- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.841
Ek gıdalardan bahsetmisken kış için tarhana yaptık önceki gün. Kaynanamdan yoğurt ve un istedim diye yanındaki ÖZ! torununada istedi. O bana yapıp göndereceği yerde benden istiyo 2 çocukla nasıl uğraşır demiyor. Neyse Allaha havale ediyorum.
Bu arada sabah uzandığında didos kaka yapmıştı ve şu saate kadar 2 kere daha yaptı. Uzun zamandır yarım günde 3 kez kaka yapmamışti, şaşkınim.. Inşallah başka bişey olmaz.
Hasta olan tüm anne ve bebişlere geçmiş olsun, Rabbim şifa versin
berra ve lidyacığa geçmiş olsunnnn... hem sıcaklar hem salgınlar bebişleri ne kadar etkiliyor yaa perişan oldu yavrucaklar
Mıray cok gecmıs olsun canın,hemen gıdın doktora,ınsallah olumsuz bı sonuc cıkmaz,haberdar et bızı
oğluma üzülüyorum başka prıoblemler de var
kilom kalmadı hiç ama neye yarar kendime hiç bakmıorum eve de
tabiri caizse kendimi resmen pis hissediyorum
bi hamama soksalar durun desem keseler ardından da senn avatar misali bi masaj
cnm burun aspiratörünün zararlı oldugunu duydum almıştım geri verdm
çok öksürmüyor ama hiçbi şey yapamamak sinirimi bozuyo ilerlememesi çabuk atlatması için ne yapabilirm bilmiom
doktora sordum bi şey yapamazsn dedi
Geçmiş olsun hayatım. İnşallah çabucak atlatır Lidya rahatsızlığı.
miray,Ldya'nın durumundan haberdar et... birde adı neymiş bu lanet salgının,doktor söyledi ama hiç duymadım o sırada.
sizede çok geçmiş olsun hayatım
AZERI GAMZE ve MİRAY çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canlarım
AZERI canım neden yan yatış yastığı kullanmıyosun? Artık ilk aylardaki gibi kullanmıyolar o bi gerçek ama dönmelere de engel oluyo. Benimki ayaklarını üstüne atıp yatıyo ama hem uykuda dönmüyo hem de alışkanlık olursa ilerde kullanmasam da sabit yatar diye umuyorum :)
VİRÜS
RONYA işe başladın demek hoşgeldin çalışan uykusuz mutsuz anneler klubüne :) Allah sabır versin canım...
VİRÜS
GAMZE ve MİRAY çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canlarım
VİRÜS
MERVE kuzum takma kafana bizimkide zayıf yaşıtlarına göre ama napalım sağlıkları yerinde olsun yeter. Hem kıyaslamamız da doğru olmuyo biz minyonsak çocuklarda öle oluyo önemli oplan sağlıklı olmaları boşveeer :)
sağol canım benim, bişey çıkmadı şükür... SICAKTANMIŞ ah bu sıcaklar...
Sağol bebişim yaaa anne minyon ama baba maşallah selvi boylum al yazmalım :)) zayıf anacım zayıf ben bi yerlerimi yırtsamda bu çocuğun oluru bu :)))
ohh aman tatlım neyseki iyi çıkmış kontrolünüz. bizde artık sıcaklardan çöküşlerdeyiz iyicee. akşama kadar suyun içinde oyalanıyoruz. hayır bu seferde üşütcem diye korkuyorum çocuğu
mervecim bi türlü görüşemedik bak benm evim çok serin çocuklarda rahat eder gel buyur beklerim serin serin otururuz :)
Ben Selçükü unuttum anam kızar mı kiiilayynnnnnnn gelinimin seksi pozlarını niye ifşa ediyon..SElçuk görmesin aysel kaynana maynana dinlemez dalar valla sen oğlumun namusunu nasıl koyarsın banyo sefasını..
aysel maşallah ya ne gzl oturuyo dönüyo fln..Selçuk hala yan dönüyo hiç tam tur atmaya niyeti yok..niye böyle oldu bnm çocuum yaa emeklemicekmi bnm yavrum
Merhaba canlarımm , geçmişe az biraz göz attım atabildiğim kadar
Gamzecim Berraya çok geçmiş olsun demek salgın varmış,tez zamanda şifa bulsun inşallah. Tüm hastalıkla uğraşanlara da acil şifalar diliyorum.
Bizimde sabah 4.ay aşılarımız vardı,Alya çok üzmedi beni sağolsun aşıdan sonra kucağıma alınca sustu miniğim. Kilo alımımız yine az, yarım kilo almış bu ay. 5500 olmuşuz. Sağlığı maşallah çok iyi, bu yüzden doktor kiloyu dert etmememi söyledi yine.Israrla anne sütü sadece diyor bende anne sütü veriyorum , ek gıdayı 5. ay bitsin 6. ay başlangıcı ancak başlarız diyor. Bende meyveleri falan tattırdığımı söyledim tadına baksın ama öğün olarak verme erken dedi, her gün 1 meyveyi tatsın ki alerjisi olup olmadığını anlayabilesin dedi. Bizde durumlar böyle. Moralsizim biraz
Almamıştım yan yatırma yastığı ama alıcam galiba kafasını yorulunca aşağı gömüyor Allah korusun nefessiz fln kalır diye korkuyorumAZERI canım neden yan yatış yastığı kullanmıyosun? Artık ilk aylardaki gibi kullanmıyolar o bi gerçek ama dönmelere de engel oluyo. Benimki ayaklarını üstüne atıp yatıyo ama hem uykuda dönmüyo hem de alışkanlık olursa ilerde kullanmasam da sabit yatar diye umuyorum :)
VİRÜS
RONYA işe başladın demek hoşgeldin çalışan uykusuz mutsuz anneler klubüne :) Allah sabır versin canım...
VİRÜS
GAMZE ve MİRAY çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canlarım
VİRÜS
MERVE kuzum takma kafana bizimkide zayıf yaşıtlarına göre ama napalım sağlıkları yerinde olsun yeter. Hem kıyaslamamız da doğru olmuyo biz minyonsak çocuklarda öle oluyo önemli oplan sağlıklı olmaları boşveeer :)
GÜlnihal'in resimlerine bittim canım ya, maşallah ona, yesin teyzesi onu...
Kizlar tunaydin bebisleri hasta olan herkese acil sifalar diliyorum nehire ilac kullaniyoruz ama oksurugu hala devam ediyor( bu arada ne biberon nede emzik almiyordu nehir ama nukun kaucuk damakli biberon ucu ile biraz biraz emmeye baslamisti bende bide emzigini aldim sansimi deniyim diye uyurktn birazonce agladi verdim emzigi trkrar uyudu suandada agzinda soklardayim :))
:)) Serin mi dedin :)) Annemdeyim tatlım bir kaç gün. Kendi evime geçim mesela haftaya hafta içi sana da uyarsa görüşelim :)
arkadaşlar nasıl foto yükleniyor buraya ben sabahtan beri yükleyemiyorummm
arkadaşlar nasıl foto yükleniyor buraya ben sabahtan beri yükleyemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?