2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt cnm takip ediyorm zaten bidaa olmadı o andada elimdeydi hmn yan çevrdm cnm çok saol

kardeşine geçmiş olsun kırgın olsanda kardeş kardeşe böyle günde lazım
polislik de zormuş psikolojisi bozulur insanın valla
kredi olayının da hallolmasına sevindim canım..
saol cnm bnm teşekkür ederim
bak buna çok sevindim gözünüz aydın :)):124:
saol cnmm cok cok saol:)
canım yaa çok basit ama çok tatlı olmuyor mu yani baymıyo mu
içinde meyveler oldugu için hiç baymıyo en azından beni hiç baymıo
Eki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram
yerim ben betüş zümrayııııı maşşallahhhh

abowww sen dahada bi ciddiye bağlamışın işi süsü püsü detayı daha cokmuşD affiyet şeker bal olsun tatlım

mutsuzum sıkıntıdan patlamak üzereyim. şu yaz tatillerinden nefret ediyorum. millet bütün sene boyunca yaz gelse de dinlensek diye hayal kurarken maalesef ben zihnen çöküyorum bu tatillerde. eşim hala evli olduğunu anlayamıyor galiba tail başlar başlamaz ailesinin yanınında alıyor soluğu. halen üniv öğrencisi psikolojisi var. tatil başlar biz valizlerle yollarda. ne giydiğim belli ne toğladığım. güya bu sene beni tatile götürdü kapadokyaya gittik bi gece kaldık. otel pis çıktı ertesi gün başka otelde yer ayırttık sonra eşim bu otelde pis çıkarsa falan filan deyip doğru dürüst gezmeden yine ailesinin yanına geldi anlayacağınız ben 1 günlük bir tatil yaptım birçok yeri görmeden geri geldik. üstelik bu sene bebek var iş daha zor ve işin kötüsü çocuğu sakınıyor vermek istemiyor demesinler diye çocuğumla pek ilgilenemedim iki gündür bebeğim benim yüzüme bile bakmıyor kucağıma alınca ağlıyor. gece uykuları bölük pörçük sürekli mız mızlanıyor. ancak bunların sorumlusu yine benim çocukla yetrince ilgilenememişim ondan çocuk benden kaçıyormuş. iki gün önce evlilik yıldönümüüzdü tabi eşim yine hatırlamadı iki yıllık evliyim ama sanki 30 yılmış gibi. herşeyden nefret ediyorum kendimden bile. şu okul açılsada çalışmaya başlasam millet tatilde dinlenir ben çalışınca. kafanızı şişirdim ama anlatmasam çatlayacaktım

Nurcum kardeşine çok geçmiş olsun çocuun başına gelmeyen kalmamış nası bi olay bu ya..Allah korumuş bidaha yaşatmasın böyle şeyler..

Alıntı yapamadım ama aklımda kalanlarla bısıler yazayım,

betuscuk zumracık amanda aman aman o ne dadlı gaymaklı bı dana oylee,elbısesıne baak,bende ıstıyom kızıma o elbısenın aynısından,sımdı ben kayserıde nerden bulayım:) bıde zumra ne guzel ısımmıs alamını merak ettım..

Buklecık erkekler ozellıklede kocalar hakkında yakın zamanda cok kotu seyler yasadıgım ıcın sana cook saglıklı tavsıyelerde bulunamıcam ne yazıkkı,bana kalsa hepsının kokune kıbrıt suyu ama ya sabıııır ya sabıııırrr...bu arada kapadokyada hangı otele geldınız canım eccuk merak ettımde....

Delıcıous_77 arkadasım kusura bakma balık hafızalıyım ben,sen topıgımızde paylasımda bulunuyomusun,devamlı ıletılerı begendıgını ve onlıne oldugunu goryorum bu topıkte,dıcem o kı sessız sessız durma canımınıcı gel katıl bıze....

Ahanda sımdı evden cıkıom gıdıom epıleysın setımı almaya:) braun dedınız hacılar ona gore,uzzzuuun arastırmalarım sonucu herkes braun demıs,gıdem bende alam barı...

ay cnm bnm valla Allah inşallah tüm bu dileklerini kabul etsin..hadi hayırlısı 2. sözüde aldık şaka maka ilki sezeryan olupta 2.normal istemen ne kdr cesur bi kadın oldunu gösteriyo..normalde yurtdışında yapıyolarmış ama türkiyede pek az dr. var sanırım bu riski alan..kaldıki bna göre o kdr riskli bişey değil ben her sezeryanlı kadının belli süreyi doldurduktan sonra normal doğum yapabilceine inanıyorm..bide 40. haftayı beklemesine grk yok oda sıkar bu sefer sağlıklı olsunda 38.de fln gelsede olur :))
neyse ya bu söylediklerinin gerçekleşmesini çok istedim yürekten..

zor bir koca karakteri....

Eki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram

allahım sen esirge yavrularımızı,yüüzndeki gülümseme hep böyle kalsın, rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın...

arkadaşlar ctesi günü eşimin arkadaşları iftara geliyomuş neler yapabilirim sizce? fikir verebilirmisiniz

bana gelseler ne yapardım diye düşündüm ve yazıyorum, çocukla yapılacak en kolay şeyler:

tavuk suyuna domatesli şehriye çorbası
zeytinyağlı taze fasülye ya da barbunya
fırında soslanmış tavuk baget
pilav
yoğurt
salata
içecek
üstüne de dondurma, karpuz...

bir anda aklıma bunlar geldi, mevsim sebzelerinden kızartma da yapabilirsin ortaya...

ben ramazanın ilk 2 günü evdeyim sadece cumartesi annemle,babam geliyo berenle beni almaya pazar günü gidiyoruz bidaha bayramdan sonra dönerim artık..evdeki işleri halletmem lazım 2 gün içinde..annemlerde internet var ama pc ağır vasıta sürekli giremiyebilirim..

vay bee..biz musluktan içiyoruz binada arıtma sistemi var ayrı bi musluktan arıtıp geliyo ama sonuçta musluk suyu..acaba istanbuldada böyle bşey varmı?

Bernacım, içtenliğini biliyorum, umarım hepimiizn istekleri dilekleri hayırlısı ise gerçekleşir.

normal doğum konusunda ise, elimde bir doktor listesi var , sezaryan sonrası vajinal doğum yaptıran, hatta Berra'nın fotoğraflarını çeken fotoğrafçımız Esra'da tam 2 sene sonra normal doğurmuş, hiçbir sorun yaşamadım diyor, ve onun gibi konuştuğum birkaç anne daha var, garanti olsun diye 2 sene diyorlar, zaten benimde düşüncem kısmet ise, Berra 2,5 yaşında iken hamile kalmak, bu saye 2 yaş sendromu dönemini ben kendimi iyi hissederken ve hareketlerimde kısıtlama olmaz iken atlatıp inşallah sağlıklı bir çocukluk dönemi yaşatırım ilk göz ağrıma.

gerçi herşey kısmet işi ve bu konuda fikirleirm değişedebilir, kızlar biliyor 2. çocuğa çok sıcak bakan biriside değildim, ben evin büyüğü olduğumdan Berra'yıda evin büyüğü yapma fikri ve imkanların bölünecek olması fikri hala aklımı kurcalayan şeyler...

rabbim, en doğrusunu en doğru zamanda gerçekleştiriyor zaten , çok üzerinde düşünmeyede gerek yok, bu süreçte tek istediğim sağlık sigortam yok iken hamile kalmamak :) gerçekten acıbadem maslak'ta doğum yapmak çok istiyorum :) neden bilmiyorum ama istiyorum :) yakınımda kadıköy acıbadem var ama ben maslak diye tutturmuş durumdayım :)

iyi tatiller canım, ailenin yanında olmanın tadını çıkar...

bende 2. bebekte normal doğum yapmak istiyorum hatta araştırdım biara SSVD bi grup bile kurmuşlar birçok paylaşımlar var..çok fazla detaylı incelemedim ama..şayet birgün hamile kalırsam tekrar ciddi olarak üzerine düşücem..pazartesi akşamı eşimin arkadaşları geldi bize almanyada oturuyolar arkadaşının eşinin 2 çocuğu var 29 yaşında 2side normal yapmış anlata anlata heveslendirdiki dedim sen çokk şanslıymışsın..sadece adet sancısı gibi oldu bi girdim 10 dk da çıktım doğumhaneden diyo 2 sindede ve epizyotomisiz..orda bi arkadaşı ilk doğumunu sezayen yapmış 2 sende sonrada normal doğum..dedim türkiyede çok az doktor o riski göze alıyor maalesef(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…