2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim de kilo alımımız durmuş hatta zayıflamış bile Hayal'im. bizim de idrar tahlillerimiz yapıldı bakalım ne çıkıcak. sıcaklar da çok etkiliyor kuzuları. sen hangi doktora götürüyorsun cnm Asmini?

Merhaba canlarımm , geçmişe az biraz göz attım atabildiğim kadar
Gamzecim Berraya çok geçmiş olsun demek salgın varmış,tez zamanda şifa bulsun inşallah. Tüm hastalıkla uğraşanlara da acil şifalar diliyorum.
Bizimde sabah 4.ay aşılarımız vardı,Alya çok üzmedi beni sağolsun aşıdan sonra kucağıma alınca sustu miniğim. Kilo alımımız yine az, yarım kilo almış bu ay. 5500 olmuşuz. Sağlığı maşallah çok iyi, bu yüzden doktor kiloyu dert etmememi söyledi yine.Israrla anne sütü sadece diyor bende anne sütü veriyorum , ek gıdayı 5. ay bitsin 6. ay başlangıcı ancak başlarız diyor. Bende meyveleri falan tattırdığımı söyledim tadına baksın ama öğün olarak verme erken dedi, her gün 1 meyveyi tatsın ki alerjisi olup olmadığını anlayabilesin dedi. Bizde durumlar böyle. Moralsizim biraz

geçmiş olsun

huggies kullan cnm..premiumdan sonra tek memnun kaldıım bez..ve inanılmaz ama kakayı sızdırmıyo..çok korumalı yan bantları..bilmiyorm bn hiç karşılaşmadım..
cnm huggies in yeni doğanı kullnmıştım yan bantlrın çok sertti diğer no lrda aynımı

5,30 tan 9a ka bnm kızda 3 defa yaptı cnm birde kusunca çok pis kokuyor üşüttükmü yoksa

berra ve lidyacığa geçmiş olsunnnn... hem sıcaklar hem salgınlar bebişleri ne kadar etkiliyor yaa perişan oldu yavrucaklar

sağlığı yerindeyse niye sıkıyosun tatlı canını

Alya da Hayal gibi nazlı nazlı kilo alıyor demekki annesi... evet anne sütüne devam et bence de, bizim 6.ay başlangıcında olduğumuz için ek gıdaya iznimiz çıktı. dün şeftali suyu verdim ilk kez. 2gün hiçbişey vermiycem bakalım. sonrasında yeni bir meyve veya sebze verilicek tekrar.

cnm çok geçmiş olsun inş çabucak geçer bu sıcaklar bizide bebişleride mahfetti ya

Haklısın canım :) Ama 5500 topu topu. Bu kiloda doğan yenidoğanlar var neredeyse,benim miniğim 4 ayı bitirdi. 7 -8 kg çoğumuzun bebeği,normal olan da o zaten. Biz kilo olarak en başından beri gerideyiz.

cnm ben kilo takıntısı yüzünden eve bebek baskülü bile aldım geçen bi arkadaş doğum yaptı 55. günü benimki 5 aylık benimkinden büyük moralim çok bozuldu daha bizde 7 kiloyu bu sabah gördük tartıda benimkinin emmesindede yok problem valla şapur şupur emiyo ama yok bi ilerleme napalım sağlıklı olsunlarda.

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim, bende tüm rahatsız olanlara şifalar diliyorum, telaşım içinde alıntı yapamadım onlara

Gamzecim geçmiş olsun yaa..ne salgınıymış bu böyle...nerden geçiyomuş..çilek fln yedin mi oda ürtikere neden oluyomuş bebekte..aman boşver pastayı haftaya kesersin Berra iyi olsunda..

temas yolu ile geçen bir salgın canım. yediklerimle alakalı değil, zaten biliyorsun ben çok dikkat ediyorum yediğim içtiğime, paketlenmiş ve allerjik hiçbirşey tüketmiyorum

Gamze cok gecmıs olsun canımm,o dokuntuler ıcın nededı doktor,neyden olurmus,tahlıl falan yaptılarmı?

tahlil yapılmadı canım, artarsa işlem yapılacak, omuzlarında 1-2 tane oluştu,ateş yok allahtan çok mızmız 30 saniye bırakamıyorum, arkamı döndüğüm an ağlıyor , bende fenayım, Berra olmasa hayatımda yataktan çıkmazdım

miray,Ldya'nın durumundan haberdar et... birde adı neymiş bu lanet salgının,doktor söyledi ama hiç duymadım o sırada.

ahh tatlım bende alıcam bu gidişlee hassas tartı :S benim kızımında emmesi maşallah 24 saat meme ver emerr ama işte gel gör ki kilo olarak yansımıyor vücuduna emdikleri. siz 7 yi görmüşsünüz maşallahhh bize de nasip olsaydı o günlerr. artık sağlıklı olsunlarda haklısın napalım zayıf olsunlar

AZERI canım neden yan yatış yastığı kullanmıyosun? Artık ilk aylardaki gibi kullanmıyolar o bi gerçek ama dönmelere de engel oluyo. Benimki ayaklarını üstüne atıp yatıyo ama hem uykuda dönmüyo hem de alışkanlık olursa ilerde kullanmasam da sabit yatar diye umuyorum :)
VİRÜS
RONYA işe başladın demek hoşgeldin çalışan uykusuz mutsuz anneler klubüne :) Allah sabır versin canım...
VİRÜS
GAMZE ve MİRAY çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canlarım
VİRÜS
MERVE kuzum takma kafana bizimkide zayıf yaşıtlarına göre ama napalım sağlıkları yerinde olsun yeter. Hem kıyaslamamız da doğru olmuyo biz minyonsak çocuklarda öle oluyo önemli oplan sağlıklı olmaları boşveeer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…