaba canlarımm , geçmişe az biraz göz attım atabildiğim kadar
Gamzecim Berraya çok geçmiş olsun demek salgın varmış,tez zamanda şifa bulsun inşallah. Tüm hastalıkla uğraşanlara da acil şifalar diliyorum.
Bizimde sabah 4.ay aşılarımız vardı,Alya çok üzmedi beni sağolsun aşıdan sonra kucağıma alınca sustu miniğim. Kilo alımımız yine az, yarım kilo almış bu ay. 5500 olmuşuz. Sağlığı maşallah çok iyi, bu yüzden doktor kiloyu dert etmememi söyledi yine.Israrla anne sütü sadece diyor bende anne sütü veriyorum , ek gıdayı 5. ay bitsin 6. ay başlangıcı ancak başlarız diyor. Bende meyveleri falan tattırdığımı söyledim tadına baksın ama öğün olarak verme erken dedi, her gün 1 meyveyi tatsın ki alerjisi olup olmadığını anlayabilesin dedi. Bizde durumlar böyle. Moralsizim biraz
sağlığı yerindeyse niye sıkıyosun tatlı canını
kızlar ek gıda konusunda çok acelecisiniz deyip kendi durumumuzu bildireyim....
doktora gittik 1 saat önce burnundaki ses için gitmiştim, Berra'nın sırtındaki döküntüler ile geri döndümsalgın varmış ateş-vücutta döküntü ve burun tıkanıklığı belirtileriymiş, bizde ateş yok birtek, geceki saat başı ağlayarak uyanmasıda bundanmış.
takip edicez ateş çıkması veya döküntü artmasında hastaneye gidicez yine
6. ayını doldurduğu gün, pasta kesecez derken başımıza gelene bakın ya(((
ek gıdaya bu hafta geçecektik ,döküntü nedeniyle en az 1 hafta bekliyoruz...
Haklısın canım :) Ama 5500 topu topu. Bu kiloda doğan yenidoğanlar var neredeyse,benim miniğim 4 ayı bitirdi. 7 -8 kg çoğumuzun bebeği,normal olan da o zaten. Biz kilo olarak en başından beri gerideyiz.
Lidya da da var o döküntülerden, dün akşam da ateş oldu biraz, şimdi doktora gidiyoruz bakalım...
Haklısın canım :) Ama 5500 topu topu. Bu kiloda doğan yenidoğanlar var neredeyse,benim miniğim 4 ayı bitirdi. 7 -8 kg çoğumuzun bebeği,normal olan da o zaten. Biz kilo olarak en başından beri gerideyiz.
Gamzecim geçmiş olsun yaa..ne salgınıymış bu böyle...nerden geçiyomuş..çilek fln yedin mi oda ürtikere neden oluyomuş bebekte..aman boşver pastayı haftaya kesersin Berra iyi olsunda..
Gamze cok gecmıs olsun canımm,o dokuntuler ıcın nededı doktor,neyden olurmus,tahlıl falan yaptılarmı?
Lidya da da var o döküntülerden, dün akşam da ateş oldu biraz, şimdi doktora gidiyoruz bakalım...
cnm ben kilo takıntısı yüzünden eve bebek baskülü bile aldım geçen bi arkadaş doğum yaptı 55. günü benimki 5 aylık benimkinden büyük moralim çok bozuldu daha bizde 7 kiloyu bu sabah gördük tartıda benimkinin emmesindede yok problem valla şapur şupur emiyo ama yok bi ilerleme napalım sağlıklı olsunlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?