2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz (yani nikah 4 haziran ama biz düğün 18 temmuz olduğundan beraber yaşamaya başladığımz tarihi kabul ediyoruz) ama eşim bugün çalıştığından dün şehir dışına çok güzel bir yere yemeğe götürdü beni, neyse herşey çok güzel, hava serindi orda, gitmişken AVM'ye gittik alışverişe, kasada ödeme için sıra bekliyoruz, önümüzde bir aile var, onlarında bebişleri var ama görmüyorum arabada o, kadın bana döndü dediki "Maşallah 2 aylık var mı?" Höööönk diye kaldık eşimle ne 2 aylığı ya diye düşündük ikimizde o an sanırım, "4,5 aylık dedim", "aa bizim oğlanla arası 2 ay 6 aylık bizimki" dedi. 6900 kilosu olan çocuk 2 aylık görünür mü ya ( neyse sonra o oğlunu kucağına aldı, anaaaaa benim kız kadar oğlan, neden öyle yaptı anlamadım ( eşimin başının etini yedim küçük mü bizim kız diye, küçük mü görünüyor diye, kiloyu ben takmıyorum ama kadın öyle deyince acaba küçük mü diye düşünmeden edemedim, oysa doktor en son "aferin size çok iyi bakmışsınız" demişti (

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. diğer bebişlerede

sağol canım ya, evet işte doktor her şey normal, olması gerektiği gbi diyor ama insanlar neden böyle yapıyor bilmiyorum ( maşallah kuzun çok tatlı canım...

canımm sen hiç üzülme. benim kızımda 15.inde 4ayını bitirdi. 7110 kilosu. görenler her tarafı pembe olan çocuğa kızmı diye ve kaç aylık ayyy daha çok küçük bu diyorlar.kucağına alanda ne kadar hafif diyor. ne bekliyorlarsa. halbuki bize de hemşire çalıştığın halde çok iyi bakmışsınız demişti.

Lidya da da var o döküntülerden, dün akşam da ateş oldu biraz, şimdi doktora gidiyoruz bakalım...

çok geçmiş olsun. umarım bir şey çıkmaz...

Haklısın canım :) Ama 5500 topu topu. Bu kiloda doğan yenidoğanlar var neredeyse,benim miniğim 4 ayı bitirdi. 7 -8 kg çoğumuzun bebeği,normal olan da o zaten. Biz kilo olarak en başından beri gerideyiz.

merve canım berende 9 temmuzda tartıldığında 5980 di.yarım yamalak emiyo işte şuan nekadar bilmiyorum..tek derdim kg kaybı olmasında ..

5 ayına gırelı 3 gun oldu daha

bence bir süre daha beklemelisin

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır

çalışan anne olmak çok zor ama iyi bir gelecek için çalışıyorsun kızına üzülme nolur

hoşgeldin aramıza

kızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa

benimde hamieliliğimde hiç çatlak yoktu fakat doğumdan sonra görünce şok oldum karnım türkiye haritası gibi :)

Ya kızlar yaaa epılasyon aletım bozuldu,napcem la ben sımdı,yenısını alcam ama ne alıcam bılmıyom,kullanan ve memnun olan varsa,tavsıye beklıyorum heeyecanla
braun tek geçerim

bizdede durum aynı yüzüstü dönüyo sonra da uyanıyo tekrar eski haline dönemediği için geceleri bende uyuyamıyorum artık bir an önce tam dönmeyi öğrenselerde uyusak artık :)

GAMZE,MİRAY geçmiş olsun..bereninde bacaklarında kollarında minicik kabartılar var isiliktir diye önemsemedim bizim ev çok sıcak olduğundan..

canım profl resmi için gerçi ben hiçbişekilde foto yükleyemiyorum

tatlımmm sağ yukarıda Kullanıcı kontrol paneli var ona tıkla-sol tarafta Ayarlarım bölümünde profil resmini düzenle değiştir ve avatar resmi değiştir kısımları var-pc den yükleyip değiştirebilirsin hayatım.
Sayfada iletine fotograf koymak istersende ileti yazma kısmında işaretlerin içinde dosya ekleme butonu var,böyle ataş şekli var tam da orası :) ona tıkla - pc dosya yükle- fotograf ana klasör kısmına düşer-oradan resme tik at,seçili hale gelir-sayfanın aşagısında Bitir yazısına tıkla. Yazdığın iletine resimde eklenmiş olur canım. (bazen sayfa hata veriyor tik atsanda eklentiler kısmına gitmiyor resim,o zamanda resmi Eklentiler kısmına sürükle bırak tatlım.

merve canım berende 9 temmuzda tartıldığında 5980 di.yarım yamalak emiyo işte şuan nekadar bilmiyorum..tek derdim kg kaybı olmasında ..

artık tek duamız o zaten,madem az alıyor bari kilo kaybı olmasın inşallah Beren kilo almıştır kuzum yaa insanın fena içine oturuyor çünkü

Eklentiler

• $2012-07-09 22.34.27.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar yabancı olduğumuzdan dolayı bi sorun daha yaşamaktayız,bizde erkek ve bayan soy isimlerinde farklılık oluyor mesela bayan olunca Maharramova ama erkekte Maharramov oluyor Gülnihali nüfusa kaydettirirken eşimin pasaportuna baktı ve soyismi yazdı Gülnihal kız olduğu için pasaportta bi harf fazla nufusta eksik şimdi emniyette sorun çıktı yarın onlarla uğraşacam ya bide benim işlemler tee Bakırköy emniyetinde offff bizi de Türk vatandaşı yapın artık sayın yetkililerrrrrr

kızlar mama sandalyesi bakan var mı? ben yakında bakmaya başlarım. 6. ayımıza girdik ne de olsa:) bakanlar varsa hangi modellere baktınız fikir aliim sizden biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…