- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #62.341
doktorumuzun tavsıyesıyle bızde basladık canım,mılupanın 2 cesıt kasık mamasına basladık,bırını gunduz dgrını gece verıyorum ama sdc 2olcek yedırebılıyorum,sonrada emzırıyorum,ayrıca meyve puresı verıyorum,bıde yemeklerın sularından tattırıyorum,ya yemek sularını bı ıcıyokı,mamayı oyle veremıyorum valla
ben başladım canım, meyve ve sebze püresi veriyorum, aptamil'in kaşık mamasından veriyorum, ve yoğurtla muhallebiye başlayacağız bu ay...
Kızlar ebebekte maclaren globetrotter baston bebek arabası indirime girmiş erken ama aldım valla hemen.
kızlar kilolarla aranız nasıl verebildiniz mi?ben toplamda 16 kilo almıştım hamileyken 2 ayda 11 kilosu gitti.bukadar hızlı gittiği için çok sevinmiştim.ama sonra şu 5 kiloya takıldım kaldım.ve şu son günlerde acayip kafama takmaya başladım.emzirdiğim için rejim yapamam.spor yapmaya kalksam hangi hareketleri yapabilirm onuda bilmiyorum sezeryanlı oldugum için.birde oğlumdan düzenli spor yapabilirmiyim ondanda şüpheliyim.vala kafayı yemek üzereyim.bi öneriniz var mı sizler ne durumdasınız?
Aynen benimde araba hantal. Kapatirken debeleniyorum çantamı felan düşürüyorum hep. O yüzden baston arabayı maclaren alacağım dıyordun. İndirimde görünce esime söyledim acelesi yok dedi. Bende kayınvalideme söyleyince kadın ben alayım hediye dedi bende hic ikiletmedim vallaBende ne zamandır düşünüyorum baston,şimdiki araba hediye ve hiç sevmiyorum hantal bişi ağır alsam mı acabaaa 6.aydan itibaren yazıyor çok hoş modeli de :44:
Kızlar ya bıraz bebıslerınızın resmını koysanızda,yokolmus keyfım yerıne gelse...moralım duzelse....gulnıhalımı gorunce bıle ıcım acıldı,hep bakıyom koyan oldumu dıe ama yok
nekadarmıs canım,bıde ozellıklerını yazarmsn,telden gırdıgım ıcın cok ıyı bakamıyorum
hemen:) bende bunu bekliyomuşum hemen atladım:)
Eki Görüntüle 477331
oğlumun en çok yaptığı şey eline bakıp kızmak ne alıp veremediği var bilmem:)
selçuk abisi gibi oturtayım ben de o zaman :) bizim dr baya baya koltuğa arkasına destekle oturtabilirsin 5dk falan dedi.
bende aldım aptamilin kaşık mamasını ama tadını pek sevmedi bizimkisi, hipp'in mamalarını alan varmı acaba ?
hemen:) bende bunu bekliyomuşum hemen atladım:)
Eki Görüntüle 477331
oğlumun en çok yaptığı şey eline bakıp kızmak ne alıp veremediği var bilmem:)
Ooff off masallah kuzularaaaaa,alah nazarlardan saklasın...
Merve yaaa ben alyayı aysımaya cok bensetıyorum,goz yapıları benzemıyo sdc,bak eger gamzede alyayı berraya benzetırse ozellıkle su uyudugu resmı ozaman dogru teshıs koymusum demektır,cnk ben berrayıda aysımaya benzetıyorum:)
hepınız benım bebeklerımsnz
Kızlar ya bıraz bebıslerınızın resmını koysanızda,yokolmus keyfım yerıne gelse...moralım duzelse....gulnıhalımı gorunce bıle ıcım acıldı,hep bakıyom koyan oldumu dıe ama yok
Kbc masallah ne yakısıklı oglun var oyle,adı neydı bu pasanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?