- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.221
Merhaba güzel anneler,
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram öncesi bende ikili testi mi yaptırdım. Ultrason sonuçları gayet iyi, kan sonuçları ise sanırım haftaiçi belli olacak.
Bu arada doktorum folik asiti kesmemi söyledi, yerine bir mutivitamin, balık yağı ve demir hapı verdi. Artık bunları kullanıyorum.
Saçlarımda çok beyaz var ama doktorum saçımı boyamama ilk 3 ay izin vermediği için korkunç bir haldeyim. Ve sonunda ,bitkisel boya ile saçlarımıda boyayabilceğim.
Bu arada doktora sormayı unuttuğum birşeyi size danışayım, benim belime değil ama sol kalçama ciddi ağrı giriyor, özellikle oturup kalkarken bazen adım atarken sanki kramp girmiş gibi oluyor. Bu da normal mi acaba? Kalça ne alaka onuda anlamıyorum.
Merhaba güzel anneler,
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram öncesi bende ikili testi mi yaptırdım. Ultrason sonuçları gayet iyi, kan sonuçları ise sanırım haftaiçi belli olacak.
Bu arada doktorum folik asiti kesmemi söyledi, yerine bir mutivitamin, balık yağı ve demir hapı verdi. Artık bunları kullanıyorum.
Saçlarımda çok beyaz var ama doktorum saçımı boyamama ilk 3 ay izin vermediği için korkunç bir haldeyim. Ve sonunda ,bitkisel boya ile saçlarımıda boyayabilceğim.
Bu arada doktora sormayı unuttuğum birşeyi size danışayım, benim belime değil ama sol kalçama ciddi ağrı giriyor, özellikle oturup kalkarken bazen adım atarken sanki kramp girmiş gibi oluyor. Bu da normal mi acaba? Kalça ne alaka onuda anlamıyorum.
Benim ikili testimde haftaya perşembe yapılacak, cuma günüde ailemle iki haftalığına afyona termale gideceğim, termalin bir sakıncası olur mu acaba ?:44:
Bu arada herkese hayırlı cumalar, Bu cuma vakti hürmetine Rabbim hepimize hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, İsteyen herkese de hayırlı evlat versin
Merhaba sevgili anneler, hepinizin gecmis bayramıni kutlarım.
İkili test sonucları çıkanlar gözünüz aydın.benim de Perşembe gunü yapılacak inşallah.1 haftadan fazladır bebislerimi göremedim, çok sabirsizlaniyorum:)
11 haftaligiz çok şükür rahatsız eden bı şikayetim yok. Ancak hala kilo almadım,inşallah bebeklerim iyilerdir içeride...
Masivacım bildiğim kadarıyla termal su hamilelere yasak...
bebişlerim derken, ay ikiz mi yoksane güzel, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benim ikili testimde haftaya perşembe yapılacak, cuma günüde ailemle iki haftalığına afyona termale gideceğim, termalin bir sakıncası olur mu acaba ?:44:
Bu arada herkese hayırlı cumalar, Bu cuma vakti hürmetine Rabbim hepimize hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, İsteyen herkese de hayırlı evlat versin
gunaydın hatunlar hekez gelmeye baslamamısss masalalhhhhh :))))
bernacım ıkız gebelıklere ıkılı test yapılmıyo dıye bılıyodum ben ınsalalh herkezın sonucu guzel gelırrrr
benımde kızım olacak cınsıyet hesaplamaya gore :)) ama oglumda tutmadıııı goren herkez yorumlara basladı zaten karnın yuvarlak kesın kız demeye :)))
gunaydın hatunlar hekez gelmeye baslamamısss masalalhhhhh :))))
bernacım ıkız gebelıklere ıkılı test yapılmıyo dıye bılıyodum ben ınsalalh herkezın sonucu guzel gelırrrr
benımde kızım olacak cınsıyet hesaplamaya gore :)) ama oglumda tutmadıııı goren herkez yorumlara basladı zaten karnın yuvarlak kesın kız demeye :)))
amiiin inşaAllah, doğum tarihlerimizinde aynı zamana gelmesi tevafuk olmuş, benim kuzenim var, şu an lise sona geçti, oda 23 mart, onu çok beğenirdim, çocuğum olursa nihal gibi olsun derdim, onunlada aynı gün oluyorCok teşekkür ederim masiva.Allah hepimizin kucağını saglikla doldursun inşallah.bu arada muhtemel dogum tarihlerimiz aynı seninle 23 Mart.
amiiin inşaAllah, doğum tarihlerimizinde aynı zamana gelmesi tevafuk olmuş, benim kuzenim var, şu an lise sona geçti, oda 23 mart, onu çok beğenirdim, çocuğum olursa nihal gibi olsun derdim, onunlada aynı gün oluyor
Afyon Gazlıgölde, Hilal Termal, Babam oranın yönetim kurulunda, iki haftalık annemlerin hissesi zamanı geldi, onun için gidip kalacağız, ama bizim termalde aynı suyu soğutucu yerleştirmişler, soğukta yapabiliyorsun, ona gireceğim inşaAllahcanım afyona nereye termale gelıceksın bende afyondayım hatta termalın yanı basında :) ama cok sıcak oldugu ıcın gıremıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?