- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.941
Ahh tatlım Allah yardımcın olsun, Alya da zaman zaman huysuzlanıyor öyle vallahi ne sabır ne sinir herşey alt üst oluyor. Şimdide acayip şekilde meme emerken sallanmak istiyor,küçük hanımı birde sallayacakmışım öle eşeğim ölmeee :S Peki evde mei tai wrap vb. birşeyle gezme imkanın yok mu ? sıcak olur biraz ama en azından kolların falan ağrımaz. Kızlardan biri demişti uzun büyük bez aldım bebişi bağladım kendime çok rahat dite,wrap gbi sanırım. hiç olmadı öyle dene bi bakalım. Ayrıca saçları çıkarsaaaaa bende kimlerin gözüne sokucam al bu kız diyeee oo ooo
sağol canım. ssonunda zorla uyuyabildi. gözleri kıpkırmızı olduğu halde uyumakta direndi. bir an için sesimi istemeyerek yükselttim sonra da çok üzüldüm ama an geliyor sabır taşıyor. sonra sabır ver Allahım diye diye uyutabildim.ferber yöntemini uygulamaya karar vermiştik eşimle ama sağolsun vazgeçti ağlatamam ben yavrumu annenlere gidince yaparsın dedi.
mei tai almıştım canım hülya hanımdan ama sonra ergo baby ile değiştirdim. uykusu olduğu zamanlarda hiç durmaz ve biraz pratik yapmam lazım. hafta sonu annemlere gideceğim hem beynim hem vücudum toparlanır.
ya evetttt yaaaa bnada KIZ mı buuu diye soruyolar sinir oluyorm artk Selçükümü çükü dışarda gezdircem göster ablalara pipini dicem yeter bee sapına kdr erkek bnm oğlumbide üstünde mavi kıyafetler var hayır bide çapkın bakışlar atıyo nasıl kız sanarsınız
ah canım biraz daha büyüsünler bakalım görecekler kız mı erkek mi :))
günaydın annişler. neredeyse 6:30 dan beri ayaktayız ve hala emmemekte ısrar ediyor. uykusu var ama uyumamakta direniyor. yere bırakıyorum yüzüstü buluyorum. fena dönüyor ne yapacağım bilmiyorum. bileklerim mahvoldu taşımaktan.
bebişleri hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun. sanırım salgın varmış
Iyıgeceler ne zmandır yazamıyorum umarım herkes ıyıdır kızım bu ara cok huysuz emmek ıstemıyo uykusu var uyumamak ıcın dırenıyo bıde artık donmeyede basladı hele o kafa hep havada oturmak ıstıyo ya daha cok erken napcam sasırdım ya sureklı kucak ıstıyo gunduzlerı okucagımda beraber ıs yapıyoruz
kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim
canım Allah mesut etsin,mutluluğunuz daim olsundualarına kocaman amin diyorum
bu arada günaydın herkese:)
son 4 gündür Aselin uyku düzeni değişti..önceleri 10 gibi uyur 6 da kalkardı..şimdi gece 2 de kalkıyor 5 de kalkıyor 7 de kalkıyorgündüz uykusu iyi gece düzeni bozuldu..bugün 2 de kalktığında emmek istedi vermek de tereddüt ettim alışır mı diye, uyutmayı denedim ama kandırmak ne mümkün, emzirdim mecburen..4. aya girdik ondan mı? tam doymuyor ondan mı?zaten bir düzenleri yoktu düzene sokulması gerekiyor ondan mı?bilemedim..sıcaklar bizim evi pek etkilemiyor serin oluyor,ona bağlamadım o yüzden..benzer durum yaşayan arkadaşlar olmuştu..bu durumu nasıl aştınız?bugün işlerim var detaylı araştırıcam.. ama bu sorunu aşmış arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirse sevinirim
Günaydın, hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar. Defne'min ateşi gece 38i geçince tekrar ilaç verdim ama şu saat oldu hala tam düşmedi. Dün öğlenden beri daha az önce azıcık kahvaltı yaptı. Babamızda mideyi bozmuş öyle işe gitti...
Tek çocuk iki çocuk isterse 5 çocuk olsun, hep ilgiye sevgiye en önemlisi bakıma muhtaçlar. Ben alışkındim o yüzden cok aşırı zorlanmıyorum şükürler olsun. Ama bi hasta olmaları ömrümden ömür götürüyor
kan damlasını bizdede ferro sanol verdi sağlık ocağı her kiloya 1 damla şeklinde ama vermedim. 1-2 aya pekmeze başlarım.
nice mutlu yıllara Allah bozmasın cnm...
Semracım çok geçmiş olsun ya ne illet bişey bu..dün Selçuk öyle bi kustuki resmen kusmuunda boğulcaktı yatak komple battı ama kocaman insan gibi ne var ne yoksa çıkardı çok korktum eşimi çaardım hmn işten geldi ama sonra uyuttum bi bekleyelm dvm ederse hastaneye giderz dedm Allahtan geçti..çok kötüydü yaa bide öğürdü böyle büyük insan gibi yavrum yaa 3 kere üstünü değiştim 2 kere banyo yaptrdm o kdr kustu..
mrb kızlar öncelikle bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirler inşallah. sıcaklar bebişlerimizi gerçekten çok etkiliyor kızlar demir damlasına kacıncı ayda başladınız sağlık ocağı 4.ay bittiğinde günde 7 damla dedi doktorum 6.ay bittiğinde başlatacağız diyor kararsız kaldım siz ne zaman verdiniz
life84, miray, bebişlerimizle nice mutlu güzel yıllara inşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.
ek gıda konusunu doktora sordum dedim tattıralım mı sonra pütürlü yiyemiyorlarmış, ek gıdayı kabul etmiyorlarmış. Yok öyle birşey dedi. 6.aydan sonra dedi. Bende henüz birşey tattırtmadım, doktorumu dinleme taraftarıyım...
Alp'in de saçları yok, üzerinde arabalı mavili kıyafetler olmasına rağmen kız mı diyorlar. Çok önemsemiyorum valla.
Alp dün uykuya dalamadı bir türlü. Karaya vurmuş balık gibi totosu havada bir o tarafa bir bu tarafa atıp durdu. En sonunda sızdı. Gece de kaç kere kalktı. kalkınca yine aynı zor uyudu, anlamadım noluyor bu çocuğa... Emziğinide veriyorum ağzına emziği tek eliyle havada sallandırıyor. diğer elinin parmağını da ağzına sokuyor. Ne zaman bırakıcaklar parmak emmeyi ya, Doktor ısrarla normal diyor, ya alışırsa diye çok korkuyorum bende
yarı yasınız kutlu olsun canım,kocaman kız olmuş tatlı Berra,daha nice yaşlarını görürsünüz inş.nasıl oldu Berra daha iyi mi?
gamze !!
alternatif annedeki yazını okudum az önce çoook güzel olmuş. fotoğrafa bayıldım :)) evet senin de dedğin gibi iyi ki bizleri anne - baba olarak seçmişler meleklerimiz
kızlar kontrolde ferrum kan ilacına başlattı dr. yeni 5 damla siz kaç damla veriyosunuz.bi de mide bulantısı yaparmı miniklere ya bu.bize yapmıştıya gebelikte kan ilaçları onlarada yaparmı bilemedim
döküntüler devam canım, takipteyimve darısı sizin başınıza, ayrıca şimdiden söylüyorum 18 ocak 2013 cuma günü Berra'nın doğumgünü kutlamasına hepinizi bekliyorum :)))
hangi foto, çantanın içindeki ni mi ?
Günaydın, hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar. Defne'min ateşi gece 38i geçince tekrar ilaç verdim ama şu saat oldu hala tam düşmedi. Dün öğlenden beri daha az önce azıcık kahvaltı yaptı. Babamızda mideyi bozmuş öyle işe gitti...
Tek çocuk iki çocuk isterse 5 çocuk olsun, hep ilgiye sevgiye en önemlisi bakıma muhtaçlar. Ben alışkındim o yüzden cok aşırı zorlanmıyorum şükürler olsun. Ama bi hasta olmaları ömrümden ömür götürüyor
kan damlasını bizdede ferro sanol verdi sağlık ocağı her kiloya 1 damla şeklinde ama vermedim. 1-2 aya pekmeze başlarım.
merak eden olursa yazı bu Altı ay önce başladı | Alternatif Anne
Gamzecım 6 ayınız kutlu olsun,bu arada senle alakalı bısı ıtıraf edıcem blogunu ılk okudugumda le-ga bebe nedemek dıye okadar cok dusundumkı,hanı hıc sgr blog ısımlerıne benzemıyor,nebılım sunun annesı bunun annesı tarzında dııl, takı esının adının levent oldugunu ogrendım ozaman cıktım ısın ıcınden:)
Kızlar bgn sahura kalkılıcak dımı,ben oruc tutamıcam ama esım ıcın sahur hazırlamam lazım,sızler ne hazırlıcaksınız?
:)
le- levent
ga-gamze
be-berra
be ise bebeğin be si :)
belkide 2. nin be si olur belli mi olur :)))
:)
le- levent
ga-gamze
be-berra
be ise bebeğin be si :)
belkide 2. nin be si olur belli mi olur :)))
Kızlar bgn sahura kalkılıcak dımı,ben oruc tutamıcam ama esım ıcın sahur hazırlamam lazım,sızler ne hazırlıcaksınız?
ah ah geçen senede mide bulantısından tutamamıştım bu senede tutamazsam 2 ay borcum olcak .yarın bi denicem bakalım çok zorlanırsam sonra tutarım borçlarımı.
Semracım çok geçmiş olsun ya ne illet bişey bu..dün Selçuk öyle bi kustuki resmen kusmuunda boğulcaktı yatak komple battı ama kocaman insan gibi ne var ne yoksa çıkardı çok korktum eşimi çaardım hmn işten geldi ama sonra uyuttum bi bekleyelm dvm ederse hastaneye giderz dedm Allahtan geçti..çok kötüydü yaa bide öğürdü böyle büyük insan gibi yavrum yaa 3 kere üstünü değiştim 2 kere banyo yaptrdm o kdr kustu..
Ahh tatlım Allah yardımcın olsun, Alya da zaman zaman huysuzlanıyor öyle vallahi ne sabır ne sinir herşey alt üst oluyor. Şimdide acayip şekilde meme emerken sallanmak istiyor,küçük hanımı birde sallayacakmışım öle eşeğim ölmeee :S Peki evde mei tai wrap vb. birşeyle gezme imkanın yok mu ? sıcak olur biraz ama en azından kolların falan ağrımaz. Kızlardan biri demişti uzun büyük bez aldım bebişi bağladım kendime çok rahat dite,wrap gbi sanırım. hiç olmadı öyle dene bi bakalım. Ayrıca saçları çıkarsaaaaa bende kimlerin gözüne sokucam al bu kız diyeee oo ooo
sağol canım. ssonunda zorla uyuyabildi. gözleri kıpkırmızı olduğu halde uyumakta direndi. bir an için sesimi istemeyerek yükselttim sonra da çok üzüldüm ama an geliyor sabır taşıyor. sonra sabır ver Allahım diye diye uyutabildim.ferber yöntemini uygulamaya karar vermiştik eşimle ama sağolsun vazgeçti ağlatamam ben yavrumu annenlere gidince yaparsın dedi.
mei tai almıştım canım hülya hanımdan ama sonra ergo baby ile değiştirdim. uykusu olduğu zamanlarda hiç durmaz ve biraz pratik yapmam lazım. hafta sonu annemlere gideceğim hem beynim hem vücudum toparlanır.
ah canım biraz daha büyüsünler bakalım görecekler kız mı erkek mi :))
Ben bazen kendimi kaybedip bağırıyorum,insan tabi ki de üzülüyor ama bizde insanız, sınırlarımızı zorluyorlar bazen.. Ferber i bende çok istiyorum ama eşim izin vermiyor kavga üstüne kavga ne zaman ferber konusunu açsam. Çocuğunu ağlatamazmış Allahımm sanki cimcikleyip atlatıyoruz,çocuk kendisi ağlamak istediği için ağlıyor. Acımasız anne konumuna sokuyor sanki,ağladığı anda yattığı yerden kaldırıyor bir türlü öğrenemedi ne yapması gerektiğini.Bende geceleri ona uyutturuyorum çocuğu sallıyor ayağında. Madem öyle işte böyle diye.
bebişleri hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun
ya benim kızımın da saçları yok çok özeniyoruz neyse özencimizi ablanın saçlarıyla gidermeye çalışıyoruz :)
siması neye benziyors arkası o olur derler erkeğe benzetiyorlarsa ikincisi erkek olabilir yani...
bu kan damlası da tam bir muamma biz 7 kilo bile yokuz 9 damla dedi ebe şimdi annemlerdeyiz onların ebesine götürdük doktor teyzemize de daha önce gitmiştik tlf edelim artık bakalım o ne diyecek
biz ek gıda olarak yoğurt ve meyvelere başladık hadi hayırlısı ablasından çektiklermi bundan çekmem inşallah
merve ve life84 benim kızı da aralarına alsın minikleriniz nooolur zira elifim de de aynı gün doğdu
tatlımmm demek senin kızında bizim bıdıklarla aynı gün doğduu. Gelsin gelsin katılsın bizim minnoşların arasına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?