- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.861
gittik canım gittik bişeyi yok çok şükür, isilik olmuş sıcaktan dedi, ateşi de sıcaktan çıkıyordur dedi, 37.8 in üstüne çıkarsa calpol ver dedi, idrarında enfeksiyon çıkarsa gelin dedi, idrar bekliyoruz şimdi, inş çıkmaz. 36-37.5 arasında gidip geliyor ateşi, uyurken çıkmıyor heralde diyorum hareketlenince oluyor, ama acayip sıcak burası ya napsın yavrum...
Mıraycım ıdrar tahlılının sonuclarını ne zaman alıcaksın,ınsallah ondada bı sorun cıkmaz
çok geçmiş olsun canım. diğer bebişlerede
tatlım profil avatar resmi olarak mı yoksa sayfada anlık paylaşmak için mi?
canımm sen hiç üzülme. benim kızımda 15.inde 4ayını bitirdi. 7110 kilosu. görenler her tarafı pembe olan çocuğa kızmı diye ve kaç aylık ayyy daha çok küçük bu diyorlar.kucağına alanda ne kadar hafif diyor. ne bekliyorlarsa. halbuki bize de hemşire çalıştığın halde çok iyi bakmışsınız demişti. Eki Görüntüle 467230
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz (yani nikah 4 haziran ama biz düğün 18 temmuz olduğundan beraber yaşamaya başladığımz tarihi kabul ediyoruz) ama eşim bugün çalıştığından dün şehir dışına çok güzel bir yere yemeğe götürdü beni, neyse herşey çok güzel, hava serindi orda, gitmişken AVM'ye gittik alışverişe, kasada ödeme için sıra bekliyoruz, önümüzde bir aile var, onlarında bebişleri var ama görmüyorum arabada o, kadın bana döndü dediki "Maşallah 2 aylık var mı?" Höööönk diye kaldık eşimle ne 2 aylığı ya diye düşündük ikimizde o an sanırım, "4,5 aylık dedim", "aa bizim oğlanla arası 2 ay 6 aylık bizimki" dedi. 6900 kilosu olan çocuk 2 aylık görünür mü ya( neyse sonra o oğlunu kucağına aldı, anaaaaa benim kız kadar oğlan, neden öyle yaptı anlamadım ( eşimin başının etini yedim küçük mü bizim kız diye, küçük mü görünüyor diye, kiloyu ben takmıyorum ama kadın öyle deyince acaba küçük mü diye düşünmeden edemedim, oysa doktor en son "aferin size çok iyi bakmışsınız" demişti (
Lidya da da var o döküntülerden, dün akşam da ateş oldu biraz, şimdi doktora gidiyoruz bakalım...
kızlar ek gıda konusunda çok acelecisiniz deyip kendi durumumuzu bildireyim....
doktora gittik 1 saat önce burnundaki ses için gitmiştim, Berra'nın sırtındaki döküntüler ile geri döndümsalgın varmış ateş-vücutta döküntü ve burun tıkanıklığı belirtileriymiş, bizde ateş yok birtek, geceki saat başı ağlayarak uyanmasıda bundanmış.
takip edicez ateş çıkması veya döküntü artmasında hastaneye gidicez yine
6. ayını doldurduğu gün, pasta kesecez derken başımıza gelene bakın ya(((
ek gıdaya bu hafta geçecektik ,döküntü nedeniyle en az 1 hafta bekliyoruz...
Haklısın canım :) Ama 5500 topu topu. Bu kiloda doğan yenidoğanlar var neredeyse,benim miniğim 4 ayı bitirdi. 7 -8 kg çoğumuzun bebeği,normal olan da o zaten. Biz kilo olarak en başından beri gerideyiz.
5 ayına gırelı 3 gun oldu daha
kaka sorunumu paylaşmıştım ya sizle, dün tahlil yaptırdım öğleden sonra. bi çeşit dizanteri çıktı oğlumda. canım çok sıkıldı.. iki dr la da görüştüm aynı tedaviyi önerdi. şimdi laç kulanıyoruz ama dr biraz uzun sürebilir iyileşmesi dedi..(( ne oluyor yavrularımıza yaa ( inşallahh Allahın izniyle atlatırız bu sıkıntıları da ....
Kızlar işe gelirken belki 20 dk kapıda kalıyorum çıkamıyorum evden Gülnihalin bana bakıp gülmesine bitiyorum kapıyı kapatıp zor çıkıyorum yol boyu çok moralsiz oluyorum çalışırken şuan acaba ne yapıyor,yedi mi,uyudu mu,ağlıyor mu mesela ilk kez dönmesini ben görmedimtamam onun için çalışıyorum ama çok özlüyorum kızımı hep buraya takılarak sizlerle konuşarak bastırmaya çalışıyorum ama ben kızımı çok özlüyorum yaaa
Selam bayanlar ; açıkcası daha fazla dayanamadım ve üye olmaya karar verdim okdr güzel muhbetler geçiyorki kıskanmamak elde deildi. ve bnde bu grubun bir parçası olmak istedım...bizim hikayemiz şöyle ; 22 mart sabahı sancılarım başlar ve öglen saat 14.23 gibi sevgili kızım azrayı kucagımıza normal dogumla alırız....çok şükür şuana kadr bi sıkıntımız olmadı sizde sürkli destek aldım bunuda untmamak gerek. buarada istanbulda oturuyorum buluşmalarınıza artık benide dahil ederseniz sevinirim......
kızlar normal dogum sonrası karnınızda catlaklar oldumu benım felaket nasılgıtcek bunlar yaaaa
braun tek geçerimYa kızlar yaaa epılasyon aletım bozuldu,napcem la ben sımdı,yenısını alcam ama ne alıcam bılmıyom,kullanan ve memnun olan varsa,tavsıye beklıyorum heeyecanla
bizdede durum aynı yüzüstü dönüyo sonra da uyanıyo tekrar eski haline dönemediği için geceleri bende uyuyamıyorum artık bir an önce tam dönmeyi öğrenselerde uyusak artık :)Günaydınn kızlar uykusuz amamutlu bi gün çünkü daha bi ay önce eski bi pantalonumu giymeye kalktım beli avrupa ve asya yakası gibi ayrı kaldı bu sabah deneyim dedim veeeee olduuuu giydim işe geldim yupiiii
Bide kızlar bana yardım özellikle Gamze bana yardım edin bi konuda Gülnihal dönmeyi öğrendiğinden beri uyku haram oldu bana ya yatağın en köşesine gidiyor dönüyor yüzüstü oraya sıkışıyor kalıyor öyle ağzı burnu da tıkanıyor kafayı köşeye koyduğu için gece hep bi gözüm açık uyuyorum desem yalan olmaz korkuyorum nefessiz kalır falan diye bu gece birlikte yattık hatta aşırı derecede uyku haline yuvarlanıyor ya nasıl bi çözüm bulabilirim buna uyksuzluktan fenalık geldi ya((
canım profl resmi için gerçi ben hiçbişekilde foto yükleyemiyorum
merve canım berende 9 temmuzda tartıldığında 5980 di.yarım yamalak emiyo işte şuan nekadar bilmiyorum..tek derdim kg kaybı olmasında ..
çok geçmiş olsun. umarım bir şey çıkmaz...
GAMZE,MİRAY geçmiş olsun..bereninde bacaklarında kollarında minicik kabartılar var isiliktir diye önemsemedim bizim ev çok sıcak olduğundan..
Bu arada boncuğumun mickey mouse resmini de ekledim. Tipini yesin annesiii. Zayıf falan ama çok şeker çookkkk
Bu arada boncuğumun mickey mouse resmini de ekledim. Tipini yesin annesiii. Zayıf falan ama çok şeker çookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?