2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar

ancak gelip yazabildim arkadaşlar, umarım herkesin keyfi yerindedir..güzel vakit geçirmiştir...biz kayınvalidemde kaldık bayramda..yemek yapmamak buzdolabını az açıp kapamak kısmı çok güzeldi...(kokusunu hiç sevmiyorum)şimdi evimizdeyiz..ama gezmelerden çok yoruldum..düne kadar hamileliğin zor olduğunu hiç bu kadar anlamamıştım..dinlenmek bile yorcu geliyordu..neyse bakalım bugün daha iyiyim...bakalım siz neler yaşadınız...anneyim ben ,streetpit forumumuzu boş bırakmamışsınız sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun

Merhabalar

herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun....

Ben iş başı yaptım herkes tatilde evde olan arkadaşlar evin kıymetini bilin valla dinlenemeden koşturmaca başladı yine...

HEpinize günaydııınnn...

geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..

LAchesis canım geçmiş olsun, benimde ilk gün sol tarfım şiş gibiydi çok şükür şimdi daha iyiyim.

SİBELcim aynı duyguları paylaştığımı söylesem... eşim dört gözle 7 eylülü bekliyor. bana çok belli etmemeye çalışıyor ama, az bi belim filan ağrısa hemen yat, iş miş yapma diyor. köyde de öyleydi, kalkıp çay bile doldurmama izin vermedi. Hayırlısıyla bebişimizi göreyim kalp atışlarını duyayım, içimiz çok rahatlıycak. Seninde herşey yolundadır inşallah.

Bayramda burayı boş bırakmayıp yazan yazmayan tüm arkadaşlara teşekkürler.

tatil bitti, bugün iş başı yaptım.
ama ne tatil, ne bayram, ilk gün dışarı çıktım, o ne sıcaktı öyle yaaa bu sıcaklar beni mahvetti benim yine tansiyon yerlerde süründü ve bayramın 2.günü şiddetli baş ağrım başladı hala devam ediyor, yani bayramı yatakta geçirdim
ne zaman geçecek bu baş ağrıları artık dayanamıyorum, mecburen 2 tane minoset içmek zorunda kaldım. kafamı kaldıramıyorumm

günaydın arkadaşlar,

Geçmiş bayramınız kutlu olsunn....

nasılsınız bakalım bebişler nasıl ????

ben bayramda evdeydim ama hiç fırsatım olmadı girip birşeyler yazmaya dinlendim bol bol iyi geldi bu tatil

özlemişim sizleri kızlar...

forumumuz yavaş yavaş canlanmaya başlamış bu hafta bööle gider ama haftaya gene eski haline döner inşallah...artık önümüzdeki haftadan sonra cinsiyetler belli olmaya başlar ayyy çok heyecanlı günler bizi bekliyor kızlarrrr..:))

allah a şükür bayramı da sağ salim atlattık sanıyorum bundan sonra kurban bayramı hadi bakalım hep böyle güzel gider inşallah...

ohh ohh hoşgeldiniz kızlar.. DERİNcim geçmiş olsun tatlım. baş ağrısını çok iyi bilirim çok. migrenli biri olaraktan. ilk gebeliğimde öyle fena bi ağrı çekmiştim ki. ağrı kelimesi bile yanında hafif kalırdı. İnşallah çabucak geçer canım.

Beğen i kaldırmaları iyi olmamış yaa. alışmıştık. neyse buna da alışırız zamanla.

Hepinizde hoşgeldiniz arkadaşlar;

Benim bayramımda güzel geçti çok şükür, pazar günü kardeşimle Tosyaya gidip evraklarımı alacağız ve pazartesi günü üniversiteye kaydımı yaptıracağım, ayy çok heyecanlıyım , hem hamielik hem okul inşaAllah ikisini bir arada yürütebilirim

Son düzenleme:
Bu arada başağrıları olan arkadaşlar çok geçmiş olsun, hakikaten başağrısı çok zor oluyor, mide bulantılarını dahada artırıyor, bu sıkıntıyı geçtiğimiz haftalarda bende yaşadım

slm kızlar nihayet kavuştuk topiğimize.bir bayram koşturmacası geride kaldı.umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz artık.birçoğumuzun 2 li test sonuçları bayram sonuna kalmıştı umarım güzel haberler alırsınız.bunu atlatan arkadaşlarda da cinsiyet heyecanı başladı.ne güzel duygular değil mi?benim kontrele 2 hafta var ve büyük ihtimal o kontrelde 2 li testim yapılacak.bebeğimi görmeyeli 1 hafta oldu ama sanki 1 ay geçmiş gibi çok merak ediyorum ne durumda iyi mi diye.hareketleri hissedemediğim için kendim anlamıyorum.herkese güzel bir gün diliyorum canlarım

Benim ikili testimde haftaya perşembe yapılacak, cuma günüde ailemle iki haftalığına afyona termale gideceğim, termalin bir sakıncası olur mu acaba ?:44:

Bu arada herkese hayırlı cumalar, Bu cuma vakti hürmetine Rabbim hepimize hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, İsteyen herkese de hayırlı evlat versin

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun bnmde 3 gün aynı şeki,iilde ağlayarak geçirdim bende iki tane minoset içtim aynı gün sonraki günler tuttum ama çok feciydi hala hafif hafif sızlıo tabii. eşim nette okumuş pamuğa içine karabiber koy sar üstüne kolonya dök 3 tane yapıcaksın ikisini şakaklara birini alnına koy tülbentle sar 1 saat falan dursun hatta dahada çok ben saatlerce tutuum innaki bu işe yaradıı buzmuş soğuk suymuş hikaye tabii geçicek die inanarak yapp inşallh şifa bulursun

slm güzel anneler nihayet topik dolmaya başladı inşallah hepimizin bebişleri iyidir bende 2 hafta sonra dr gitçem hem kontrol hem ikili test var inşallah iyi çıkar 14 ve 16 haftalarda cinsiyet öğreniriz ALLAH hepimize çok sağlıklı çok akıllı evlatlar versin buarada bulantılar yok denecek kadar azaldı 2 saatte bir karnımdaki acıktttıııııııııııımmm diyo

bende migren yoktu ama bazı kadınlarda hamilelikte migren ortaya çıkarmış umarım kalıcı olmaz ve hamilelikten sonra geçer, hiç dayanılır gibi değil valla.

canım sanada çok geçmiş olsun. bende dün 2 tane minoset içtim bir sabah bir akşam ama artık son raddemdeydim yanii. bugünde sızlıyor aynı seninki gibi içmemek için direniyorum. eve gidince dediğini bir yapayım belki işe yarar bendede sağ taraf felç indi sanki o kadar ağrıyor.
allah sabır versin bizlere, bendede bulantı yok ama baş ağrısı tansiyon var neysee, şunun şurasında 5,5 ay kaldı sayılır

kızlar arefe günü doktora gittim kontrole.folic plusu bitirdi doktor.demir hapı ve vitamin verdi.demir hapını içince saç dökülmelerim azaldı.ama ben o vitamini içince çok şiştim kabız v.s çok kötüydü ya.dün içmedim bu gün iyiyim.doktora sorcam içmesm mi acaba yan etki etti bana diye.salı günüde ikili test için gidicem inşallah hepimizin minnacık bebişleri sağlıklı sıhhatli olur yarabbim inşallah.

kızlar merhaba bayramda bitti. Yine dolmaya başlar buralar............

Bu arada pazartesi yapılacak ikili testimiz ve ölçümlerimiz. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Allahım bebklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba güzel anneler,
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bayram öncesi bende ikili testi mi yaptırdım. Ultrason sonuçları gayet iyi, kan sonuçları ise sanırım haftaiçi belli olacak.
Bu arada doktorum folik asiti kesmemi söyledi, yerine bir mutivitamin, balık yağı ve demir hapı verdi. Artık bunları kullanıyorum.
Saçlarımda çok beyaz var ama doktorum saçımı boyamama ilk 3 ay izin vermediği için korkunç bir haldeyim. Ve sonunda ,bitkisel boya ile saçlarımıda boyayabilceğim.
Bu arada doktora sormayı unuttuğum birşeyi size danışayım, benim belime değil ama sol kalçama ciddi ağrı giriyor, özellikle oturup kalkarken bazen adım atarken sanki kramp girmiş gibi oluyor. Bu da normal mi acaba? Kalça ne alaka onuda anlamıyorum.

canım normal bu sorunu bende 11 ve 12. haftalarda yaşadım doktorumun dediğine göre kalçadaki pelvis kemiği yukarı çıktığı için ağrı yapıyor, bebişin yer açıyor kendine 1-2 haftaya kadar geçer sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…