2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çookk tutmak istiyorum ama ben günde 3 lt su içmezsem fenalardayım o biçim. O an susadıysam ve içemezsem tansiyonum oynuyor. Hamilelğimde başladı emzirirken böyle devam ,, inşallah emzirme kaynaklı geçici bir problemdir. Sahura kalkıcam bende inşallah adam zaten çalışıyor,oruç tutuyor yazık günah bende kalkıp yemeğini hazırlayım bari diyorum. Dünden beri düşünüyorum o saatte ne yapılır,ne yenilir kestiremiyorum :S Evlenmeden önce annem yapardı hep, böyle olunca afalladım :)

kayınvalidem geçenlerde çarşıda yürürken gözü kararıp düşmüş
kan revan içinde kalmış, burnunun üstüne düşmüş
ambulans çağırmışlar acile götürmüşler serum falan takılmış,
şükür hiçbişey olmadı ama cok üzüldüm ya kıyamam
Alya ya o bakıcak bi de
daha evvelden anlatmştım zaten size, kayınvalidem baya rahatsız,
tansiyonu var, bi gözü cok az görüyor, bi anda durup duruken uyuyakalıyor,
sürekli ishal oluyor wc ye gidene kadar altına kaçırıyor, ve wc ye girince
yaklaşık yarım saat duruyor, ve kemik erimesinden dolayı elleri bi anda
kitleniyor ve elinde ne varsa yere düşürüyor((
kendi annem bakamaz cnkü 9 yaşında kardeşim var onu okula gönderiyor ancak
yaz tatillerinde bakabilir ki benm annemde az bucuk sinir hastası tahammülsüz,
küçük kardeşime bile o bakamamıştı benle ablam bakmıştık ona o bebekken,
yani napıcam bilmiorum dua edin kızlar şu günlerin yüzü suru hürmetine

cnm aynen susuzluk cok zor ki keyfimizden dolayı değil bebeklerimiz için tutamayacagız:/
cnm gecenlerde bi blog buldum Birsencenin mutfagı die, orda cok hoşuma giden tarifler buldum,
hani zaten cok iştahsızımya biraz bakiniyimde ne iştahımı kabartır dedimdi hehehehe
valla ben cok begendim ordaki tarifleri, bi bak istersen kuzum fikir olur,
bide bikaç arkadaşımı iftara almak istiorum ama benm arkadaşlarım biraz cinsler,
normalde görüşürler ederler ama böyle hususi davetlerde bi arada olmak istemezler,
bende kırk sefer alamam kimseyi, bi sefer yapıcam cagırcam gelen gelir gelmeyen gelmezzz
bebekle nasl yapıcam edicem bilmiorum ama inş üstesinden gelirim ya

İclal canım çok sağol yoksun sen ben mi göremiyorum kızın nasıl
sağol canım ii çok şükür giriyorum aslında ama bazen kapatıp kalkmak zorunda kalıyorum yazamıyorum uzak kaldım :)

canım boğazında kızarıklık yoksa belki de tükürüğünü yutup öksürüyordur benimki bir ara öyle çok öksürüyordu dr.um bana şurup verdi kızıp dr.u değiştirdim bir daha gitmedim ona :) ki kızım da hasta değilmiş. bir dr. olarak o bana demeliydi bu dönemde tükürüğünü yutuyor olabilir diye.

çoook geçmiş olsun canım. 6. ayınız da kutlu olsun.

geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin canım.

sağlıklı olsun da önemli olan o canım. benim de bebeğim zayıf ben de bazen takıyorum biraz aman napalım büyüyünce kapatır inş. benimki de 4. ayı bittiğinde 6000 gr.dı. şimdi 4ay 19 günlük ben tartıyorum galiba sadece 300 gr aldı yani bu ayı da max. 500 gr.la bitircez ki az alıyor diye mama veriyorum artık değişen bir şey olmadı.

benim bebeğimde daha 2 ay 20 günlükken +++ çıkmıştı bizi hastaneye yatırdılar canım ihmal etme ver antibiyotiğini ateşli geçirmek tehlikeliymiş inş. atlatır bebişin hemen.

çok geçmiş olsun canım.

bana da 9 damla dedi. dr.um sa 10 damla ver bir şey olmaz dedi. benim kızımda kansızlık var çünkü kan değerleri düşük çıktı.

Hayatım çok ama çok geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun kayınvalidenin. Tansiyon çok zor gerçekten,mutlaka yanında biri olması lazım çok rahatsızlığı var çünkü. Alya'ma bakamaz haklısın,inşallah sen işe başlayana kadar toparlanır kadıncağız hem kendi için hem senin için. Tüm dualarım sizinlee btanem benim,sen moralini yüksek tut yeter ki

mıraycım evlılık yıldonumunuz kutlu olsun...

Yarında bızım 4.evlılık yıldonumumuzmus,müş dıyorum cnk bundan yenı haberım oldu dusunun yanı neadar uzaklasmısım bu dusunceden....

sağol hayatım, aklına gelmişken bir plan yap hadi o zaman, uzaklaşmadan...

geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun inşallah başka bir yol çıkar karşınıza. kolay değil aklın her daim zaten evde olacak işe başlayınca

amanın kayınvalidene baktırtma o zaman canım elinden felan düşürür diyosun.kreş felan düşünsen.Allah yardımcın olsun.

ayyyy kıyamam teyzeme ya, çok geçmişler olsun canım benim, sen hiç üzülme, ev sahibimiz bakıcak Lidya'ya nasipse, ben bazen ya bakmazsa ne olacak diyorum eşim de hep şöyle der "ayyyy o bakmazsa ne olacak büyümez artık bizim kız :)) üzülme sen su yolunu bulur", o böyle deyince bende rahatlıyorum, sende böyle düşün canımcım...

dün polis olan kardeşim ameliyat oldu kıl dönmesinden,
şükür iyi şimdi hastanede yatıyor,
cok kırgınım ona ama genede yansıtmadım,
gecenlerdede cok feci bi olay yaşadı zaten,
bi kadın cinnet getirmiş ve evini yakmak istemiş
kardeşim müdahale ederken kadın benzin dökmüş kardeşimin
başına, elindeki bıçagı tam saplayacakmış kardeşim elinden almış bıçagı,
ve kadın koşmuş mutfaga çakmak aramış Allahtan bulamamış,
ardından kettle dan sıcak suyu almş gene kardeşimin üstüne dökmüş,
Allahtan su henüz tam ısınmamış yada soğumuş,
cok şükr bişey olmadı sonsuz şükürler olsun rabbime..
cok pskolojisi bozuldu kuzumun keşke hiç polis olmasaydı

bileydim bu kadar çözmeye çalıştığınızı önceden söylerdim :)

oh oh belki ikincininde diyosun demek 6.ayda başlanıyormuş 2. bebek özlemine :)
biz 4.ayımızdayız ikinciyi düşünmek bile istemiyorum

aslında bendeki bebek özlemi değil, daha bu bebek neyi özleyeyim ki :)

bende farklı özlemler var, ve karadeniz turu esnasında yaşadığım bir sahne var ki, kardeş fikri orada netleşti.

benim özlemlerime gelirsek :)

hamile olmayı özeldim
vaktinde doğum yapmak istiyorum
bebeğimle beraber eve çıkmanın ne demek olduğunu yaşamak istiyorum
konuya daha hakim olduğumdan herşeyin daha rahat yürüyeceğini düşünüyorum
bu sefer özel sağlık sigortamı yaptırıp maslak acıbademde doğum yapmak istiyorum
beni normal doğurtacak cesaretli bir doktor bulmak istiyorum
herşeyi daha organize halledip, misafirleri bile topluca bir organizasyon ile kabul etmeyi istiyorum
eve yardımcı tutup hiçbir ev işi ile ilgilenmeden çocuklarımla o en güzel zamanları keyifle yaşamak istiyorum
ailemin bir kere daha canımı acıtmasına izin vermemek istiyorum
bu lohusalığımda oldukça kendimi korunaklı tutmuş olsamda, arada canımı sıkanlar oldu onları mümkünse yanıma yaklaştırmayı düşünmüyorum
berra'nın kardeş fikrine sıcak bakmasını istiyorum

bu istekler bitmez....

Ama herşeyden önemlisi, rabbimin huzurlu,sağlıklı ve 40 hafta süren bir hamilelik yaşatmasını, bebeğimi sağlıklı kucağıma almayı istiyorum...

canım ya üzüldüm kardeşine ( eşimde polis biliyorum zorluğunu (

Haklısın tatlım,borç borç derken defter iice kabartı inşallah tutacağım günler gelir borçlarımı da. Ben bilmezmiyim seni sende benim gibi yemekten hiç haz etmezsin Bu arada Halleyli pasta gbi olan şey vardıya mükemmell bir şey ki Nur yaaaa bak yne canım çekti
Bencede kızları bir kez iftar düzenle çağır ne öyle ayrı ayrı,kimse kusura bakmasın çocuklu kadınsın her birine özel iftar olmazzz, elleri dolu gelseler belki :)))) sen yaparsın bebişim merak etme,olmadı komşu falan biri bir kaç saatlik yanında durur Alya'm ile ilgilenir ya da babiş izin alır artık :)

Haklısın canım yaa kiloyu takmamamız lazım artık,sağlıklılar ya hamdolsun. Elimizden geleni yapıyoruz,sen mama bile veriyormuşun demekki gerçekten bünyeleri bu. Bende 2-3 hafta falan mama verdim,sonra bıraktırdı doktor. Çok farkı olmadı. İnşallah senin miniğin yarım kilodan fazla alır bu ay bitiminde,seninde için rahatlar.

geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun inşallah başka bir yol çıkar karşınıza. kolay değil aklın her daim zaten evde olacak işe başlayınca

amanın kayınvalidene baktırtma o zaman canım elinden felan düşürür diyosun.kreş felan düşünsen.Allah yardımcın olsun.

saolun kızlar, Allah büyüktür belkide herşey cok yolunda gidecek ve hiç gözüm arkada kalmayacak, ben hep olumlu düşünen biriyim inş düşündügüm gibi olur herşey:)
canım ya üzüldüm kardeşine ( eşimde polis biliyorum zorluğunu (

evet cnm yazarken sen geldin zaten aklıma, Allah hepsinin yardımcısı olsun

Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.63 cm 6600 gr olmuşuz.Ek besinlere bir dahaki ay geçeceğiz.
Yumurtalıklarındaki kist için çocuk cerrahisine gideceğiz bakalım hadi hayırlısı

valla defter baya kabardı dediğin gibi:) rabbim ödemeyi nasip etsn inşallahh:)
evet ben gecen gün gene yaptm halleyli pastadan ve naptım biliomusun içine probisde koydum ve
bide üzerlerine albeni topcukları dizdim puhuhauaha Allahım ya bi de utanmadan neden kiloluyum yaaa diorum
artık arkadaşlarımı da eşimin izinli oldugu günde cagırabilirm kuzum yoksa imkansız

güzel Allahım gönlüne göre versin her istediğini canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…