2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aynen canım sol kalça tarafından arka diz kapağa kadar ağrı giriyor.bu bacak tutulmasıymış.magnezyum eksikliğinden meydana geliyormuş.doktora söylücem bende.

bu ağrıyı iki hafta boyunca bende yaşadım, ve bebeğin büyümesinden dolayı genişleme olduğu ve bundan dolayı ağrı olduğu söylendi, yani bu durum normal, iki gündür baya baya azaldı

Merhabalar, benim mide bulantılarım hiç geçmedi bugün yine çıkardım ve hala midem bulanıyor. bugün 13+1. ne zaman geçecek acıkıyorum yemesem ayağa kalkamıyorum bayılcak gibi oluyorum yiyince de mide bulantısı benim durumumda olan var mı hala?

Masivacım bildiğim kadarıyla termal su hamilelere yasak...

Merhaba sevgili anneler, hepinizin gecmis bayramıni kutlarım.
İkili test sonucları çıkanlar gözünüz aydın.benim de Perşembe gunü yapılacak inşallah.1 haftadan fazladır bebislerimi göremedim, çok sabirsizlaniyorum:)
11 haftaligiz çok şükür rahatsız eden bı şikayetim yok. Ancak hala kilo almadım,inşallah bebeklerim iyilerdir içeride...

bebişlerim derken, ay ikiz mi yoksa ne güzel, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

gunaydın hatunlar hekez gelmeye baslamamısss masalalhhhhh :))))

bernacım ıkız gebelıklere ıkılı test yapılmıyo dıye bılıyodum ben ınsalalh herkezın sonucu guzel gelırrrr

benımde kızım olacak cınsıyet hesaplamaya gore :)) ama oglumda tutmadıııı goren herkez yorumlara basladı zaten karnın yuvarlak kesın kız demeye :)))

Masivacım bildiğim kadarıyla termal su hamilelere yasak...
doktorumla konuştum, bizim havuzumuz odamızda olacak, kalabalık havuza ve sıcak suya girmediğin süürece sakıncası yok dedi, bakalım hayırlısı, giremesem bile gitmek ve anneciğimle vakit geçirmek istiyorum, çünkü gurbet ellerdeyim, bayramdada doğru dürüst birlikte olamadık, onu çoook özledim

canım afyona nereye termale gelıceksın bende afyondayım hatta termalın yanı basında :) ama cok sıcak oldugu ıcın gıremıyorum ben

burdaki hesaba göre bende kız çıktı, ama ben hep erkek hissediyorum, birde ben sekiz haftalıkken kontrole gittiğimde doktorum, maşaAllah bebek ne kadar sağlıklı ve hareketli demişti, bende sekiz haftalık bebek haraketli mi olur diye kiminle paylaştıysam, herkes erkek bebek erken hareketlenir, senin bebek erkek diyor, ama herşeyden önemlisi sağlıklı olması...

Son düzenleme:

Evet ikizlerde yapilmiyormus.Sanırım ağız alışkanlığından ikili test deniyo.ense kalınlıkları,burun kemik ölçümü kan testleri vs. 7-8 önemli seye bakicaz dedi doktorum.

evet canım ya hayırlısı artık erkek kız bı ogrensekte merakımız gıtse alısverıse baslasak :)))

bernacım agız alısıyo dedıgın gıbı :) sonucların ıyı cıkmasına sevındım

Cok teşekkür ederim masiva.Allah hepimizin kucağını saglikla doldursun inşallah.bu arada muhtemel dogum tarihlerimiz aynı seninle 23 Mart.
amiiin inşaAllah, doğum tarihlerimizinde aynı zamana gelmesi tevafuk olmuş, benim kuzenim var, şu an lise sona geçti, oda 23 mart, onu çok beğenirdim, çocuğum olursa nihal gibi olsun derdim, onunlada aynı gün oluyor

Dileğin kabul olmuş ne güzel:) benimkiler 23 Mart'a kadar beklemezler muhtemelen ama kismet bakalım :)

canım afyona nereye termale gelıceksın bende afyondayım hatta termalın yanı basında :) ama cok sıcak oldugu ıcın gıremıyorum ben
Afyon Gazlıgölde, Hilal Termal, Babam oranın yönetim kurulunda, iki haftalık annemlerin hissesi zamanı geldi, onun için gidip kalacağız, ama bizim termalde aynı suyu soğutucu yerleştirmişler, soğukta yapabiliyorsun, ona gireceğim inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…