- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.921
Keltoş bizimkiler ondan anacım, kızımın üstünde pembe elbise bizede soruyorlar kız mı erkek mi diyeee, suratı da erkek suratı napsın millet de haklı :)) :şu saçları bi çıksaydıı
2 yıl önce bugün düğünümüzün sonlarına geliyorduk ve eşim beni alıp götürecek bir daha da hiç ayrılmayacak beraber yaşayacaktık, bunları düşünüyordukNitekim de öyle oldu, çok şükür 2. yılımız dolarken bir gün bile ayrı geçirmedik Düşünüyorum da zaman ne çabuk geçmiş, şimdi bir meleğimiz olmuş ve biz 2 yılı dolu dolu geçirmişiz...Allah kimseye sevdiklerinin ve bize birbirimizin acısını yaşatmasın inş...Herkese her daim huzur, mutluluk, SAĞLIK versin...Beni 2 yıldır evlendiğimize hiç pişman etmedi, inş bundan sonra da etmez, tabiki aynı şey benim için de geçerli...Tartışmalar, anlaşmazlıklar elbette oluyor, her zaman herşey güllük gülistanlık değil, sorunlarda yaşıyoruz, ama evlilik böyle bişey değil mi zaten? Allah'tan dileğim benim, burdaki tüm arkadaşlarımın, hiçkimsenin tadı-tuzu, huzuru kaçmasın, kaçan varsa da bir an önce geri gelsin inşallahhhhhhh
Iyi geceler arkadaşlar.
Şu pis salgın Defne'mi de buldu. Bugün öğle uykusundan uyandı ve halsizlik vardı. Yemek yemedi. K..puz yedi biraz ve komple çıkardıateşide kulaktan 37.3ü buldu. Banyoya sokup ılık duş aldırdım, sonra gezmeye gittik. Hava alsın diye. Dışarda küçük bi paket gofret yedi. Buna şükür dedim.eve geldik sürekli su içti. Sonra da yine aynı tablo, hepsi dışarı calpol vermiştim azıcık düşer gibi oldu geri çıktı ateşi. Az öncede pedifen verdim. Aç aç yattı didem'im de yazık bugün hiç ilgi göremedi..
ahh tatlım cidden aynı gidiyorlar bizimkiler :) bizimde 5600 cıktı ama saglık ocagındaki hemsire kıyafetten 100ünü düşürdü, bi garip,kendi doktorumuz çıplak ölçüyor. Aslında bakarsak epey az kilo almışlar ama sağlıklılar hamdolsun. Benim doktor epey antika,6 . aydan önce ek gıdaya başlayacağını sanmıyorum. Sadece anne sütü devam bakalım.
Eşine de Aselime de çook geçmiş olsun hayatım. Eşinde yazık adamcağız iş güç stres sıcaklar derken dayanamadı demekki. Neyse ki şimdi iyi. Asel kuşumda kendini sevdiriyor baksana,ilgiye bayılıyorlar,ilgi gösteren olsunda varsın doktor olsun :))
.
satın almak istiyoruz ama biliyorsun işsiz kaldım, o yüzden krediyle 200e kadar bişey bakıyoruz, karşıyı da hiç bilmiyorum gerçi o yüzden iyi araştırmak istiyorum, satın alıp bir de pişman olmak var:S şimdi sahibinden sitesinden bakıyorum da, ataşehirde bir sürü yer çıkıyor, bir sürü mahallesi var, hangisi daha nezih ve daha merkezi biliyor musun?
merve canım Aselin de kontrolü vardı bugün..bizim kızlar aynı gün doğdukları gibi kiloları da aynı gidiyor..5600 geldi bizim hanım da,bu ay yarım kilo kadar almış sadece,doktor biraz az dedi ama önümüzdeki ay ek bişeyler vercez gerekirse, şimdilik anne sütüne devam..aşı için arabaya bindik giderken eşimin tansiyonu çıktıacile döndük tekrar..sıcak ve iş stresinden kaynaklı biraz gözetim altında kaldı..Allahtan bişey çıkmadı ama korkuttu tansiyon 16lara çıktı bir ara..yanımızda büro çalışanı vardı,sonra eşimin kardeşi de geldi,biz de Aselle gezindk ortalarda şimdi iyi şükür uyuyorlar baba kız.. bu arada Asel bir ara amcasındaydı sonra bi baktım acil doktoru ve hemşirelerin kucağında agular çıkarıyor bizim kız:)
2 yıl önce bugün düğünümüzün sonlarına geliyorduk ve eşim beni alıp götürecek bir daha da hiç ayrılmayacak beraber yaşayacaktık, bunları düşünüyordukNitekim de öyle oldu, çok şükür 2. yılımız dolarken bir gün bile ayrı geçirmedik Düşünüyorum da zaman ne çabuk geçmiş, şimdi bir meleğimiz olmuş ve biz 2 yılı dolu dolu geçirmişiz...Allah kimseye sevdiklerinin ve bize birbirimizin acısını yaşatmasın inş...Herkese her daim huzur, mutluluk, SAĞLIK versin...Beni 2 yıldır evlendiğimize hiç pişman etmedi, inş bundan sonra da etmez, tabiki aynı şey benim için de geçerli...Tartışmalar, anlaşmazlıklar elbette oluyor, her zaman herşey güllük gülistanlık değil, sorunlarda yaşıyoruz, ama evlilik böyle bişey değil mi zaten? Allah'tan dileğim benim, burdaki tüm arkadaşlarımın, hiçkimsenin tadı-tuzu, huzuru kaçmasın, kaçan varsa da bir an önce geri gelsin inşallahhhhhhh
kiloyla ilgili kaynanada zayıf dicekte benden cekindine diyemiyo kibar diyo hey yarabbim..ona buna söyledine eminim ama..kendi 3aydan sora cocuklarına biseler yedirdigi icin obezler masallah
kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim
günaydın annişler. neredeyse 6:30 dan beri ayaktayız ve hala emmemekte ısrar ediyor. uykusu var ama uyumamakta direniyor. yere bırakıyorum yüzüstü buluyorum. fena dönüyor ne yapacağım bilmiyorum. bileklerim mahvoldu taşımaktan.
bebişleri hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun. sanırım salgın varmış
al bizden de o kadar canım. dün çıktık dışarı markete girdik bismillah daha erkek galiba dedi hatun değil kız dedim. bir de üstünde deniz kızları var cicili bicili :)) çıktık hadi biaz parktaki çocukları izleyelim deyip bir banka oıturduk bir teyzenin yanına . ERKEK Mİİ?? değil kız dedim :)) ah bebeğim saçları bir çıkıp uzasın her gün o parka gideceğim. teyze her gün orda nasılsa
gamze 6. aya girmişsiniz hayırlı olsun :))
bu arada günaydın herkese:)
son 4 gündür Aselin uyku düzeni değişti..önceleri 10 gibi uyur 6 da kalkardı..şimdi gece 2 de kalkıyor 5 de kalkıyor 7 de kalkıyorgündüz uykusu iyi gece düzeni bozuldu..bugün 2 de kalktığında emmek istedi vermek de tereddüt ettim alışır mı diye, uyutmayı denedim ama kandırmak ne mümkün, emzirdim mecburen..4. aya girdik ondan mı? tam doymuyor ondan mı?zaten bir düzenleri yoktu düzene sokulması gerekiyor ondan mı?bilemedim..sıcaklar bizim evi pek etkilemiyor serin oluyor,ona bağlamadım o yüzden..benzer durum yaşayan arkadaşlar olmuştu..bu durumu nasıl aştınız?bugün işlerim var detaylı araştırıcam.. ama bu sorunu aşmış arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirse sevinirim
Günaydın, hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar. Defne'min ateşi gece 38i geçince tekrar ilaç verdim ama şu saat oldu hala tam düşmedi. Dün öğlenden beri daha az önce azıcık kahvaltı yaptı. Babamızda mideyi bozmuş öyle işe gitti...
Tek çocuk iki çocuk isterse 5 çocuk olsun, hep ilgiye sevgiye en önemlisi bakıma muhtaçlar. Ben alışkındim o yüzden cok aşırı zorlanmıyorum şükürler olsun. Ama bi hasta olmaları ömrümden ömür götürüyor
kan damlasını bizdede ferro sanol verdi sağlık ocağı her kiloya 1 damla şeklinde ama vermedim. 1-2 aya pekmeze başlarım.
Iyi geceler arkadaşlar.
Şu pis salgın Defne'mi de buldu. Bugün öğle uykusundan uyandı ve halsizlik vardı. Yemek yemedi. K..puz yedi biraz ve komple çıkardıateşide kulaktan 37.3ü buldu. Banyoya sokup ılık duş aldırdım, sonra gezmeye gittik. Hava alsın diye. Dışarda küçük bi paket gofret yedi. Buna şükür dedim.eve geldik sürekli su içti. Sonra da yine aynı tablo, hepsi dışarı calpol vermiştim azıcık düşer gibi oldu geri çıktı ateşi. Az öncede pedifen verdim. Aç aç yattı didem'im de yazık bugün hiç ilgi göremedi..
al bizden de o kadar canım. dün çıktık dışarı markete girdik bismillah daha erkek galiba dedi hatun değil kız dedim. bir de üstünde deniz kızları var cicili bicili :)) çıktık hadi biaz parktaki çocukları izleyelim deyip bir banka oıturduk bir teyzenin yanına . ERKEK Mİİ?? değil kız dedim :)) ah bebeğim saçları bir çıkıp uzasın her gün o parka gideceğim. teyze her gün orda nasılsa
bu arada günaydın herkese:)
son 4 gündür Aselin uyku düzeni değişti..önceleri 10 gibi uyur 6 da kalkardı..şimdi gece 2 de kalkıyor 5 de kalkıyor 7 de kalkıyorgündüz uykusu iyi gece düzeni bozuldu..bugün 2 de kalktığında emmek istedi vermek de tereddüt ettim alışır mı diye, uyutmayı denedim ama kandırmak ne mümkün, emzirdim mecburen..4. aya girdik ondan mı? tam doymuyor ondan mı?zaten bir düzenleri yoktu düzene sokulması gerekiyor ondan mı?bilemedim..sıcaklar bizim evi pek etkilemiyor serin oluyor,ona bağlamadım o yüzden..benzer durum yaşayan arkadaşlar olmuştu..bu durumu nasıl aştınız?bugün işlerim var detaylı araştırıcam.. ama bu sorunu aşmış arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirse sevinirim
Günaydın, hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar. Defne'min ateşi gece 38i geçince tekrar ilaç verdim ama şu saat oldu hala tam düşmedi. Dün öğlenden beri daha az önce azıcık kahvaltı yaptı. Babamızda mideyi bozmuş öyle işe gitti...
Tek çocuk iki çocuk isterse 5 çocuk olsun, hep ilgiye sevgiye en önemlisi bakıma muhtaçlar. Ben alışkındim o yüzden cok aşırı zorlanmıyorum şükürler olsun. Ama bi hasta olmaları ömrümden ömür götürüyor
kan damlasını bizdede ferro sanol verdi sağlık ocağı her kiloya 1 damla şeklinde ama vermedim. 1-2 aya pekmeze başlarım.
Evet canim kismetse sali donucez.. Bu arada 6aylik olmusunuz hayirli olsun berra hatuna
gamzecim geçmiş olsun sana ve berraya..inşallah daha da artmadan geçer döküntüler
Iyi geceler arkadaşlar.
mrb kızlar öncelikle bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirler inşallah. sıcaklar bebişlerimizi gerçekten çok etkiliyor kızlar demir damlasına kacıncı ayda başladınız sağlık ocağı 4.ay bittiğinde günde 7 damla dedi doktorum 6.ay bittiğinde başlatacağız diyor kararsız kaldım siz ne zaman verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?