- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #6.201
tatil bitti, bugün iş başı yaptım.
ama ne tatil, ne bayram, ilk gün dışarı çıktım, o ne sıcaktı öyle yaaa bu sıcaklar beni mahvetti benim yine tansiyon yerlerde süründü ve bayramın 2.günü şiddetli baş ağrım başladı hala devam ediyor, yani bayramı yatakta geçirdim
ne zaman geçecek bu baş ağrıları artık dayanamıyorum, mecburen 2 tane minoset içmek zorunda kaldım. kafamı kaldıramıyorumm
ohh ohh hoşgeldiniz kızlar.. DERİNcim geçmiş olsun tatlım. baş ağrısını çok iyi bilirim çok. migrenli biri olaraktan. ilk gebeliğimde öyle fena bi ağrı çekmiştim ki. ağrı kelimesi bile yanında hafif kalırdı. İnşallah çabucak geçer canım.
Beğen i kaldırmaları iyi olmamış yaa. alışmıştık. neyse buna da alışırız zamanla.
canım çok geçmiş olsun bnmde 3 gün aynı şeki,iilde ağlayarak geçirdim bende iki tane minoset içtim aynı gün sonraki günler tuttum ama çok feciydi hala hafif hafif sızlıo tabii. eşim nette okumuş pamuğa içine karabiber koy sar üstüne kolonya dök 3 tane yapıcaksın ikisini şakaklara birini alnına koy tülbentle sar 1 saat falan dursun hatta dahada çok ben saatlerce tutuum innaki bu işe yaradıı buzmuş soğuk suymuş hikaye tabii geçicek die inanarak yapp inşallh şifa bulursun
Merhaba güzel anneler,
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram öncesi bende ikili testi mi yaptırdım. Ultrason sonuçları gayet iyi, kan sonuçları ise sanırım haftaiçi belli olacak.
Bu arada doktorum folik asiti kesmemi söyledi, yerine bir mutivitamin, balık yağı ve demir hapı verdi. Artık bunları kullanıyorum.
Saçlarımda çok beyaz var ama doktorum saçımı boyamama ilk 3 ay izin vermediği için korkunç bir haldeyim. Ve sonunda ,bitkisel boya ile saçlarımıda boyayabilceğim.
Bu arada doktora sormayı unuttuğum birşeyi size danışayım, benim belime değil ama sol kalçama ciddi ağrı giriyor, özellikle oturup kalkarken bazen adım atarken sanki kramp girmiş gibi oluyor. Bu da normal mi acaba? Kalça ne alaka onuda anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?