2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda mama harici herşeyi zevkle yiyor, ama mamaları bir türlü sevemedi, daha 4 aylık olması nedeni ile korkuyorum ek besin verirken bişey olursa die.

ben doğumdan sonra eski pantalonlarımı giyebiliyordum tabi göbek kısmı biraz sıkıyordu. ama sütüm gelmedi die annem ha bire bana bişeyler yedirdi durdu, sonra sütüm geldi die sevindim ama sonra tekrar azaldı, bende yattım yedim kalktım yedim:) sütüm arttı ama benimde kilom arttı, karatay diyetine başladım dün, bakalım ne olacak sonuç?

Bende ne zamandır düşünüyorum baston,şimdiki araba hediye ve hiç sevmiyorum hantal bişi ağır alsam mı acabaaa 6.aydan itibaren yazıyor çok hoş modeli de :44:
Aynen benimde araba hantal. Kapatirken debeleniyorum çantamı felan düşürüyorum hep. O yüzden baston arabayı maclaren alacağım dıyordun. İndirimde görünce esime söyledim acelesi yok dedi. Bende kayınvalideme söyleyince kadın ben alayım hediye dedi bende hic ikiletmedim valla

Kızlar ya bıraz bebıslerınızın resmını koysanızda,yokolmus keyfım yerıne gelse...moralım duzelse....gulnıhalımı gorunce bıle ıcım acıldı,hep bakıyom koyan oldumu dıe ama yok

Kızlar ya bıraz bebıslerınızın resmını koysanızda,yokolmus keyfım yerıne gelse...moralım duzelse....gulnıhalımı gorunce bıle ıcım acıldı,hep bakıyom koyan oldumu dıe ama yok
hemen:) bende bunu bekliyomuşum hemen atladım:)

oğlumun en çok yaptığı şey eline bakıp kızmak ne alıp veremediği var bilmem:)

Seni mi kıcam :)) Ne zamandır resim koymuyordum farkettim de :))

çekme diyorum anne çekmeeee

offf Gökalp mi o gelen :)))

bu da böceğimin şimdi ki hali :))

Notebook çökmemiş olsaydı daha resim çoktu ama (( Artık yapılsın acısını çıkartcam

selçuk abisi gibi oturtayım ben de o zaman :) bizim dr baya baya koltuğa arkasına destekle oturtabilirsin 5dk falan dedi.

öylemi dedi? valla bn 6 ay 6 ay diye tutturduları için hala kucaımda az bişey oturtuyodum o zmn oturtiim koltua bari..aliyim çocuu koltua koyiim bari :))

Ooff off masallah kuzularaaaaa,alah nazarlardan saklasın...
Merve yaaa ben alyayı aysımaya cok bensetıyorum,goz yapıları benzemıyo sdc,bak eger gamzede alyayı berraya benzetırse ozellıkle su uyudugu resmı ozaman dogru teshıs koymusum demektır,cnk ben berrayıda aysımaya benzetıyorum:)
hepınız benım bebeklerımsnz

bende aldım aptamilin kaşık mamasını ama tadını pek sevmedi bizimkisi, hipp'in mamalarını alan varmı acaba ?

ya bn almak istiyorum hipp ama koca izin vermiyo..bnmki kadar karışan varmı ya? evde ne varsa vercekmişim doğal doğal en azından kilo olursa kof kilo olmazmış gerçek kilo olurmuş..biz en iyisi kiloların telif haklarını alalım

Bende benzetiyorum tatlım tek fark biz çekik gözlüyüz azcık :) Evet hepsi bizim bebeklerimiz :))) Benzemelerine hiç şaşırmıyorum,anneler böyle kardeş gibiyken.
Maşallah hepsi seçilmiş gibiler miniklerimizin

Hemen ben de koyayim.kizlara oglunu begendirmek icin cuzdaninda resmi ile gezip her firsatta gosteren teyzelerin teknolojik versiyonu gibi hissettim kendimi:)

Eklentiler

• $asset-1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…