- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.181
Ay canım olur mu öyle şey hiç, 12 hafta bitti artık 3 ay kendini normal hissediceksin, benim de azaldı baya belirtiler bu çok normal. Bebişe bişey olsa asıl anormallikler o zaman olurdu, bebişin iyidir merak etme, hiç telaşlanıp kendini de bebişini de üzme
selam kızlar şimdi herkes el öpüp bayramlaşıyordur biz erkenden bitirdik şimdi de eve biraz uyumaya geldik çünkü çok erken kalktık..
ya benim moralim biraz bozuk eşim biraz önce sen bana hiç hamile gibi gelmiyorsun dedi ben de neden dedim e dün oruç tuttun ve bütün gün temizlik yaptın sanki çocuğa bişey oldu gibi geliyor bana dedi beni de bir korku aldı ki sormayın şimdi doktor da yok gidip bakayım içim içimi yiyor ama bana bişey olmuş gibi gelmiyor belki ilk 12 hafta bittiği için diyorum kendimi daha iyi hissediyorum diye bir de uyurken hep yüzüstü buluyorum kendimi of bu endişelerden bıktım ya artık bayram bitene kadar ne yaparım bilmiyorum eşim de içime kurt düşürdü şimdi inşallah bebeğim iyidir yaaaaaaaaaa.......((
ama bir gün oruçtan bişey olacağını da sanmıyorum ki....
selam kızlar şimdi herkes el öpüp bayramlaşıyordur biz erkenden bitirdik şimdi de eve biraz uyumaya geldik çünkü çok erken kalktık..
ya benim moralim biraz bozuk eşim biraz önce sen bana hiç hamile gibi gelmiyorsun dedi ben de neden dedim e dün oruç tuttun ve bütün gün temizlik yaptın sanki çocuğa bişey oldu gibi geliyor bana dedi beni de bir korku aldı ki sormayın şimdi doktor da yok gidip bakayım içim içimi yiyor ama bana bişey olmuş gibi gelmiyor belki ilk 12 hafta bittiği için diyorum kendimi daha iyi hissediyorum diye bir de uyurken hep yüzüstü buluyorum kendimi of bu endişelerden bıktım ya artık bayram bitene kadar ne yaparım bilmiyorum eşim de içime kurt düşürdü şimdi inşallah bebeğim iyidir yaaaaaaaaaa.......((
ama bir gün oruçtan bişey olacağını da sanmıyorum ki....
canım insanın aklına böyle şeyler geliyor bende tatile gittim yüzdüm o kadar yol gittik döndüğümüzde mutsuzdum hiç birşey hissetmiyorum diye hatta burayada yazdım doktora gittiğimizde bütün kötü senaryolara alıştırmıştık kendimizi doktorada dedik hemen bakalım sonra konusuruz diye kadın güldü halimize ne hissetmeyi bekliyorsun diye sakın üzme canım boşuna stresin bebeğe geçmesin sağlıklı bir bebekse her şekilde seni bırakmayacak buna inan senin oruç tutmanla yada temizlikle gidemez rahat huzurlu güzel bir bayram geçir bence
canım bu erkek milletinin hepsi aynı. Sanırsın onlarda bizimle birlikte doğum yapacaklar.
Ya bişey yoktur canım. bebişin tepiklerini hissedecek değilsin sonuçta.
Seninle haftalarımız aynı. Bak bende artık kendimi daha iyi hissediyorum. Bulantılarım azaldı yemek yiyemesemde daha iyiyim.
SAğol canım seninde bayramın kutlu olsun buralar baya bı sessiz gercekten ama Bayram bitti toparlanırız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?