2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay sağol cnm çok moral oluyor yazdıklarınız allah sizden razı olsun inşallah dediğiniz gibidir artık ayın 12sinde göreceğim hayırlısı...

canım insanın aklına böyle şeyler geliyor bende tatile gittim yüzdüm o kadar yol gittik döndüğümüzde mutsuzdum hiç birşey hissetmiyorum diye hatta burayada yazdım doktora gittiğimizde bütün kötü senaryolara alıştırmıştık kendimizi doktorada dedik hemen bakalım sonra konusuruz diye kadın güldü halimize ne hissetmeyi bekliyorsun diye sakın üzme canım boşuna stresin bebeğe geçmesin sağlıklı bir bebekse her şekilde seni bırakmayacak buna inan senin oruç tutmanla yada temizlikle gidemez rahat huzurlu güzel bir bayram geçir bence

herkesin bayramı mübarek ve hayırlara vesile olur inşallah.... bayramdan dolayı nete girilmiyor pek fazla şimdi bi boşluk buldum da gireyim dedim... tatil bitene kadarda giremem galiba... kendinize iyi bakın Allah a emanet olun... iyi tatiller..

canım bu erkek milletinin hepsi aynı. Sanırsın onlarda bizimle birlikte doğum yapacaklar.
Ya bişey yoktur canım. bebişin tepiklerini hissedecek değilsin sonuçta.
Seninle haftalarımız aynı. Bak bende artık kendimi daha iyi hissediyorum. Bulantılarım azaldı yemek yiyemesemde daha iyiyim.

Mutlu bayramlar diliyorum sevgili mart anneleri hepinize...
Mart ayında kucağımıza bebeklerimizi alınca esas bayramımım olsun inşallah herbirimizin...

teşekkür ederim cnm ben de iyi olduğuna inanıyorum allah bütün annelerin bebeklerini korusun..

evet cnm dediğin gibi sağolun valla çok moral oldu.

biz de bugün eşimin sülalesine hamile olduğumu söyledik herkes hayırladı ama şaşırdılar 3 ay beklediğimiz için..gerçi kayınvalidem e kalsa doğuma kadar söyleme nasılsa görmüyorlar seni dedi ama ben yapamam ki öyle söyleyiverdim işte..

Güzel annecikler nerelerdesiniz topigimiz sessiz sedasız ( gelin artık

Bizde dün Antalya'ya anneme geldik ablamla birlikte aksam gelir ayak düğünüze gittik bügünde deniz sefamız var oglusumla

selam kıslar bayram nasıl geçti bebişlerinz iyidir inşallah valla benim bulantılar biraz azaldı ama içimdeki avatar doymak bilmiyo sanırım baya büyüdü

buarada göbüş baya büyüdü gören akrabalar varmı deyip durdular iç karnım geniş değil hemen çıkıyo göbüş ilkindede öle olmuştu 15 gün sonra buluşçez bebişimle

Herkese selam, topic hakikaten baya boşkalmış, bende bir kaç gündür giremiyorum, İkigündür Nallıhan, Beypazarı anneannemlerle, babaannemleri gezdik, canlarım hamile olduğumu duyunca nasıl sevindiler, yaş 28 ya çocuk olmayack diye korktular herhalde :) Rabbim isteyen herkese versin, bu arada biraz geç oldu ama herkesin bayramı mübarek olsun :))

Son düzenleme:
SAğol canım seninde bayramın kutlu olsun buralar baya bı sessiz gercekten ama Bayram bitti toparlanırız artık :)

yaaa beğen linkini kaldırmışlar mesajlarınızı beğenemiyorum kızlar berkerdem maaşallah cnm benim de göbüş belli artık

anneyimben cnm sana da iyi gezmeler oh benim yerime de gir denize...

ya kızlar çok özledim sizleri siteyi her açtığımda sayfa hep aynı yerde, önceden sayfaları okumaya yetişemezdim :)) neyse bende de göbüş belli bu arada bayram dedikodularını herkes gelince yapalım birde beğen linkinin olmaması çok kötü olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…