- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.901
bu millet ne diyeceğini şaşırıyor sırf bişeyler söylemek adına konuşuyor işte:))
geçmiş olsun cnm allah şifa versin ...
Mıraycımm
canım cok gecmıs olsun lökosıt bızdede cıkmıstı ama kakada,kızım o donem yesıl kaka yapıyodu,bızede antıbıyotık vermıslerdı ama ben ılacı kullanmadım,baska bı doktorumuzun tavsıyesıyle sdc sut ve sut urunlerı perhızı yapmamı soyledı,ama kakayla ıdrar bırmı bılmıyorum,doktorun sana boyle bı perhızden bahsettımı canım,bu arada ablana nıye sordun gulum ablan doktormu?
Keltoş bizimkiler ondan anacım, kızımın üstünde pembe elbise bizede soruyorlar kız mı erkek mi diyeee, suratı da erkek suratı napsın millet de haklı :)) :şu saçları bi çıksaydıı
Kızlar 4. ay aşımızı yaptırdık bugün,sanırım ateşi çıkacak kuzumun. Vücut ısısı arttı,derecede yavaş yavaş yükseliyor. Paranox yarım fitil verdik bakalım,inşallah daha yükselmez ateşi.
Canim hic takilma kilosu bebisinin cok iyi.. Dr lar persentil 50icin en ideali diyor ne zayif nede sisman.. Bende feribotta bir bebek gordum 6aylik 9kilo obez gibi duruyordu anneside gururlaniyor ama devasa tombul.. Bende hos degil ilerisi var bunun saglik onemli yoksa bas mamayi cok fazla yedir olsun bebis 10kg
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim, bende tüm rahatsız olanlara şifalar diliyorum, telaşım içinde alıntı yapamadım onlara
temas yolu ile geçen bir salgın canım. yediklerimle alakalı değil, zaten biliyorsun ben çok dikkat ediyorum yediğim içtiğime, paketlenmiş ve allerjik hiçbirşey tüketmiyorum
tahlil yapılmadı canım, artarsa işlem yapılacak, omuzlarında 1-2 tane oluştu,ateş yok allahtan çok mızmız 30 saniye bırakamıyorum, arkamı döndüğüm an ağlıyor , bende fenayım, Berra olmasa hayatımda yataktan çıkmazdım
miray,Ldya'nın durumundan haberdar et... birde adı neymiş bu lanet salgının,doktor söyledi ama hiç duymadım o sırada.
Gecmis olsun canim
teşekkür ederim canım, sen akçaydasın hala dimi ?
ben birşey danışıcam.arkadaşım 10 günlük evli.10 gün önce adet olmuş bitmiş şimdi ağrılı bir şekilde tekrar kanaması oluyormuş hemde baya bi kanama.eşiylede 1 kere korunmadan ilişkiye girmiş korkuyor acaba hamile olabilir mi yoksa hastalık habercisimi ki?daha önce böyle olmamış..
ben birşey danışıcam.arkadaşım 10 günlük evli.10 gün önce adet olmuş bitmiş şimdi ağrılı bir şekilde tekrar kanaması oluyormuş hemde baya bi kanama.eşiylede 1 kere korunmadan ilişkiye girmiş korkuyor acaba hamile olabilir mi yoksa hastalık habercisimi ki?daha önce böyle olmamış..
selam kızlar
gamzecim geçmiş olsun sana ve berraya..inşallah daha da artmadan geçer döküntüler
miray canım sana da geçmiş olsun Lidyacık iyi olur inşallah
merve canım Aselin de kontrolü vardı bugün..bizim kızlar aynı gün doğdukları gibi kiloları da aynı gidiyor..5600 geldi bizim hanım da,bu ay yarım kilo kadar almış sadece,doktor biraz az dedi ama önümüzdeki ay ek bişeyler vercez gerekirse, şimdilik anne sütüne devam..aşı için arabaya bindik giderken eşimin tansiyonu çıktıacile döndük tekrar..sıcak ve iş stresinden kaynaklı biraz gözetim altında kaldı..Allahtan bişey çıkmadı ama korkuttu tansiyon 16lara çıktı bir ara..yanımızda büro çalışanı vardı,sonra eşimin kardeşi de geldi,biz de Aselle gezindk ortalarda şimdi iyi şükür uyuyorlar baba kız.. bu arada Asel bir ara amcasındaydı sonra bi baktım acil doktoru ve hemşirelerin kucağında agular çıkarıyor bizim kız:)
Iyi geceler arkadaşlar.
Şu pis salgın Defne'mi de buldu. Bugün öğle uykusundan uyandı ve halsizlik vardı. Yemek yemedi. K..puz yedi biraz ve komple çıkardıateşide kulaktan 37.3ü buldu. Banyoya sokup ılık duş aldırdım, sonra gezmeye gittik. Hava alsın diye. Dışarda küçük bi paket gofret yedi. Buna şükür dedim.eve geldik sürekli su içti. Sonra da yine aynı tablo, hepsi dışarı calpol vermiştim azıcık düşer gibi oldu geri çıktı ateşi. Az öncede pedifen verdim. Aç aç yattı didem'im de yazık bugün hiç ilgi göremedi..
selam kızlar
gamzecim geçmiş olsun sana ve berraya..inşallah daha da artmadan geçer döküntüler
miray canım sana da geçmiş olsun Lidyacık iyi olur inşallah
merve canım Aselin de kontrolü vardı bugün..bizim kızlar aynı gün doğdukları gibi kiloları da aynı gidiyor..5600 geldi bizim hanım da,bu ay yarım kilo kadar almış sadece,doktor biraz az dedi ama önümüzdeki ay ek bişeyler vercez gerekirse, şimdilik anne sütüne devam..aşı için arabaya bindik giderken eşimin tansiyonu çıktıacile döndük tekrar..sıcak ve iş stresinden kaynaklı biraz gözetim altında kaldı..Allahtan bişey çıkmadı ama korkuttu tansiyon 16lara çıktı bir ara..yanımızda büro çalışanı vardı,sonra eşimin kardeşi de geldi,biz de Aselle gezindk ortalarda şimdi iyi şükür uyuyorlar baba kız.. bu arada Asel bir ara amcasındaydı sonra bi baktım acil doktoru ve hemşirelerin kucağında agular çıkarıyor bizim kız:)
2 yıl önce bugün düğünümüzün sonlarına geliyorduk ve eşim beni alıp götürecek bir daha da hiç ayrılmayacak beraber yaşayacaktık, bunları düşünüyordukNitekim de öyle oldu, çok şükür 2. yılımız dolarken bir gün bile ayrı geçirmedik Düşünüyorum da zaman ne çabuk geçmiş, şimdi bir meleğimiz olmuş ve biz 2 yılı dolu dolu geçirmişiz...Allah kimseye sevdiklerinin ve bize birbirimizin acısını yaşatmasın inş...Herkese her daim huzur, mutluluk, SAĞLIK versin...Beni 2 yıldır evlendiğimize hiç pişman etmedi, inş bundan sonra da etmez, tabiki aynı şey benim için de geçerli...Tartışmalar, anlaşmazlıklar elbette oluyor, her zaman herşey güllük gülistanlık değil, sorunlarda yaşıyoruz, ama evlilik böyle bişey değil mi zaten? Allah'tan dileğim benim, burdaki tüm arkadaşlarımın, hiçkimsenin tadı-tuzu, huzuru kaçmasın, kaçan varsa da bir an önce geri gelsin inşallahhhhhhh
Iyi geceler arkadaşlar.
Şu pis salgın Defne'mi de buldu. Bugün öğle uykusundan uyandı ve halsizlik vardı. Yemek yemedi. K..puz yedi biraz ve komple çıkardıateşide kulaktan 37.3ü buldu. Banyoya sokup ılık duş aldırdım, sonra gezmeye gittik. Hava alsın diye. Dışarda küçük bi paket gofret yedi. Buna şükür dedim.eve geldik sürekli su içti. Sonra da yine aynı tablo, hepsi dışarı calpol vermiştim azıcık düşer gibi oldu geri çıktı ateşi. Az öncede pedifen verdim. Aç aç yattı didem'im de yazık bugün hiç ilgi göremedi..
Rabbimm daha nice seneler nasip etsin size güzel ailenle inşallah canımAllahım ağzımızın tadını yuvamızın huzurunu bozmasın,bir ömür mutlu mesud yaşayalım sevdiklerimizle sevenlerimizle inşallah.Bizimde 19 Eylül de 2. yılımız dolcak evlilikte. Biz seninle epey hızlı davramışız
Iyi geceler arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?