2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarı yasınız kutlu olsun canım,kocaman kız olmuş tatlı Berra,daha nice yaşlarını görürsünüz inş.nasıl oldu Berra daha iyi mi?

bebişleri hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun
ya benim kızımın da saçları yok çok özeniyoruz neyse özencimizi ablanın saçlarıyla gidermeye çalışıyoruz :)
siması neye benziyors arkası o olur derler erkeğe benzetiyorlarsa ikincisi erkek olabilir yani...
bu kan damlası da tam bir muamma biz 7 kilo bile yokuz 9 damla dedi ebe şimdi annemlerdeyiz onların ebesine götürdük doktor teyzemize de daha önce gitmiştik tlf edelim artık bakalım o ne diyecek
biz ek gıda olarak yoğurt ve meyvelere başladık hadi hayırlısı ablasından çektiklermi bundan çekmem inşallah
merve ve life84 benim kızı da aralarına alsın minikleriniz nooolur zira elifim de de aynı gün doğdu

sağol canım Allah hepimize şifa versin, bebeklerimiz böyle büyüyecek sanırım, bir günleri diğer günlerine uymuyor, 2 yaşına falan gelince tam bir düzen olacak bu gidişle...

anlattıklarının aynısını Lidya da yapıyor, dakikası dakikasına uymuyor, hemen sıkılıyor her şeyden...

kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim

doktorumuz bişey demedi bize ama sağlık ocağından verdiler, 9 damla dediler, 2 gündür vermedim ben doktorumuza sorucam önce...

canım Allah mesut etsin,mutluluğunuz daim olsundualarına kocaman amin diyorum

sağol canımcım...

valla canım kendi düzeni dışında Lidya bişey yapmıyor, kendi nasıl isterse öyle...

tekrar acil şifalar dilerim semracım, bende damlayı bilemiyorum verip vermeyeceğimi...doktora sorucam...

nice mutlu yıllara Allah bozmasın cnm...

sağolasın Bernacım...

geçmiş olsun canım, şimdi nasıl Selçuk?

sağol canım, valla yukarıda da yazdım muallakta damla işi...

canım çok sağol güzel dileğin için...anlattıklarının aynısı bizde de var, 2 defa yazılmış olmasın hepsi aynı şeyi yapıyor ve yaşıyorsa normal demekki

gamze !!
alternatif annedeki yazını okudum az önce çoook güzel olmuş. fotoğrafa bayıldım :)) evet senin de dedğin gibi iyi ki bizleri anne - baba olarak seçmişler meleklerimiz

yarı yasınız kutlu olsun canım,kocaman kız olmuş tatlı Berra,daha nice yaşlarını görürsünüz inş.nasıl oldu Berra daha iyi mi?

döküntüler devam canım, takipteyim ve darısı sizin başınıza, ayrıca şimdiden söylüyorum 18 ocak 2013 cuma günü Berra'nın doğumgünü kutlamasına hepinizi bekliyorum :)))

gamze !!
alternatif annedeki yazını okudum az önce çoook güzel olmuş. fotoğrafa bayıldım :)) evet senin de dedğin gibi iyi ki bizleri anne - baba olarak seçmişler meleklerimiz

hangi foto, çantanın içindeki ni mi ?

kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim

bz 6 damla kullanıyoruz canım,bulantı yapıcanı zannetmıyorum,en azından benım kızımda sapur supur yutuo dana,vıtamını bukadar kolay veremıyorum

polyim geçmiş olsun canım.pekmezi nasıl vereceksin peki günde 1 kere 1 çay kaşığı gibi mi mesela.defne demi kullanmamıştı kan ilacını

Son düzenleme:
Gamzecım 6 ayınız kutlu olsun,bu arada senle alakalı bısı ıtıraf edıcem blogunu ılk okudugumda le-ga bebe nedemek dıye okadar cok dusundumkı,hanı hıc sgr blog ısımlerıne benzemıyor,nebılım sunun annesı bunun annesı tarzında dııl, takı esının adının levent oldugunu ogrendım ozaman cıktım ısın ıcınden:)

mıraycım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun...

Yarında bızım 4.evlılık yıldonumumuzmus,müş dıyorum cnk bundan yenı haberım oldu dusunun yanı neadar uzaklasmısım bu dusunceden....

:)
le- levent
ga-gamze
be-berra
be ise bebeğin be si :)

belkide 2. nin be si olur belli mi olur :)))

Kızlar bgn sahura kalkılıcak dımı,ben oruc tutamıcam ama esım ıcın sahur hazırlamam lazım,sızler ne hazırlıcaksınız?

Kızlar bgn sahura kalkılıcak dımı,ben oruc tutamıcam ama esım ıcın sahur hazırlamam lazım,sızler ne hazırlıcaksınız?

ah ah geçen senede mide bulantısından tutamamıştım bu senede tutamazsam 2 ay borcum olcak .yarın bi denicem bakalım çok zorlanırsam sonra tutarım borçlarımı.

:)
le- levent
ga-gamze
be-berra
be ise bebeğin be si :)

belkide 2. nin be si olur belli mi olur :)))

cnm bende kutlarım Berramızın 6. ayını:) o çantadaki resme (maşşallaahh) bende hasta kaldım cnm:)
yazın da her zamanki gibi şahane olmuş ellerine sağlık cnm, şmdi sen kan ilacını vermiorum diyince bendemi hiç
başlamasam dedim bizi biraz daha aydınlatırmısın cnm.
le-ga-be-be ye gelince, bende başta le ye takılmıştım dierleriini çözmüştüm cünkü le' olsaydı lö diye okurdum
fransız bi esinti derdim eşinin adıdır muhtemelen ve L ile başlayan erkek ismi Levent olsa gerek dedim,
Türkçe de L ile başlayan erkek ismi fazla yok galiba hatta başka yok galiba dedim:d yani senin anlıcagın az biraz beyin
jimnastigi yaptrdın bize keşke fücut jimnastigide yaptırabilsen bize cnm
ayrıcaaa demek sende benm gibi 2. bebek düşünüosun:) ben (Allah nasip ederse) 2014 de hamile kalıp 2015 de 2. bebeğimi
dünyaya getrmek istiorum, sen kaç yaş koymayı düşünüosun aralarına cnm

ah ah geçen senede mide bulantısından tutamamıştım bu senede tutamazsam 2 ay borcum olcak .yarın bi denicem bakalım çok zorlanırsam sonra tutarım borçlarımı.

evet bu gece sahurrr:) eşim dediki sen hiç kalkma sahurlarda ben kalkar hazırlarım, amma velakin eşim ben kalkmassam hayatta kalkmaz o yüzden kalkmayı düşünüorum bende,
oruç tutamasakda oruçluya gece gece sahur hazrlamanın eşlik etmenin sevabına nail oluruz belki:)
bende ramazanın ilk günü, kadir gecesi günü ve arefede tutmayı düşünüorum inşallahh, ama eşim kızdı, tutma sakın dedi, cünkü eşim sabah gece vardiyasından cıkıp gelip yatıcak ve ben oruçlu halimle tek başıma bebege bakıcam ve yemek yapıcam eşim müsade etmedi hem cok gec acılıo oruç sütün kalmaz hem de güçsüz düşersin cocugu elinden falan düşürürsün tutma dedi napsam acaba

Hayatım çokkk büyük geçmiş olsun,bir kez başımıza geldi dediğin olay bizimde geceyi hastane köşelerinde geçirdik. Sende bir git istersen. Alya'nın nefesi kesilmişti çünkü bir kaç saniyeliğine. Birde doktor kusma deyip ciddiye almamazlık yapma sakın dedi,ciğerlerine gitmiş olabilir dedi röntgen falan epey kontrol etti. Sonra temiz çıkınca evimize dönebildik canım. O yüzden sen bugün takip et bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…