- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #60.981
dün polis olan kardeşim ameliyat oldu kıl dönmesinden,
şükür iyi şimdi hastanede yatıyor,
cok kırgınım ona ama genede yansıtmadım,
gecenlerdede cok feci bi olay yaşadı zaten,
bi kadın cinnet getirmiş ve evini yakmak istemiş
kardeşim müdahale ederken kadın benzin dökmüş kardeşimin
başına, elindeki bıçagı tam saplayacakmış kardeşim elinden almış bıçagı,
ve kadın koşmuş mutfaga çakmak aramış Allahtan bulamamış,
ardından kettle dan sıcak suyu almş gene kardeşimin üstüne dökmüş,
Allahtan su henüz tam ısınmamış yada soğumuş,
cok şükr bişey olmadı sonsuz şükürler olsun rabbime..
cok pskolojisi bozuldu kuzumunkeşke hiç polis olmasaydı
Hayatım çok geçmiş olsun kardeşine,polislik gerçekten çok zor meslek,kısmeti böyleymiş.Aileniz üzerindeki kara bulutlar nedir anlamıyorum önce kayınvaliden sonra kardeşin,Alya'ma konulan saçma sapan teşhis. Okutsan kendini kızını aileni. Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah. Peki kardeşin bu olaydan sonra kısa süreli izne falan ayrıldı mı ? Kendini toparlaması için.
Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.63 cm 6600 gr olmuşuz.Ek besinlere bir dahaki ay geçeceğiz.
Yumurtalıklarındaki kist için çocuk cerrahisine gideceğiz bakalım hadi hayırlısı
valla defter baya kabardı dediğin gibi:) rabbim ödemeyi nasip etsn inşallahh:)
evet ben gecen gün gene yaptm halleyli pastadan ve naptım biliomusuniçine probisde koydum ve
bide üzerlerine albeni topcukları dizdimpuhuhauaha Allahım ya bi de utanmadan neden kiloluyum yaaa diorum
artık arkadaşlarımı da eşimin izinli oldugu günde cagırabilirm kuzum yoksa imkansız
kayınvalidem geçenlerde çarşıda yürürken gözü kararıp düşmüş
kan revan içinde kalmış, burnunun üstüne düşmüş
ambulans çağırmışlar acile götürmüşler serum falan takılmış,
şükür hiçbişey olmadıama cok üzüldüm ya kıyamam
Alya ya o bakıcak bi de
daha evvelden anlatmştım zaten size, kayınvalidem baya rahatsız,
tansiyonu var, bi gözü cok az görüyor, bi anda durup duruken uyuyakalıyor,
sürekli ishal oluyor wc ye gidene kadar altına kaçırıyor, ve wc ye girince
yaklaşık yarım saat duruyor, ve kemik erimesinden dolayı elleri bi anda
kitleniyor ve elinde ne varsa yere düşürüyor((
kendi annem bakamaz cnkü 9 yaşında kardeşim var onu okula gönderiyor ancak
yaz tatillerinde bakabilir ki benm annemde az bucuk sinir hastası tahammülsüz,
küçük kardeşime bile o bakamamıştı benle ablam bakmıştık ona o bebekken,
yani napıcam bilmiorum dua edin kızlar şu günlerin yüzü suru hürmetine
valla defter baya kabardı dediğin gibi:) rabbim ödemeyi nasip etsn inşallahh:)
evet ben gecen gün gene yaptm halleyli pastadan ve naptım biliomusuniçine probisde koydum ve
bide üzerlerine albeni topcukları dizdimpuhuhauaha Allahım ya bi de utanmadan neden kiloluyum yaaa diorum
artık arkadaşlarımı da eşimin izinli oldugu günde cagırabilirm kuzum yoksa imkansız
cok saol cnm bnm, bu arada hani eşim arkadaşı için kredi çekmiştiya, o arkadaşının abisi üstlenmiş borcu, kısa zamanda ödeyeceğim borcu demiş inşallahhhh:)
dedigin gibi karabulutlar var üstümüzde ama ben genede şükür içindeyim cünkü hep diorumki kimbilir ne müsibetlerden rabbim bizi koruyordurda biz farkında bile değiliz,
sürekli okuyoruz zaten kuzum hele annem biriyle konuşmadıgı sürece hep dudakları kıpır kıpır:99:
kardeşime bu olay olunca hemen acile kaldırmışlar ve sadece o günlük istirahat verilmiş, şükür bişey olmadı yaralanma falan ama işte dşünen yok bu adam bu psikolojiyle yarn
işe nasıl gelir, ki yunus polis kardeşim, motor üzerinde o stresle nasl hakimiyet kurar düşünen yok
halleyli pasta tarifinin akıbetide tahinli kurabiyenin akıbeti gibi olucak bu gidişlebende istiyorum halleyli pasta tarifini
Canım çok sevindim krediyi üstlenmelerine,artık abisi halası dayısı farketmez ödesinlerde Allahın izni ile. Senin çoluğunun çocuğunun rızkı o para, belki sen o para ile bakıcı tutcaksın Alya'ya,kimbilir.
Tabii ki binlerce kez şükürler olsunn yaşadığımız her güne,beterin beteri var Rabbim beterinden korusun inşallah cümlemizi.
Kardeşine sadece o günlük izin verilmesi ne bilim çok adaletsizlik ya, hemde yunus akşama kadar motor üstünde dediğin gibi çok insafsızlar çokkkk
merak eden olursa yazı bu Altı ay önce başladı | Alternatif Anne
tatlım profil avatar resmi olarak mı yoksa sayfada anlık paylaşmak için mi?
geçmiş olsun canım inş. bişi çıkmaz ben biraz biraz ek gıdaya başladım akşam yatmadan aptamilin muhallebisini yapıuyorum yediriyorumBugün 4.ay kontrolümüz vardı.63 cm 6600 gr olmuşuz.Ek besinlere bir dahaki ay geçeceğiz.
Yumurtalıklarındaki kist için çocuk cerrahisine gideceğiz bakalım hadi hayırlısı
dün polis olan kardeşim ameliyat oldu kıl dönmesinden,
şükür iyi şimdi hastanede yatıyor,
cok kırgınım ona ama genede yansıtmadım,
gecenlerdede cok feci bi olay yaşadı zaten,
bi kadın cinnet getirmiş ve evini yakmak istemiş
kardeşim müdahale ederken kadın benzin dökmüş kardeşimin
başına, elindeki bıçagı tam saplayacakmış kardeşim elinden almış bıçagı,
ve kadın koşmuş mutfaga çakmak aramış Allahtan bulamamış,
ardından kettle dan sıcak suyu almş gene kardeşimin üstüne dökmüş,
Allahtan su henüz tam ısınmamış yada soğumuş,
cok şükr bişey olmadı sonsuz şükürler olsun rabbime..
cok pskolojisi bozuldu kuzumunkeşke hiç polis olmasaydı
merak eden olursa yazı bu Altı ay önce başladı | Alternatif Anne
cok saol cnm bnm, bu arada hani eşim arkadaşı için kredi çekmiştiya, o arkadaşının abisi üstlenmiş borcu, kısa zamanda ödeyeceğim borcu demiş inşallahhhh:)
Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.63 cm 6600 gr olmuşuz.Ek besinlere bir dahaki ay geçeceğiz.
halleyli pasta tarifinin akıbetide tahinli kurabiyenin akıbeti gibi olucak bu gidişleD
halleyli yaz rüyası:
10 lu pakette halley
1 paket krem şanti
1 paket süt(krem şanti için)
1 tane şeftali
1 avuç kiraz
1 tane muz
(içine istedigimiz meyveyi koyabiliriz)
krem şantiyi şantiliyoruzardından şantimizin içine halleyleri kırıyoruz ve önceden dogradıgımız meyveleride kattıktan sonra karışıtırıyoruz, folyoyla da sarıp buz dolabına koyabiliriz,
minik kaselerede koyup dolaba koyabiliriz ve afiyetlen yerizzzDD
evet kuzum cok şükür bu maddi sıkıntıdan kurtulcaz inş tabi gene bi yamuk yapmazlarsa, kardeşim ve bütün polis ve askerlerimizde Allaha emanet artk ne diyebilirizki kuzum
Eki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram
Offf offf bu benim de favorimdir.icine sadece muz koyarim.yuvarlak bi kaseye altina strec yerlestirip buzluga atarim.donunca ters cevirip uzerine ilittigim cikolata sosunu boca eder hindistan cevizi serper sonra bi koseye siner hepsini afiyetle yerim:)halleyli pasta tarifinin akıbetide tahinli kurabiyenin akıbeti gibi olucak bu gidişleD
halleyli yaz rüyası:
10 lu pakette halley
1 paket krem şanti
1 paket süt(krem şanti için)
1 tane şeftali
1 avuç kiraz
1 tane muz
(içine istedigimiz meyveyi koyabiliriz)
krem şantiyi şantiliyoruzardından şantimizin içine halleyleri kırıyoruz ve önceden dogradıgımız meyveleride kattıktan sonra karışıtırıyoruz, folyoyla da sarıp buz dolabına koyabiliriz,
minik kaselerede koyup dolaba koyabiliriz ve afiyetlen yerizzzDD
evet kuzum cok şükür bu maddi sıkıntıdan kurtulcaz inş tabi gene bi yamuk yapmazlarsa, kardeşim ve bütün polis ve askerlerimizde Allaha emanet artk ne diyebilirizki kuzum
geçmiş olsun canım, şimdi nasıl Selçuk?
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?