2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayatım çok geçmiş olsun kardeşine,polislik gerçekten çok zor meslek,kısmeti böyleymiş.Aileniz üzerindeki kara bulutlar nedir anlamıyorum önce kayınvaliden sonra kardeşin,Alya'ma konulan saçma sapan teşhis. Okutsan kendini kızını aileni. Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah. Peki kardeşin bu olaydan sonra kısa süreli izne falan ayrıldı mı ? Kendini toparlaması için.

cok saol cnm bnm, bu arada hani eşim arkadaşı için kredi çekmiştiya, o arkadaşının abisi üstlenmiş borcu, kısa zamanda ödeyeceğim borcu demiş inşallahhhh:)
dedigin gibi karabulutlar var üstümüzde ama ben genede şükür içindeyim cünkü hep diorumki kimbilir ne müsibetlerden rabbim bizi koruyordurda biz farkında bile değiliz,
sürekli okuyoruz zaten kuzum hele annem biriyle konuşmadıgı sürece hep dudakları kıpır kıpır:99:
kardeşime bu olay olunca hemen acile kaldırmışlar ve sadece o günlük istirahat verilmiş, şükür bişey olmadı yaralanma falan ama işte dşünen yok bu adam bu psikolojiyle yarn
işe nasıl gelir, ki yunus polis kardeşim, motor üzerinde o stresle nasl hakimiyet kurar düşünen yok

Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.63 cm 6600 gr olmuşuz.Ek besinlere bir dahaki ay geçeceğiz.
Yumurtalıklarındaki kist için çocuk cerrahisine gideceğiz bakalım hadi hayırlısı

Canım maşallahı var yavrunun boyu kilosu Allah nazarlardan saklasın Ek besinlere sanırım doktorlar geç başlamak istiyorlar bizimki 6. ayı bekleyelim diyor.
Umarım kist tedavisi de kolay olur sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Nur ama sende yaniiiiii :)) Kalori tavan yapmış :)) Probis çok sevmem ama Albeni topçukları deyince gözlerim yuvalarından fırladı

ankaralı arkadaşların dikkatine, bana ulaşan bir yazıyı paylaşmak istedim,

bir süredir ankaranın içme suyuyla ilgili alüminyum değerlerinin yüksek çıktığı üzerine tartışma dönüyor. ASKİnin badem bıyıklı yetkilileri gökçek abilerinden kaptıkları kadarıyla şov yapmaya çalıştılar, noter onaylı analizler yaptırdılar ve suyun uygun olduğunu ("pırıl pırıl"mış)söylediler. Bizim (kurumsal olarak değil) yeni yaptığımız analizde musluk suyundan alınan numunede alüminyum oranı 695 ppb çıktı (Limit değer 200 ppb). Kaldı ki sağlık bakanlığı sorunun farkında ve nereden kaynaklandığını bulmak için komisyon kurdu ve çalışıyor (sonuçlar çok ilginç olacaktır çünkü suda Al kirliliği pek rastlanan bir durum değil, sanayi, tarım veya evsel atık kaynaklı olamaz) . ASKİ her yaz yaşanan içme suyu skandallarındaki güvenirliğine bu yaz da devam ediyor anlayacağınız. Diyorlar ki evdeki tesisatlarınız paslıdır, ondandır. Ancak paslı tesisat hiçbir şekilde alüminyumu artırmaz.

Asıl söylemek istediğim ise şu; alüminyum vücutta zamanla birikir ve ileriki yıllarda ciddi sağlık problemlerine yol açar (en bariz ilişki alzheimer ile olmakla birlikte kanserden kansızlığa birçok hastalıkla da ilişkisi vardır). Vücuda alındığı zaman ishal, ağrı sızı gibi hemen etkisini gösteren bir etki göstermediği için sinsi bir kirlilikdir. O yüzden kendinize ve çevrenizdekilere dikkat edin, bir süre musluk suyundan çay demlemeyin, su içmeyin, yemek yapmayın. Biz ara sıra suyu analiz edicez, kimya mühendisleri odası da işin peşini bırakmıyor. Su normale döndüğünde size de haber veririm....

ay geçmiş olsun yazık kadıncağıza..üzülme Allah bir kolaylık çıkartır karşına elbet..

bende istiyorum halleyli pasta tarifini

Canım çok sevindim krediyi üstlenmelerine,artık abisi halası dayısı farketmez ödesinlerde Allahın izni ile. Senin çoluğunun çocuğunun rızkı o para, belki sen o para ile bakıcı tutcaksın Alya'ya,kimbilir.
Tabii ki binlerce kez şükürler olsunn yaşadığımız her güne,beterin beteri var Rabbim beterinden korusun inşallah cümlemizi.
Kardeşine sadece o günlük izin verilmesi ne bilim çok adaletsizlik ya, hemde yunus akşama kadar motor üstünde dediğin gibi çok insafsızlar çokkkk

bende istiyorum halleyli pasta tarifini
halleyli pasta tarifinin akıbetide tahinli kurabiyenin akıbeti gibi olucak bu gidişleD
halleyli yaz rüyası:
10 lu pakette halley
1 paket krem şanti
1 paket süt(krem şanti için)
1 tane şeftali
1 avuç kiraz
1 tane muz
(içine istedigimiz meyveyi koyabiliriz)
krem şantiyi şantiliyoruz ardından şantimizin içine halleyleri kırıyoruz ve önceden dogradıgımız meyveleride kattıktan sonra karışıtırıyoruz, folyoyla da sarıp buz dolabına koyabiliriz,
minik kaselerede koyup dolaba koyabiliriz ve afiyetlen yerizzzDD

evet kuzum cok şükür bu maddi sıkıntıdan kurtulcaz inş tabi gene bi yamuk yapmazlarsa, kardeşim ve bütün polis ve askerlerimizde Allaha emanet artk ne diyebilirizki kuzum

bizim sakaryadaki tatilimiz halen devam etmekte
eve dönünce fotolarımızı ekleyeceğim

atlas burda tamamen değişti adapazarının nemi mi yaradı,sapancanın göl havası mı yoksa abantın çam kokusu mu yaradı çözemedim valla
her an ağlamaya hazır olan çocuktan nerdeyse hiç ses çıkmıyo inanırmısınız kendi kendine uyumasına hayal derken kendi uyuyor,nerdeyse hiç ayağımda sallamadım desem yeridir az önce uyuyordu uyandı emzirdim ,biraz da oynaştık yatırdım veee bana baka baka uyumuş şaştım valla çok merak ediyorum istanbula dönüncede devam edecek mi

geçmiş çok birikmiş hepsine bakamadım

Bugün 4.ay kontrolümüz vardı.63 cm 6600 gr olmuşuz.Ek besinlere bir dahaki ay geçeceğiz.
Yumurtalıklarındaki kist için çocuk cerrahisine gideceğiz bakalım hadi hayırlısı
geçmiş olsun canım inş. bişi çıkmaz ben biraz biraz ek gıdaya başladım akşam yatmadan aptamilin muhallebisini yapıuyorum yediriyorum
hiçde bişi olmuyo

kardeşine geçmiş olsun kırgın olsanda kardeş kardeşe böyle günde lazım
polislik de zormuş psikolojisi bozulur insanın valla
kredi olayının da hallolmasına sevindim canım..

canım berracığa geçmiş olsun yazını merak ettim hemen okuyacağım bu arada da berranın 6. ayı hayırlı olsun

canım yaa çok basit ama çok tatlı olmuyor mu yani baymıyo mu

Offf offf bu benim de favorimdir.icine sadece muz koyarim.yuvarlak bi kaseye altina strec yerlestirip buzluga atarim.donunca ters cevirip uzerine ilittigim cikolata sosunu boca eder hindistan cevizi serper sonra bi koseye siner hepsini afiyetle yerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…