- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 41
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.141
herkese günaydın
MASİVA aramıza hoşgeldin.. listemize ekledim seni. bi ara yaşını da söylersen eklerim.
Günaydın arkadaşlar...
nasılsınız. ben dün felaket baş ağrısı çektim. doktoruma ulaşamadım. 112 yi aradık. ilaç kullanmasın dediler.
ama şükür şimdi çok iyiyim...
şimdiden sizlerin bayramınızı kutluyorum. fazla tatlı yemeyelim baş ağrısı yapabilir...
ne güzel yaaaa.. bu saatte günaydın diyosunuz..
bize çoktaaann öğle oldu bile :26:
ha ha ha.koptum pollyanna yaaa.sen nerede oturuyorsun canım.valla ben saat 10'da kalkınca güne erken başladım ne güzel diyorum:)))bu arada istanbul'dayım ben.
canım hamilelik öncesinde kendini yorduğunda belin ağrıyor muydu.mesela ben büyük temizlik filan yaptığımda veya dinlenmeden,çook uzun süre ayakta kaldığımda belim ağrır,ufak tutulmalarım olurdu.geçen gün ütü yapıyım dedim 5 gömlekten sonra belim,ayağım,kasığım,üff heryerime ağrılar girdi.korkudan hemen bıraktım:)eskiden tüm gün ütü yapsam o kadar belim ağrımazdı.dinlenince geçen ağrıdan korkma canım.bu normalde de böyledir.dinlendiğin halde artıyorsa veya geçmiyorsa mutlaka doktoruna görün.sanırım hamilelik öncesinde ufak problemlerin olduğu yerler,hamilelikle beraber daha da hassaslaşıyor.kaslar esniyor,kilo değişimi,organlara baskı,eski hareket tarzını değiştirme vs vs hepsi etkili oluyor.
kendini hiiiç yormamaya çalış ve hergün düzenli yürüyüş yapmaya çalış.ben de işe yaradı.bizi de haberdar et canım.çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?