2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya idrarda ++ çıktı lökosit, antibiyotik verdi doktor ablamı aradım çok değil dedi, ilacı vereyim mi dedim ver tabi dedi, ama ben antibiyotik vermek istemiyorum o daha çok küçük , ama 2 doktordan iyi mi bilecem, sizde neler dediler doktorlar bu durumda? kusma ateş olursa getirin dedi

Kızlar bayadır giremedim, umarım herkes iyidir. Akçayda annemlerdeydim. Alakasız bir soru sorucam şimdi sizlere:

Anadolu Yakasında oturan arkadaşlar oralara taşınma ihtimalimiz var ama ben pek bilmiyorum. Anadolu yakasında köprülere yakın, beylikdüzü gibi site şeklinde, otoparklı falan asansörlü, jeneratörlü vs dairelerin olduğu bir semt arıyoruz, hangi semtlere bakmalıyız?

tüm bu isteklerine cevap veren yerler, ataşehir, şerifali bölgeleri, kiralık mı satılık mı bakıyorsunuz ?

tüm bu isteklerine cevap veren yerler, ataşehir, şerifali bölgeleri, kiralık mı satılık mı bakıyorsunuz ?

satın almak istiyoruz ama biliyorsun işsiz kaldım, o yüzden krediyle 200e kadar bişey bakıyoruz, karşıyı da hiç bilmiyorum gerçi o yüzden iyi araştırmak istiyorum, satın alıp bir de pişman olmak var:S şimdi sahibinden sitesinden bakıyorum da, ataşehirde bir sürü yer çıkıyor, bir sürü mahallesi var, hangisi daha nezih ve daha merkezi biliyor musun?

kızlar kürtaj yasa taslağında annelere doğum izni 6 ay ve süt izinleride arttırılacakmış..ben çalışmıyorum ama çok sevindim.

eğer bütçe 200 ise , bu tarafta site içinde , hele beylikdüzündekleri hayal bile etme, oturulabilir nitelikte ev bulman imkansız diyebilirim. sitede 2 oda lar en ucuzu 190 dan başlıyor, siteden kastıda 2 bina ortak bahçe, sosyal imkan yok yani, 3 odalar için 240 ortalama başlangıç rakamı, eli yüzü düzgün olsun imkanlı olsun dersen 300 üzerine çıkman şart.

biz 170 e aldık geçen sene, tek bina, bölgede girip çıkmadığım aparman kalmamıştı en eli yüzü düzgün bütçe dahilindeki ev buydu.

ümraniye-çakmak diye sahibindende bak, ayrıca ümraniye şerif ali site yoğunlukludur hat boyuna tavukçu yoluna yakın ibareleri bulunur. ikbal caddesi denir, ben ikbal-hat boyu kesişiminde oturuyorum.

ataşehir olarakta ağaoğlu varyap ın oldu batı ataşehir kısmı var, birde eski ataşehir var, ayrıca ataşehir belediyesi kurulunca bir çok semt buraya bağlandı, yeni çamlıca der, örnek mah. der der de der :) onlar senin aradığın yerler değil.

Haklısın canım :) Ama 5500 topu topu. Bu kiloda doğan yenidoğanlar var neredeyse,benim miniğim 4 ayı bitirdi. 7 -8 kg çoğumuzun bebeği,normal olan da o zaten. Biz kilo olarak en başından beri gerideyiz.

birazda genetik cnm ya ama dedim ya sağlıklı ise hiç sorun etme

[
bu millet ne diyeceğini şaşırıyor sırf bişeyler söylemek adına konuşuyor işte:))

sen ne diyosun benm kızımda süslü püslü saç bandı var bana dönmüş erkekmi dedi komşum vardı yanımda daha ben bişey demeye kalmadan kafasındaki görmüyomusun dedi :)))sırf laf olsun

geçmiş olsun cnm allah şifa versin ...

Mıraycımm
canım cok gecmıs olsun lökosıt bızdede cıkmıstı ama kakada,kızım o donem yesıl kaka yapıyodu,bızede antıbıyotık vermıslerdı ama ben ılacı kullanmadım,baska bı doktorumuzun tavsıyesıyle sdc sut ve sut urunlerı perhızı yapmamı soyledı,ama kakayla ıdrar bırmı bılmıyorum,doktorun sana boyle bı perhızden bahsettımı canım,bu arada ablana nıye sordun gulum ablan doktormu?

Ya sız nedıonuz kuzular,kızıma bgn elbıse gıydırdıgım halde kızmı erkekmı sorusunu duydum
oha dıyorum artık....

Ben seni Türk vatandaşı yaptım canım :)) anacım sizide yapmadılar gitti dibine kadar Türküm deseydin daha napalımmm Allah Allah, inşallah çok uğraştırmazlar be güzelimmm. Güloşumun götürmediğin sürece sorun yok,sen halledersin :))

Gamzeye katılıyorum tatlım Ataşehir ve Şerifali tarafı iyidir. En nezih Ataşehir aslında ama, Şerifali daha ekonomik. O taraftan ev alan arkadaşlarım oldu 170-230 civarında site içi,85-90 m2 . Bende bir göz atım ev ilanlarına.

Ya sız nedıonuz kuzular,kızıma bgn elbıse gıydırdıgım halde kızmı erkekmı sorusunu duydum
oha dıyorum artık....

Keltoş bizimkiler ondan anacım, kızımın üstünde pembe elbise bizede soruyorlar kız mı erkek mi diyeee, suratı da erkek suratı napsın millet de haklı :)) :şu saçları bi çıksaydıı

Kızlar 4. ay aşımızı yaptırdık bugün,sanırım ateşi çıkacak kuzumun. Vücut ısısı arttı,derecede yavaş yavaş yükseliyor. Paranox yarım fitil verdik bakalım,inşallah daha yükselmez ateşi.

Bugun oglusum yan dondu ilk defa:)) gece bi baktim yan yatiyor sonra bugunde yanimda donuverdi.. Cigliklarimiz basladi bu ay baya bi degisiklik olucak sanirim basladi kereta

Canim hic takilma kilosu bebisinin cok iyi.. Dr lar persentil 50icin en ideali diyor ne zayif nede sisman.. Bende feribotta bir bebek gordum 6aylik 9kilo obez gibi duruyordu anneside gururlaniyor ama devasa tombul.. Bende hos degil ilerisi var bunun saglik onemli yoksa bas mamayi cok fazla yedir olsun bebis 10kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…