2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iyıgeceler ne zmandır yazamıyorum umarım herkes ıyıdır kızım bu ara cok huysuz emmek ıstemıyo uykusu var uyumamak ıcın dırenıyo bıde artık donmeyede basladı hele o kafa hep havada oturmak ıstıyo ya daha cok erken napcam sasırdım ya sureklı kucak ıstıyo gunduzlerı okucagımda beraber ıs yapıyoruz

kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim

günaydın annişler. neredeyse 6:30 dan beri ayaktayız ve hala emmemekte ısrar ediyor. uykusu var ama uyumamakta direniyor. yere bırakıyorum yüzüstü buluyorum. fena dönüyor ne yapacağım bilmiyorum. bileklerim mahvoldu taşımaktan.

bebişleri hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun. sanırım salgın varmış

kızlar oğluşlarını sünnet yaptıranlar varsa tecrübelerini paylaşabilirlermi oğluşumun pipisinde darlık varmış sanırım ucu çiş yaparken şişio bende yaptırmayı düşünüorum çok acı hissettilermiiii

Keltoş bizimkiler ondan anacım, kızımın üstünde pembe elbise bizede soruyorlar kız mı erkek mi diyeee, suratı da erkek suratı napsın millet de haklı :)) :şu saçları bi çıksaydıı

al bizden de o kadar canım. dün çıktık dışarı markete girdik bismillah daha erkek galiba dedi hatun değil kız dedim. bir de üstünde deniz kızları var cicili bicili :)) çıktık hadi biaz parktaki çocukları izleyelim deyip bir banka oıturduk bir teyzenin yanına . ERKEK Mİİ?? değil kız dedim :)) ah bebeğim saçları bir çıkıp uzasın her gün o parka gideceğim. teyze her gün orda nasılsa

gamze 6. aya girmişsiniz hayırlı olsun :))

canım Allah mesut etsin,mutluluğunuz daim olsundualarına kocaman amin diyorum

poly canım çok geçmiş olsun..defnem yaa nazlı kuzucuk Allah şifa versin tez zamanda,kıyamam ben ona..didemin de ilgi eksikliğini ana kız kapatırsınız hemen hiç endişelenme onun için

canım çok teşekkür ederim ilgin için..doktoruna ben de katılıyorum sanki anne sütünde ısrarlıyım bakalım inşallah sağlıklı olsunlar kilo alımları devam etsin de..hem zayıf gelmiyor bana kuzum ya çok tatlı geliyor..mini mause kızın da aynen çok tatlı bilmiş bilmiş bakışını sevsin teyzesi

Son düzenleme:
bu arada günaydın herkese:)

son 4 gündür Aselin uyku düzeni değişti..önceleri 10 gibi uyur 6 da kalkardı..şimdi gece 2 de kalkıyor 5 de kalkıyor 7 de kalkıyorgündüz uykusu iyi gece düzeni bozuldu..bugün 2 de kalktığında emmek istedi vermek de tereddüt ettim alışır mı diye, uyutmayı denedim ama kandırmak ne mümkün, emzirdim mecburen..4. aya girdik ondan mı? tam doymuyor ondan mı?zaten bir düzenleri yoktu düzene sokulması gerekiyor ondan mı?bilemedim..sıcaklar bizim evi pek etkilemiyor serin oluyor,ona bağlamadım o yüzden..benzer durum yaşayan arkadaşlar olmuştu..bu durumu nasıl aştınız?bugün işlerim var detaylı araştırıcam.. ama bu sorunu aşmış arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirse sevinirim

Günaydın, hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar. Defne'min ateşi gece 38i geçince tekrar ilaç verdim ama şu saat oldu hala tam düşmedi. Dün öğlenden beri daha az önce azıcık kahvaltı yaptı. Babamızda mideyi bozmuş öyle işe gitti...
Tek çocuk iki çocuk isterse 5 çocuk olsun, hep ilgiye sevgiye en önemlisi bakıma muhtaçlar. Ben alışkındim o yüzden cok aşırı zorlanmıyorum şükürler olsun. Ama bi hasta olmaları ömrümden ömür götürüyor

kan damlasını bizdede ferro sanol verdi sağlık ocağı her kiloya 1 damla şeklinde ama vermedim. 1-2 aya pekmeze başlarım.

ataşehire bağlı çıkan biçok mah.aradığın nezihlikte değil cnm onu söliim..ataşehirin kendisi güzel ama mah.leleri çok az nezih olan

çok geçmiş olsun cnm yaa eşine..iyidir inş..şimdi

nice mutlu yıllara Allah bozmasın cnm...

kiloyla ilgili kaynanada zayıf dicekte benden cekindine diyemiyo kibar diyo hey yarabbim..ona buna söyledine eminim ama..kendi 3aydan sora cocuklarına biseler yedirdigi icin obezler masallah

Çekinsin çekinsinde demesin sinirini bozmasın senin ayy anlamıyorum elimizden gelen bir şey olsa zaten yapardık oluru bu artık, bu çocukların bünyesi de buuuu. Artık alışmaya başladım sanırım ne kadar ufak ne kadar zayıf demelerine , başlarım hepsineee heeee

kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim

Tatlım bize de dün başlattı doktor Ferrum a. Bizim 4 damla. Bulantı yapmaz herhalde ya öyle bir ayrıntıdan bahsetmedi doktor.

Ahh tatlım Allah yardımcın olsun, Alya da zaman zaman huysuzlanıyor öyle vallahi ne sabır ne sinir herşey alt üst oluyor. Şimdide acayip şekilde meme emerken sallanmak istiyor,küçük hanımı birde sallayacakmışım öle eşeğim ölmeee :S Peki evde mei tai wrap vb. birşeyle gezme imkanın yok mu ? sıcak olur biraz ama en azından kolların falan ağrımaz. Kızlardan biri demişti uzun büyük bez aldım bebişi bağladım kendime çok rahat dite,wrap gbi sanırım. hiç olmadı öyle dene bi bakalım. Ayrıca saçları çıkarsaaaaa bende kimlerin gözüne sokucam al bu kız diyeee oo ooo

canımmm bizim minikler kesinlikle paralel gidiyorlar birbirlerine :)) Alya da bir acayipleşti , bir kaç gündür 05:00 kalkmayı adet edindi,bu sabah sanırım 4. kez tekrarladı. Emmeden de uyumuyor mecbur emziriyorum, Allaha şükür emip tekrar uyuyor bir de uyanık kalsa halim fena benim. Bende henüz bir şey yapabilmiş değilim.

Allah yardımcın olsun Semra,eşine de çok geçmiş olsun. İnşallah düzelir Defne bir an önce. Kahvaltı da yapmış,umarım devamı da gelir.

Semracım çok geçmiş olsun ya ne illet bişey bu..dün Selçuk öyle bi kustuki resmen kusmuunda boğulcaktı yatak komple battı ama kocaman insan gibi ne var ne yoksa çıkardı çok korktum eşimi çaardım hmn işten geldi ama sonra uyuttum bi bekleyelm dvm ederse hastaneye giderz dedm Allahtan geçti..çok kötüydü yaa bide öğürdü böyle büyük insan gibi yavrum yaa 3 kere üstünü değiştim 2 kere banyo yaptrdm o kdr kustu..

ya evetttt yaaaa bnada KIZ mı buuu diye soruyolar sinir oluyorm artk Selçükümü çükü dışarda gezdircem göster ablalara pipini dicem yeter bee sapına kdr erkek bnm oğlum bide üstünde mavi kıyafetler var hayır bide çapkın bakışlar atıyo nasıl kız sanarsınız

bu durumu aşamadıkki cnm..bzmde 4 aylık oldu bi bozuldu düzen oturtabilene aşkolsun araya hastalık fln girdi iyice değiştik..10 yatp 5 gbi sadece emmeye kalkardı sonra yine uyurdu..8 e kdr..şimdi bazen 9 bazen 10 da yatıyo 12 de 3te 5 te ve 7 ye doğru kalkıyo..bide memeyi istemiyo mecbur kalkıp mama hazırlıyorm..arada eliyle emziini çıkarıp ağlamalarını ve emziini takmak için uykumun bölünmesini hatta pek uyumadımı söylememe de grk yok..

mrb kızlar öncelikle bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirler inşallah. sıcaklar bebişlerimizi gerçekten çok etkiliyor kızlar demir damlasına kacıncı ayda başladınız sağlık ocağı 4.ay bittiğinde günde 7 damla dedi doktorum 6.ay bittiğinde başlatacağız diyor kararsız kaldım siz ne zaman verdiniz

life84, Semra ve berna çok geçmiş olsun. nazar değdi bebişlerimize.
miray, bebişlerimizle nice mutlu güzel yıllara inşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.

ek gıda konusunu doktora sordum dedim tattıralım mı sonra pütürlü yiyemiyorlarmış, ek gıdayı kabul etmiyorlarmış. Yok öyle birşey dedi. 6.aydan sonra dedi. Bende henüz birşey tattırtmadım, doktorumu dinleme taraftarıyım...

Alp'in de saçları yok, üzerinde arabalı mavili kıyafetler olmasına rağmen kız mı diyorlar. Çok önemsemiyorum valla.
Alp dün uykuya dalamadı bir türlü. Karaya vurmuş balık gibi totosu havada bir o tarafa bir bu tarafa atıp durdu. En sonunda sızdı. Gece de kaç kere kalktı. kalkınca yine aynı zor uyudu, anlamadım noluyor bu çocuğa... Emziğinide veriyorum ağzına emziği tek eliyle havada sallandırıyor. diğer elinin parmağını da ağzına sokuyor. Ne zaman bırakıcaklar parmak emmeyi ya, Doktor ısrarla normal diyor, ya alışırsa diye çok korkuyorum bende

Semracım gecmiş olsun gözümden kaçtı heralde,Defnecik hasta mı oldu

Evet canim kismetse sali donucez.. Bu arada 6aylik olmusunuz hayirli olsun berra hatuna

teşekkür ederiz, dün kutlayacaktık ama ailecek halimiz yoktu, yarın halası,kuzeni dedesi kutlarız artık

gamzecim geçmiş olsun sana ve berraya..inşallah daha da artmadan geçer döküntüler

teşekkür ederim canım, inşallah geçer biran önce...

amin amin amin....

semracım çok geçmiş olsun ve umarım didem ablası gibi olmaz bünye konusunda daha dirençli olur inşallah...

gamze 6. aya girmişsiniz hayırlı olsun :))

teşekkür ederiz teyzesi :)

doktor bana aylardır ver diyor , ben vermiyorum, en sonunda 3 hafta önce kan tahlilinde sorun çıkarsa vericem dedim ve yapılan tahlilde demir depoları ve kan sayımı problemli çıkmadı, iyi ki diretip boşu boşuna vermemişim çünkü demirin fazlası vücutta oldukça olumsuzluklar yaratıyor.

8. ayda kuzu etine ve baklagillere başlayacağından eksilen kısmı telafi eder kulanmanıza gerek yok dedi dün.

bu arada kilo başına 1 damla verilir, 5 kilo ise 5 damla gibi, ve ferro sanol mide bulantısı yapıyor, ferrum yapmayabiliyor ancak onun içindede koruyucu olarak paraben var, onu asla vermezdim ben,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…