- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #61.001
Kızlar bgn sahura kalkılıcak dımı,ben oruc tutamıcam ama esım ıcın sahur hazırlamam lazım,sızler ne hazırlıcaksınız?
Hayatım çokkk büyük geçmiş olsun,bir kez başımıza geldi dediğin olay bizimde geceyi hastane köşelerinde geçirdik. Sende bir git istersen. Alya'nın nefesi kesilmişti çünkü bir kaç saniyeliğine. Birde doktor kusma deyip ciddiye almamazlık yapma sakın dedi,ciğerlerine gitmiş olabilir dedi röntgen falan epey kontrol etti. Sonra temiz çıkınca evimize dönebildik canım. O yüzden sen bugün takip et bakalım.
:)
saol cnm bnm teşekkür ederimkardeşine geçmiş olsun kırgın olsanda kardeş kardeşe böyle günde lazım
polislik de zormuş psikolojisi bozulur insanın valla
kredi olayının da hallolmasına sevindim canım..
saol cnmm cok cok saol:)bak buna çok sevindim gözünüz aydın :)):124:
içinde meyveler oldugu için hiç baymıyo en azından beni hiç baymıocanım yaa çok basit ama çok tatlı olmuyor mu yani baymıyo mu
yerim ben betüş zümrayııııı maşşallahhhhEki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram
Offf offf bu benim de favorimdir.icine sadece muz koyarim.yuvarlak bi kaseye altina strec yerlestirip buzluga atarim.donunca ters cevirip uzerine ilittigim cikolata sosunu boca eder hindistan cevizi serper sonra bi koseye siner hepsini afiyetle yerim:)
ayyyyyyy maşallah çok tatlı canım ya, elbisesine bayıldım nerden aldınız canım?
Eki Görüntüle 468078 arkadaşlar bu da benm kızım betül zümram
[
maşallah çok tatlı . Allah bağışlasın canım:))
dün polis olan kardeşim ameliyat oldu kıl dönmesinden,
şükür iyi şimdi hastanede yatıyor,
cok kırgınım ona ama genede yansıtmadım,
gecenlerdede cok feci bi olay yaşadı zaten,
bi kadın cinnet getirmiş ve evini yakmak istemiş
kardeşim müdahale ederken kadın benzin dökmüş kardeşimin
başına, elindeki bıçagı tam saplayacakmış kardeşim elinden almış bıçagı,
ve kadın koşmuş mutfaga çakmak aramış Allahtan bulamamış,
ardından kettle dan sıcak suyu almş gene kardeşimin üstüne dökmüş,
Allahtan su henüz tam ısınmamış yada soğumuş,
cok şükr bişey olmadı sonsuz şükürler olsun rabbime..
cok pskolojisi bozuldu kuzumunkeşke hiç polis olmasaydı
bileydim bu kadar çözmeye çalıştığınızı önceden söylerdim :)
aslında bendeki bebek özlemi değil, daha bu bebek neyi özleyeyim ki :)
bende farklı özlemler var, ve karadeniz turu esnasında yaşadığım bir sahne var ki, kardeş fikri orada netleşti.
benim özlemlerime gelirsek :)
hamile olmayı özeldim
vaktinde doğum yapmak istiyorum
bebeğimle beraber eve çıkmanın ne demek olduğunu yaşamak istiyorum
konuya daha hakim olduğumdan herşeyin daha rahat yürüyeceğini düşünüyorum
bu sefer özel sağlık sigortamı yaptırıp maslak acıbademde doğum yapmak istiyorum
beni normal doğurtacak cesaretli bir doktor bulmak istiyorum
herşeyi daha organize halledip, misafirleri bile topluca bir organizasyon ile kabul etmeyi istiyorum
eve yardımcı tutup hiçbir ev işi ile ilgilenmeden çocuklarımla o en güzel zamanları keyifle yaşamak istiyorum
ailemin bir kere daha canımı acıtmasına izin vermemek istiyorum
bu lohusalığımda oldukça kendimi korunaklı tutmuş olsamda, arada canımı sıkanlar oldu onları mümkünse yanıma yaklaştırmayı düşünmüyorum
berra'nın kardeş fikrine sıcak bakmasını istiyorum
bu istekler bitmez....
Ama herşeyden önemlisi, rabbimin huzurlu,sağlıklı ve 40 hafta süren bir hamilelik yaşatmasını, bebeğimi sağlıklı kucağıma almayı istiyorum...
mutsuzum sıkıntıdan patlamak üzereyim. şu yaz tatillerinden nefret ediyorum. millet bütün sene boyunca yaz gelse de dinlensek diye hayal kurarken maalesef ben zihnen çöküyorum bu tatillerde. eşim hala evli olduğunu anlayamıyor galiba tail başlar başlamaz ailesinin yanınında alıyor soluğu. halen üniv öğrencisi psikolojisi var. tatil başlar biz valizlerle yollarda. ne giydiğim belli ne toğladığım. güya bu sene beni tatile götürdü kapadokyaya gittik bi gece kaldık. otel pis çıktı ertesi gün başka otelde yer ayırttık sonra eşim bu otelde pis çıkarsa falan filan deyip doğru dürüst gezmeden yine ailesinin yanına geldi anlayacağınız ben 1 günlük bir tatil yaptım birçok yeri görmeden geri geldik. üstelik bu sene bebek var iş daha zor ve işin kötüsü çocuğu sakınıyor vermek istemiyor demesinler diye çocuğumla pek ilgilenemedim iki gündür bebeğim benim yüzüme bile bakmıyor kucağıma alınca ağlıyor. gece uykuları bölük pörçük sürekli mız mızlanıyor. ancak bunların sorumlusu yine benim çocukla yetrince ilgilenememişim ondan çocuk benden kaçıyormuş. iki gün önce evlilik yıldönümüüzdü tabi eşim yine hatırlamadı iki yıllık evliyim ama sanki 30 yılmış gibi. herşeyden nefret ediyorum kendimden bile. şu okul açılsada çalışmaya başlasam millet tatilde dinlenir ben çalışınca. kafanızı şişirdim ama anlatmasam çatlayacaktım
arkadaşlar ctesi günü eşimin arkadaşları iftara geliyomuş neler yapabilirim sizce? fikir verebilirmisiniz
ankaralı arkadaşların dikkatine, bana ulaşan bir yazıyı paylaşmak istedim,
bir süredir ankaranın içme suyuyla ilgili alüminyum değerlerinin yüksek çıktığı üzerine tartışma dönüyor. ASKİnin badem bıyıklı yetkilileri gökçek abilerinden kaptıkları kadarıyla şov yapmaya çalıştılar, noter onaylı analizler yaptırdılar ve suyun uygun olduğunu ("pırıl pırıl"mış)söylediler. Bizim (kurumsal olarak değil) yeni yaptığımız analizde musluk suyundan alınan numunede alüminyum oranı 695 ppb çıktı (Limit değer 200 ppb). Kaldı ki sağlık bakanlığı sorunun farkında ve nereden kaynaklandığını bulmak için komisyon kurdu ve çalışıyor (sonuçlar çok ilginç olacaktır çünkü suda Al kirliliği pek rastlanan bir durum değil, sanayi, tarım veya evsel atık kaynaklı olamaz) . ASKİ her yaz yaşanan içme suyu skandallarındaki güvenirliğine bu yaz da devam ediyor anlayacağınız. Diyorlar ki evdeki tesisatlarınız paslıdır, ondandır. Ancak paslı tesisat hiçbir şekilde alüminyumu artırmaz.
Asıl söylemek istediğim ise şu; alüminyum vücutta zamanla birikir ve ileriki yıllarda ciddi sağlık problemlerine yol açar (en bariz ilişki alzheimer ile olmakla birlikte kanserden kansızlığa birçok hastalıkla da ilişkisi vardır). Vücuda alındığı zaman ishal, ağrı sızı gibi hemen etkisini gösteren bir etki göstermediği için sinsi bir kirlilikdir. O yüzden kendinize ve çevrenizdekilere dikkat edin, bir süre musluk suyundan çay demlemeyin, su içmeyin, yemek yapmayın. Biz ara sıra suyu analiz edicez, kimya mühendisleri odası da işin peşini bırakmıyor. Su normale döndüğünde size de haber veririm....
ay cnm bnm valla Allah inşallah tüm bu dileklerini kabul etsin..hadi hayırlısı 2. sözüde aldıkşaka maka ilki sezeryan olupta 2.normal istemen ne kdr cesur bi kadın oldunu gösteriyo..normalde yurtdışında yapıyolarmış ama türkiyede pek az dr. var sanırım bu riski alan..kaldıki bna göre o kdr riskli bişey değil ben her sezeryanlı kadının belli süreyi doldurduktan sonra normal doğum yapabilceine inanıyorm..bide 40. haftayı beklemesine grk yok oda sıkar bu sefer sağlıklı olsunda 38.de fln gelsede olur :))
neyse ya bu söylediklerinin gerçekleşmesini çok istedim yürekten..
ben ramazanın ilk 2 günü evdeyim sadece cumartesi annemle,babam geliyo berenle beni almaya pazar günü gidiyoruz bidaha bayramdan sonra dönerim artık..evdeki işleri halletmem lazım 2 gün içinde..annemlerde internet var ama pc ağır vasıta sürekli giremiyebilirim..
arkadaşlar ctesi günü eşimin arkadaşları iftara geliyomuş neler yapabilirim sizce? fikir verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?