- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.161
Selam mart anneleri...
İkinci gebeliği olan anneler karnınız ne durumda benimki son 1 haftadır çok fena çıktı sanki 5-6 aylık gibiyim ilk gebeliğimden sezeryan göbeğim erimeden ikinciye hamile kaldım onunda etkisi büyük tabi, normal kıyafetlerim olmuyor şimdiden hamile kıyafetide giymek istemiyorum poff
Çatlaklardan konuşmuşsıunuz ilkinde bebeyağı ve vazelin kullandım ama bende işe yaramadı biraz genetik ailemde vardı ve ben daha önce bi başka durumdan genel cerraha gitmiştim ordaki bayan dr demişti hamilelikte çatlarsın cildin müsait diye nitekimde öyle oldu ama sadece göbeğimde ve aşırı rahatsız edici bir boyutta değil şükür
benimde göbüş erken çıktı canım. önceki günlerde şişlik indi göbek azcık küçüldü demiştim, şimdi yine fırladı.. 5-6 aylık gibi olmasa gören hamile olduğumu anlar yani. ben burdayım diyo göbek:)))
ilkinde vazelin kullanmıştım ben ve bana bayağı faydası olmuştu. tabi kararma yapmıştı ama doğumdan sonra da geçmişti o ayrı. kararma yaptığını ben doğumdan sonra gördümgöbek büzüşünce
hoşgedin canım hayırlı olsunnHoşbuldum, Tşk ederim, ben 28 yaşındayım, ilk hamilelik, ilk heyacn, ilk sevinç, mutluluk, Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın
Selam mart anneleri...
İkinci gebeliği olan anneler karnınız ne durumda benimki son 1 haftadır çok fena çıktı sanki 5-6 aylık gibiyim ilk gebeliğimden sezeryan göbeğim erimeden ikinciye hamile kaldım onunda etkisi büyük tabi, normal kıyafetlerim olmuyor şimdiden hamile kıyafetide giymek istemiyorum poff
Çatlaklardan konuşmuşsıunuz ilkinde bebeyağı ve vazelin kullandım ama bende işe yaramadı biraz genetik ailemde vardı ve ben daha önce bi başka durumdan genel cerraha gitmiştim ordaki bayan dr demişti hamilelikte çatlarsın cildin müsait diye nitekimde öyle oldu ama sadece göbeğimde ve aşırı rahatsız edici bir boyutta değil şükür
Candy kaç haftalıksın cnm bilmiyorum gerçi kişiden kişiye değişiyor ama bende de aynı problem varbelim çok ağrıyor.bazen yürüyemiyorum tutulup kalıyorum.doktora gitmelimiyim yaaainşallah bişi yoktur.yatıp kaldım ( kanamam falanda yok.belimdeki batma hissi bazen bacağım tutuluyor kalıyorum ya (
Ben de aynen böyle düşünüyorum nurun,o yuzden yaptırmıcam aslında merakta etmiyor değilim ama bebeği aldırmayacagım için strese de girmeme gerek yok Rabbim cümlemizin bebişlerini sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin...hayırlı sabahlar herkese. kızlar bu ikili testi yaptırmak zorunlumu? mesela yaptırdık diyelim sorun çıktı diyelim aldırcakmıyız? Allah korusun. Allah imtihan etmesin. o yüzden ben ikili testi çok gerekli görmüyorum. çünkü öle bişeye cesaret edemem ve hamileliğim boyuncada stres üzüntü olur. sizler neler düşünüyorsunuz?
canım teşekkür ederim...inş haberleri buradan paylaşırım ve bu haberler hayırlı haberler olur umarım...gerçekten bu tatil bana çok iyi gelecek. biz yeni evli olduğumz için (daha 5 ay bile olmadı evleneli) eşimi hemen yalnız da bırakmak istemiyorum...
aslında en önemlisi yarınki bebişim durumu. bugünden kafayı yormayayımm yarını bekliyorum hemen gelse keşke..bu arada ikimzde 9 haftalığız:61
aynı gidiyoruz inşallah gelişmelerimzden haberdar olalım...
selam kızlar şimdi herkes el öpüp bayramlaşıyordur biz erkenden bitirdik şimdi de eve biraz uyumaya geldik çünkü çok erken kalktık..
ya benim moralim biraz bozuk eşim biraz önce sen bana hiç hamile gibi gelmiyorsun dedi ben de neden dedim e dün oruç tuttun ve bütün gün temizlik yaptın sanki çocuğa bişey oldu gibi geliyor bana dedi beni de bir korku aldı ki sormayın şimdi doktor da yok gidip bakayım içim içimi yiyor ama bana bişey olmuş gibi gelmiyor belki ilk 12 hafta bittiği için diyorum kendimi daha iyi hissediyorum diye bir de uyurken hep yüzüstü buluyorum kendimi of bu endişelerden bıktım ya artık bayram bitene kadar ne yaparım bilmiyorum eşim de içime kurt düşürdü şimdi inşallah bebeğim iyidir yaaaaaaaaaa.......((
ama bir gün oruçtan bişey olacağını da sanmıyorum ki....
Arkadaslar bundan ıkı gun once beta hcg 212,47 bugun 360,98 cıktı sızce degerler nasıl son adet tarıhım 28 temmz ama gunude olmm 3 4 gun geckr lutfen yardmcı olun arkaadslarrr herkse ıyı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?