2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah kayınvalidene teessüf ediyorum bende bu nasıl iş ya, Lidya da öyle olmuştu canım bişey olmaz korkma

Mıray cok gecmıs olsun canın,hemen gıdın doktora,ınsallah olumsuz bı sonuc cıkmaz,haberdar et bızı

gittik canım gittik bişeyi yok çok şükür, isilik olmuş sıcaktan dedi, ateşi de sıcaktan çıkıyordur dedi, 37.8 in üstüne çıkarsa calpol ver dedi, idrarında enfeksiyon çıkarsa gelin dedi, idrar bekliyoruz şimdi, inş çıkmaz. 36-37.5 arasında gidip geliyor ateşi, uyurken çıkmıyor heralde diyorum hareketlenince oluyor, ama acayip sıcak burası ya napsın yavrum...

Son düzenleme:

benm kızımda öksürüyodu öksürük şurubu iyi gelmedi antibiyotikle geçti daha sonra bi arkadaşla konuşmuştum.gece yatarken sıkıca giydiriyorum terini attırıyodum sabah kalkarkalkmazda üstünü değiştiriyorum demişti. ben denemedim ama belki faydası olur sizede

miray,Ldya'nın durumundan haberdar et... birde adı neymiş bu lanet salgının,doktor söyledi ama hiç duymadım o sırada.

canım bizde öyle bişey çıkmadı yani o salgınla alakalı, isilik olmuş sadece ateş de normal dedi, 37.8 den sonra calpol ver dedi, o da olmadı çok şükür zaten...İdrar tahlili istedi ama inş onda da bişey çıkmaz...

Sağol bebişim yaaa anne minyon ama baba maşallah selvi boylum al yazmalım :)) zayıf anacım zayıf ben bi yerlerimi yırtsamda bu çocuğun oluru bu :)))

sağol canım benim, bişey çıkmadı şükür... SICAKTANMIŞ ah bu sıcaklar...

ohh aman tatlım neyseki iyi çıkmış kontrolünüz. bizde artık sıcaklardan çöküşlerdeyiz iyicee. akşama kadar suyun içinde oyalanıyoruz. hayır bu seferde üşütcem diye korkuyorum çocuğu

Kizlar tunaydin bebisleri hasta olan herkese acil sifalar diliyorum nehire ilac kullaniyoruz ama oksurugu hala devam ediyor ( bu arada ne biberon nede emzik almiyordu nehir ama nukun kaucuk damakli biberon ucu ile biraz biraz emmeye baslamisti bende bide emzigini aldim sansimi deniyim diye uyurktn birazonce agladi verdim emzigi trkrar uyudu suandada agzinda soklardayim :))

mervecim bi türlü görüşemedik bak benm evim çok serin çocuklarda rahat eder gel buyur beklerim serin serin otururuz :)

Ben Selçükü unuttum anam kızar mı kiii kuzum deli deli konuşma ya niye emeklemesin bekle biraz daha :)

Merve canım kilosunu kafana takıp üzülme lütfenn sağlıklı olsun da zayıf olsun maşallah Alyanın sağlığı yerinde manken olmaya karar vermiş özgür bırak kararlarında kızı
Almamıştım yan yatırma yastığı ama alıcam galiba kafasını yorulunca aşağı gömüyor Allah korusun nefessiz fln kalır diye korkuyorum
GÜlnihal'in resimlerine bittim canım ya, maşallah ona, yesin teyzesi onu...

Teşekkür ederiz teyzesiii

Bu nuk'ta bi hikmet var.benimki de ne verdiysrm almadi sadece nuk'un biberonu ve emzigini aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…