2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde göbüş erken çıktı canım. önceki günlerde şişlik indi göbek azcık küçüldü demiştim, şimdi yine fırladı.. 5-6 aylık gibi olmasa gören hamile olduğumu anlar yani. ben burdayım diyo göbek:)))

ilkinde vazelin kullanmıştım ben ve bana bayağı faydası olmuştu. tabi kararma yapmıştı ama doğumdan sonra da geçmişti o ayrı. kararma yaptığını ben doğumdan sonra gördüm göbek büzüşünce

Son düzenleme:

aynen canım bariz hamile olduğum belli bide bayram üstü artık gelen geçene dert anlat durumu oldu maşallah sende işe yaramış kararma doğum sonrası geçiyor dediğin gibi nasıl bir cildim varmışsa artık bunda çatlamam inş

selam hanımlar ben yola çıkıyorum. çıkmadan size bi hoşçakalın diyim dedim. bayramınız şimdiden mübarek olsun. gönlünüzce bulantısız mutlu bi şekilde bayram geçirin inşallah. çok dua edin bayramda dualar kabul olur. bizide unutmayın duanızda. bayramdan sonra görüşürüz inşallah. sağlıkcakla kalın öpyorum sizi ve minik bebişlerinizi hoşçakalın

canlarım bayram nedeniyle topiğimiz boş kaldı giremiyoruz o yüzden ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum,allahım sağlıcakla tekrarına kavuştursun bebişlerimizle birlikte inşallah.sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorum.bebişim de ellerinizden öper teyzeleri,sonraki görüşmelerimize kadar sağlıcakla kalın.

afsan cnm aynı ben de bu durumdayım o kadar kilo verdim ama göbeğim büyüdükçe büyüdü bildiğin 5 aylık göbeği var bende göğüs altından başlıyor resmen..o foffff ne yapacağım ben ya çok moralim bozuluyor ama bebeğim sağlıkla bir gelsin ondan sonra düşünücem birşeyler artık aslında çok rahatsızım bu durumdan ama....

canım benimde ikinci gebeliğim göbek öyle çıktıki 5 aylık gibi ya bide bugün çok şişkinlik var soda içtim iyi geldi

belim çok ağrıyor.bazen yürüyemiyorum tutulup kalıyorum.doktora gitmelimiyim yaaa inşallah bişi yoktur.yatıp kaldım( kanamam falanda yok.belimdeki batma hissi bazen bacağım tutuluyor kalıyorum ya(
Candy kaç haftalıksın cnm bilmiyorum gerçi kişiden kişiye değişiyor ama bende de aynı problem var
Ben de aynen böyle düşünüyorum nurun,o yuzden yaptırmıcam aslında merakta etmiyor değilim ama bebeği aldırmayacagım için strese de girmeme gerek yok Rabbim cümlemizin bebişlerini sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin...

Arkadaşlar geçmişe baktım da herkes tatile ailesinin yanına gitmiş ne güzel,topic bayramda boş kalacak anlaşılan olsun arada ben kolaçan ederim
Bu arada bayramınız mübarek olsun,seneye inşaallah bebişlerimizle görelim bugünleri onları süsleyip püsleyelim...
Görüşmek üzere...

Bu arada polyannacım tşk ederim

Bu arada limonlukek kontrolden sonra gelip bişe yazmamış umarım herşey yolundadır...

selam kızlar şimdi herkes el öpüp bayramlaşıyordur biz erkenden bitirdik şimdi de eve biraz uyumaya geldik çünkü çok erken kalktık..

ya benim moralim biraz bozuk eşim biraz önce sen bana hiç hamile gibi gelmiyorsun dedi ben de neden dedim e dün oruç tuttun ve bütün gün temizlik yaptın sanki çocuğa bişey oldu gibi geliyor bana dedi beni de bir korku aldı ki sormayın şimdi doktor da yok gidip bakayım içim içimi yiyor ama bana bişey olmuş gibi gelmiyor belki ilk 12 hafta bittiği için diyorum kendimi daha iyi hissediyorum diye bir de uyurken hep yüzüstü buluyorum kendimi of bu endişelerden bıktım ya artık bayram bitene kadar ne yaparım bilmiyorum eşim de içime kurt düşürdü şimdi inşallah bebeğim iyidir yaaaaaaaaaa.......((

ama bir gün oruçtan bişey olacağını da sanmıyorum ki....

Kİzlar iyi bayramlar bizde bayramlaştık birazdan şehit ailesini ziyaret etmeye gideceğiz esinmle yarında Antalya'ya anneme gececeğim

Canım bebeğine bisey olmamıştır olsa belli ederdi kendini artık en güzel devremize girdik bende orucluydum ve rahat tuttum meraklanma

KizLar göbeğin çıktı diye sikayetlenmissiniz bırakın ya çıksın ne guzell herkeez sizin ayrıcalıklı oldugunuZu görsün ben seviniyorum valla çıktımda çünkü bebeğimde büyüyor ve oğlumda karnım büyüdüğünü gördükçe çok seviniyo kardesimin gelmesine az kaldı diye :))

Yola çıkanlar kazarız belasiz ulaşırlar inşallah aman kuzlaryadikkat edin sınız kullanıyorsa hızlı gitmesini engelleyin

OnCELikle herkesin mübarek bayramini kutluyorum. İnşallah diğer ramazanı bebislerimi emziriyor oluruz biz kontrole gittik.turkiyegitme yasak Dr riskli dedi Ekim'de karar verecez dedi. Aile özlemim devam ediyor anliyacaginiz. İlk defa ayriyim ailemden bicim zor gercekten....giderimdiye çok ümitlenmiştim. Nasip değilmiş.esim bayrAmda da çalışıyor ne yazikki... Bebise gelince maşallah büyümüş. eller ayKlar hareketli idi. Bu çok guzelbir duygu imiş üst görüntülerinide verdi Dr um. 8: son adetime göre de uygunmus bebisim Allah ima şükür. Hepinizi öpüyorum bebislere ve kendinize iyi bakin

Ay canım olur mu öyle şey hiç, 12 hafta bitti artık 3 ay kendini normal hissediceksin, benim de azaldı baya belirtiler bu çok normal. Bebişe bişey olsa asıl anormallikler o zaman olurdu, bebişin iyidir merak etme, hiç telaşlanıp kendini de bebişini de üzme

Arkadaslar bundan ıkı gun once beta hcg 212,47 bugun 360,98 cıktı sızce degerler nasıl son adet tarıhım 28 temmz ama gunude olmm 3 4 gun geckr lutfen yardmcı olun arkaadslarrr herkse ıyı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…